Elma sirkesi herkese iyi gelmiyor bazı doktorlar öneriyor bazıları kesinlikle diyor. Ben kullanmıştım geçen sene dahada kötü yapmıştıBende iki saattir netten araştırıyorum. Aynı şekilde benimde günlerdir akıntım çok fazla ve bugun Kaşintida eklendi akşam üstü. Nette Bir çok sayfada elma sirkesi sulandirilmis olarak vajina ağız kısmına pamukla sürebilirsiniz demişler.yarin onu deneyecgim
Eğerki geçmezse dr la görüşecegim
Evdeyken çamaşır giymemek biraz rahatlatıyor hem hava alıyor deneyin isterseniz.Benimde akintim ve kasintim var bende birdahaki sefere doktoruma sorucam rahatsiz ediyor artik..
Hadi ya ozaman bende denemeyim daha kötü olabilme ihtimali varsaElma sirkesi herkese iyi gelmiyor bazı doktorlar öneriyor bazıları kesinlikle diyor. Ben kullanmıştım geçen sene dahada kötü yapmıştı
Yanlış bilgilendirmek istemem.Bir kadın doğumcu önerdi geçen yıl .Kullandım anlık rahatlattı ama tamamen geçirmedi daha sonra başka bi kadın doğumcuya gittim ,bir kaç aydır enfeksiyonun tekrarladığını ve elma sirkesini seyreltip kullandığımı söyledim. Bana kesinlikle kullanma ph dengesini bozarsın demişti.Hadi ya ozaman bende denemeyim daha kötü olabilme ihtimali varsa
Ben de sinirlendigimde alttan baskı oluyor resmen sakinlesmeye çalışıyorum hızlıca.Merhababen bi şeyler hissediyorum ama hareket mi bağırsak mı çözemiyorum yani geçen çok sinirlendiğim bi şey oldu mesela ağrılı bir şekilde sanki alttan bir sey beni çekiyordu galiba kasılmaydı karın sertleşiyor falan çokta emin değilim ama yeni doktoruma gidince detaylı soracağım. Rahim büyümesi mi kasılma mi inanın bende ayıramıyorum
2 yildir decavit kullanıyorum, çok büyükKızlar 12.haftadan sonra doktorunuz hangi vitamini verdi? Pregnom kullanıyodum kabız yaptı,decavit verdi doktor onun yerine ama çok büyük bi hapben ilaç içme özürlü bi insan olarak yutmakta çok zorlanıyorum.geçen gebeliğimde regenesis max kullanmıştım.sizler neler kullanıyorsunuz?
Ben cinsiyeti doğumda öğreneceğim sanırımBen yaptırmadım yaptirmicamda canım. Saglicakla büyüsünler.
Korkma kuzum güzel sonuçlar alırsın ins
Hayırlı olsun canım güzel haberlerimiz çok olsun. Cinsiyet şu aralar büyük merakımız en son ben öğrenecem sanırım kasim ilk hafta gideceğim
Bildiğiniz alerjiniz yoksa ki ne şişmiş ne kasinmis ; demek yokmuşKızlar 2 gün önce bileğimden arı soktu herhangi bi şişlik bişey olmadı kaşıntı da yok, doktoruma söylemem gerekir mi sizce? Herhangi bi tehlikesi var mı
Benim ilkinden hatırladığım kasılmayi tarif edeyim; bir an taş gibi kalma. Karın bölgesinde hissediliyor, içeride rahimde birden birşey çekilip taş gibi kalma hissi. Kısa sürelerle oluyor. Adet sancısı gibi sancı da oluyordu ama o kasılma değil diye hatırlıyorum. Kasilmayi da bu şekilde daha farklı hatırlıyorum. Umarım çok iyi , dikkatli, bilgili bir doktor bulursunuzYani bende bazen tıpkı adet sancısı gibi şeyler hissediyorum ama hep diyorum ki rahim büyüdüğü için oluyor belki de böyle kasılma. Ahhhh ahhh keşke tüp bebek yaptırdığım doktorlar baksalar ama yok maalesef başka bir doktorla devam ediyordum ama gerçekten hiç içime sinmeyen şeyler vardı bu son sizinle paylaştığımız konudan sonra kesin noktayı koydum doktor değişikliği yapacağım. Size de çok teşekkür ederim bana çok yardımcı oldunuz♥
Cok geçmiş olsun, bu kasılmalar hemen geçsin gitsin sizdenSelam kızlar,
Bugün kontrolüm vardı cinsiyet kesinleştirmek için gittim ama maalesef cinsiyeti yine göremedik.
Bu sefer de rahmim de kasılmalar artmış kasılma tam bebeğin üstünde o yüzden doğru düzgün bir şey görünmüyordu zavallıcık sıkışmış kalmış gibi sanki oraya çok canım sıkıldı.
