2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bende kendimi zor tutuyorum hatta tutamicam galiba bikaç güne bende sipariş vereceğim gibi geliyor hayırlı olsun cicileriniz sağlıkla giyinsin inşaallah

ya bu hap içme olayı beni gerçekten zorluyor ve gebelik boyunca hiç bitmiyor napcam bilmiyorum kokusunu aldıgım an bitiyor hersey çok zorlanıyorum
Evet ya kusma yok ama hapların kokusu beni de perişan ediyor
Gerçekten beni de ve koku burnumdan asla gitmiyor gerçekten mahvoluyorum

Çoook güzeller , sağlıklı günlerden kullansın inşallah
Nereden verdin canım siparişi, ben de bi kaç sitede beğendim ama riske atamıyorum güvenilir mi emin olamıyorum
İsim yazabiliyormuyuz burda sayfa ismi acaba reklam olurmu.banlanmayalim diye bende yazamıyorum isim

Çoook güzeller , sağlıklı günlerden kullansın inşallah
Nereden verdin canım siparişi, ben de bi kaç sitede beğendim ama riske atamıyorum güvenilir mi emin olamıyorum
Amin,inşallah Canım marka ismi verilebiliyor mu bilmiyorum ama üstünde yazıyor zaten markası o

Kızlarımızla merhabalar kaç gündür giremiyorum nasılsınız? Koşturuyoruz bu hafta hastane laboratuar doktor falan kan uyuşmazlığı olan var mi onun için test yaptirdim ben bizim var negatif cıktı şükür şuan sıkıntımız yok ama her ay tekrar edeceğiz testi ve haşimato oluşmuşum bu arada bebek tetiklemiş bunla uğraşan var mı hiç bel ağrılarım başladı benimde magnezyuma gectim o baya olaylı bir haftaydı umarım sizler iyisinizdir baya okuyamadım

Doktorun bana verdiği vitamin ilacı da çok büyük bir kapsül vurmakta zorlaniyorum yutarken midem bulanıyor. Çok nadir içiyorum bu yüzden ucuz da degil yinede soylucem başka birşey yazsın içemiyorum
Evet benmki de öyle ucuz bşey değil de herşeyi yiyemediğimden bebeğime vitamin gönderemiyorm diye mecburen içiyorm . Oğluma hamileyken hiç hap içemiyodm ama herşeyi yiyodm maşallah çok da sağlıklı doğmuştu
AMAN Allahım çok güzeller hayırla sağlıkla giysin fındığımız inşallah . Ya benm cinsiyet de değişmez inşallah da böyle şeyler alabilirim , kız giysileri gerçekten çok cici oluyor
ya bu hap içme olayı beni gerçekten zorluyor ve gebelik boyunca hiç bitmiyor napcam bilmiyorum kokusunu aldıgım an bitiyor hersey çok zorlanıyorum
O zaman yatmadan önce hemen yatakta içip yatın ben kustuğum zamanlae öyle yapıyodm

AMAN Allahım çok güzeller hayırla sağlıkla giysin fındığımız inşallah . Ya benm cinsiyet de değişmez inşallah da böyle şeyler alabilirim , kız giysileri gerçekten çok cici oluyor
Amin,çok teşekkür ederiz teyzesi. Evet çok ciciler insan kendini kaybediyor.

Kuzum markası üstünde etikette yazıyor.
Ayy ben mi körüm acaba bildiğin okuyamıyorummm : )))) hahahah
Ama burada herkes marka veriyor ya, iyice RTÜK e bağladık biz de : )))) çatlak kremi markaları hep konuştuk, biz sonuçta birbirimize önerilerde bulunacağız bu yönde kısıtlama olmasın rahat rahat paylaşalım bence

Doğru aslında ama ban yersem de beni özleyin arkadaşlar Jammy baby markası canımcım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…