2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
GüZel dilekleriniz için teşekkür ederim . Evet çalışıyorum , öğretmenim ama 5 yıldan sonra ücretsiz izin hakkımız var . Doktora çalışma durumunu sordum çalışabilirsin dedi ancak ben dikiş sonrası ücretsiz izine ayrılırım sanırım . Dediğiniz gibi önlemini alıp sonrasında güzel düşünmek kalıyor . Sağ Salim hepimiz kucağımıza alırız inşallah her şeyine katladım 5 yıldır , 4. Tüp bebek . Bir dikiş kaldıysa onu da yaptırırız ne olacak bu günüme şükür

Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım.

Kızlar, ikili testimiz temiz çıktı. Şükürler olsun. Cinsiyet için de erkek dedi
gözünüz aydın sağlıkla gelsin minik yavrunuz.
ne güzel bu pozitifliginizi kaybetmeyin. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. dua edelim birbirimize...

Amin canım inşallah . Doktorumun tedavi ettikleri arasında riskli gebelik filan var .adam Prof . Herhalde uZmandır alanında. Serklaj olurum ama yine de Farklı bir göz de görse içim daha rahat edecek . Gerçi bu 2. Doktordu. Hikayeyi paylaştığınız için teşekkür ederim , inşallah bende sağlıkla kucağıma alacağım

Dualarımız bir çok güzel olacak herşey

Bu gaz problemi bendede var ilk günden beri birde geğirme de var afedersiniz bi ortama girince çok zorlanıyorum ya ne yesem gaz yapıyor resmen

Allahım bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin zorlu süreçlerden geçmişsin bu bebek senin en güzel ödülün olur inşallah

Merhabalar bugün kontrolümüz vardı 12. Haftamız bitti ve doktor yüzde 80 ihtimal erkek bebeğiniz olacak dedi. Hatta bacak arasını organını gösterdi ama hafta erken olduğu için ben emin olamadım. İki kızım var bu erkek olursa değişiklik olur tabii Rabbim hayırlısını versin

Merhaba sağlıklı ve hayırlı olsun oğluşunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…