- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Çok tatlı oldukları için doyamayabilirim.Dikkat dikkat nisan anneleri tehlike oluşturmaya başladı! Ben çocuğumu mayısta doğuracamo zamana doyarsin demi?
Ayy ben bu mesajı şimdi görmüşüm. Aaa ne var canım bunda da birbirimize destek olmuş olduk.@agacsizkoala ya birşey söyleyeceğim kendi kendime karar vermiştim 6. aya gelene kadar hiçbirşey almayacağım diye, ama beni resmen yoldan çıkardın , girdim siteye aldım valla bir kaç şey dayanamayıp
Allah razı olsun hepimizin güzelliklerle dolsun inşaallahGünün güzelliklerle dolsun
Aynen benide yoldan çıkardın bende bugün vereceğim siparişAyy ben bu mesajı şimdi görmüşüm. Aaa ne var canım bunda da birbirimize destek olmuş olduk.At bakayım neler aldın sende
Ben 12+5te gittim kız diye tahminde bulundu ama ben hala erkek hissediyorum nedenseKizlar sizce doktora 12+3 ken mi gideyim yoksa 1 hafta sonrasında 13+3 ken mi gitmişken cinsiyeti de öğrenmek istiyorum
Aynen canım ya iyi yaptın da yoldan çıkardın : ))) Çok keyif aldım seçerken de.Ayy ben bu mesajı şimdi görmüşüm. Aaa ne var canım bunda da birbirimize destek olmuş olduk.At bakayım neler aldın sende
Hayırlı olsun sağlıcakla giyinsin Bebişin inşaallahAynen canım ya iyi yaptın da yoldan çıkardın : ))) Çok keyif aldım seçerken de.
Şimdi ben de o zaman keyifle paylaşayım sizlerle, tatliş kızcemin ilk kreasyonunu
Aynen canım ya iyi yaptın da yoldan çıkardın : ))) Çok keyif aldım seçerken de.
Şimdi ben de o zaman keyifle paylaşayım sizlerle, tatliş kızcemin ilk kreasyonunu
Oyyyy yesinlerAynen canım ya iyi yaptın da yoldan çıkardın : ))) Çok keyif aldım seçerken de.
Hayırlı olsun sağlıcakla giyinsin Bebişin inşaallah
o siyahlı takıma ba yıl dıımmgüzel günlerde giysin kuzucuk
Oyyyy yesinlerSağlıkla,güzel günlerde giysin kuzum hepsi çok tatlı
Bak canım bende hep meraktan 1 hafta sonraki hamilelik haftası videoları izliyorum hep
Benimde 3-4gundur Bir iştahım açıldı çok değişikKızlar ben doymuyorum ya, sürekli bişeyler yiyorum doğuma kadar 100 kilo olmazsam iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?