2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Merhabalar çok geçmiş olsun. Hakkinizda hayırlısı olsun, serklaj olmaya karar verdiniz artık sanırım. Ücretsiz izin hakkinizi kullanmak yerine doktorunuzdan heyet raporu isteyebilirsiniz bence.sonucta keyfiyetten rapor almıyorsunuz. Bu gibi riskli gebeliklerde rapor vermeyip kime veriyorlar merak ediyorum. Ben de öğretmenim ve ilk gebeligim riskli bir gebelikti. (Sizinkinden daha farklı bir durumum vardı. ) İki doktorum da rapor falan vermedi sağ olsunlar ve ben okulda tüm gün ayakta oraya buraya koştur derken hiç dinlenemedim şimdiki aklım olsa hemen dr.degistirip rapor veren birine geçerdim çünkü hep hamileligimi stress içinde geçirdim. Bence sizin durumunuzda da okulda tüm gün ayakta değil , evde yatıyor olmanız gerekir. Naçizane fikrim tabii. Rapor hakkinizla ilgili ısrarla görüşün bence doktorunuzla hem ücretsiz izin hakkinizi şimdiden yakmaniza gerek yok belki doğumdan sonra lazım olacak. Kendinizi ve bebeğinizi düşünün önce acil şifalar dilerim tekrardan.

Doktor çalışabilirsin dedi , rapor vereceğini hiç sanmam . Forumlarda da okuyorum serklaj sonrası çalışan da olmuş izne ayrılan da . Ama durum şu ki serklaj olanlardan biri şunu yazmış , doktorlar çalışabilirsiniz diyor ama durumumuz iyice kötüye gidince hastahane ye gittiğimizde lavaboya bile göndermiyorlar demiş . Yani o riski neden göze alayım . Ben de isterim keşke heyet raporu verseler , çocuklara da başka birini atarlar ders programında yerime . Ama normal raporlu olsam çocukların Dersi boş geçecek buna da gönlüm razı olmaz . Merak ettiğim şu , ücretsiz izin kullanınca Doğum sonrası ücretsiz izinden mi düşülmüş oluyor ? Eğer böyleyse bu da kötü

hayır düşmez 1 yıllık hakkınız 5 yılını dolduran memura verilen sebep göstermeden kullanabileceği bir izin, diğeri doğuma bağlı ücretsiz izin.

Tamam canım çok teşekkürler deneyeceğim mutlaka :)

Güzel taktik çok rahat geçirirsin 2 ci trimesteri inşaAllah

Selam hanımlar
Benim karnım bayağ bayağ kaşınmalara başladı, çatlak kremi , jeli vs. kullanmam icap ediyor artık..
Bio oil ya da lierac öneriliyor genelde, internetten alıyım dedim ama onlarca çeşidi var, tecrübeli annelerden bilenler varsa tam adını özellikle önerdikleri markayı iletrilerse çok sevinirim

Günaydın merhaba ben bugun bio oil aldım cilt bakım yağı olarak geçiyor trendyoldan aldım 50liraya bunu kullanıp daha sonra lierac geçicem onunda tam adı lierac phytolastil jel hepsi burada da var o da Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol simdi baktım 62 TL olmus

Kasintilar uyarı sinyalleridir . Ben diğer hamileligimde bioil çatlak icin yağ kullandım ise yaradı. Bu kez saf zeytin yağı sürmeyi düşünüyorum daha doğal olur fikrindeyim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…