Ay inşallah canım randevum haftaya gidince söyleyecem zatenBildiğiniz alerjiniz yoksa ki ne şişmiş ne kasinmis ; demek yokmuşsizi daha çok celiklemis, şifa vermiş. Yani halk arasında öyle derler. Doktorunuza ilk randevunuzda mutlaka bahsedin yine de.
O şekilde kullanıyordum hamilelik öncesi ben de.. Ama doktorun şimdi verdiği kalsiyum da içeriyor o dokundu sanırım.Canim ben de bu fazla d vitamini olayini gorunce korkmustum. Hatta birakmayi dusunmustum. Ama d vitamini degerim bayagi dusuk cikmisti dun tekrar tahlil sonucuma bakinca vazgectim dedim ben ne yapiyorumEn dusuk 30 cikmasi gereken bende 13 cikti hafta ici sadece gunde 9 damla kullaniyorum. Doktorum o sekilde verdi. Ve tereyagi veya zeytinyagiyla almami tavsiye etti. Ben normalde yagi sade yiyebilen biri degilim hamilelikte hic yiyemezdim zaten. Ekmege tereyagi suruyorum uzerine vitamini damlatiyorum uzerine de az bisey bal recel ne varsa koyup yiyorum. Sen de o sekilde mi alsan acaba. Nasil kullandigini bilmiyorum ama yag ile tuketmek daha faydali oluyormus doktorum demisti. Belki o sekilde alsan miden bulanmaz.
Cok geçmiş olsun, hemen bitsin kasılmalarBenim doktorum normal demedi ama normal degil de demedi. Bol su ic ve dinlen dedi. Devam ederse hastanenin dogum unitesine basvurmami yazmis direk. Yarin arayip bi sorayim diyorum orayi bende epeydir var kasilma.
İnşallah gösterir gittiğindeYa kızlar şu cinsiyet olayı sürekli aklımda dün rüyamda test çubuğuyla cinsiyet öğreniliyomus guya erkekmiş bu cuma gidicem son günler geçmek bilmiyo resmen
GünaydınGünaydınlar
Güne miniğimin hareketleriyle uyanmak çok güzeeel
Benim hiç olmadı öyle cizgim. Oğlum var
Araştır bakalım, bizle de paylaşmayı unutma ama
Çok güldürdün beni inş gönlünden ne geciyorsa saglıkla rabbim onu verirIsim hiç bulamıyorum ya ariyorum hicbir ismi benimseyemedim zaten cinsiyette daha ogrenmedik en azından bir cinsten arardık
Günaydın, neden serklaj yapılacak size?Günaydın , benim de bugun 14:30 da randevum var . Kendi doktorum serklaj konusunda emin olamayıp bir Prof a yönlendirmişti , bugun onun için gideceğiz . Yine çok heyecanlıyım , bir o kadar da korkuyorum
Ay inşallah kuzum yaİnşallah gösterir gittiğinde
Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz içinBenim doktorum normal demedi ama normal degil de demedi. Bol su ic ve dinlen dedi. Devam ederse hastanenin dogum unitesine basvurmami yazmis direk. Yarin arayip bi sorayim diyorum orayi bende epeydir var kasilma.
Ne kadar nazik ve tatlısınız çok teşekkür ederim vakit ayırıp yazdığınız içinBenim ilkinden hatırladığım kasılmayi tarif edeyim; bir an taş gibi kalma. Karın bölgesinde hissediliyor, içeride rahimde birden birşey çekilip taş gibi kalma hissi. Kısa sürelerle oluyor. Adet sancısı gibi sancı da oluyordu ama o kasılma değil diye hatırlıyorum. Kasilmayi da bu şekilde daha farklı hatırlıyorum. Umarım çok iyi , dikkatli, bilgili bir doktor bulursunuzBu hislerinizi çok iyi tarif ettiğinizde doğru müdahalelerde bulunan ve öneriler yapan... Dilerim canım
Ne güzel. Ben hala birşey hissetmiyorumnet değilde arada kıpırdadığını hissediyorum :)
Siz de oylesinizNe kadar nazik ve tatlısınız çok teşekkür ederim vakit ayırıp yazdığınız için♥ umarım bana iyi gelecek doktoru biran önce bulurum.
benim 2. hamileliğim birde üst üste oldu o yüzden sanırım hissediyorum arada :)Ne güzel. Ben hala birşey hissetmiyorum
Daha iyi misiniz canım?Tez çürümüş araştırmaya gerek kalmadı.
3-3,5 haftadır hiç hissetmiyorum. Çok emin olmama rağmen sizin haftalarda hissettiğim şeyler bebek değil miydi acaba diye düşünmeye başladım. Genelleme olarak net hissedis 19-20 de başlar derler, erken olur geç olurNe güzel. Ben hala birşey hissetmiyorum
Daha iyi misiniz canım?Baş, boyun ağrısı geçmiştir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?