2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Kasılma olsa bence doktorunuz söylerdi diye düşünüyorum. Benim ultrasonda apaçık görünüyordu böyle üstten bebeği bastırmıştı rahim daralmıştı.

Kasılma olsa bence doktorunuz söylerdi diye düşünüyorum. Benim ultrasonda apaçık görünüyordu böyle üstten bebeği bastırmıştı rahim daralmıştı.
Anladım bana doktor böyle bişey demedi öyle bir görüntüde yoktu ultrason da siz iğnelerinize devam edin bol bol dinlenin umarım azalır bir de stres yapmayın

A ayse4401 Sezaryen sonrası normal doğum konusu var forumda buradan nasıl sayfayı göstereceğimi bilemedim, ara kısmına yazarsan bulabilirsin. Konu yeni açılmış. Sezaryen sonrası normal doğum yapanlar var. Hatta biri iki sezaryen sonrası normal doğum yapmış ondan mesaj bekliyorlar. Bir bak istersen.

Aslında evde laktozsuz da var benm elim ona hiç gitmedi sonra ağrısını çektm işte :)
Oğluma hamileyken de böyle gaz sıkıntısı çekiyordum bunda da öyle oldu . Rabbim sağlık versin

Çok sağol cnm bakayım hemen

Baktim okudum msjlari ve vazgeçtim

Aayy sen de bendensin. Ben de öğrenemedim bitürlü bi diyo kız bi diyo erkekbaşka seçenk olsa onu da söylcek gına geldiben de başka doktrdan randevu alcm bakalm ne zamn fırsat bulursam artık. İnşallh bu kez öğrenrz

a neden olumsuz yazılar mı var çok? Sadece kararsız kalmış bir kaç kişi vardı. Yapanlar memnundu. Aynı yeri okuduk inşallah.
Bilemedim Bir çok kişi normal doğum anısını anlatmış çok etkilendim onlardan. Bikaç kişide Sezeryan sonrası normal dogum anlatmış tavsiye etmiyorlar sanki ay en iyisi dr.umla paylaşmak bu durumu

Laktoz dan dolayı ağrı oluyordur laktozsuz süt içmeyi deneyin ben her türlüsüne karın ağrısı ve isal çekiyorum yedeklerim kısıtlı o yüzden

Ayy aman Allahim bu nasil biseydir ac kaldigim an midem bulaniyor direkt oguruyorum. Kahvaltimi saglam yaptim. 3 saat sonra o kahvaltiyi yapan ben degilim sanki baktim icim kiyiliyor dedim ne yicem simdi yaa bosver.. sen misin bosver diyen aninda bir ogurme geldi pasa pasa yedim yine ben bebisi dinleyip yemegimi yiyorum insallah hanimefendide beni dinler bakalimm

Laktoz dan dolayı ağrı oluyordur laktozsuz süt içmeyi deneyin ben her türlüsüne karın ağrısı ve isal çekiyorum yedeklerim kısıtlı o yüzden
Bana yeşil sebzeler de aynı ağrıyı yapıyor . Adını söylemeym bi sebzenin yemeğini aşırı severm ama malesef yiyemiyorum

Valla aynı ben :) artık yiyecek bişey bulamıyorm ne yesem diye düşünene kadr öğürüyorm :) biri sürekli bana sormadan önüme bşeyler getirse süper olur

Bilemedim Bir çok kişi normal doğum anısını anlatmış çok etkilendim onlardan. Bikaç kişide Sezeryan sonrası normal dogum anlatmış tavsiye etmiyorlar sanki ay en iyisi dr.umla paylaşmak bu durumu
Benm kuzenim ilk doğumunda suyu azalmıştı diye mecburi sezeryan olmuştu 2.sini 2 sene sonra normal doğumla yaptı iyiki diyor. Ama o çok kararlıydı başından beri ben normal doğurcam deyip duruyordu dediğni de yaptı. Hatta bana da dene diyor da bende o cesaret yok :)

Kızlar doktordan çıktım . Düşük hikayemi dinler dinlemez direkt serklaj dedi muayene öncesinde bile . Muayene sonrası da fikri değişmedi . Ama serklaj olmayıp 2 haftada bir ölçüme de gelebilirsin dedi . Bana bıraktı kararı . Bir de şunu da ekledi serklaj sonrası da yine erken doğum riski olur yapılsa bile dedi . Kafam çok karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…