- 19 Ekim 2016
- 877
- 1.597
- 113
- 36
Bursa tam yeri zatenBen tüm Türkiye alışverişimi internetten genelde N11 sitesinden yapıyorum. Kitap, giyim, ayakkabı (cips tarhana dahil) şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım. Burada sadece hamile mağazaları var ama mesela sadece pijama altları 21 dolardan başlıyor,çeşit yok gri ve siyah getirmişler ya da kalmış. 100 TL diyebiliriz. Belki 100-130 TL verip takım alabilirim veya istediğim canlı bir renk bulabiliriz diye düşünmüştüm eğer önereceğiniz veya memnun kaldığınız marka varsa. Biraz daha araştırayım belki bulurum çok teşekkür ediyorum cevabınız için
Damladan damlaya degisiyor olabilir. Ama kullan ya senin dger de cok dusuk. Bir de malum kis geliyor gunes de zor goruyoruz artik. D vitamini almak biraz zor o yuzden.Yahu benim de değerim 11 çıkmıştı gebelikten önce ama bana doktorum haftada 1 kere 80 damla dedi. Şimdi siz böyle 7-8 damla falan diyince şaşırdım bende.Neyse vardır bir bildiği. Ben hamile kalmadan önce kaşığa koyu içiyordum ama hamile kaldıktan sonra içmem gerektiğini bildiğim halde enteresan bir şekilde elim hiç gitmiyor. Sanırım devam etmem lazım yine açılmamış 1 kutum daha var.
Sen yine doktorunla gorus tabi belki damlayi degistirirO şekilde kullanıyordum hamilelik öncesi ben de.. Ama doktorun şimdi verdiği kalsiyum da içeriyor o dokundu sanırım.
Geçmiş olsun canım kasılmalar neden oluyomuş.hiç kafana takma inş sapasaglam alalım hersey unutulcak
Bende de var malesef kasilma. Doktorum kasilma oldugu zaman bol su icmemi ve dinlenmemi soyledi. Benim kasilmalarim disardan dokunulunca da cok rahatca anlasiliyor. Siz nasil hissediyorsunuz kasilmalari?
İlk bebeğimi 14. Haftada kanama ile düşürdüm . Bu sebeple bakılacak önlem amaçlı.Günaydın, neden serklaj yapılacak size?
Aynen canım içeyim en iyisiiiDamladan damlaya degisiyor olabilir. Ama kullan ya senin dger de cok dusuk. Bir de malum kis geliyor gunes de zor goruyoruz artik. D vitamini almak biraz zor o yuzden.
Anladım canım,çok geçmiş olsun. İnşallah gerek kalmaz.İlk bebeğimi 14. Haftada kanama ile düşürdüm . Bu sebeple bakılacak önlem amaçlı.
