2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Merhaba
Dikkatimi çekti cips tarhana, daha önce de Ender Saraç söylemiş çok övmüştü. Normalde Tarhana çorbası pek sevmem ama sağlıklı atıştırmalık için uygun olabilir diye de düşündüm. Nasıl lezzeti, beğendin mi , tavsiye ediyor musun :)

Damladan damlaya degisiyor olabilir. Ama kullan ya senin dger de cok dusuk. Bir de malum kis geliyor gunes de zor goruyoruz artik. D vitamini almak biraz zor o yuzden.

Geçmiş olsun canım kasılmalar neden oluyomuş.hiç kafana takma inş sapasaglam alalım hersey unutulcak

Benim rahmim hamile kalmadan önce de problemliydi canım belki ondan olabilir doktor rahim dokumun olması gerekenden çok daha sert ve kaslı olduğunu söyledi. Fazlaca yürüyüp yorulduğum azıcık ev işi yaptığım zaman oluyor böyle. İğneler iyi geliyor ama dinlenmekte şart demek ki.

Bende de var malesef kasilma. Doktorum kasilma oldugu zaman bol su icmemi ve dinlenmemi soyledi. Benim kasilmalarim disardan dokunulunca da cok rahatca anlasiliyor. Siz nasil hissediyorsunuz kasilmalari?

Adet sancısından az daha şiddetli şekilde karnımın alt kısmından kasığıma doğru hissediyorum. Ama ben bebek yerleşiyordur, rahim büyüyordur falan diye düşünmüştüm meğer kasılmaymış. Canım çok kıymetli değil acı eşiğimde biraz yüksek o yüzden dışarıdan hissettiğim ağrılar beni pek etkilemiyordu doktor ultrasonda gördü.

Evet olabilir zaten 2li testi sıkıntılı olanlara öneriyorlar benim bildiğimde inşallah kimsede gerek kalmaz
Ben lierac kullaniyorum şuan icin memnunum ilerde nasil olur bilemem ama bio oilden de memnun kalirsaniz bizide bilgilendirirsiniz
Tabiki kullanmaya başlayayım yazcam cildim çok kuru oldugu için ilk etapta yağlı bir ürünle baslamak istedim iyice nemlendirsin diye sonra lierac geçiş yapıcam umarım işe yarar
Elma sirkesi ph dengesini bozar denemeyin doktora gidin mutlaka uygun losyon vereceklerdir

Ben maraşta yaşıyorum suan buralı değilim burda cips tarhana cok meshur ama bana göre tadı çok kötü ekşi ve değişik bi kokusu var süzme gibi hiç sevmiyorum ama yogurt ve tarhana sevenler yiyebilir

Benimde kasıklarımda bu tarz ağrılar oluyor ama bende bu haftalarda normal diye endişe etmiyorum acaba kasılmamı gerçi doktor hiç böyle birşey demedi bana benimde acı eşiğim biraz yüksek hiç sormadım problem edipte normaldir diye

öncelikle çok geçmiş olsun. ben ilk gebeligimde çok çektim mantardan ve maalesef benim yanlış davranışlarim durumu daha da kötüleştirdi. öncelikle düşüğe sebep olur yazıyor diye kendinizi üzmeyin internette baş ağrısı yazsanız bile o kadar çok kötü senaryolar çıkabiliyor ki. benim durumum o kadar kötüydü ki kesin düşmesi lazımdı.

doktorunuza durumun yenilediğini söyleyin tedaviyi tekrar gözden geçirsin. aman sakin bir şey surmeyin. ben anneme sormuştum ne yapayım diye bana en kötü tavsiyeyi verdi. ılık su ve sabunla yika dedi. kaçındıkça yıkadım ben yıkadıkça o kaşındı derken artık kağıt kesiği olmuş gibi ufak kanamalar başladı. sonra doğru doktora. sabun kullandım deyince doktor bayağı söylendi. meğerse zaten sabun mantar sebebiymis. ilaç verdi. bir süre iç çamaşır giyme dedi. dar kıyafet yasak. iyice kurulanacak hatta kötü durum geçene kadar günde bir kere saç kurutma makinesiyle kurutulacak oturarak banyo yok, ayakta duş vs derken çok şükür geçti. ama yanlış davranışlarim yüzünden daha uzun süre tedavi görmüş oldum.

Günaydın , benim de bugun 14:30 da randevum var . Kendi doktorum serklaj konusunda emin olamayıp bir Prof a yönlendirmişti , bugun onun için gideceğiz . Yine çok heyecanlıyım , bir o kadar da korkuyorum
çok geçmiş olsun. sizin ve bebeğiniz için ne iyiyse o olur insallah.

Aynen canım güzel anlatmissin. Doktor arkadaşı zaten yönlendirir. Bide sirke ile seyreltimis suyla yika deniyor . Hamilelik ilerledikçe mantar daha da kaçınılmaz oluyor . Bu kez yaşamayız arkadaşın ki de geçer umarim

Anladım canım gerçekten bende öle gaz oluyor genelde akşam şimdi 2 gecedir yastık koyuyorum daha rahat oluyor belki erken mi bilmiyorum ama sol tarfta yatınca da kolum uyuşuyor ben ilerleyen haftalarda ne yapıcam hiç bilmiyorum Allah yardımcımız olsun . Annemde hisediyorum diyor ama inşallah odur

Bende de yoğurt yiyince yada ayran,süt içince gaz oluyor ve aşırı karın ağrısına sebep oluyor. Yani anlatılmaz yaşanır. Bazen oğluma verirken benm de canm çekiyor yiyeym diyorm 1 saat sonrasında ağrısı başlıyor ve hiçbişey geçirmiyor.
Acaba sizin göbek deliğinizdeki ağrı da yediklernizin gaz yapmasından olabilir mi ?

Bilemiyorumki doktor yorum yapmadi belkide dediğiniz gibi gazdan olabilir gerci ben sütumu laktozsuz iciyorum gaz yapmasin diye, içim markasinin laktozsuz süt, yoğurt ve kefiri var tavsiye ederim sizede iyi gelir caniniz cektikce yogurtta yiyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…