- 14 Şubat 2019
- 2.332
- 2.602
- 133
- 40
Ayy evet yazdıktan sonra farkettim canımCanım, benim ilkim erkek ama bu hamileliğimde cinsiyet henüz belli değil. ozgeturken54@ arkadaşımızın bebeğinin cinsiyeti belli olmuş erkekmiş, onu tebrikledim ben.
Çok merak ediyorsan git canım bi tahminde bulunur bu arada ölçümlerini yaptırdınmı ense kalınlığı burun oluşumu 2li test falan o esnada doktor genelde bi tahminde bulunuyorDayanırım ben en azından daha doğru sonuç duyarım diye erteleyim bir hafta diyorum ama merakta zaman gelmişken git diyor
Orası oylede gösterir diye düşünerek 13 e erteleyesim var ama ailem eşim haftaya gidecem diye biliyorlarCanım cinsiyetini göstereceği varsa gösteriyor zaten bebişlerben 12 haftalık öğrendim görümcem 17 haftaya girdi hala öğrenemedi sabredebilirsen 13+3 git derim ben canım
Hamilelik yeli demişti annannem diğer hamilelikte fena öksürük gelmişti bana . Sıcak tutmaya çalış kendiniDaha iyim canım toparlandım gibi çok şükürama çok öksürüyorum yavrum içimde taklalar atıyordur heralde ben öksürdükçe
Canım, bu fotoğraftaki ikisi de organic biyolojik . Üstteki bebek için ben kendime alttakini kullanıyorum.Bazen Türkiye'de ithal ürünler oluyor, umarım bunlardan da bulabilirsinizCanım bu sheabutter hangi markadan aldın bir çok markanın var organik diyince merak ettim
Test yaptırmayı düşünmüyorum canım . Merak illa oluyorda 12 de söylediği sonra değişirse o tuhaf oluyor o yüzden beklicem sankimmÇok merak ediyorsan git canım bi tahminde bulunur bu arada ölçümlerini yaptırdınmı ense kalınlığı burun oluşumu 2li test falan o esnada doktor genelde bi tahminde bulunuyor
Ben bunları bir araştırayım internetten belki bulabilirim bilen varsa türkiyede organik karite yağı önerilere açığımCanım, bu fotoğraftaki ikisi de organic biyolojik . Bazen Türkiye'de ithal ürünler oluyor, umarım bunlardan da bulabilirsiniz
Anladım canım banada benziyor ama kesin diyemem değişirse üzülme falan dedi 16.haftada öğreniriz diyince bende daha gitmedim sen 13de bi şansını dene o zamanTest yaptırmayı düşünmüyorum canım . Merak illa oluyorda 12 de söylediği sonra değişirse o tuhaf oluyor o yüzden beklicem sankimm
Benim randevu takvimime göre doğumda öğreneceğim cinsiyeti gibi geliyorAyy evet yazdıktan sonra farkettim canım
Seninle satlarımız aynı kaç yasındasın merak ettim cinsiyeti kız demişti sana doktorun dimiAy bu arada erkek minikler atak yapıp kızları sollamişlar
Çok doğru söylüyorsun canım Diyarbakır dayım bu hafta baya soğudu havalar üşüyorum zaten çok daha ne kadar kalın giyebilirim diye düşünüyorumOrası oylede gösterir diye düşünerek 13 e erteleyesim var ama ailem eşim haftaya gidecem diye biliyorlar
Hamilelik yeli demişti annannem diğer hamilelikte fena öksürük gelmişti bana . Sıcak tutmaya çalış kendini
Yaş 32 cnm senin evet cnm KızSeninle satlarımız aynı kaç yasındasın merak ettim cinsiyeti kız demişti sana doktorun dimi
O cok nadir oluyor ama oluyor bana 15+5 te erkek dedi 17 de kiz ile kesinleştirdiTest yaptırmayı düşünmüyorum canım . Merak illa oluyorda 12 de söylediği sonra değişirse o tuhaf oluyor o yüzden beklicem sankimm
Benimde 29 canım kıza benzettiYaş 32 cnm senin evet cnm Kız
İlk ÇocukmuBenimde 29 canım kıza benzetti
ayy insallah görüncenize benzemez benim işim de..Canım cinsiyetini göstereceği varsa gösteriyor zaten bebişlerben 12 haftalık öğrendim görümcem 17 haftaya girdi hala öğrenemedi sabredebilirsen 13+3 git derim ben canım
Evet ilk bebeğim olacak inşallahİlk Çocukmu
Hayıralısı olsun canım sağlıkla gelsinlerdeBenim randevu takvimime göre doğumda öğreneceğim cinsiyeti gibi geliyorSağlık olsun ama grupta en son ben öğreneceğim orası kesin
Canım görümcem kızınıda 20 de öğrendiayy insallah görüncenize benzemez benim işim de..20 de ancak öğrenirim o zaman.
dayanabilirsen 13 te git bence çünkü bazen gostermiyo emin olamiyorsun falan şüpheyle dönme geriKizlar sizce doktora 12+3 ken mi gideyim yoksa 1 hafta sonrasında 13+3 ken mi gitmişken cinsiyeti de öğrenmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?