Ayy tabi atıyorum hemen.
Eki Görüntüle 2547866
Eki Görüntüle 2547867
Eki Görüntüle 2547868
Eki Görüntüle 2547869
İnşallah kuzum.Çok çok güzeller ya. İyi günlerde giysin kuzucuk inşallah.
İnşallah kuzum.
Sen de bendensin anlaşılanhayırlı saglikli olsun minik oğlunuz.❤
haberler geldikçe merakım artıyor... ama el mahkum 4 Kasima kadar bekleyeceğim. ☹
Aldım kullanıyorum canım. Organic sertifikalı buldum bir de çok mutlu oldum.Canım ben sheabutter üzerine yağ düşünemiyorum. Çok ısrarcıyım bu konuda. Çevremden gördüklerime göre en iyisi
Hayırlı uğurlu olsunBir erkek de benden kızlar :)
Süte kakao ve muz ekleyip blender yapınca yüksek miktarda içebiliyorumBen yoğurt ve kefir yiyemiyorum pek. Bir tek peynir yiyebiliyorum. Sütü de içebildim kakao koyup az bir şey. Yeterli olur umarım. 390ml olan bir bardak bitti.
yaa benim de iki kızım var...Sen de bendensin anlaşılanben de 5 kasımda öğreneceğim ve iki kızım var, bunda ne olacak bakalım sağlıklı ve hayırlı olsun da öncelikle
Ayy bunlar neeeAyy tabi atıyorum hemen.
Eki Görüntüle 2547866
Eki Görüntüle 2547867
Eki Görüntüle 2547868
Eki Görüntüle 2547869
çok güzeller bayıldım... güzel günlerde giydirin insallah. aynı siteden benim de çok beğendiğim kızlar için ve erkekler için ayrı ayrı iki takım var.Ayy tabi atıyorum hemen.
Eki Görüntüle 2547866
Eki Görüntüle 2547867
Eki Görüntüle 2547868
Eki Görüntüle 2547869
Hayırlı olsun canımHayırlı uğurlu olsunsağlıkla, mutlulukla inşallah
Canım bu sheabutter hangi markadan aldın bir çok markanın var organik diyince merak ettimAldım kullanıyorum canım. Organic sertifikalı buldum bir de çok mutlu oldum.
Iyiyiz canım hamilelik sorunları dışındaKızlarr nasılsınız telefonumda sıkıntı vardı bayadır giremedim sayfalar bayağı ilerlemiş okuyamadım inşallah herkes iyidir
Ben 12+2de gitmiştim kıza benziyor demişti hala daha gitmedim haftaya eşimin yanına gidince beraber gidicez söz verdim öyle ögrenicem ama 13de gidersen belki daha belli olur ama dayanabilirmisin bilememKizlar sizce doktora 12+3 ken mi gideyim yoksa 1 hafta sonrasında 13+3 ken mi gitmişken cinsiyeti de öğrenmek istiyorum
Canım, benim ilkim erkek ama bu hamileliğimde cinsiyet henüz belli değil. ozgeturken54@ arkadaşımızın bebeğinin cinsiyeti belli olmuş erkekmiş, onu tebrikledim ben.Hayırlı olsun canımsenin de ilki erkekti dimi
Canım cinsiyetini göstereceği varsa gösteriyor zaten bebişlerKizlar sizce doktora 12+3 ken mi gideyim yoksa 1 hafta sonrasında 13+3 ken mi gitmişken cinsiyeti de öğrenmek istiyorum
Daha iyim canım toparlandım gibi çok şükürIyiyiz canım hamilelik sorunları dışındagelişmeleri kaçırma sen nasilsin iyi misiniz bebisle
Dayanırım ben en azından daha doğru sonuç duyarım diye erteleyim bir hafta diyorum ama merakta zaman gelmişken git diyorBen 12+2de gitmiştim kıza benziyor demişti hala daha gitmedim haftaya eşimin yanına gidince beraber gidicez söz verdim öyle ögrenicem ama 13de gidersen belki daha belli olur ama dayanabilirmisin bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?