2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hayırlısı olsun arkadaşım. İnşallah rahat bir hamilelik ve doğum geçirirsin, sağlıkla kavusursun bebeğine

Ay ben süt falan içemiyorum yaa söyleyen olmadı ama olsa da icemem. Varsa yoksa yoğurt kefir bende çocuk yoğurt olarak dogacak

Merhaba canim kiyamam ya gecmis olsun ben sutu hic sevmiyorum kendimi bildim bileli icemiyorum. Doktoruma soylemistim ayran tuket yogurt peynir bol ye. Onlar daha iyi demisti. Eger sutu severek tuketmiyorsan tabi. Ben hic icemiyorum.
Çok teşekkürler canım. İçine biraz kakao koyup içebildim. Çok severek tüketmiyorum. Ama napalım bebek için katlanacağım

5 senedir çekiyorum ben malesef teşekkürler inşallah

Ay ben süt falan içemiyorum yaa söyleyen olmadı ama olsa da icemem. Varsa yoksa yoğurt kefir bende çocuk yoğurt olarak dogacak
Ben yoğurt ve kefir yiyemiyorum pek. Bir tek peynir yiyebiliyorum. Sütü de içebildim kakao koyup az bir şey. Yeterli olur umarım. 390ml olan bir bardak bitti.

Ben yoğurt ve kefir yiyemiyorum pek. Bir tek peynir yiyebiliyorum. Sütü de içebildim kakao koyup az bir şey. Yeterli olur umarım. 390ml olan bir bardak bitti.
Bende bulantılarım biraz daha azalınca kakaoyla içicem zaten önümüz kış salep falanda içerim sıcak çikolata falan öyle biraz süt içmiş olurum kendimce yoksa hiç içemiyorum sevmiyorum

Yarım litre mi? Ben küçük 200 ml'lik kutulardan içiyorum. Bir kasede yoğurt yiorum genelde. Yeter diye düşünüyordum.

Kızlar, ben bugün kendimi tutamayıp 2 takım,1 battaniye bir de 1 yaş için yazlık kolsuz tulum sipariş ettim. Yazlık tulum indirimdeydi ondan. Ama o kadar tatlılar ki insan dayanamıyor. Gözlerimden kalpler fışkırdı resmen.

bizde görelim teyzeleri olarak

Kızlar siz takviye ne kullanıyorsunuz ? Kalsiyum zorunlu mu ya? Beni çok kötü yaptı bıraktım içmiyorum. Decavit ve balık yağına devam..

Bir erkek de benden kızlar :)
Hayırlı olsun oğluşun canım sağlıkla gelsin inşallah
Kızlar siz takviye ne kullanıyorsunuz ? Kalsiyum zorunlu mu ya? Beni çok kötü yaptı bıraktım içmiyorum. Decavit ve balık yağına devam..
Bana doktorum regenesis max verdi sadece 9 haftadan beri bunu verdi. Hatta bi kutu bitti 12 haftada gittiğimde tekrar aynısını yazdı. Bide benm d3 eksik olduğundan damla verdi. Kalsiyum oğlumda da son aylarda vermişti ben hiç içememiştim

Kızlar bu kullandığınız vitaminlerle ilgili kokusu tadı hakkında da bilgi verirmisiniz ben her hapı içemiyorum bulantım da oldugu için tecrübelerinize göre doktorum dan isteyeceğim en tatsız ve kokusuz bir de boyutu küçük olanı varsa banada söylermisiniz

Bizde pürüssüzdü12. De de 16. Haftada tam açmıştı merakta bırakmak istemedi hanımefendi

Bende hamileyken hiç hap içemiyodum 12. Haftada yine bu hapı verince doktordan daha küçk bşe vermesini istedim en küçüğü bu dedi tekrar aynısnı verdi. Decavite göre küçük omega3 hapları gibi boyutu , rengi kahverengi şuan içebiliyorm zorlanmadan. Önceki haftalarda midem bulandığından yatmadan önce içiyodum

Evet ya kusma yok ama hapların kokusu beni de perişan ediyor

Doktorun bana verdiği vitamin ilacı da çok büyük bir kapsül vurmakta zorlaniyorum yutarken midem bulanıyor. Çok nadir içiyorum bu yüzden ucuz da degil yinede soylucem başka birşey yazsın içemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…