- 3 Mayıs 2019
- 482
- 377
- 18
- 34
Su çok önemli Tokmkrınla içmeye çalış ben ayva ve elma yerken çok içerimMerhaba kızlar nasılsınız haftasonu zor geçti başım ve bel ağrılarım çok fazla dün aksamda ıspanak yemiştim demir ve folik asit içeriği yüksek diye beni mahvetti bi haftadır ara verdiğim kusmam tekrarladı hatta en son kan geldi boğazımdan baya kötü oldum sanki bazen hiç iyi olamayacak gibiyimbir de bu su içme olayı hiç içemiyorum ama hiç biliyorum cok kötü ama yok hemen kusuyorum ne yapacağım bilmiyorum
bana 12 haftalık kız dedi 16 olduk yine kız dedi bebce doktorunuz tecrübeli ise güveniyorsanız erkektir hayırlı evlatlarımız olsun inşMerhabalar bugün kontrolümüz vardı 12. Haftamız bitti ve doktor yüzde 80 ihtimal erkek bebeğiniz olacak dedi. Hatta bacak arasını organını gösterdi ama hafta erken olduğu için ben emin olamadım. İki kızım var bu erkek olursa değişiklik olur tabii Rabbim hayırlısını versin☺
Canım ücretsiz izin hakkın toplamda 2 sene falan herhalde ama değişmediyse tabi bir de şimdi rapor almayacan da ne zaman alacan bence bu kadar riskli bir durumda kesinlikle heyet al evde dinlen şimdi artık heyet veren yerler var işi ticarete dökmüşler parayla veriyorlar araştır istersen bence dinlenmende fayda var bebek büyüdükçe riskin artar okulda öğrenciler de hareketli nöbet de var iyi dilin derimDoktor çalışabilirsin dedi , rapor vereceğini hiç sanmam . Forumlarda da okuyorum serklaj sonrası çalışan da olmuş izne ayrılan da . Ama durum şu ki serklaj olanlardan biri şunu yazmış , doktorlar çalışabilirsiniz diyor ama durumumuz iyice kötüye gidince hastahane ye gittiğimizde lavaboya bile göndermiyorlar demiş . Yani o riski neden göze alayım . Ben de isterim keşke heyet raporu verseler , çocuklara da başka birini atarlar ders programında yerime . Ama normal raporlu olsam çocukların Dersi boş geçecek buna da gönlüm razı olmaz . Merak ettiğim şu , ücretsiz izin kullanınca Doğum sonrası ücretsiz izinden mi düşülmüş oluyor ? Eğer böyleyse bu da kötü
benimde basen kalça bölgesinde deride Kaşinti oluyor.Selam hanımlar
Benim karnım bayağ bayağ kaşınmalara başladı, çatlak kremi , jeli vs. kullanmam icap ediyor artık..
Bio oil ya da lierac öneriliyor genelde, internetten alıyım dedim ama onlarca çeşidi var, tecrübeli annelerden bilenler varsa tam adını özellikle önerdikleri markayı iletrilerse çok sevinirim
Benim kastettigim heyet raporu zaten canım. Dediğin gibi Doktorlar istiyor ki ayağa bile kalkamaz hale gel ondan sonra heyet raporu versinler. Tüm hamileligimi kanama ve erken doğum riskiyle geçirdim, öyle de oldu zaten ama ya okulda yasasaydim bunu? Her seferinde aman dikkat et kanaman olacak şöyle böyle olacak, aman dinlen yorulma dediler ama rapor vermediler. Okulda dinlenmek mümkün değil oturarak çalıştığımızı zannediyorlar herhalde. Benimle aynı sorunu yaşayanlar hep aldı raporunu evde geçirdi hamileliğini. Çok daha hafif sebeplerle bile heyet raporu alan var. O yüzden söylemek istedim sana çünkü daha önce de kaybın var ve serklaj operasyonu gecireceksin. Şimdiki aklım olsa ben şansımı zorlardim. Ama ücretsiz izne de ayrilsan doğum sonrasından düşer mi emin değilim. Onu idarecinle bir araştır istersenDoktor çalışabilirsin dedi , rapor vereceğini hiç sanmam . Forumlarda da okuyorum serklaj sonrası çalışan da olmuş izne ayrılan da . Ama durum şu ki serklaj olanlardan biri şunu yazmış , doktorlar çalışabilirsiniz diyor ama durumumuz iyice kötüye gidince hastahane ye gittiğimizde lavaboya bile göndermiyorlar demiş . Yani o riski neden göze alayım . Ben de isterim keşke heyet raporu verseler , çocuklara da başka birini atarlar ders programında yerime . Ama normal raporlu olsam çocukların Dersi boş geçecek buna da gönlüm razı olmaz . Merak ettiğim şu , ücretsiz izin kullanınca Doğum sonrası ücretsiz izinden mi düşülmüş oluyor ? Eğer böyleyse bu da kötü
Ben bu cumartesi gideceğim yaştaşım sattaşımBir zamnlar diyodumki Allahım kıxım emsin sütüm yetsin. Emsin yeter ki emsin beslensin şimdi de diyorum ki Allahım sütten kessem ne güzel olur. Ne zor bi süreçmiş bu da. Nerdeeeen nereye..
Canım ben sheabutter üzerine yağ düşünemiyorum. Çok ısrarcıyım bu konuda. Çevremden gördüklerime göre en iyisiSelam hanımlar
Benim karnım bayağ bayağ kaşınmalara başladı, çatlak kremi , jeli vs. kullanmam icap ediyor artık..
