doğum gününüz kutlu olsun. tüm sevdiklerinizle bebeğinizle mutlu huzurlu yillarınız olsun.Kizlar merhaba doktordan ciktimcinsiyet icin tahminde bulundu ama net degil dedi bu arada bugun benim dogum gunum
kasilmaya benzettim ben anlattıklarınizdan. aslinda normal bir durum rahim doguma hazirlaniyor bana da oluyor arada. ama çok erken tabiki. gittiğimde doktora soracağım magnezyum vs verebilir belki. siz de danışın.Kızlar bu aralar başıma gelen bişeyi sizle paylaşmak istiyorum. Genelde uzanırken karnımın alt tarafında hatta tam kasıkta yumurta gibi top gibi şişlikler oluyor ve ağrı yapıyor sonra 5 dk sonra bakıyorum geçmiş ne olaki? Acaba telaşlanmalı mıyım doktoru aramalı mıyım haftaya randevumuz var zaten sorcam ama kafama takıldı biraz
Neredesiniz kızlar yahu Hiç ses seda yok doğru düzgün kimsede. Ne iş çeviriyorsunuz bakim
Bol bol dinlen yarın inşallahben nöbetten çıktım. pert bir haldeyim. gün boyu dur yavrum, çıkma oraya koşma gir içeri demekten iflahim kesildi.
ama yarın tatilllll... en güzel tarafı bu...
Doğum günün kutlu olsun canım nice sağlıklı senelere minik ailenle beraberKizlar merhaba doktordan ciktimcinsiyet icin tahminde bulundu ama net degil dedi bu arada bugun benim dogum gunum
Bana vermedi demir falan sadece vitamin kullanıyorum içinde var mı onu da bilmiyorm canmKızlar multivitamin hapından hariç demir hapı kullanan var mı? 12. Haftadan sonra kullanman lazım dedi aile hekimim. Kendi doktorum decavit yeterli demişti.
Yaa güle güle hayırla sağlıkla giysin bebişinKızlar bu arada dün aldıklarım geldi. Çok çabuk geldi bu kadar hızlı beklemiyordum.Kalitesinden emin olamadığım için internetten alamıyorum diyen bir arkadaş vardı kimdi hatırlamıyorum ama burayı tercih edebilir. Ben memnun kaldım ürünlerden. Kumaşları çok güzel. Hele battaniyesine herkes bayıldı.
Yaa benm bebişin ultrason fotosuyla aynı resmen ama bana kız dye tahminde bulundu doktor tabi değişmezse :)
Benmde hamilelk öncesi troit sorunum yoktuKızlar mrb, işyerinde bir arkadaşımda 6 haftalık gebe. Hamile değilken değerleri normal iken. Şimdi tiroidle ilgili kan değerleri sıkıntılı çıkmış. ilaç kullanımına başlamış. Ben 17.haftamdayım ama benim doktorum bana bu testi hiç yaptırmadı. Bu testi yaptırmayan var mı başka?
Canım wc beni çok seviyor saat başı görmek istiyor sanırm
[/QUOTE
Aynı durumdayim geceleri dahada kötu saat basi uyaniyorum wc ye gidiyorum deliksiz uykum yokgunduzde disariya ciktigimda sıkıntı devamli tuvalet arayisi icindeyim ne olucak boyle bilmiyorum
Aa cumartesi demştin dimiYarın inş sattaşıminş gösterir
Benim doktorum da hiç umursamadi ama ben zaten troit hastasıyım ve ilaç kullanıyorum tüp bebek doktorum da sıkı sıkı tembihledi aman ihmal etme test yaptır diye gidip hep dahiliyede yaptırdım testi panik yapmayın herkeste olacak diye bir kaide yok ilk iş gidip hemen test isteyin yaptırın.Kızlar mrb, işyerinde bir arkadaşımda 6 haftalık gebe. Hamile değilken değerleri normal iken. Şimdi tiroidle ilgili kan değerleri sıkıntılı çıkmış. ilaç kullanımına başlamış. Ben 17.haftamdayım ama benim doktorum bana bu testi hiç yaptırmadı. Bu testi yaptırmayan var mı başka?
