2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sen de bendensin anlaşılan ben de 5 kasımda öğreneceğim ve iki kızım var, bunda ne olacak bakalım sağlıklı ve hayırlı olsun da öncelikle
yaa benim de iki kızım var... heyecanla bekliyoruz. büyük
kızım hamile oldugumu biliyor o da merakli cinsiyet konusunda beraber bebek kıyafeti bakıyoruz internetten. bir tek 6 yasinda olan kizimin haberi yok. ona söylemedim. biraz sabirsiz bir yapisi var. ne zaman ne zaman diye sormasın diye geciktiriyorum.

belli olunca beni etiketler misin? seni de merak ettim şimdi. bazen mesajları kaçırıyorum çok olunca..

Kizlar sizce doktora 12+3 ken mi gideyim yoksa 1 hafta sonrasında 13+3 ken mi gitmişken cinsiyeti de öğrenmek istiyorum
Ben 12+2de gitmiştim kıza benziyor demişti hala daha gitmedim haftaya eşimin yanına gidince beraber gidicez söz verdim öyle ögrenicem ama 13de gidersen belki daha belli olur ama dayanabilirmisin bilemem

Kizlar sizce doktora 12+3 ken mi gideyim yoksa 1 hafta sonrasında 13+3 ken mi gitmişken cinsiyeti de öğrenmek istiyorum
Canım cinsiyetini göstereceği varsa gösteriyor zaten bebişlerben 12 haftalık öğrendim görümcem 17 haftaya girdi hala öğrenemedisabredebilirsen 13+3 git derim ben canım

Ben 12+2de gitmiştim kıza benziyor demişti hala daha gitmedim haftaya eşimin yanına gidince beraber gidicez söz verdim öyle ögrenicem ama 13de gidersen belki daha belli olur ama dayanabilirmisin bilemem
Dayanırım ben en azından daha doğru sonuç duyarım diye erteleyim bir hafta diyorum ama merakta zaman gelmişken git diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…