2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canım evet aynen öyle oluyor ve ağrıyor ama sonra bi bakıyorum geçmiş pozisyon değiştirince anlayamadım gitti zayıfım ya ondan mı dersin

Haftaya cuma ama arasam söylesem mi hep olmuyor bazen oluyor ve genelde sırt üstü uzanknca
Canım benim de bazı sabahlar olıuor bu anlattığın şey yatakta kalkmadan bir bakıyorum karnımın bir tarafı çökmüş öbür tarafı şişmiş ve taş gibi ama ağrı sancı yok ama ayağa kalkıp tuvalete gidince de geçiyor doktora sordum olabilir dedi sıkıntı görmedi kasılma falan demedi

Canım bu değerlerin kontrol edilmesi lazim benim hasimato cıktı geçen tetikliyor yani

ya kızlar ben 14+2 deyim ve bugun oglumu kaldirdim.doktorum yasaklamisti aslinda ama.. oglum 16 kg.ve 1 saat sonra arada sirada yoklayan bir sanci başladı.bende simdi uzandım.bişi olur mu sizce? korktum ya..

Kızlar merhaba,
Okuyorum ama yazamadim uzun zamandır.
Bugun her zaman gittiğim doktor disinda baska bir doktora gittim bi de baska bir göz görsün diye hersey yolunda şükür cinsiyeti de erkek dedi kesin benim doktorum tahmin ediyordu bu kesin dedi. Benim oglanlar ikilenecek yani sag salim kucagimiza alalım.
Bi de eş son dedikleri sey ondeymis hareketleri cok hissedemessin ultrasonda cok göremeyiz dedi benim doktorum hiç bahsetmemisti ilerde yukari cikabilir dedi normal doğumu etkiler mi dedim sanmam dedi inşallah etkilemez böyle bir durumu yaşayan var mı
Herkese iyi aksamlar iyi tatiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…