Bio oil ya da lierac öneriliyor genelde, internetten alıyım dedim ama onlarca çeşidi var, tecrübeli annelerden bilenler varsa tam adını özellikle önerdikleri markayı iletrilerse çok sevinirim
Benimde öyle oldu 12 de erkek 14 te başka doktor kız bu hafta sonu gideceğim bakalım son durum neMerhabalar bugün kontrolümüz vardı 12. Haftamız bitti ve doktor yüzde 80 ihtimal erkek bebeğiniz olacak dedi. Hatta bacak arasını organını gösterdi ama hafta erken olduğu için ben emin olamadım. İki kızım var bu erkek olursa değişiklik olur tabii Rabbim hayırlısını versin☺
Heyet için şansımı deneyeceğim . Az önce konuştum idarecimle doğum sonrası ücretsiz izin farklıymış . Şuan ayrılmak için gerekçe göstermem yeterliymiş . Bakalım biran önce randevu alıp , kendimi ayarlamam lazım .Benim kastettigim heyet raporu zaten canım. Dediğin gibi Doktorlar istiyor ki ayağa bile kalkamaz hale gel ondan sonra heyet raporu versinler. Tüm hamileligimi kanama ve erken doğum riskiyle geçirdim, öyle de oldu zaten ama ya okulda yasasaydim bunu? Her seferinde aman dikkat et kanaman olacak şöyle böyle olacak, aman dinlen yorulma dediler ama rapor vermediler. Okulda dinlenmek mümkün değil oturarak çalıştığımızı zannediyorlar herhalde. Benimle aynı sorunu yaşayanlar hep aldı raporunu evde geçirdi hamileliğini. Çok daha hafif sebeplerle bile heyet raporu alan var. O yüzden söylemek istedim sana çünkü daha önce de kaybın var ve serklaj operasyonu gecireceksin. Şimdiki aklım olsa ben şansımı zorlardim. Ama ücretsiz izne de ayrilsan doğum sonrasından düşer mi emin değilim. Onu idarecinle bir araştır istersen
Evet ben de emin olamadım o sebeple ama bana çıkıntısını gösterdi bir de resmini çekti size de göstermişmiydi resmini?. Açıkçası hiç erkek beklemiyordum şaşırdım bende emin olmak için bir kaç kere sordum üç kere baktı ve üçünde de bacak arasında çıkıntının resmini çekti değişme durumu olur mu acaba ben de merak ettimBenimde öyle oldu 12 de erkek 14 te başka doktor kız bu hafta sonu gideceğim bakalım son durum ne
Bizde bizzat gördük insan emi. Olamıyor bu hafta meyve suyu içip gideceğim net gösterir inşEvet ben de emin olamadım o sebeple ama bana çıkıntısını gösterdi bir de resmini çekti size de göstermişmiydi resmini?. Açıkçası hiç erkek beklemiyordum şaşırdım bende emin olmak için bir kaç kere sordum üç kere baktı ve üçünde de bacak arasında çıkıntının resmini çekti değişme durumu olur mu acaba ben de merak ettim☺
Teşekkür ederim amin hepimizin inşaallah doktorum tecrübeli ama ben defalarca sorunca o da yüzde 80 diyelim o zaman asıl cinsiyet haftası 16. Haftadır dedi. Bacak arasında bariz derecede çıkıntı var kızlarda da oluyor mu acaba öyle bir çıkıntı kızlarım da hiç hatırlamıyorumSu çok önemli Tokmkrınla içmeye çalış ben ayva ve elma yerken çok içerim
bana 12 haftalık kız dedi 16 olduk yine kız dedi bebce doktorunuz tecrübeli ise güveniyorsanız erkektir hayırlı evlatlarımız olsun inş
Malesef olabiliyormuş klitoris büyük oluyırmuş inşallah gönlümüzdeki olur. Benim şansından doktorum gitti doç erkek dedi uzman kız şimdi küçük kızımın doktoruna gidiyorum bu hafta çağırdıTeşekkür ederim amin hepimizin inşaallah doktorum tecrübeli ama ben defalarca sorunca o da yüzde 80 diyelim o zaman asıl cinsiyet haftası 16. Haftadır dedi. Bacak arasında bariz derecede çıkıntı var kızlarda da oluyor mu acaba öyle bir çıkıntı kızlarım da hiç hatırlamıyorum
İnşallah ümidim varGüzel taktikçok rahat geçirirsin 2 ci trimesteri inşaAllah
Merhaba canim kiyamam ya gecmis olsunSelam kızlar nasıl gidiyor hamileliğiniz? Bu sabah bir kalktım mutfağı karınca basmışonlarla uğraştım kaç saat. Dişimdeki tel tedavisi yüzünden dişimde bayağı ağrı var. 1.5 saatte kahvaltı yaptım. Dün doktorla randevum vardı bana günde yarım litre süt içmen gerek dedi. Size de bunu söyleyen oldu mu? Aldım elime günlük sütü kurabiyeyle içiyorum şimdi.
Masallah kiz sana beni de motive ettinİnşallah ümidim varBugün öğrencilerim de hocam bugün çok güzel olmuşsunuz diyor, bende motivasyon tavan, yarın yere çakılmasam bari
Ayyy hadi hayirli olsunnnn oğluşun yavruşunBir erkek de benden kızlar :)
hayırlı saglikli olsun minik oğlunuz.❤Bir erkek de benden kızlar :)
Selam kızlar nasıl gidiyor hamileliğiniz? Bu sabah bir kalktım mutfağı karınca basmışonlarla uğraştım kaç saat. Dişimdeki tel tedavisi yüzünden dişimde bayağı ağrı var. 1.5 saatte kahvaltı yaptım. Dün doktorla randevum vardı bana günde yarım litre süt içmen gerek dedi. Size de bunu söyleyen oldu mu? Aldım elime günlük sütü kurabiyeyle içiyorum şimdi.
Bir erkek de benden kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?