- 14 Şubat 2019
- 2.332
- 2.602
- 133
- 40
Ayyy çok ilginç canım yaa deli olmamak içten bile diilEvet canım ya, gıcık oldum bunlaraİstanbul'u ve doktorumu özledim...Büyük bir şehirde tam merkezdeyim ama sağlık sistemleri bana tuhaf geliyor. Doktor randevusunda muayene olup kalp atışı dinletiyor sadece, steteskop gibi aletle. Ultrasound cihazı olmuyor doktorların. Ultrasound randevusu ayrı alınıyor, öyle bebeği görmek isteği ile de randevu vermiyorlar, sadece verdikleri tarihte gidilebiliyor. Bir sonraki kasım sonu mu aralık mı ne benim randevum Ultrasound fotoğraflarını da vermiyorlar elime, git bilmem nereye para yatır oradan al gibi bir tavırları var. Oğluma yetişeceğim için onları bile almadım. Burada özel hastane kavramı yok, sadece devlet ve üni.hastaneleri var. Doktorun kliniği özel. O da benim işime yaramıyor Sonuç olarak cinsiyeti ne zaman öğreneceğim belli değil canım
Bulantilarin bitti mi nasıl oldun ?Kızlar ben doymuyorum ya, sürekli bişeyler yiyorum doğuma kadar 100 kilo olmazsam iyi
Maşallah daim olsun evliliğiniz bende 2 senelik evliyim Nisan 15de 3 olacak bebegim erken gelirse bize evlilik yıldönümü hediyesi olurBüyük oğlum 6yasini doldurdu küçük oglumda 3.bucuk yaşında9.yilima girdim evlilikte
Sizede nice mutlu yillar.insaallah sağlıkla gelsinMaşallah daim olsun evliliğiniz bende 2 senelik evliyim Nisan 15de 3 olacak bebegim erken gelirse bize evlilik yıldönümü hediyesi olur
Gttn mi sattaşım doktora belli oldu mu cinsiyet?Ben bu cumartesi gideceğim yaştaşım sattaşıminş kesinleşir
Nice senelere yeni yaşın sana sağlık mutluluk huzur getirsin tüm sevdiklerinleKizlar merhaba doktordan ciktimcinsiyet icin tahminde bulundu ama net degil dedi bu arada bugun benim dogum gunum
Mutlu yıllar canım ailenle ve miniğinle inşaAllahKizlar merhaba doktordan ciktimcinsiyet icin tahminde bulundu ama net degil dedi bu arada bugun benim dogum gunum
Erkek olabilir dedi ama tahmim dedi kuzum bilmiyorm degisirmiMutlu yıllar canım ailenle ve miniğinle inşaAllah ❤
Tahmin ne dedi
Mutlu yıllar, nice güzel yaşların olsunKizlar merhaba doktordan ciktimcinsiyet icin tahminde bulundu ama net degil dedi bu arada bugun benim dogum gunum
Nice yıllara CerenKizlar merhaba doktordan ciktimcinsiyet icin tahminde bulundu ama net degil dedi bu arada bugun benim dogum gunum
Nice yaslara canim ne guzel dogum gunu hediyesi olmusKizlar merhaba doktordan ciktimcinsiyet icin tahminde bulundu ama net degil dedi bu arada bugun benim dogum gunum
Emin değilm dediyse değişebilir kuzm hayırlısı olsun inşaAllahErkek olabilir dedi ama tahmim dedi kuzum bilmiyorm degisirmi
mutlu yıllar sevdiklerinle birlikte inşaallah. Bebişin nasılmis cinsiyet icin tahmini neymiş acaba dr.unKizlar merhaba doktordan ciktimcinsiyet icin tahminde bulundu ama net degil dedi bu arada bugun benim dogum gunum
Ultrason resmi varmiErkek olabilir dedi ama tahmim dedi kuzum bilmiyorm degisirmi
Kizlar merhaba doktordan ciktimcinsiyet icin tahminde bulundu ama net degil dedi bu arada bugun benim dogum gunum
Kızlar multivitamin hapından hariç demir hapı kullanan var mı? 12. Haftadan sonra kullanman lazım dedi aile hekimim. Kendi doktorum decavit yeterli demişti.
Bana verdi Dr kullanıyorum.Kızlar multivitamin hapından hariç demir hapı kullanan var mı? 12. Haftadan sonra kullanman lazım dedi aile hekimim. Kendi doktorum decavit yeterli demişti.
Doğum günün kutlu olsun,sevdiklerinle nice yaşlaraKizlar merhaba doktordan ciktimcinsiyet icin tahminde bulundu ama net degil dedi bu arada bugun benim dogum gunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?