Valla bencede sabredebilirsen 13.haftada git. Eger hareket etmiyorsa uyuyorsa bacaklariyla kapattiysa bikac kez oksur hemen hareketleniyorDayanırım ben en azından daha doğru sonuç duyarım diye erteleyim bir hafta diyorum ama merakta zaman gelmişken git diyor
Oluyo canım. Benm de 13te erkekti 16da kız gibi dedi. 1 ay erkek diye sevdik meğerse kızmş. Daha doşrusu kız da değil ne olduğu belli değl. Emin olamadı bitürlüEvet ben de emin olamadım o sebeple ama bana çıkıntısını gösterdi bir de resmini çekti size de göstermişmiydi resmini?. Açıkçası hiç erkek beklemiyordum şaşırdım bende emin olmak için bir kaç kere sordum üç kere baktı ve üçünde de bacak arasında çıkıntının resmini çekti değişme durumu olur mu acaba ben de merak ettim
Bence de yeter. Ben de senn gibi yapyrum günlük 200 ml süt ve bir kase yoğurt. Bir de yumurtaYarım litre mi?Ben küçük 200 ml'lik kutulardan içiyorum. Bir kasede yoğurt yiorum genelde. Yeter diye düşünüyordum.
Benimde 12 de çıkıntı vardı hatta kendi incelemeye başlarken cinsiyeti Ben farkettim Buda erkek üçüncü erkek geliyor heralde benim dedi dr.a , oda %51erkek dedi. Ama kızlarda bu haftalarda klitorisi büyük olabiliyor dedi. Yinede kesinlestirmek için 1hafta sonra gel demişti.Evet ben de emin olamadım o sebeple ama bana çıkıntısını gösterdi bir de resmini çekti size de göstermişmiydi resmini?. Açıkçası hiç erkek beklemiyordum şaşırdım bende emin olmak için bir kaç kere sordum üç kere baktı ve üçünde de bacak arasında çıkıntının resmini çekti değişme durumu olur mu acaba ben de merak ettim☺
Evet canım ya, gıcık oldum bunlaraHayıralısı olsun canım sağlıkla gelsinlerdePeki neden öyle canım bulunduğun yerden dolayımı
Ben de koparacan demedim ya canimcim kiyamam dedimKız biz de kopartmıycaz herhalde
Öğrenmeyi merak etme canim çok sürmez :)))) nisana ne kaldi ki? Ha şuracikta az kaldi azEvet canım ya, gıcık oldum bunlaraİstanbul'u ve doktorumu özledim...Büyük bir şehirde tam merkezdeyim ama sağlık sistemleri bana tuhaf geliyor. Doktor randevusunda muayene olup kalp atışı dinletiyor sadece, steteskop gibi aletle. Ultrasound cihazı olmuyor doktorların. Ultrasound randevusu ayrı alınıyor, öyle bebeği görmek isteği ile de randevu vermiyorlar, sadece verdikleri tarihte gidilebiliyor. Bir sonraki kasım sonu mu aralık mı ne benim randevum Ultrasound fotoğraflarını da vermiyorlar elime, git bilmem nereye para yatır oradan al gibi bir tavırları var. Oğluma yetişeceğim için onları bile almadım. Burada özel hastane kavramı yok, sadece devlet ve üni.hastaneleri var. Doktorun kliniği özel. O da benim işime yaramıyor Sonuç olarak cinsiyeti ne zaman öğreneceğim belli değil canım
O günler de gelir inşAllah. Rabbim sağlikla bebeğine kavuşmayi nasip etsin canimnzh99 Teşekkür ederim . Bugun kendi Tüpbebek doktorum sağolsun beni daha rahatlattı. Serklaj sonrası da kendisi hikayemden dolayı dinlenmemi çalışmamamı önerdi . Bunun için kendisinin de heyet raporu verebileceğini söyledi . Heyet raporu alıp dinleneceğim riske tabi ki atamam . Hayırla , sağlıkla nisan ayı gelse de hayırlısı ile kucağımıza alsak.
HahahaÖğrenmeyi merak etme canim çok sürmez :)))) nisana ne kaldi ki? Ha şuracikta az kaldi az
Bu gidişle öyle görünüyor kuzumHahahaanlattığım sisteme göre nisanda doğumda öğrenirsin cinsiyeti diyorsun yani
Günün güzelliklerle dolsunGünaydın kizlar
Sağol canım benim amin inşallah
Ben yumurtayı hafta sonundan hafta sonuna ancaBence de yeter. Ben de senn gibi yapyrum günlük 200 ml süt ve bir kase yoğurt. Bir de yumurta
Doğru valla butlardan bir başlarsam kendimi tutamayabilirimBen de koparacan demedim ya canimcim kiyamam dedimhem ne malum bu kadar hevesliysen yersin bile
Vah anam vah! Ne hallere geldikDoğru valla butlardan bir başlarsam kendimi tutamayabilirim
Dikkat dikkat nisan anneleri tehlike oluşturmaya başladı! Ben çocuğumu mayısta doğuracamDoğru valla butlardan bir başlarsam kendimi tutamayabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?