Merhabalar çok geçmiş olsun. Hakkinizda hayırlısı olsun, serklaj olmaya karar verdiniz artık sanırım. Ücretsiz izin hakkinizi kullanmak yerine doktorunuzdan heyet raporu isteyebilirsiniz bence.sonucta keyfiyetten rapor almıyorsunuz. Bu gibi riskli gebeliklerde rapor vermeyip kime veriyorlar merak ediyorum. Ben de öğretmenim ve ilk gebeligim riskli bir gebelikti. (Sizinkinden daha farklı bir durumum vardı. ) İki doktorum da rapor falan vermedi sağ olsunlar ve ben okulda tüm gün ayakta oraya buraya koştur derken hiç dinlenemedimGüZel dilekleriniz için teşekkür ederim . Evet çalışıyorum , öğretmenim ama 5 yıldan sonra ücretsiz izin hakkımız var . Doktora çalışma durumunu sordum çalışabilirsin dedi ancak ben dikiş sonrası ücretsiz izine ayrılırım sanırım . Dediğiniz gibi önlemini alıp sonrasında güzel düşünmek kalıyor . Sağ Salim hepimiz kucağımıza alırız inşallahher şeyine katladım 5 yıldır , 4. Tüp bebek . Bir dikiş kaldıysa onu da yaptırırız ne olacak bu günüme şükür
Amin çok teşekkür ederimMerhaba sağlıklı ve hayırlı olsun oğluşunuz
Günaydın tatlımGünaydın herkese güzel anneler. ☺
günaydın kuzum :)Günaydın herkese güzel anneler. ☺
Günaydın ❤❤❤günaydınlar.
Doktor çalışabilirsin dedi , rapor vereceğini hiç sanmam . Forumlarda da okuyorum serklaj sonrası çalışan da olmuş izne ayrılan da . Ama durum şu ki serklaj olanlardan biri şunu yazmış , doktorlar çalışabilirsiniz diyor ama durumumuz iyice kötüye gidince hastahane ye gittiğimizde lavaboya bile göndermiyorlar demiş . Yani o riski neden göze alayım . Ben de isterim keşke heyet raporu verseler , çocuklara da başka birini atarlar ders programında yerime . Ama normal raporlu olsam çocukların Dersi boş geçecek buna da gönlüm razı olmaz . Merak ettiğim şu , ücretsiz izin kullanınca Doğum sonrası ücretsiz izinden mi düşülmüş oluyor ? Eğer böyleyse bu da kötüMerhabalar çok geçmiş olsun. Hakkinizda hayırlısı olsun, serklaj olmaya karar verdiniz artık sanırım. Ücretsiz izin hakkinizi kullanmak yerine doktorunuzdan heyet raporu isteyebilirsiniz bence.sonucta keyfiyetten rapor almıyorsunuz. Bu gibi riskli gebeliklerde rapor vermeyip kime veriyorlar merak ediyorum. Ben de öğretmenim ve ilk gebeligim riskli bir gebelikti. (Sizinkinden daha farklı bir durumum vardı. ) İki doktorum da rapor falan vermedi sağ olsunlar ve ben okulda tüm gün ayakta oraya buraya koştur derken hiç dinlenemedimşimdiki aklım olsa hemen dr.degistirip rapor veren birine geçerdim çünkü hep hamileligimi stress içinde geçirdim. Bence sizin durumunuzda da okulda tüm gün ayakta değil , evde yatıyor olmanız gerekir. Naçizane fikrim tabii. Rapor hakkinizla ilgili ısrarla görüşün bence doktorunuzla hem ücretsiz izin hakkinizi şimdiden yakmaniza gerek yok belki doğumdan sonra lazım olacak. Kendinizi ve bebeğinizi düşünün önce ❤❤ acil şifalar dilerim tekrardan.
Doktor çalışabilirsin dedi , rapor vereceğini hiç sanmam . Forumlarda da okuyorum serklaj sonrası çalışan da olmuş izne ayrılan da . Ama durum şu ki serklaj olanlardan biri şunu yazmış , doktorlar çalışabilirsiniz diyor ama durumumuz iyice kötüye gidince hastahane ye gittiğimizde lavaboya bile göndermiyorlar demiş . Yani o riski neden göze alayım . Ben de isterim keşke heyet raporu verseler , çocuklara da başka birini atarlar ders programında yerime . Ama normal raporlu olsam çocukların Dersi boş geçecek buna da gönlüm razı olmaz . Merak ettiğim şu , ücretsiz izin kullanınca Doğum sonrası ücretsiz izinden mi düşülmüş oluyor ? Eğer böyleyse bu da kötü
Tamam canım çok teşekkürler deneyeceğim mutlaka :)Merhaba canim, ben İzmirliyim İzmir usulü tarhana otuyla yapılan tarhanayi çok seviyorum ama her yoreninki farklı biliyorsun. N11'de satılan Cips tarhana Maraş usulü(cok bol yoğurt, kekikli) , cips şeklinde , öyle de tüketilir ama ben islatip üzerinde yazan tarife göre çorbasını yaptım. Bol süzme yoğurt bazında yapıldığı için fazlasıyla ekşi bir çorba oluyor, oğlan çok yiyemedi ama ben iki büyük poşeti içine bazen et, bazen pirinçli köfte katarak çorba yapa yapa bitirdim afiyetleönce büyük olmayan boy alıp deneyin. Ben çok sevdim.
Güzel taktikSelamlar güzel annişlerBugün 2. Trimestera geçiyorum, kendimi motive ediyorum ve iyi hissediyorum. Bugün aylardan sonra ilk kez güzelce makyajımı yaptım, daha özenli giyindim. Beynime iyiyim mesajı veriyorum ve sanırım şimdilik işe yarıyor
Günaydın merhaba ben bugun bio oil aldım cilt bakım yağı olarak geçiyor trendyoldan aldım 50liraya bunu kullanıp daha sonra lierac geçicem onunda tam adı lierac phytolastil jel hepsi burada da var o da Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol simdi baktım 62 TL olmusSelam hanımlar
Benim karnım bayağ bayağ kaşınmalara başladı, çatlak kremi , jeli vs. kullanmam icap ediyor artık..
Bio oil ya da lierac öneriliyor genelde, internetten alıyım dedim ama onlarca çeşidi var, tecrübeli annelerden bilenler varsa tam adını özellikle önerdikleri markayı iletrilerse çok sevinirim
Tamamdır canım çok teşekkürler ben de bakayım hemenGünaydın merhaba ben bugun bio oil aldım cilt bakım yağı olarak geçiyor trendyoldan aldım 50liraya bunu kullanıp daha sonra lierac geçicem onunda tam adı lierac phytolastil jel hepsi burada da var o da Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol simdi baktım 62 TL olmus
Rica ederim trendyoldan ve hepsi burada da ikiside mevcut yorumlarında okuyarak kara verebilirsinTamamdır canım çok teşekkürler ben de bakayım hemen
Kasintilar uyarı sinyalleridir . Ben diğer hamileligimde bioil çatlak icin yağ kullandım ise yaradı. Bu kez saf zeytin yağı sürmeyi düşünüyorum daha doğal olur fikrindeyim .Selam hanımlar
Benim karnım bayağ bayağ kaşınmalara başladı, çatlak kremi , jeli vs. kullanmam icap ediyor artık..
Bio oil ya da lierac öneriliyor genelde, internetten alıyım dedim ama onlarca çeşidi var, tecrübeli annelerden bilenler varsa tam adını özellikle önerdikleri markayı iletrilerse çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?