Bu hafta iğneye dönüyorum yine sanırım doğuma kadar iğnelerden kurtuluş yok. Yürümekte yasak kırk yılın başı bir pazar dışarı çıktım şimdi vicdan azabı duyuyorum resmen.
Daha önce başına gelen var mı bu kasılma durumu?
Benim hiç olmadı öyle cizgim. Oğlum var
Selam kızlar,
Bugün kontrolüm vardı cinsiyet kesinleştirmek için gittim ama maalesef cinsiyeti yine göremedik.
Bu sefer de rahmim de kasılmalar artmış kasılma tam bebeğin üstünde o yüzden doğru düzgün bir şey görünmüyordu zavallıcık sıkışmış kalmış gibi sanki oraya çok canım sıkıldı.
Bu hafta iğneye dönüyorum yine sanırım doğuma kadar iğnelerden kurtuluş yok. Yürümekte yasak kırk yılın başı bir pazar dışarı çıktım şimdi vicdan azabı duyuyorum resmen.
Daha önce başına gelen var mı bu kasılma durumu?
Merhaba, çok geçmiş olsun kasılmayla mı ilgili iğne vuruluyorsunuz? Ben de geçen hafta kontroldeydim doktorum çok kasilman var dedi bende normal mi dedim evet 20. Haftaya kadar normal dedi. Size doktor bi yorumda bulundu mu?
Kızlar bu ara çok şey soruyorum ama şimdi kafama bir şey takıldı. Doktor son kontrolde calcimax d3 verdi kalsiyum için, suda eritilip içiliyor ama içinde şöyle yazıyor.
CALCIMAX®–D3 yüksek dozda D vitamini içerir. Gebelik döneminde yüksek dozda
D vitamininden kaçınmak gerekir. Zira kanda kalsiyum oranının uzun süreli artışı
(hiperkalsemi) bebekte beden ve zekanın gelişme geriliğine, kalp damarlarında daralmaya
(supravalvüler aort stenozu) ve göz hastalıklarına (retinopati) neden olabilir.
CALCIMAX®–D3 gebelik döneminde ancak doktor gözetimi altında kullanılabilir.
Siz kullanıyor musunuz? Nette araştırdım bazı doktor sitelerinde önermiyoruz yazılmış. Bir sonraki kontrolde mutlaka soracağım ama o zamana dek kullanmayayım mı ki? Ya da yarım kullanacağım.
Bakılmadı ama senede 2 defa takviye alıyordum hep düşük olduğu için.. Hamilelikte bakılmadı ama.. Bir de bu ilaçtan sonra kötü kusuyorum ya.. Dün hiç kusmadım diye sevinirken akşam 9da bu ilacı içtim ve 5 defa kustum yatana dek.. İçmemeye karar verdim, kontrolde doktora söyleyeceğim.D vitamini degerine baktirmismiydin nasil cikti
Canim ben de bu fazla d vitamini olayini gorunce korkmustum. Hatta birakmayi dusunmustum. Ama d vitamini degerim bayagi dusuk cikmisti dun tekrar tahlil sonucuma bakinca vazgectim dedim ben ne yapiyorumBakılmadı ama senede 2 defa takviye alıyordum hep düşük olduğu için.. Hamilelikte bakılmadı ama.. Bir de bu ilaçtan sonra kötü kusuyorum ya.. Dün hiç kusmadım diye sevinirken akşam 9da bu ilacı içtim ve 5 defa kustum yatana dek.. İçmemeye karar verdim, kontrolde doktora söyleyeceğim.
Araştır bakalım, bizle de paylaşmayı unutma amaÖyle mi acaba. Bu konuyu biraz daha araştırayım ben.
Aaa tez hemen çürüdü o zamanBenim hiç olmadı öyle cizgim. Oğlum var
Yahu benim de değerim 11 çıkmıştı gebelikten önce ama bana doktorum haftada 1 kere 80 damla dedi. Şimdi siz böyle 7-8 damla falan diyince şaşırdım bende.Canim ben de bu fazla d vitamini olayini gorunce korkmustum. Hatta birakmayi dusunmustum. Ama d vitamini degerim bayagi dusuk cikmisti dun tekrar tahlil sonucuma bakinca vazgectim dedim ben ne yapiyorumEn dusuk 30 cikmasi gereken bende 13 cikti hafta ici sadece gunde 9 damla kullaniyorum. Doktorum o sekilde verdi. Ve tereyagi veya zeytinyagiyla almami tavsiye etti. Ben normalde yagi sade yiyebilen biri degilim hamilelikte hic yiyemezdim zaten. Ekmege tereyagi suruyorum uzerine vitamini damlatiyorum uzerine de az bisey bal recel ne varsa koyup yiyorum. Sen de o sekilde mi alsan acaba. Nasil kullandigini bilmiyorum ama yag ile tuketmek daha faydali oluyormus doktorum demisti. Belki o sekilde alsan miden bulanmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?