Kızlar doktordan çıktım . Düşük hikayemi dinler dinlemez direkt serklaj dedi muayene öncesinde bile . Muayene sonrası da fikri değişmedi . Ama serklaj olmayıp 2 haftada bir ölçüme de gelebilirsin dedi . Bana bıraktı kararı . Bir de şunu da ekledi serklaj sonrası da yine erken doğum riski olur yapılsa bile dedi . Kafam çok karıştı
Allah Allahh neden yapilsa bile risk oluyor ki.. bunun yapilmasi onlemiyor mu? 2 haftada bir muayeneye gitsen hep bir korkuyla kalmayacak misin? Yapilmasi daha iyi olmaz mi? Baska bir doktora daha danisip mi karar versen acabaKızlar doktordan çıktım . Düşük hikayemi dinler dinlemez direkt serklaj dedi muayene öncesinde bile . Muayene sonrası da fikri değişmedi . Ama serklaj olmayıp 2 haftada bir ölçüme de gelebilirsin dedi . Bana bıraktı kararı . Bir de şunu da ekledi serklaj sonrası da yine erken doğum riski olur yapılsa bile dedi . Kafam çok karıştı
en güzeli ozaman etraftaki olumsuz yorumları bırakıp kenara dr.la karar vermekBenm kuzenim ilk doğumunda suyu azalmıştı diye mecburi sezeryan olmuştu 2.sini 2 sene sonra normal doğumla yaptı iyiki diyor. Ama o çok kararlıydı başından beri ben normal doğurcam deyip duruyordu dediğni de yaptı. Hatta bana da dene diyor da bende o cesaret yok :)
Çoğu doktor da cesaret edemiyor , kuzenm özelde gitmişti ben yapamam demşti doktor. Sonra devlete gitti orda bu doğumla ilgilenen doktoru var öyle kendi ısrarı üzerne doğurdu :) dedğim gibi cesaret lazımen güzeli ozaman etraftaki olumsuz yorumları bırakıp kenara dr.la karar vermek
Rabbim inşaallah sorunsuz şekilde sağlıklâ kucağına almayı nasip etsin. Evet tedirgin ve korkuyorsun. Ama çok fazlada düşünmemeye çalış derim. Herşeyi Rabbim en güzel şekilde ayarlıyor şüphesizKızlar doktordan çıktım . Düşük hikayemi dinler dinlemez direkt serklaj dedi muayene öncesinde bile . Muayene sonrası da fikri değişmedi . Ama serklaj olmayıp 2 haftada bir ölçüme de gelebilirsin dedi . Bana bıraktı kararı . Bir de şunu da ekledi serklaj sonrası da yine erken doğum riski olur yapılsa bile dedi . Kafam çok karıştı
Bende özele gidiyorum gittiğim hastane büyük bir özel hastane zinciri.umarim dr.mda bilgisi bu konuda yeterlidirÇoğu doktor da cesaret edemiyor , kuzenm özelde gitmişti ben yapamam demşti doktor. Sonra devlete gitti orda bu doğumla ilgilenen doktoru var öyle kendi ısrarı üzerne doğurdu :) dedğim gibi cesaret lazım
Bende özele gidiyorum gittiğim hastane büyük bir özel hastane zinciri.umarim dr.mda bilgisi bu konuda yeterlidir
Bazı vitaminler malesef öyle. Bana verdiği mom vital de beni kustrdu bikaç kez ama işin ilginç tarafı hergün olmuyor bulantı. Neyin tetiklediğini bulmaya çalşyrum halaBakılmadı ama senede 2 defa takviye alıyordum hep düşük olduğu için.. Hamilelikte bakılmadı ama.. Bir de bu ilaçtan sonra kötü kusuyorum ya.. Dün hiç kusmadım diye sevinirken akşam 9da bu ilacı içtim ve 5 defa kustum yatana dek.. İçmemeye karar verdim, kontrolde doktora söyleyeceğim.
