2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

çok geçmiş olsun. Yaptırmaktan niye çekiniyorsunuz? Yaptırmanın da riskleri var mı? ayrıntılı bilgim olmadığı için soruyorum. İçinize sinen en doğru kararı verirsiniz umarım

Allah Allahh neden yapilsa bile risk oluyor ki.. bunun yapilmasi onlemiyor mu? 2 haftada bir muayeneye gitsen hep bir korkuyla kalmayacak misin? Yapilmasi daha iyi olmaz mi? Baska bir doktora daha danisip mi karar versen acaba

en güzeli ozaman etraftaki olumsuz yorumları bırakıp kenara dr.la karar vermek

en güzeli ozaman etraftaki olumsuz yorumları bırakıp kenara dr.la karar vermek
Çoğu doktor da cesaret edemiyor , kuzenm özelde gitmişti ben yapamam demşti doktor. Sonra devlete gitti orda bu doğumla ilgilenen doktoru var öyle kendi ısrarı üzerne doğurdu :) dedğim gibi cesaret lazım

Rabbim inşaallah sorunsuz şekilde sağlıklâ kucağına almayı nasip etsin. Evet tedirgin ve korkuyorsun. Ama çok fazlada düşünmemeye çalış derim. Herşeyi Rabbim en güzel şekilde ayarlıyor şüphesiz

Çoğu doktor da cesaret edemiyor , kuzenm özelde gitmişti ben yapamam demşti doktor. Sonra devlete gitti orda bu doğumla ilgilenen doktoru var öyle kendi ısrarı üzerne doğurdu :) dedğim gibi cesaret lazım
Bende özele gidiyorum gittiğim hastane büyük bir özel hastane zinciri.umarim dr.mda bilgisi bu konuda yeterlidir

Bende özele gidiyorum gittiğim hastane büyük bir özel hastane zinciri.umarim dr.mda bilgisi bu konuda yeterlidir

ssvd destekleyen dr bulmak gerekiyor malesef çoğu doktor yaptırmıyor. iki doğum arası zaman , dikişlerinizin durumu uygunsa biraz da cesaretle neden olmasın google dan da ssvd diye aratarak destekleyen doktor listesine ulaşabilirsiniz

Bazı vitaminler malesef öyle. Bana verdiği mom vital de beni kustrdu bikaç kez ama işin ilginç tarafı hergün olmuyor bulantı. Neyin tetiklediğini bulmaya çalşyrum hala

Çok geçmiş olsun. Siz yazınca bende araştırdım biraz. Bence ikinci bir doktor görüşü daha iyi olabilir. Belki kafa karışıklığı geçer. En doğru kararı verip sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

Selam kızlar :) ankete baktım da 45 kişinin cinsiyet belli olmuş ne güzel darısı başımıza 16 hafta bitince gideyim diyordum ama biraz öne çekeceğim galiba

Aynen birde kızlar önde diyorduk ama durum eşitlenmiş. Bakalım önce kim öğrenip eşitliği bozacak.

bir biz kaldik galiba ileri haftada olup öğrenmeyen...günlerimizde yakın. benim doktorum hiç tahmin bile etmedi. yalnız doktoruna çok güldüm %50 %50 diyor yani. sağlıklı olsun diyorum ama yine de çok ama çok merak ediyorum.
Valla aynı ben :) artık yiyecek bişey bulamıyorm ne yesem diye düşünene kadr öğürüyorm :) biri sürekli bana sormadan önüme bşeyler getirse süper olur
keşke biri bunu bana da yapsa... hop yemek önümde olsa acıkınca midem kalkmaya başlıyor. bir de çok acıkınca yemekten sonra da bulanıyor

Hadi ya o kadar erkek var mıymış? Ben hep kız okuyorum sankierkek az gibi gelmişti

doktorunuz riskli gebelik uzmanı mi? eğer değilse bir perintaloga gidin bence de. değişik bir bakış açısı iyi gelebilir.
2014 ocak annelerinde bir arkadaş vardı. onun birden çok erken doğumu vardı rahim ağzı yetmezliğinden. serklaj yapıldı ve sürekli dinlendi. tatlis bir oğlu olmuştu.

sizin durumunuz farklıdır illaki ama niyeyse anlatmak istedim... sizin de bebeğiniz sağlık sihhatle zamanında gelsin insallah.

Evet yaa artk benmki meraktan öteye gtti bi de doktoruma çok sinirlendm en son gttğmde. İlkinde erkek dedi. Sonra gttm göstermiyo git gez su iç gel dedi çikolata su denedm gttm yine göstermiyo dedi. Ama kız gibi dedi. Ama erkek de olabilir dedi. Yok yok kız dedi. Yine de emn değlm diğer geldğnde bakarz dedi. Diğer gideceğim tarih de 24 kasım

yaaa sinir bozucu olmuş hakikaten ama ileride çocuğunuza anlatacaginiz güzel bir hikaye olmuş.( burada azıcık pollyanna var) benim kızlar bayılıyor doğum hikayelerini dinlemeye. hamilelikten başlıyoruz doğum ilk bebeklik Allahım mest oluyorlar.

Evet canm haklısın acaip bi anım olacak. Kızımda hemen öğrenmştim 12 haftalıktm doğru çıkmştı doktrum kesn kız demşti hakkaten de kızdı değştrmedi süreklibu ikinci süpriz bebek. Plansız oldu. Sipriz yapmaya devam edck sanırım

Şöyle böyle derken nerdeyse yarıladık ya hamileliğine acaip zaman hızlı geçiyor. Kızım çok küçük nasıl bakcm ikisine birden derken bi bakyrum nerelerdeyiz neler konuşuyorz. Herşey geçip gidiyo yeter ki sağlık olsun. Sağlığı için bebeğinin sağlığı için dua bekleyenler dualarım sizinle. Mesajlarnızı okuyrum ama bazı konularda bilgm olmadığı için yazmıyrum. İnşallah bütün sağlık sorunlarınızdan hemencecik kurtulur bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız

çok geçmiş olsun. Yaptırmaktan niye çekiniyorsunuz? Yaptırmanın da riskleri var mı? ayrıntılı bilgim olmadığı için soruyorum. İçinize sinen en doğru kararı verirsiniz umarım
Enfeksiyon riski olduğunu biliyorum , onun dışında çok araştırmadım açıkçası . Çünkü serklaj olmam herhalde diyordum hep .olma ihtimaline hiç inanmamışım aslında .

Amin inşallah . Yaptırıp akışına bırakacağım artık , Allah a emanet ler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…