Sattaslik demek böyle birseyAa cumartesi demştin dimiben o kadar merak edyrum öğrenemyrum ya sen öğrenince ben de rahatlıcam sanki biraz
Benim ilk hamileligim, ben internetteki arastirmalarim sonucu Lieracta karar kildim trendyoldan indirimli aldim iki haftadir kullaniyorum şuan kasintim yok jel bir yapisi var tenin hemen cekiyor ben şuan icin memnunum isterseniz arastirin sizde yorumlarina bakin.Selam hanımlar
Benim karnım bayağ bayağ kaşınmalara başladı, çatlak kremi , jeli vs. kullanmam icap ediyor artık..
Bio oil ya da lierac öneriliyor genelde, internetten alıyım dedim ama onlarca çeşidi var, tecrübeli annelerden bilenler varsa tam adını özellikle önerdikleri markayı iletrilerse çok sevinirim
Canım bu baya ele gelen şişlik top gibi bişry oluyo orda kasılma mı demeliyim doktoraKasilma oluyor cnm.eger sürekli olan bir durumsa muhakkak dr.soyle bu durumu. Kasilma için çok erken ona göre dr Ne yapmam gerektiğini söyler cnm
Bende öyleyim ya dışarı çıkacağım zaman olmasa bile evde giriyorum wcye
Ayyy kasılma dediğimiz şey bu mu korktum bendoğum gününüz kutlu olsun. tüm sevdiklerinizle bebeğinizle mutlu huzurlu yillarınız olsun.
kasilmaya benzettim ben anlattıklarınizdan. aslinda normal bir durum rahim doguma hazirlaniyor bana da oluyor arada. ama çok erken tabiki. gittiğimde doktora soracağım magnezyum vs verebilir belki. siz de danışın.
ben nöbetten çıktım. pert bir haldeyim. gün boyu dur yavrum, çıkma oraya koşma gir içeri demekten iflahim kesildi.
ama yarın tatilllll... en güzel tarafı bu...
Sen yaşadığın şeyi olduğu gibi anlat.eger karnında Bir tarafa toplaniyorsa ve elinle hissediyorsan o sertliği kasılmadir cnm oCanım bu baya ele gelen şişlik top gibi bişry oluyo orda kasılma mı demeliyim doktora
Yok yok korkma tedirgin olma. Kontrolün nezaman yakinmiAyyy kasılma dediğimiz şey bu mu korktum ben
merhabaCanım ben kendimden örnek vereyim sana. Yaşım 40 ilk gebeliğim. Ultrason ölçüm değerlerimi güzel bulmasına rağmen İkili tarama testim riskim 1/250 çıktı. Risk çıkınca bizi bir telaş aldı. Şöyle böyle derken yaptırdık. Sonucumuz temiz geldi. Diyeceğim o ki ultrason ölçüleriniz tam ise sadece yaş riskinden kaynaklı bir durumsa bence yaptırma. Bizim için tek avantaj cinsiyetini erken öğrenmiş olduk. :)
Merhaba benimde ikili tarama testinde yaş riskim 67/1 çıktı doktor bana da nifty test önerdi. Yaşım 40 ilk gebeliğim kafam karıştı açıkçası. Yaptırmalımıyım sizce. Ense kalınlığı filan normal diğer papp a beta hcg değerlerim de normal ama moralim çok bozuk.Canım ben kendimden örnek vereyim sana. Yaşım 40 ilk gebeliğim. Ultrason ölçüm değerlerimi güzel bulmasına rağmen İkili tarama testim riskim 1/250 çıktı. Risk çıkınca bizi bir telaş aldı. Şöyle böyle derken yaptırdık. Sonucumuz temiz geldi. Diyeceğim o ki ultrason ölçüleriniz tam ise sadece yaş riskinden kaynaklı bir durumsa bence yaptırma. Bizim için tek avantaj cinsiyetini erken öğrenmiş olduk. :)
22 temmuz ben sattaşın sayılır mıyımAYY benim sattaslarim nerde acabakaç kişi var acaba benimle aynı 17temmuz
Yok canm , uzanınca kasıklarıının iki tarafında da yumurta gibi şişlk oluyor değil mi ?Ayyy kasılma dediğimiz şey bu mu korktum ben
Kötü bişey olmaz değil miSen yaşadığın şeyi olduğu gibi anlat.eger karnında Bir tarafa toplaniyorsa ve elinle hissediyorsan o sertliği kasılmadir cnm o
Haftaya cuma ama arasam söylesem mi hep olmuyor bazen oluyor ve genelde sırt üstü uzankncaYok yok korkma tedirgin olma. Kontrolün nezaman yakinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?