2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Saglık ocagında eskiden yapılıyordy şimdi kaldırmıl devlet.zaten multivitaminde var yeterli olur gibi.benim kansızlıgım gecmedi oma ne kulkanabilirim.demir hapı alıyorum aslında

Benim aile hekimime 12.haftadayeken d vitaminime baktırmak istediğimde erken olduğunu söylemişti.. Yapılmıyor demedi.. Emin misiniz yaptırılmadığından sağlık ocağında?

ben internetten bakıp bakıp duruyorum ama cinsiyet belli değil sadece bakmakla kalıyorum. zaten sadece tekstil ürünü alacağım ama yine de heyecanla bekliyorum.

isim konusu da aynen öyle. kız mi erkek mi derken havada kalıyor isimler. bugün merakım çok depreşti. yarin için randevu aradim bulamadim. eşim de yarın akşam şehir dışına gidiyor mecbur haftaya kaldı. araya 29 Ekim resmi tatil de giriyor. üç gün var randevu alabilecegim insallah alırım bir de pozisyon vs de uygun olur da haftaya öğrenebilirim... neredeyse 17 haftalık olacak o zaman minnak.

Benim aile hekimime 12.haftadayeken d vitaminime baktırmak istediğimde erken olduğunu söylemişti.. Yapılmıyor demedi.. Emin misiniz yaptırılmadığından sağlık ocağında?
Sağlık ocağında yapiliyor ben gebelik rutin tahlil diyorsun icinde oda var benim düsük çıktı kadın dogumcun demiri b12 ve d vitaminini yazsin dedi soyledim doktoruma yazdim ilaclarıni dedi eczanede d vitamini çıkmadı öyle kaldı birdaha gittigimde hatirlatacağım

Ben Derin Nehir koymayı düsünüyorum Allah nasip ederse

Ben doktoruma içeriği temiz ürün kullnmak istediğimi söylemiştim. Oda bana regenesis max ve d vitamini olarak d3den vermişti. Suan onları kullnıyorum

Ben doktoruma 2 lim temz cıktı 3 lü yaptırmama gerek var mı dedim . Artık 3lü yok zaten 2 lisi sıkıntısı olanlara dirrk amniyoz öneriyoruz protokol değişti. 2li si riskli olmayanlar direk ayrıntılı ultrasona gun veriyoruz dedi ama bilemiyorum tabiki

Ya kızlar akıntıyla birlikte kaşıntı yaşayan var mı?
Çamaşırları ayrı yüksek derecede yıkıyorum , gece yatarken ve evdeyken çamaşır giymiyorum , doktorum fitil verdi tek kullanımlık işe yaramadı . Krem verdi onu sürüyorum ama yok kurtulamadım bi türlü ya
İstemeden üşütüyorum galiba ondan mı oluyor acaba?
5 kasımda kontrolüm doktora söyliycem tekrar. Netten baktım düşüğe sebep olabilir vs yazıyor çok moralim bozuldu.

Size katılıyorum, gebelikte 2,5 altı olması gerekiyor benmde normalde yüksek olmamasına ragmen doktorum 2,5 altına cekmek için 25lik ilaç verdi bir sıkıntısı yok bebeğe kullanıyorum.

Bende bu aksam rahatsizlandim sag tarafimda boşlugumda şiddetli bir kramp sanci oldu kesilmedide göbek deligimdede agri vardi iki gundur aksam doktora gittik şukur bebegimiz gayet saglikli doktor keyfi yerinde dedi cinsiyeti icin ugrasti ama kordon var yine göremedik, sıkınti bendeymis kas ve sinir sıkışmasi var doktor sanci olan yerlere bastirdikca yerimden zipladim usuttunmu falan dedi agri kesici ic ve istiharat et dedi göbek deligimede bakti iltahap falan yok dedi o neden agiriuor anlamadi ama şukur bebegimiz kipir kipirdi onu gorunce agrilarimi unuttum

Ben lierac kullaniyorum şuan icin memnunum ilerde nasil olur bilemem ama bio oilden de memnun kalirsaniz bizide bilgilendirirsiniz

Benimde akintim ve kasintim var bende birdahaki sefere doktoruma sorucam rahatsiz ediyor artik..

Ben lierac kullaniyorum şuan icin memnunum ilerde nasil olur bilemem ama bio oilden de memnun kalirsaniz bizide bilgilendirirsiniz
Lierac iyidir. Ben ilk hamileliğimde kullandım.. Hiç çatlağım yok.. Ama bilindiği gibi biraz da cilt tipiyle ilgisi var..

Aaa benim ki kız zaten ondan mı çıkmadı C cecenn doğruysa senin cinsiyeti öğrenmiş olduk

Öyle mi acaba. Bu konuyu biraz daha araştırayım ben.

Çok geçmiş olsun. Bebişte bir şey yokmuş ya insan her şeye katlanıyor. Çok farklı ağrılar çıkıyor bu dönemde.

Yalnız ben gazdan çatlayacam... Bu zamana kadar hiç böyle gaz sorunum olmamıştı... Göğüslerimde hissediyorum gazı.. La havle yahu..

Bende aynıyım. Çok afedersiniz eğer gazı çıkaramazsam direk göğsüme vuruyor çok beter bir sancı. Ama engel olamadım ben bu dönemde olacak galiba. Çabucak geçmesini diliyorum.

Bende iki saattir netten araştırıyorum. Aynı şekilde benimde günlerdir akıntım çok fazla ve bugun Kaşintida eklendi akşam üstü. Nette Bir çok sayfada elma sirkesi sulandirilmis olarak vajina ağız kısmına pamukla sürebilirsiniz demişler.yarin onu deneyecgim
Eğerki geçmezse dr la görüşecegim

Benim de göbek deliğim ağrıyor ara ara alt kısmındada ağrı oldu birkaç kez sızı şeklinde rahim büyüdüğü için oluyor dedi bir arkadaşım. Çok üstünde durmadım bu yüzden iltahap olma ihtimali mi varmış ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…