2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için peki kasılmayı tarif eder misiniz nasıl oluyor?
Round ligament pain diye birsey var. tam olarak turkcesini bilemiyorum. Ama yuvarlak bag doku agrisi diyebilirim. Bu cok normal bu surecte. Ozelliklede ikinci trimester da. bunlarda kasilma gibi hissediliyor ama tam olarak kasilma degil aslinda belki sizinki oyle birseydir doktorunuz ondan normal demistir. Bu tarz kasilmalar ani hareket ettiginizde falan olabiliyor Birksc saniye suruyor. zaten dedigim gibi bu tarz agrilar normal. kanama, ates vs olmadikca tabi ki. Benim ki ozellikle dinlenirken oluyor. Ozelliklede gece yatarken ve uzun suruyor. Kasilma oldugunda elimle dokundugumda top gibi sertlik hissediyorum. disardan kim dokunsa hissedebilir kolaylikla. bazen mandalina buyuklugunde bazen daha kucuk olabiliyor. Adet sancisi gibi bir agri degil kesinlikle.

Haklisin. Allah kerim hic korkma. Rabbim sana bagislasin evladini. Seni cok iyi anliyorum ben de 3 evladimi kaybettim 6 7 haftalikken kalpleri durdu. Bunlari yasamam ruya gibi geliyor. Olumsuz dusunceler geldikce defediyorum. Sen de oyle yap. Allaha emanet yavrularimiz insallah merak etme

Bu Arada coraspirin kullanan var mı ben bırakmak istiyorum gebe kalmamı kolaylaştırması için varisim de var diye verdi doktorum ama lekeleri biraz da ona bağlar oldum. Tecrübesi olan var mı diye merak ediyorum
Bende kullanıyorum gayet faydası varmış kan pıhtılaşmasını önlüyormuş

Merhaba canim, ben İzmirliyim İzmir usulü tarhana otuyla yapılan tarhanayi çok seviyorum ama her yoreninki farklı biliyorsun. N11'de satılan Cips tarhana Maraş usulü(cok bol yoğurt, kekikli) , cips şeklinde , öyle de tüketilir ama ben islatip üzerinde yazan tarife göre çorbasını yaptım. Bol süzme yoğurt bazında yapıldığı için fazlasıyla ekşi bir çorba oluyor, oğlan çok yiyemedi ama ben iki büyük poşeti içine bazen et, bazen pirinçli köfte katarak çorba yapa yapa bitirdim afiyetle önce büyük olmayan boy alıp deneyin. Ben çok sevdim.

Merhaba, Umarım bu sefer sağlıkla, mutlulukla kucaginiza alirsiniz Calisiyor musunuz bilmiyorum ama sanirim hep yatıp dinlenmeniz gerekiyor Ben aynı durumda olsam sanırım diktirir ve bolca dinlenirdim. Doktorun söylemeye çalıştığı herhalde serklaj yapılan anne adaylarinda dahi erken doğum olacaksa başka nedenlerle oluyor... Bunlara değil de önlemi alıp (hem serklaj hem kontrol hem dinlenme) , güzel şeylere, sağlıkla bebegimizi kucagimiza almaya odaklanmak %80 sağlık getirir diye düşünüyorum naçizane... inşallah çok sağlıkla geçecek sureciniz

Yazılanları okumaya çalışıyorum herkese iyi akşamlar çok fena grip oldum sağlık ocağına gelen herkes hasta kaçınılmaz son beni de buldu tabi aman dikkat edin kendinize serklaj ile ilgili çok olumlu düşünüyorum ben büyük oranda faydalı bence. Bir de sezeryan sonrası normal Doğum anneyi riske atmaktan başka bir şey değil bence düşünülmemeli. Okurken etiketleme yapamadım aklımda bunlar kaldı umarım hepiniz çok iyidirsiniz

Aslında evde laktozsuz da var benm elim ona hiç gitmedi sonra ağrısını çektm işte :)
Oğluma hamileyken de böyle gaz sıkıntısı çekiyordum bunda da öyle oldu . Rabbim sağlık versin
Amin benimde her dönemde gaz sıkıntim oldu malesef hamilelikte ilk haftalarimda karnim okadar şistiki doktor ultrasonda bebegin kesesini göremedi düşünün artik

Bende özele gidiyorum gittiğim hastane büyük bir özel hastane zinciri.umarim dr.mda bilgisi bu konuda yeterlidir
Hakkında hayırlısı hangi doğum ise o nasip olsun sana inşallah canım
Aynen sebze yemeklerini çok severim hiç et aramam ama bağırsaklarım sebze yemeği yiyince pert oluyor maalesef
Benm de öyle malesef , yalnız olmadığıma sevinsem mi senin de benm gibi olduğuna üzülsem mi bilemedim :)
Kızlar, ikili testimiz temiz çıktı. Şükürler olsun. Cinsiyet için de erkek dedi
Çok şükür maşallah hayırlı olsun oğluşunuz

Amin benimde her dönemde gaz sıkıntim oldu malesef hamilelikte ilk haftalarimda karnim okadar şistiki doktor ultrasonda bebegin kesesini göremedi düşünün artik
Yaa bu gaz sıkıntısını da bi tek ben çekiyorm sanıyodm

Çok iyi tarif etmişsiniz gerçekten çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…