Evet olabilir zaten 2li testi sıkıntılı olanlara öneriyorlar benim bildiğimde inşallah kimsede gerek kalmazBen doktoruma 2 lim temz cıktı 3 lü yaptırmama gerek var mı dedim . Artık 3lü yok zaten 2 lisi sıkıntısı olanlara dirrk amniyoz öneriyoruz protokol değişti. 2li si riskli olmayanlar direk ayrıntılı ultrasona gun veriyoruz dedi ama bilemiyorum tabiki
Tabiki kullanmaya başlayayım yazcam cildim çok kuru oldugu için ilk etapta yağlı bir ürünle baslamak istedim iyice nemlendirsin diye sonra lierac geçiş yapıcam umarım işe yararBen lierac kullaniyorum şuan icin memnunum ilerde nasil olur bilemem ama bio oilden de memnun kalirsaniz bizide bilgilendirirsiniz
Elma sirkesi ph dengesini bozar denemeyin doktora gidin mutlaka uygun losyon vereceklerdirBende iki saattir netten araştırıyorum. Aynı şekilde benimde günlerdir akıntım çok fazla ve bugun Kaşintida eklendi akşam üstü. Nette Bir çok sayfada elma sirkesi sulandirilmis olarak vajina ağız kısmına pamukla sürebilirsiniz demişler.yarin onu deneyecgim
Eğerki geçmezse dr la görüşecegim
Ben maraşta yaşıyorum suan buralı değilim burda cips tarhana cok meshur ama bana göre tadı çok kötü ekşi ve değişik bi kokusu var süzme gibi hiç sevmiyorum ama yogurt ve tarhana sevenler yiyebilirMerhaba
Dikkatimi çekti cips tarhana, daha önce de Ender Saraç söylemiş çok övmüştü. Normalde Tarhana çorbası pek sevmem ama sağlıklı atıştırmalık için uygun olabilir diye de düşündüm. Nasıl lezzeti, beğendin mi , tavsiye ediyor musun :)
Benimde kasıklarımda bu tarz ağrılar oluyor ama bende bu haftalarda normal diye endişe etmiyorum acaba kasılmamı gerçi doktor hiç böyle birşey demedi bana benimde acı eşiğim biraz yüksek hiç sormadım problem edipte normaldir diyeBenim rahmim hamile kalmadan önce de problemliydi canım belki ondan olabilir doktor rahim dokumun olması gerekenden çok daha sert ve kaslı olduğunu söyledi. Fazlaca yürüyüp yorulduğum azıcık ev işi yaptığım zaman oluyor böyle. İğneler iyi geliyor ama dinlenmekte şart demek ki.
Adet sancısından az daha şiddetli şekilde karnımın alt kısmından kasığıma doğru hissediyorum. Ama ben bebek yerleşiyordur, rahim büyüyordur falan diye düşünmüştüm meğer kasılmaymış. Canım çok kıymetli değil acı eşiğimde biraz yüksek o yüzden dışarıdan hissettiğim ağrılar beni pek etkilemiyordu doktor ultrasonda gördü.
öncelikle çok geçmiş olsun. ben ilk gebeligimde çok çektim mantardan ve maalesef benim yanlış davranışlarim durumu daha da kötüleştirdi. öncelikle düşüğe sebep olur yazıyor diye kendinizi üzmeyin internette baş ağrısı yazsanız bile o kadar çok kötü senaryolar çıkabiliyor ki. benim durumum o kadar kötüydü ki kesin düşmesi lazımdı.Ya kızlar akıntıyla birlikte kaşıntı yaşayan var mı?
Çamaşırları ayrı yüksek derecede yıkıyorum , gece yatarken ve evdeyken çamaşır giymiyorum , doktorum fitil verdi tek kullanımlık işe yaramadı . Krem verdi onu sürüyorum ama yok kurtulamadım bi türlü ya
İstemeden üşütüyorum galiba ondan mı oluyor acaba?
5 kasımda kontrolüm doktora söyliycem tekrar. Netten baktım düşüğe sebep olabilir vs yazıyor çok moralim bozuldu.
çok geçmiş olsun. sizin ve bebeğiniz için ne iyiyse o olur insallah.Günaydın , benim de bugun 14:30 da randevum var . Kendi doktorum serklaj konusunda emin olamayıp bir Prof a yönlendirmişti , bugun onun için gideceğiz . Yine çok heyecanlıyım , bir o kadar da korkuyorum
Amin canım teşekkür ederim hepimizin gönlünce sağlıcakla olsun insallahÇok güldürdün beni inş gönlünden ne geciyorsa saglıkla rabbim onu verir
Umudun baki olsun canım güzel haberlerleGünaydın , benim de bugun 14:30 da randevum var . Kendi doktorum serklaj konusunda emin olamayıp bir Prof a yönlendirmişti , bugun onun için gideceğiz . Yine çok heyecanlıyım , bir o kadar da korkuyorum
Aynen canım güzel anlatmissin. Doktor arkadaşı zaten yönlendirir. Bide sirke ile seyreltimis suyla yika deniyor . Hamilelik ilerledikçe mantar daha da kaçınılmaz oluyor . Bu kez yaşamayız arkadaşın ki de geçer umarimöncelikle çok geçmiş olsun. ben ilk gebeligimde çok çektim mantardan ve maalesef benim yanlış davranışlarim durumu daha da kötüleştirdi. öncelikle düşüğe sebep olur yazıyor diye kendinizi üzmeyin internette baş ağrısı yazsanız bile o kadar çok kötü senaryolar çıkabiliyor ki. benim durumum o kadar kötüydü ki kesin düşmesi lazımdı.
