2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ya ama 15 de yanılma hiç beklenir şey değil şok olmuştur sana ama dediğin gibi nadir olabiliyor ben yinede 13 e gideyim o da çok kesin olmaz ama 12 de sakıncalı ☺
Kordonmuş dedi yanılttı dedi Evet çok saşırdım ama bi o kadarda sevindim 1 kız bir oglumla Allah nasip ederse cocuk defterini kapatacagim gerci erkekte olsa kapatacaktım ama böyle daha iyi oldu

Çok büyük geçmiş olsun öncelikle. Sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallah. Bana doktorum ikidir 1 ay 1 ay heyet raporu verdi. 1 Kasım’da başlamam gerekiyor gidip bakacağım duruma eğer zorlanırsam yeniden rapor alacağım sonuçta o mucize çok zor elde edildi rabbim hepimizinkini bağışlasın inşallah. Ben Milli Eğitimde şefim işim yorucu ve stresli . Siz de heyet raporu almaya çalışın doktor verecektir. Ücretsiz izin hizmette 5 yılınızı doldurduysanız şimdi 6 ay alabilirsiniz. Doğum sonrası 24 ay alma hakkınız var ayrıca . Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

Ayy bunlar neee çoook tatlışlarmışşşş
Benim kız ise ki biliyorsunuz doğumda öğreneceğim yavrumun cinsiyetini bu gidişle bunlardan istiyorumm. Bayıldım. Sağlıkla, mutlulukla giysin yavrucuk
İnşallah bir an önce öğrenirsiniz de siz de alırsınız böyle cicişlerden çok sağolun amin inşallah sağlıkla giydirmek nasip olur.

çok güzeller bayıldım... güzel günlerde giydirin insallah. aynı siteden benim de çok beğendiğim kızlar için ve erkekler için ayrı ayrı iki takım var.
Evet bende çok beğeniyorum bu markayı. İnşallah sizinkileri de görürüz burda

Kizlar sizce doktora 12+3 ken mi gideyim yoksa 1 hafta sonrasında 13+3 ken mi gitmişken cinsiyeti de öğrenmek istiyorum
Siz bilirsiniz ama 12 de erkek 16 kız çıktı benim kurabiyem bizde 12den 16ya erkek diye sevdik isim düşündük falan sonra kızımız olacağını öğrenince bebegimize karşı mahcup olduk

Siz bilirsiniz ama 12 de erkek 16 kız çıktı benim kurabiyem bizde 12den 16ya erkek diye sevdik isim düşündük falan sonra kızımız olacağını öğrenince bebegimize karşı mahcup olduk
Yok yok en azından 13 iyidir acabam kalmadı 12 ye iki duyguyu da yaşamışsın bardağın dolu tarafı bu diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…