Ya ama 15 de yanılma hiç beklenir şey değil şok olmuştur sana ama dediğin gibi nadir olabiliyorO cok nadir oluyor ama oluyor bana 15+5 te erkek dedi 17 de kiz ile kesinleştirdi
Ne güzel Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEvet ilk bebeğim olacak inşallah
Kordonmuş dedi yanılttı dedi Evet çok saşırdım ama bi o kadarda sevindim 1 kız bir oglumla Allah nasip ederse cocuk defterini kapatacagim gerci erkekte olsa kapatacaktım ama böyle daha iyi olduYa ama 15 de yanılma hiç beklenir şey değil şok olmuştur sana ama dediğin gibi nadir olabiliyorben yinede 13 e gideyim o da çok kesin olmaz ama 12 de sakıncalı ☺
Allah korusun. Ağzinı hayıra açİnşallah ümidim varBugün öğrencilerim de hocam bugün çok güzel olmuşsunuz diyor, bende motivasyon tavan, yarın yere çakılmasam bari
Çok büyük geçmiş olsun öncelikle. Sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallah. Bana doktorum ikidir 1 ay 1 ay heyet raporu verdi. 1 Kasım’da başlamam gerekiyor gidip bakacağım duruma eğer zorlanırsam yeniden rapor alacağım sonuçta o mucize çok zor elde edildi rabbim hepimizinkini bağışlasın inşallah. Ben Milli Eğitimde şefim işim yorucu ve stresli . Siz de heyet raporu almaya çalışın doktor verecektir. Ücretsiz izin hizmette 5 yılınızı doldurduysanız şimdi 6 ay alabilirsiniz. Doğum sonrası 24 ay alma hakkınız var ayrıca . Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.Doktor çalışabilirsin dedi , rapor vereceğini hiç sanmam . Forumlarda da okuyorum serklaj sonrası çalışan da olmuş izne ayrılan da . Ama durum şu ki serklaj olanlardan biri şunu yazmış , doktorlar çalışabilirsiniz diyor ama durumumuz iyice kötüye gidince hastahane ye gittiğimizde lavaboya bile göndermiyorlar demiş . Yani o riski neden göze alayım . Ben de isterim keşke heyet raporu verseler , çocuklara da başka birini atarlar ders programında yerime . Ama normal raporlu olsam çocukların Dersi boş geçecek buna da gönlüm razı olmaz . Merak ettiğim şu , ücretsiz izin kullanınca Doğum sonrası ücretsiz izinden mi düşülmüş oluyor ? Eğer böyleyse bu da kötü
Ayyyy çok tatlı bunlar yaaaa. Hemen doğurasim geldiAyy tabi atıyorum hemen.
Eki Görüntüle 2547866
Eki Görüntüle 2547867
Eki Görüntüle 2547868
Eki Görüntüle 2547869
Çok şirinler sağlıkla gelsin güle güle giysinAyy tabi atıyorum hemen.
Eki Görüntüle 2547866
Eki Görüntüle 2547867
Eki Görüntüle 2547868
Eki Görüntüle 2547869
Maşallah sana bakınca biraz geç mi kalmışım neNe güzel Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinbenimde 3.cu insaallah
Çok güzeller güle güle giysin bebis ❤Ayy tabi atıyorum hemen.
Eki Görüntüle 2547866
Eki Görüntüle 2547867
Eki Görüntüle 2547868
Eki Görüntüle 2547869
İnşallah bir an önce öğrenirsiniz de siz de alırsınız böyle cicişlerdenAyy bunlar neeeçoook tatlışlarmışşşş
Benim kız ise ki biliyorsunuz doğumda öğreneceğim yavrumun cinsiyetini bu gidişlebunlardan istiyorumm. Bayıldım. Sağlıkla, mutlulukla giysin yavrucuk
Evet bende çok beğeniyorum bu markayı. İnşallah sizinkileri de görürüz burdaçok güzeller bayıldım... güzel günlerde giydirin insallah. aynı siteden benim de çok beğendiğim kızlar için ve erkekler için ayrı ayrı iki takım var.
Amin inşallahAyyyy çok tatlı bunlar yaaaa. Hemen doğurasim geldihayırla gelsin de giyinsin kuzumuz.
Büyük oğlum 6yasini doldurdu küçük oglumda 3.bucuk yaşındaMaşallah sana bakınca biraz geç mi kalmışım ne
TeşekkürlerÇok güzeller güle güle giysin bebis ❤
Isirmak mi? Ayyy kiyamam benAmin inşallahbaktıkça benim de doğurup totosunu ısırasım geliyor
Siz bilirsiniz ama 12 de erkek 16 kız çıktı benim kurabiyemKizlar sizce doktora 12+3 ken mi gideyim yoksa 1 hafta sonrasında 13+3 ken mi gitmişken cinsiyeti de öğrenmek istiyorum
Kız biz de kopartmıycaz herhaldeIsirmak mi? Ayyy kiyamam ben
Yok yok en azından 13 iyidir acabam kalmadı 12 yeSiz bilirsiniz ama 12 de erkek 16 kız çıktı benim kurabiyembizde 12den 16ya erkek diye sevdik isim düşündük falan sonra kızımız olacağını öğrenince bebegimize karşı mahcup olduk
Hadi bakalım senden haber beklyorumBen bu cumartesi gideceğim yaştaşım sattaşıminş kesinleşir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?