2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Oluyo canım. Benm de 13te erkekti 16da kız gibi dedi. 1 ay erkek diye sevdik meğerse kızmş. Daha doşrusu kız da değil ne olduğu belli değl. Emin olamadı bitürlü

Benimde 12 de çıkıntı vardı hatta kendi incelemeye başlarken cinsiyeti Ben farkettim Buda erkek üçüncü erkek geliyor heralde benim dedi dr.a , oda %51erkek dedi. Ama kızlarda bu haftalarda klitorisi büyük olabiliyor dedi. Yinede kesinlestirmek için 1hafta sonra gel demişti.
13+0da gittiğimde çıkıntı kaybolmustu bende göremedim cikintiyi.dr da şuan bacak arası çok net erkek olsaydı çıkıntı görünürdü pipi oluşmuş olurdu bu haftada net sekilde görünürdü dedi. Ve kız bebek dedi.

Hayıralısı olsun canım sağlıkla gelsinlerdePeki neden öyle canım bulunduğun yerden dolayımı
Evet canım ya, gıcık oldum bunlara İstanbul'u ve doktorumu özledim...Büyük bir şehirde tam merkezdeyim ama sağlık sistemleri bana tuhaf geliyor. Doktor randevusunda muayene olup kalp atışı dinletiyor sadece, steteskop gibi aletle. Ultrasound cihazı olmuyor doktorların. Ultrasound randevusu ayrı alınıyor, öyle bebeği görmek isteği ile de randevu vermiyorlar, sadece verdikleri tarihte gidilebiliyor. Bir sonraki kasım sonu mu aralık mı ne benim randevum Ultrasound fotoğraflarını da vermiyorlar elime, git bilmem nereye para yatır oradan al gibi bir tavırları var. Oğluma yetişeceğim için onları bile almadım. Burada özel hastane kavramı yok, sadece devlet ve üni.hastaneleri var. Doktorun kliniği özel. O da benim işime yaramıyor Sonuç olarak cinsiyeti ne zaman öğreneceğim belli değil canım

Öğrenmeyi merak etme canim çok sürmez :)))) nisana ne kaldi ki? Ha şuracikta az kaldi az

nzh99 Teşekkür ederim . Bugun kendi Tüpbebek doktorum sağolsun beni daha rahatlattı. Serklaj sonrası da kendisi hikayemden dolayı dinlenmemi çalışmamamı önerdi . Bunun için kendisinin de heyet raporu verebileceğini söyledi . Heyet raporu alıp dinleneceğim riske tabi ki atamam . Hayırla , sağlıkla nisan ayı gelse de hayırlısı ile kucağımıza alsak.

O günler de gelir inşAllah. Rabbim sağlikla bebeğine kavuşmayi nasip etsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…