2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
O şekilde kullanıyordum hamilelik öncesi ben de.. Ama doktorun şimdi verdiği kalsiyum da içeriyor o dokundu sanırım.

Benim doktorum normal demedi ama normal degil de demedi. Bol su ic ve dinlen dedi. Devam ederse hastanenin dogum unitesine basvurmami yazmis direk. Yarin arayip bi sorayim diyorum orayi bende epeydir var kasilma.
Cok geçmiş olsun, hemen bitsin kasılmalar
Bu haftalarda bazen nadiren olabilir ama sık sık olmamasi lazım diyorlar doktorlar. Mutlaka bildirin, tekrar gelmiş geçmiş, bitmiş olsun

Ya kızlar şu cinsiyet olayı sürekli aklımda dün rüyamda test çubuğuyla cinsiyet öğreniliyomus guya erkekmiş bu cuma gidicem son günler geçmek bilmiyo resmen
İnşallah gösterir gittiğinde

Günaydın , benim de bugun 14:30 da randevum var . Kendi doktorum serklaj konusunda emin olamayıp bir Prof a yönlendirmişti , bugun onun için gideceğiz . Yine çok heyecanlıyım , bir o kadar da korkuyorum
Günaydın, neden serklaj yapılacak size?

Benim doktorum normal demedi ama normal degil de demedi. Bol su ic ve dinlen dedi. Devam ederse hastanenin dogum unitesine basvurmami yazmis direk. Yarin arayip bi sorayim diyorum orayi bende epeydir var kasilma.
Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için peki kasılmayı tarif eder misiniz nasıl oluyor?

Ne kadar nazik ve tatlısınız çok teşekkür ederim vakit ayırıp yazdığınız için umarım bana iyi gelecek doktoru biran önce bulurum.

Ne güzel. Ben hala birşey hissetmiyorum
3-3,5 haftadır hiç hissetmiyorum. Çok emin olmama rağmen sizin haftalarda hissettiğim şeyler bebek değil miydi acaba diye düşünmeye başladım. Genelleme olarak net hissedis 19-20 de başlar derler, erken olur geç olur bu günlerde hissedersiniz belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…