2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ayyy çok ilginç canım yaa deli olmamak içten bile diil allah sabır versin çok tuhafmış gerçekten

Kizlar merhaba doktordan ciktim cinsiyet icin tahminde bulundu ama net degil dedi bu arada bugun benim dogum gunum
Nice yıllara Ceren
İnşallah hep mutlu yaşa bebeğin ve sevdiklerinle Dr net olmasa da tahmin edebilmiş sağlıklı gelsin canım.

Kızlar multivitamin hapından hariç demir hapı kullanan var mı? 12. Haftadan sonra kullanman lazım dedi aile hekimim. Kendi doktorum decavit yeterli demişti.

Kizlar merhaba doktordan ciktim cinsiyet icin tahminde bulundu ama net degil dedi bu arada bugun benim dogum gunum

Doğum günün kutlu olsun canım. Nice yılların olsun sevdiklerinle beraber.

Kızlar multivitamin hapından hariç demir hapı kullanan var mı? 12. Haftadan sonra kullanman lazım dedi aile hekimim. Kendi doktorum decavit yeterli demişti.

Ben kullanıyorum dün başladım. Kendi doktorum 1 ay sonra vericem demişti ama baş ağrısı için gittiğimde kanıma da baktılar. O doktorda demirin çok düşük diye içinde b12 falan karışık bulunan demir hapı yazmış. Bende başladım kullanmaya 1 ay beklemeye gerek yok diye düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…