Bende kendimi zor tutuyorum hatta tutamicam galiba bikaç güne bende sipariş vereceğim gibi geliyorKızlar, ben bugün kendimi tutamayıp 2 takım,1 battaniye bir de 1 yaş için yazlık kolsuz tulum sipariş ettim. Yazlık tulum indirimdeydi ondan. Ama o kadar tatlılar ki insan dayanamıyor. Gözlerimden kalpler fışkırdı resmen.
Sağlıklâ gelsin miniginiz inşaallah hayırlı olsunBir erkek de benden kızlar :)
Amin,inşallahBende kendimi zor tutuyorum hatta tutamicam galiba bikaç güne bende sipariş vereceğim gibi geliyorhayırlı olsun cicileriniz sağlıkla giyinsin inşaallah
ya bu hap içme olayı beni gerçekten zorluyor ve gebelik boyunca hiç bitmiyor napcam bilmiyorum kokusunu aldıgım an bitiyor hersey çok zorlanıyorumBende hamileyken hiç hap içemiyodum 12. Haftada yine bu hapı verince doktordan daha küçk bşe vermesini istedim en küçüğü bu dedi tekrar aynısnı verdi. Decavite göre küçük omega3 hapları gibi boyutu , rengi kahverengi şuan içebiliyorm zorlanmadan. Önceki haftalarda midem bulandığından yatmadan önce içiyodum
Gerçekten beni de ve koku burnumdan asla gitmiyor gerçekten mahvoluyorumEvet ya kusma yok ama hapların kokusu beni de perişan ediyor
Çok tatlılarAyy tabi atıyorum hemen.
Eki Görüntüle 2547866
Eki Görüntüle 2547867
Eki Görüntüle 2547868
Eki Görüntüle 2547869
Bende çok beğenerek aldım, inşallah sağlıkla giydirmek nasip olur.Çok tatlılar
Çoook güzeller , sağlıklı günlerden kullansın inşallahBende çok beğenerek aldım, inşallah sağlıkla giydirmek nasip olur.
İsim yazabiliyormuyuz burda sayfa ismi acaba reklam olurmu.banlanmayalim diye bende yazamıyorum isimÇoook güzeller , sağlıklı günlerden kullansın inşallah
Nereden verdin canım siparişi, ben de bi kaç sitede beğendim ama riske atamıyorum güvenilir mi emin olamıyorum
Ay cok güzel nerden aldın bunlarıAyy tabi atıyorum hemen.
Eki Görüntüle 2547866
Eki Görüntüle 2547867
Eki Görüntüle 2547868
Eki Görüntüle 2547869
Amin,inşallahÇoook güzeller , sağlıklı günlerden kullansın inşallah
Nereden verdin canım siparişi, ben de bi kaç sitede beğendim ama riske atamıyorum güvenilir mi emin olamıyorum
Kuzum markası üstünde etikette yazıyor.Ay cok güzel nerden aldın bunları
Evet benmki de öyle ucuz bşey değil de herşeyi yiyemediğimden bebeğime vitamin gönderemiyorm diye mecburen içiyorm . Oğluma hamileyken hiç hap içemiyodm ama herşeyi yiyodm maşallah çok da sağlıklı doğmuştuDoktorun bana verdiği vitamin ilacı da çok büyük bir kapsül vurmakta zorlaniyorum yutarken midem bulanıyor. Çok nadir içiyorum bu yüzden ucuz da degilyinede soylucem başka birşey yazsın içemiyorum
AMAN Allahım çok güzellerAyy tabi atıyorum hemen.
Eki Görüntüle 2547866
Eki Görüntüle 2547867
Eki Görüntüle 2547868
Eki Görüntüle 2547869
O zaman yatmadan önce hemen yatakta içip yatın ben kustuğum zamanlae öyle yapıyodmya bu hap içme olayı beni gerçekten zorluyor ve gebelik boyunca hiç bitmiyor napcam bilmiyorum kokusunu aldıgım an bitiyor hersey çok zorlanıyorum
Amin,çok teşekkür ederiz teyzesi.AMAN Allahım çok güzellerhayırla sağlıkla giysin fındığımız inşallah . Ya benm cinsiyet de değişmez inşallah da böyle şeyler alabilirim , kız giysileri gerçekten çok cici oluyor
Ayy ben mi körüm acaba bildiğin okuyamıyorummm : )))) hahahahKuzum markası üstünde etikette yazıyor.
Çok teşekkür ederim umarım bulantıların kısa zamanda geçer.Ben sütü de süt ürünlerini de çok severim. Bulantilar tamamen bitince ben de içerim.
Bu arada geçmiş olsun dişin için
Doğru aslında ama ban yersem de beni özleyin arkadaşlarAyy ben mi körüm acaba bildiğin okuyamıyorummm : )))) hahahah
Ama burada herkes marka veriyor ya, iyice RTÜK e bağladık biz de : )))) çatlak kremi markaları hep konuştuk, biz sonuçta birbirimize önerilerde bulunacağız bu yönde kısıtlama olmasın rahat rahat paylaşalım bence
Evet cnm etikette gördüm bende j...y markaA ayse4401 canımcımm bahsettiğim siteden almış bakagacsizkoalaa
çok güzeller canım ben de takipteyim o sayfayı çok güzel ürünler vargüle güle giysin kuzucuk
Sağol canımA ayse4401 canımcımm bahsettiğim siteden almış bakagacsizkoalaa
çok güzeller canım ben de takipteyim o sayfayı çok güzel ürünler vargüle güle giysin kuzucuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?