2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar bu arada dün aldıklarım geldi. Çok çabuk geldi bu kadar hızlı beklemiyordum. Kalitesinden emin olamadığım için internetten alamıyorum diyen bir arkadaş vardı kimdi hatırlamıyorum ama burayı tercih edebilir. Ben memnun kaldım ürünlerden. Kumaşları çok güzel. Hele battaniyesine herkes bayıldı.

Bana verdi Dr kullanıyorum.
Teşekkürler kızlar

Kızlar bu aralar başıma gelen bişeyi sizle paylaşmak istiyorum. Genelde uzanırken karnımın alt tarafında hatta tam kasıkta yumurta gibi top gibi şişlikler oluyor ve ağrı yapıyor sonra 5 dk sonra bakıyorum geçmiş ne olaki? Acaba telaşlanmalı mıyım doktoru aramalı mıyım haftaya randevumuz var zaten sorcam ama kafama takıldı biraz

Kızlar mrb, işyerinde bir arkadaşımda 6 haftalık gebe. Hamile değilken değerleri normal iken. Şimdi tiroidle ilgili kan değerleri sıkıntılı çıkmış. ilaç kullanımına başlamış. Ben 17.haftamdayım ama benim doktorum bana bu testi hiç yaptırmadı. Bu testi yaptırmayan var mı başka?

Kasilma oluyor cnm.eger sürekli olan bir durumsa muhakkak dr.soyle bu durumu. Kasilma için çok erken ona göre dr Ne yapmam gerektiğini söyler cnm

gebeligin en başında Hiç test istemedimi dr.unuz Kan tahlili yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…