2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Çatlak yağı olarak frei öl, duştan sonra da bebe yağı kullanıyorum canım.
Hiç duymadım o yağı bende smdi bio oil sipariş verdim ileriki zamanlarda da lierac almayı düşünüyorum bi arkadasım bebe yağı kullandı hiç çatlamadı arada vazelin de sürüyordu birazda genlerle alakalıymıs

Kızlar hasta olanlara geçmiş olsun.bebişleri herkesin iyidir inş.bizim üçlü test yapıldı risk gene eşiğe yakın ultrasonla baktı devletteki doktorum 1 hafta onde kafa göbek uyluk kemiği.herseyi tane tane gösterdi.göbüşlü bir kızçegramınıda önde gidiyor babası şişko diye alay ediyor kızımla

Ben tiroid için her ay kan baktırıyorum.. İlaç kullanıyorum tiroid için... O yüzden bu ay d vitaminime baktırcam.. Ona göre ben de isticem..
Aslında evde D vitamini damlası vardı kızımın açılmamış,onu kullansam sıkıntı olurmu ki ya.birde D vitamini eksikliği çok mu kritiktir acaba hamilelikte?

Tercih senin tabiki canım haklısın o konuda

Aslında evde D vitamini damlası vardı kızımın açılmamış,onu kullansam sıkıntı olurmu ki ya.birde D vitamini eksikliği çok mu kritiktir acaba hamilelikte?

Siz hiç d vitamininize baktırdınız mı? Eksike doktorun tavsiyr ettiği kadar kullanmalısınız.. Evey eksikliği iyi değil ama fazlası da zarar. Mesela bazısı günde 10 damla al diyor kimisi 15 damla diyor.. Yani bu sizin vücudunuza göre belirlenecek..

Sağol canım bildiğim kadarıyla sende de var bulantı umarım tez zamanda atlatırız gerçekten cok zormus geçecek diye dua ediyorum hep Allah bunu yaşayan herkese kolaylık versin
Amin canım Allah herkese kolaylık versin hamilelik zor valla. Bulantı olmasa başka birşey çıkıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Geçmiş olsun canım kasılmalar neden oluyomuş.hiç kafana takma inş sapasaglam alalım hersey unutulcak

Teşekkür ederim canım,anlaşılan tekrar kan vericez.kollarım delik deşik oldu hiç sevmiom kan vermeyi

Benim eksikti ama 4 damla diyor acaba az mı benümki

Benim eksikti ama 4 damla diyor acaba az mı benümki

Doktor 4 damla demişse 4 damladır.. :) Benim kardeşim 10 damla kullandı bir süre.. Ben 5 damla kullandım geçtiğimiz yıl. Şu an hangi seviyede bilmiyorum. Tahlil yaptıracağım.

Ne cabuk şaşırdım bende hamilelik ilerleyince olmuştu çok fena bir çizgi ama .başka bir konuda baska bir doktora gitmiştim bu ameliyat izi mi ne demişti sonra yavaş yavaş gitti ne ilginç bu hamilelik yahu
Aaa erken değil mi ya? Bende yok sanırım hiç dikkatimi çekmedi yani

Valla bende çok şaşırdım ilk defa hamileliğe dair bir belirtim oldu çok mutluyum.

Merhaba kizlar nasilsinz ? Bulantilriniz bitti mi ? Dugunumuz vardi baya uzak kaldim. bugun kontrole gittim. Dr %70 erkk dedi iki hafta sonra tekrr gidicm baklm degisck mi

Maşallah Allah bağışlasın. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Merhabalar hanımlar. Kızım olacakmış inşallah

İnşallah hayırla sağlıcakla gelsin.

Çok geçmiş olsun. İnşallah bidaha tekrarlamaz. Baş ağrısı gerçkten çok fena. Arkadaşlar da yazmş bol booolll su içmekte fayda var bence

Çok teşekkür ederim. Aynen bir kez daha anlamış oldum bugün bol bol içtim inşallah devamı gelecek.

Oyy onun göbişini yiyebilir miyim? Nasıl tatlıdır şimdi o. Canım senin yaş riskinden dolayı öyle çıkıyor sanırım ama ölçümleri her şeyi normal anladığım kadarıyla. İnşallah her şey iyi olacak.

Doktor 4 damla demişse 4 damladır.. :) Benim kardeşim 10 damla kullandı bir süre.. Ben 5 damla kullandım geçtiğimiz yıl. Şu an hangi seviyede bilmiyorum. Tahlil yaptıracağım.
Saglık ocagında eskiden yapılıyordy şimdi kaldırmıl devlet.zaten multivitaminde var yeterli olur gibi.benim kansızlıgım gecmedi oma ne kulkanabilirim.demir hapı alıyorum aslında

Bebişlere bişeyler bakmaya basladınız mı?isim konusu çok sık konuşulur oldu.kendi ailem karışmıyor.kayınvalidem aslında istiyor koymak ama kayınpederim anlamı güzel olsun siz koyun dedi çok şükürbende güzel anlamlı bir isim istiyorum.yada hayatı ile örnek bir kişinin adı siz neler düşünüyosunuz

amin inslllh hepimz
Tsk ederm canimcim

Isim hiç bulamıyorum ya ariyorum hicbir ismi benimseyemedim zaten cinsiyette daha ogrenmedik en azından bir cinsten arardık

Evet genetik çoğunlukla canım. Aman biz elimizden geleni yapalım da artık gerisi kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…