2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kizlar merhaba doktordan ciktim cinsiyet icin tahminde bulundu ama net degil dedi bu arada bugun benim dogum gunum
doğum gününüz kutlu olsun. tüm sevdiklerinizle bebeğinizle mutlu huzurlu yillarınız olsun.
kasilmaya benzettim ben anlattıklarınizdan. aslinda normal bir durum rahim doguma hazirlaniyor bana da oluyor arada. ama çok erken tabiki. gittiğimde doktora soracağım magnezyum vs verebilir belki. siz de danışın.
Neredesiniz kızlar yahu Hiç ses seda yok doğru düzgün kimsede. Ne iş çeviriyorsunuz bakim

ben nöbetten çıktım. pert bir haldeyim. gün boyu dur yavrum, çıkma oraya koşma gir içeri demekten iflahim kesildi.

ama yarın tatilllll... en güzel tarafı bu...

Kizlar merhaba doktordan ciktim cinsiyet icin tahminde bulundu ama net degil dedi bu arada bugun benim dogum gunum
Doğum günün kutlu olsun canım nice sağlıklı senelere minik ailenle beraber
Kızlar multivitamin hapından hariç demir hapı kullanan var mı? 12. Haftadan sonra kullanman lazım dedi aile hekimim. Kendi doktorum decavit yeterli demişti.
Bana vermedi demir falan sadece vitamin kullanıyorum içinde var mı onu da bilmiyorm canm

Yaa güle güle hayırla sağlıkla giysin bebişin
Yaa benm bebişin ultrason fotosuyla aynı resmen ama bana kız dye tahminde bulundu doktor tabi değişmezse :)
Benmde hamilelk öncesi troit sorunum yoktu
Ama hamilelkte testte çıktı doktor kontrolünde ilaçsız devam ediyorm suan. Mutlaka sende yaptırmalısın troitle bebek için önemli

Benim doktorum da hiç umursamadi ama ben zaten troit hastasıyım ve ilaç kullanıyorum tüp bebek doktorum da sıkı sıkı tembihledi aman ihmal etme test yaptır diye gidip hep dahiliyede yaptırdım testi panik yapmayın herkeste olacak diye bir kaide yok ilk iş gidip hemen test isteyin yaptırın.

Benim ilk hamileligim, ben internetteki arastirmalarim sonucu Lieracta karar kildim trendyoldan indirimli aldim iki haftadir kullaniyorum şuan kasintim yok jel bir yapisi var tenin hemen cekiyor ben şuan icin memnunum isterseniz arastirin sizde yorumlarina bakin.

Ayyy kasılma dediğimiz şey bu mu korktum ben

merhaba Merhaba benimde ikili tarama testinde yaş riskim 67/1 çıktı doktor bana da nifty test önerdi. Yaşım 40 ilk gebeliğim kafam karıştı açıkçası. Yaptırmalımıyım sizce. Ense kalınlığı filan normal diğer papp a beta hcg değerlerim de normal ama moralim çok bozuk.

AYY benim sattaslarim nerde acaba kaç kişi var acaba benimle aynı 17temmuz
22 temmuz ben sattaşın sayılır mıyım
Ayyy kasılma dediğimiz şey bu mu korktum ben
Yok canm , uzanınca kasıklarıının iki tarafında da yumurta gibi şişlk oluyor değil mi ?
Oğluma hamileyken onlara bende bakarm bunlar ne acaba böyle derdm . Zayıf mısın ? Ben zayıf olduğm için karnımı incelerken her yeri didik didik ediyorm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…