doktorunuza durumun yenilediğini söyleyin tedaviyi tekrar gözden geçirsin. aman sakin bir şey surmeyin. ben anneme sormuştum ne yapayım diye bana en kötü tavsiyeyi verdi. ılık su ve sabunla yika dedi. kaçındıkça yıkadım ben yıkadıkça o kaşındı derken artık kağıt kesiği olmuş gibi ufak kanamalar başladı. sonra doğru doktora. sabun kullandım deyince doktor bayağı söylendi. meğerse zaten sabun mantar sebebiymis. ilaç verdi. bir süre iç çamaşır giyme dedi. dar kıyafet yasak. iyice kurulanacak hatta kötü durum geçene kadar günde bir kere saç kurutma makinesiyle kurutulacak oturarak banyo yok, ayakta duş vs derken çok şükür geçti. ama yanlış davranışlarim yüzünden daha uzun süre tedavi görmüş oldum.
Merhababen bi şeyler hissediyorum ama hareket mi bağırsak mı çözemiyorum yani geçen çok sinirlendiğim bi şey oldu mesela ağrılı bir şekilde sanki alttan bir sey beni çekiyordu galiba kasılmaydı karın sertleşiyor falan çokta emin değilim ama yeni doktoruma gidince detaylı soracağım. Rahim büyümesi mi kasılma mi inanın bende ayıramıyorum
Ne güzel bir DilekUmudun baki olsun canım güzel haberlerle
Bende de yoğurt yiyince yada ayran,süt içince gaz oluyor ve aşırı karın ağrısına sebep oluyor. Yani anlatılmaz yaşanır. Bazen oğluma verirken benm de canm çekiyor yiyeym diyorm 1 saat sonrasında ağrısı başlıyor ve hiçbişey geçirmiyor.Bende bu aksam rahatsizlandim sag tarafimda boşlugumda şiddetli bir kramp sanci oldu kesilmedide göbek deligimdede agri vardi iki gundur aksam doktora gittik şukur bebegimiz gayet saglikli doktor keyfi yerinde dedi cinsiyeti icin ugrasti ama kordon var yine göremedik, sıkınti bendeymis kas ve sinir sıkışmasi var doktor sanci olan yerlere bastirdikca yerimden zipladim usuttunmu falan dedi agri kesici ic ve istiharat et dedi göbek deligimede bakti iltahap falan yok dedi o neden agiriuor anlamadi ama şukur bebegimiz kipir kipirdi onu gorunce agrilarimi unuttum
Bilemiyorumki doktor yorum yapmadi belkide dediğiniz gibi gazdan olabilir gerci ben sütumu laktozsuz iciyorum gaz yapmasin diye, içim markasinin laktozsuz süt, yoğurt ve kefiri var tavsiye ederim sizede iyi gelir caniniz cektikce yogurtta yiyebilirsinizBende de yoğurt yiyince yada ayran,süt içince gaz oluyor ve aşırı karın ağrısına sebep oluyor. Yani anlatılmaz yaşanır. Bazen oğluma verirken benm de canm çekiyor yiyeym diyorm 1 saat sonrasında ağrısı başlıyor ve hiçbişey geçirmiyor.
Acaba sizin göbek deliğinizdeki ağrı da yediklernizin gaz yapmasından olabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?