2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
@agacsizkoala ya birşey söyleyeceğim kendi kendime karar vermiştim 6. aya gelene kadar hiçbirşey almayacağım diye, ama beni resmen yoldan çıkardın , girdim siteye aldım valla bir kaç şey dayanamayıp
Ayy ben bu mesajı şimdi görmüşüm. Aaa ne var canım bunda da birbirimize destek olmuş olduk. At bakayım neler aldın sende

Kizlar sizce doktora 12+3 ken mi gideyim yoksa 1 hafta sonrasında 13+3 ken mi gitmişken cinsiyeti de öğrenmek istiyorum
Ben 12+5te gittim kız diye tahminde bulundu ama ben hala erkek hissediyorum nedense
Eskişehire evime döneceğim bi daha 18. Haftada anca gelirim doktoruma o zamana da belli olur herlde

Kızlar Mabel yeni şarkı çıkarmış 'gözlerine' diye. Açın dinleyin,dinletin. Oynayın,oynatın. Gününüz şenlensin. Sabahtan beri bilgisayar karşısında iş yerinde oynuyorum.

Ayy ben bu mesajı şimdi görmüşüm. Aaa ne var canım bunda da birbirimize destek olmuş olduk. At bakayım neler aldın sende
Aynen canım ya iyi yaptın da yoldan çıkardın : ))) Çok keyif aldım seçerken de.
Şimdi ben de o zaman keyifle paylaşayım sizlerle, tatliş kızcemin ilk kreasyonunu

Eklentiler

• PHOTO1.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 49
  • PHOTO2.webp
    52,1 KB · Görüntüleme: 46
  • PHOTO3.webp
    59,8 KB · Görüntüleme: 44
Aynen canım ya iyi yaptın da yoldan çıkardın : ))) Çok keyif aldım seçerken de.
Şimdi ben de o zaman keyifle paylaşayım sizlerle, tatliş kızcemin ilk kreasyonunu
Oyyyy yesinler Sağlıkla,güzel günlerde giysin kuzum hepsi çok tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…