- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Jammy baby kuzum.canım kıyafetleri aldığın yerin ismi ne yazıyı okuyamıyorum :) bayıldım aldıklarınaagacsizkoalaa
Var kuzum atiyorum cekipUltrason resmi varmi
Doğum günün kutlu olsun canım. Nice yılların olsun sevdiklerinle beraber.
Ben kullanıyorum dün başladım. Kendi doktorum 1 ay sonra vericem demişti ama baş ağrısı için gittiğimde kanıma da baktılar. O doktorda demirin çok düşük diye içinde b12 falan karışık bulunan demir hapı yazmış. Bende başladım kullanmaya 1 ay beklemeye gerek yok diye düşündüm.
Teşekkürler kızlarBana verdi Dr kullanıyorum.
Evet canım çok şükür geçti ara sıra oluyor ama o zorlu dönemi atlattımBulantilarin bitti mi nasıl oldun ?
Mutlu yıllar bebeginle bu yaş sana çok güzel gelmişKizlar merhaba doktordan ciktimcinsiyet icin tahminde bulundu ama net degil dedi bu arada bugun benim dogum gunum
Güzel bir hediye almışsın güzel haberlerleKizlar merhaba doktordan ciktimcinsiyet icin tahminde bulundu ama net degil dedi bu arada bugun benim dogum gunum
Yarın inş sattaşımGttn mi sattaşım doktora belli oldu mu cinsiyet?
Kasilma oluyor cnm.eger sürekli olan bir durumsa muhakkak dr.soyle bu durumu. Kasilma için çok erken ona göre dr Ne yapmam gerektiğini söyler cnmKızlar bu aralar başıma gelen bişeyi sizle paylaşmak istiyorum. Genelde uzanırken karnımın alt tarafında hatta tam kasıkta yumurta gibi top gibi şişlikler oluyor ve ağrı yapıyor sonra 5 dk sonra bakıyorum geçmiş ne olaki? Acaba telaşlanmalı mıyım doktoru aramalı mıyım haftaya randevumuz var zaten sorcam ama kafama takıldı biraz
gebeligin en başında Hiç test istemedimi dr.unuz Kan tahlili yaniKızlar mrb, işyerinde bir arkadaşımda 6 haftalık gebe. Hamile değilken değerleri normal iken. Şimdi tiroidle ilgili kan değerleri sıkıntılı çıkmış. ilaç kullanımına başlamış. Ben 17.haftamdayım ama benim doktorum bana bu testi hiç yaptırmadı. Bu testi yaptırmayan var mı başka?
Benim bebişim de çene yapısı aynı yarın netleşecek
Kan tahlilim yapıldı fakat tsh değerlerim yok sadecegebeligin en başında Hiç test istemedimi dr.unuz Kan tahlili yani
İyi çok şükür sevindimEvet canım çok şükür geçti ara sıra oluyor ama o zorlu dönemi atlattım
İlk kontrolünde dile getir bakalım dr.una belki gözden kaçırmış olabilirKan tahlilim yapıldı fakat tsh değerlerim yok sadece
Tamam cnm teşekkür ederim.İlk kontrolünde dile getir bakalım dr.una belki gözden kaçırmış olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?