Çok teşekkür ederimMaşallah çok sevindim. Sağlıcakla gelsin bebişiniz inşallah
GüZel dilekleriniz için teşekkür ederim . Evet çalışıyorum , öğretmenim ama 5 yıldan sonra ücretsiz izin hakkımız var . Doktora çalışma durumunu sordum çalışabilirsin dedi ancak ben dikiş sonrası ücretsiz izine ayrılırım sanırım . Dediğiniz gibi önlemini alıp sonrasında güzel düşünmek kalıyor . Sağ Salim hepimiz kucağımıza alırız inşallahMerhaba, Umarım bu sefer sağlıkla, mutlulukla kucaginiza alirsinizCalisiyor musunuz bilmiyorum ama sanirim hep yatıp dinlenmeniz gerekiyor Ben aynı durumda olsam sanırım diktirir ve bolca dinlenirdim. Doktorun söylemeye çalıştığı herhalde serklaj yapılan anne adaylarinda dahi erken doğum olacaksa başka nedenlerle oluyor... Bunlara değil de önlemi alıp (hem serklaj hem kontrol hem dinlenme) , güzel şeylere, sağlıkla bebegimizi kucagimiza almaya odaklanmak %80 sağlık getirir diye düşünüyorum naçizane... inşallah çok sağlıkla geçecek sureciniz
Gözünüz aydınKızlar, ikili testimiz temiz çıktı. Şükürler olsun. Cinsiyet için de erkek dedi
GüZel dilekleriniz için teşekkür ederim . Evet çalışıyorum , öğretmenim ama 5 yıldan sonra ücretsiz izin hakkımız var . Doktora çalışma durumunu sordum çalışabilirsin dedi ancak ben dikiş sonrası ücretsiz izine ayrılırım sanırım . Dediğiniz gibi önlemini alıp sonrasında güzel düşünmek kalıyor . Sağ Salim hepimiz kucağımıza alırız inşallahher şeyine katladım 5 yıldır , 4. Tüp bebek . Bir dikiş kaldıysa onu da yaptırırız ne olacak bu günüme şükür
gözünüz aydın sağlıkla gelsin minik yavrunuz.Kızlar, ikili testimiz temiz çıktı. Şükürler olsun. Cinsiyet için de erkek dedi
ne güzel bu pozitifliginizi kaybetmeyin.GüZel dilekleriniz için teşekkür ederim . Evet çalışıyorum , öğretmenim ama 5 yıldan sonra ücretsiz izin hakkımız var . Doktora çalışma durumunu sordum çalışabilirsin dedi ancak ben dikiş sonrası ücretsiz izine ayrılırım sanırım . Dediğiniz gibi önlemini alıp sonrasında güzel düşünmek kalıyor . Sağ Salim hepimiz kucağımıza alırız inşallahher şeyine katladım 5 yıldır , 4. Tüp bebek . Bir dikiş kaldıysa onu da yaptırırız ne olacak bu günüme şükür
Gözün aydin canim. Bebişin de hayir getirsin evinizeKızlar, ikili testimiz temiz çıktı. Şükürler olsun. Cinsiyet için de erkek dedi
Salya sümük griple boğuşuyorum sen canım nasılsın nasıl gidiyorHayırli akşamlar. Naber canlar? O kadar hızlı yaziyorsunuz ki,hepsini okumaya yetiştiremiyorum. Iyisiniz demi? :)
Amin canım inşallah . Doktorumun tedavi ettikleri arasında riskli gebelik filan var .adam Prof . Herhalde uZmandır alanında. Serklaj olurum ama yine de Farklı bir göz de görse içim daha rahat edecek . Gerçi bu 2. Doktordu. Hikayeyi paylaştığınız için teşekkür ederim , inşallah bende sağlıkla kucağıma alacağımdoktorunuz riskli gebelik uzmanı mi? eğer değilse bir perintaloga gidin bence de. değişik bir bakış açısı iyi gelebilir.
2014 ocak annelerinde bir arkadaş vardı. onun birden çok erken doğumu vardı rahim ağzı yetmezliğinden. serklaj yapıldı ve sürekli dinlendi. tatlis bir oğlu olmuştu.
sizin durumunuz farklıdır illaki ama niyeyse anlatmak istedim... sizin de bebeğiniz sağlık sihhatle zamanında gelsin insallah.
Dualarımız bir çok güzel olacak herşeyAmin canım inşallah . Doktorumun tedavi ettikleri arasında riskli gebelik filan var .adam Prof . Herhalde uZmandır alanında. Serklaj olurum ama yine de Farklı bir göz de görse içim daha rahat edecek . Gerçi bu 2. Doktordu. Hikayeyi paylaştığınız için teşekkür ederim , inşallah bende sağlıkla kucağıma alacağım
Geçmiş olsun kuzum. Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşAllah. Ben de hamd olsun iyiyim. Agzimdaki zehir acısı dişinda bir problemim yok sukur ki.Salya sümük griple boğuşuyorum sen canım nasılsın nasıl gidiyor
çok geçmiş olsun. insallah çok sürmeden geçer.Salya sümük griple boğuşuyorum sen canım nasılsın nasıl gidiyor
Bu gaz problemi bendede var ilk günden beri birde geğirme de var afedersiniz bi ortama girince çok zorlanıyorum ya ne yesem gaz yapıyor resmenHakkında hayırlısı hangi doğum ise o nasip olsun sana inşallah canım
Benm de öyle malesef , yalnız olmadığıma sevinsem mi senin de benm gibi olduğuna üzülsem mi bilemedim :)
Çok şükür maşallahhayırlı olsun oğluşunuz❤
Yaa bu gaz sıkıntısını da bi tek ben çekiyorm sanıyodm
Geçmiş olsun kuzum. Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşAllah. Ben de hamd olsun iyiyim. Agzimdaki zehir acısı dişinda bir problemim yok sukur ki.
Allah razı olsun canlarçok geçmiş olsun. insallah çok sürmeden geçer.
Geçmiş olsunAllah razı olsun canlar ❣
Allahım bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin zorlu süreçlerden geçmişsin bu bebek senin en güzel ödülün olur inşallahGüZel dilekleriniz için teşekkür ederim . Evet çalışıyorum , öğretmenim ama 5 yıldan sonra ücretsiz izin hakkımız var . Doktora çalışma durumunu sordum çalışabilirsin dedi ancak ben dikiş sonrası ücretsiz izine ayrılırım sanırım . Dediğiniz gibi önlemini alıp sonrasında güzel düşünmek kalıyor . Sağ Salim hepimiz kucağımıza alırız inşallahher şeyine katladım 5 yıldır , 4. Tüp bebek . Bir dikiş kaldıysa onu da yaptırırız ne olacak bu günüme şükür
keşke biri bunu bana da yapsa... hop yemek önümde olsaacıkınca midem kalkmaya başlıyor. bir de çok acıkınca yemekten sonra da bulanıyor
Benim içimde kalıyor çıkmıyor o yüzden aşırı ağrı yapıyor , sizin çıkartmanız iyi bence :)Bu gaz problemi bendede var ilk günden beri birde geğirme de var afedersiniz bi ortama girince çok zorlanıyorum ya ne yesem gaz yapıyor resmen
Merhaba sağlıklı ve hayırlı olsun oğluşunuzMerhabalar bugün kontrolümüz vardı 12. Haftamız bitti ve doktor yüzde 80 ihtimal erkek bebeğiniz olacak dedi. Hatta bacak arasını organını gösterdi ama hafta erken olduğu için ben emin olamadım. İki kızım var bu erkek olursa değişiklik olur tabii Rabbim hayırlısını versin☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?