Kızlar doktordan çıktım . Düşük hikayemi dinler dinlemez direkt serklaj dedi muayene öncesinde bile . Muayene sonrası da fikri değişmedi . Ama serklaj olmayıp 2 haftada bir ölçüme de gelebilirsin dedi . Bana bıraktı kararı . Bir de şunu da ekledi serklaj sonrası da yine erken doğum riski olur yapılsa bile dedi . Kafam çok karıştı
Selam kızlar :) ankete baktım da 45 kişinin cinsiyet belli olmuş ne güzeldarısı başımıza 16 hafta bitince gideyim diyordum ama biraz öne çekeceğim galiba
bir biz kaldik galiba ileri haftada olup öğrenmeyen...Aayy sen de bendensin. Ben de öğrenemedim bitürlü bi diyo kız bi diyo erkekbaşka seçenk olsa onu da söylcek gına geldi ben de başka doktrdan randevu alcm bakalm ne zamn fırsat bulursam artık. İnşallh bu kez öğrenrz
keşke biri bunu bana da yapsa... hop yemek önümde olsaValla aynı ben :) artık yiyecek bişey bulamıyorm ne yesem diye düşünene kadr öğürüyorm :) biri sürekli bana sormadan önüme bşeyler getirse süper olur
Hadi ya o kadar erkek var mıymış? Ben hep kız okuyorum sankiÇok geçmiş olsun. Siz yazınca bende araştırdım biraz. Bence ikinci bir doktor görüşü daha iyi olabilir. Belki kafa karışıklığı geçer. En doğru kararı verip sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Aynen birde kızlar önde diyorduk ama durum eşitlenmiş. Bakalım önce kim öğrenip eşitliği bozacak.
doktorunuz riskli gebelik uzmanı mi? eğer değilse bir perintaloga gidin bence de. değişik bir bakış açısı iyi gelebilir.Kızlar doktordan çıktım . Düşük hikayemi dinler dinlemez direkt serklaj dedi muayene öncesinde bile . Muayene sonrası da fikri değişmedi . Ama serklaj olmayıp 2 haftada bir ölçüme de gelebilirsin dedi . Bana bıraktı kararı . Bir de şunu da ekledi serklaj sonrası da yine erken doğum riski olur yapılsa bile dedi . Kafam çok karıştı
Evet yaa artk benmki meraktan öteye gtti bi de doktoruma çok sinirlendm en son gttğmde. İlkinde erkek dedi. Sonra gttm göstermiyo git gez su iç gel dedi çikolata su denedm gttm yine göstermiyo dedi. Ama kız gibi dedi. Ama erkek de olabilir dedi. Yok yok kız dedi. Yine de emn değlm diğer geldğnde bakarz dedi. Diğer gideceğim tarih de 24 kasımbir biz kaldik galiba ileri haftada olup öğrenmeyen...günlerimizde yakın. benim doktorum hiç tahmin bile etmedi. yalnız doktoruna çok güldüm %50 %50 diyor yani. sağlıklı olsun diyorum ama yine de çok ama çok merak ediyorum.
yaaa sinir bozucu olmuş hakikaten ama ileride çocuğunuza anlatacaginiz güzel bir hikaye olmuş.( burada azıcık pollyanna var)Evet yaa artk benmki meraktan öteye gtti bi de doktoruma çok sinirlendm en son gttğmde. İlkinde erkek dedi. Sonra gttm göstermiyo git gez su iç gel dedi çikolata su denedm gttm yine göstermiyo dedi. Ama kız gibi dedi. Ama erkek de olabilir dedi. Yok yok kız dedi. Yine de emn değlm diğer geldğnde bakarz dedi. Diğer gideceğim tarih de 24 kasım
yaaa sinir bozucu olmuş hakikaten ama ileride çocuğunuza anlatacaginiz güzel bir hikaye olmuş.( burada azıcık pollyanna var)benim kızlar bayılıyor doğum hikayelerini dinlemeye. hamilelikten başlıyoruz doğum ilk bebeklik Allahım mest oluyorlar.
Enfeksiyon riski olduğunu biliyorum , onun dışında çok araştırmadım açıkçası . Çünkü serklaj olmam herhalde diyordum hep .olma ihtimaline hiç inanmamışım aslında .çok geçmiş olsun. Yaptırmaktan niye çekiniyorsunuz? Yaptırmanın da riskleri var mı? ayrıntılı bilgim olmadığı için soruyorum. İçinize sinen en doğru kararı verirsiniz umarım
Allah Allahh neden yapilsa bile risk oluyor ki.. bunun yapilmasi onlemiyor mu? 2 haftada bir muayeneye gitsen hep bir korkuyla kalmayacak misin? Yapilmasi daha iyi olmaz mi? Baska bir doktora daha danisip mi karar versen acaba
Bir kayıptan sonra hiç düşünmemem lazım aslında . Korkuyorum sanırım . Bir de serklaja rağmen erken doğum yapanlar da var dedi doktor . Üzüldüm bunları duyunca sanırım .
Amin inşallah . Yaptırıp akışına bırakacağım artık , Allah a emanet ler .Rabbim inşaallah sorunsuz şekilde sağlıklâ kucağına almayı nasip etsin. Evet tedirgin ve korkuyorsun. Ama çok fazlada düşünmemeye çalış derim. Herşeyi Rabbim en güzel şekilde ayarlıyor şüphesiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?