Çok geçmiş olsun. Siz yazınca bende araştırdım biraz. Bence ikinci bir doktor görüşü daha iyi olabilir. Belki kafa karışıklığı geçer. En doğru kararı verip sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Bu zaten 2. Doktor du , bakalım hayırlısı
Aynen birde kızlar önde diyorduk ama durum eşitlenmiş. Bakalım önce kim öğrenip eşitliği bozacak.
Round ligament pain diye birsey var. tam olarak turkcesini bilemiyorum. Ama yuvarlak bag doku agrisi diyebilirim. Bu cok normal bu surecte. Ozelliklede ikinci trimester da. bunlarda kasilma gibi hissediliyor ama tam olarak kasilma degil aslinda belki sizinki oyle birseydir doktorunuz ondan normal demistir. Bu tarz kasilmalar ani hareket ettiginizde falan olabiliyor Birksc saniye suruyor. zaten dedigim gibi bu tarz agrilar normal. kanama, ates vs olmadikca tabi ki. Benim ki ozellikle dinlenirken oluyor. Ozelliklede gece yatarken ve uzun suruyor. Kasilma oldugunda elimle dokundugumda top gibi sertlik hissediyorum. disardan kim dokunsa hissedebilir kolaylikla. bazen mandalina buyuklugunde bazen daha kucuk olabiliyor. Adet sancisi gibi bir agri degil kesinlikle.Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz içinpeki kasılmayı tarif eder misiniz nasıl oluyor?
Aynen sebze yemeklerini çok severim hiç et aramam ama bağırsaklarım sebze yemeği yiyince pert oluyor maalesefBana yeşil sebzeler de aynı ağrıyı yapıyor . Adını söylemeym bi sebzenin yemeğini aşırı severm ama malesef yiyemiyorum
Hadi ya o kadar erkek var mıymış? Ben hep kız okuyorum sankierkek az gibi gelmişti
Ben de sasirdim vallaAynen hatta öne bile geçmiş.
Bende kullanıyorum gayet faydası varmış kan pıhtılaşmasını önlüyormuşBu Arada coraspirin kullanan var mı ben bırakmak istiyorum gebe kalmamı kolaylaştırması için varisim de var diye verdi doktorum ama lekeleri biraz da ona bağlar oldum. Tecrübesi olan var mı diye merak ediyorum
Hadi gözün aydın güzel anneKızlar, ikili testimiz temiz çıktı. Şükürler olsun. Cinsiyet için de erkek dedi
Hadi Gözünüz aydın test sonucunuzKızlar, ikili testimiz temiz çıktı. Şükürler olsun. Cinsiyet için de erkek dedi
Hadi gözün aydın güzel anne
Amiin çok teşekkürlerHadi Gözünüz aydın test sonucunuzerkek bebeğiniz hayırlı evlat olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah Rabbim.
Merhaba canim, ben İzmirliyim İzmir usulü tarhana otuyla yapılan tarhanayi çok seviyorum ama her yoreninki farklı biliyorsun. N11'de satılan Cips tarhana Maraş usulü(cok bol yoğurt, kekikli) , cips şeklinde , öyle de tüketilir ama ben islatip üzerinde yazan tarife göre çorbasını yaptım. Bol süzme yoğurt bazında yapıldığı için fazlasıyla ekşi bir çorba oluyor, oğlan çok yiyemedi ama ben iki büyük poşeti içine bazen et, bazen pirinçli köfte katarak çorba yapa yapa bitirdim afiyetleMerhaba
Dikkatimi çekti cips tarhana, daha önce de Ender Saraç söylemiş çok övmüştü. Normalde Tarhana çorbası pek sevmem ama sağlıklı atıştırmalık için uygun olabilir diye de düşündüm. Nasıl lezzeti, beğendin mi , tavsiye ediyor musun :)
Hayirli uğurlu olsun inşallahKızlar, ikili testimiz temiz çıktı. Şükürler olsun. Cinsiyet için de erkek dedi
Merhaba, Umarım bu sefer sağlıkla, mutlulukla kucaginiza alirsinizKızlar doktordan çıktım . Düşük hikayemi dinler dinlemez direkt serklaj dedi muayene öncesinde bile . Muayene sonrası da fikri değişmedi . Ama serklaj olmayıp 2 haftada bir ölçüme de gelebilirsin dedi . Bana bıraktı kararı . Bir de şunu da ekledi serklaj sonrası da yine erken doğum riski olur yapılsa bile dedi . Kafam çok karıştı
Amin, çok teşekkürlerHayirli uğurlu olsun inşallahSağlıkla, mutlulukla
AminAslında evde laktozsuz da var benm elim ona hiç gitmedi sonra ağrısını çektm işte :)
Oğluma hamileyken de böyle gaz sıkıntısı çekiyordum bunda da öyle oldu . Rabbim sağlık versin
Hakkında hayırlısı hangi doğum ise o nasip olsun sana inşallah canımBende özele gidiyorum gittiğim hastane büyük bir özel hastane zinciri.umarim dr.mda bilgisi bu konuda yeterlidir
Benm de öyle malesef , yalnız olmadığıma sevinsem mi senin de benm gibi olduğuna üzülsem mi bilemedim :)Aynen sebze yemeklerini çok severim hiç et aramam ama bağırsaklarım sebze yemeği yiyince pert oluyor maalesef
Çok şükür maşallahKızlar, ikili testimiz temiz çıktı. Şükürler olsun. Cinsiyet için de erkek dedi
Yaa bu gaz sıkıntısını da bi tek ben çekiyorm sanıyodmAminbenimde her dönemde gaz sıkıntim oldu malesef hamilelikte ilk haftalarimda karnim okadar şistiki doktor ultrasonda bebegin kesesini göremedi düşünün artik
Çok iyi tarif etmişsiniz gerçekten çok teşekkür ederim.Round ligament pain diye birsey var. tam olarak turkcesini bilemiyorum. Ama yuvarlak bag doku agrisi diyebilirim. Bu cok normal bu surecte. Ozelliklede ikinci trimester da. bunlarda kasilma gibi hissediliyor ama tam olarak kasilma degil aslinda belki sizinki oyle birseydir doktorunuz ondan normal demistir. Bu tarz kasilmalar ani hareket ettiginizde falan olabiliyor Birksc saniye suruyor. zaten dedigim gibi bu tarz agrilar normal. kanama, ates vs olmadikca tabi ki. Benim ki ozellikle dinlenirken oluyor. Ozelliklede gece yatarken ve uzun suruyor. Kasilma oldugunda elimle dokundugumda top gibi sertlik hissediyorum. disardan kim dokunsa hissedebilir kolaylikla. bazen mandalina buyuklugunde bazen daha kucuk olabiliyor. Adet sancisi gibi bir agri degil kesinlikle.
Kızlar, ikili testimiz temiz çıktı. Şükürler olsun. Cinsiyet için de erkek dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?