Olabilir denemek lazim tesekkurler.Evdeyken çamaşır giymemek biraz rahatlatıyor hem hava alıyor deneyin isterseniz.
Gecmis olsun..Benim doktorum normal demedi ama normal degil de demedi. Bol su ic ve dinlen dedi. Devam ederse hastanenin dogum unitesine basvurmami yazmis direk. Yarin arayip bi sorayim diyorum orayi bende epeydir var kasilma.
Benimde kasıklarımda bu tarz ağrılar oluyor ama bende bu haftalarda normal diye endişe etmiyorum acaba kasılmamı gerçi doktor hiç böyle birşey demedi bana benimde acı eşiğim biraz yüksek hiç sormadım problem edipte normaldir diye
Anladım bana doktor böyle bişey demedi öyle bir görüntüde yoktu ultrason da siz iğnelerinize devam edin bol bol dinlenin umarım azalır bir de stres yapmayınKasılma olsa bence doktorunuz söylerdi diye düşünüyorum. Benim ultrasonda apaçık görünüyordu böyle üstten bebeği bastırmıştı rahim daralmıştı.
Aslında evde laktozsuz da var benm elim ona hiç gitmedi sonra ağrısını çektm işte :)Bilemiyorumki doktor yorum yapmadi belkide dediğiniz gibi gazdan olabilir gerci ben sütumu laktozsuz iciyorum gaz yapmasin diye, içim markasinin laktozsuz süt, yoğurt ve kefiri var tavsiye ederim sizede iyi gelir caniniz cektikce yogurtta yiyebilirsiniz
Çok sağol cnm bakayım hemen
Baktim okudum msjlari ve vazgeçtim
a neden olumsuz yazılar mı var çok? Sadece kararsız kalmış bir kaç kişi vardı. Yapanlar memnundu. Aynı yeri okuduk inşallah.Baktim okudum msjlari ve vazgeçtim
Çok iyi yapmışsınBaktim okudum msjlari ve vazgeçtim
Aayy sen de bendensin. Ben de öğrenemedim bitürlü bi diyo kız bi diyo erkekben internetten bakıp bakıp duruyorum ama cinsiyet belli değil sadece bakmakla kalıyorum.zaten sadece tekstil ürünü alacağım ama yine de heyecanla bekliyorum.
isim konusu da aynen öyle. kız mi erkek mi derken havada kalıyor isimler. bugün merakım çok depreşti. yarin için randevu aradim bulamadim. eşim de yarın akşam şehir dışına gidiyor mecbur haftaya kaldı. araya 29 Ekim resmi tatil de giriyor. üç gün var randevu alabilecegim insallah alırım bir de pozisyon vs de uygun olur da haftaya öğrenebilirim... neredeyse 17 haftalık olacak o zaman minnak.
Bilemedim Bir çok kişi normal doğum anısını anlatmış çok etkilendim onlardan. Bikaç kişide Sezeryan sonrası normal dogum anlatmış tavsiye etmiyorlar sanki ay en iyisi dr.umla paylaşmak bu durumua neden olumsuz yazılar mı var çok? Sadece kararsız kalmış bir kaç kişi vardı. Yapanlar memnundu. Aynı yeri okuduk inşallah.
Laktoz dan dolayı ağrı oluyordur laktozsuz süt içmeyi deneyin ben her türlüsüne karın ağrısı ve isal çekiyorum yedeklerim kısıtlı o yüzdenBende de yoğurt yiyince yada ayran,süt içince gaz oluyor ve aşırı karın ağrısına sebep oluyor. Yani anlatılmaz yaşanır. Bazen oğluma verirken benm de canm çekiyor yiyeym diyorm 1 saat sonrasında ağrısı başlıyor ve hiçbişey geçirmiyor.
Acaba sizin göbek deliğinizdeki ağrı da yediklernizin gaz yapmasından olabilir mi ?
Bana yeşil sebzeler de aynı ağrıyı yapıyor . Adını söylemeym bi sebzenin yemeğini aşırı severm ama malesef yiyemiyorumLaktoz dan dolayı ağrı oluyordur laktozsuz süt içmeyi deneyin ben her türlüsüne karın ağrısı ve isal çekiyorum yedeklerim kısıtlı o yüzden
Valla aynı ben :) artık yiyecek bişey bulamıyorm ne yesem diye düşünene kadr öğürüyorm :) biri sürekli bana sormadan önüme bşeyler getirse süper olurAyy aman Allahim bu nasil biseydirac kaldigim an midem bulaniyor direkt oguruyorum. Kahvaltimi saglam yaptim. 3 saat sonra o kahvaltiyi yapan ben degilim sanki baktim icim kiyiliyor dedim ne yicem simdi yaa bosver.. sen misin bosver diyen aninda bir ogurme geldi pasa pasa yedim yine ben bebisi dinleyip yemegimi yiyorum insallah hanimefendide beni dinler bakalimm
Benm kuzenim ilk doğumunda suyu azalmıştı diye mecburi sezeryan olmuştu 2.sini 2 sene sonra normal doğumla yaptı iyiki diyor. Ama o çok kararlıydı başından beri ben normal doğurcam deyip duruyordu dediğni de yaptı. Hatta bana da dene diyor da bende o cesaret yok :)Bilemedim Bir çok kişi normal doğum anısını anlatmış çok etkilendim onlardan. Bikaç kişide Sezeryan sonrası normal dogum anlatmış tavsiye etmiyorlar sanki ay en iyisi dr.umla paylaşmak bu durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?