korkmayin korkmayın bunlar gerçek doğum kasılmaları değil. yalancı kasılmalar braxton hicks diye geçiyordu galiba. korkmayın ama doktorunuzla yaşadığınız şeyi şekilde paylaşın.Ayyy kasılma dediğimiz şey bu mu korktum ben
Hayır cnm tedirgin olma saniyelik süren birşey. Magnezyum eksikliğinden olabilir.ben 20.haftalardan sonra iki oglumdada çok fazla yaşadım. Sadece dr.unu bilgilendir. Ve sürekli olan birsey degilse sıkıntı değil cnmKötü bişey olmaz değil mi
ara ara oluyorsa Sknti olmaz inşaallah.yinede cuma gittiğinde anlat dr.una bilgisi olsun.seni yonlendirecektir dr.un emin ol.rahatla biraz benceHaftaya cuma ama arasam söylesem mi hep olmuyor bazen oluyor ve genelde sırt üstü uzanknca
Canım evet aynen öyle oluyor ve ağrıyor ama sonra bi bakıyorum geçmiş pozisyon değiştirince anlayamadım gitti zayıfım ya ondan mı dersin22 temmuz ben sattaşın sayılır mıyım
Yok canm , uzanınca kasıklarıının iki tarafında da yumurta gibi şişlk oluyor değil mi ?
Oğluma hamileyken onlara bende bakarm bunlar ne acaba böyle derdm . Zayıf mısın ? Ben zayıf olduğm için karnımı incelerken her yeri didik didik ediyorm :))
Tamam canımHayır cnm tedirgin olma saniyelik süren birşey. Magnezyum eksikliğinden olabilir.ben 20.haftalardan sonra iki oglumdada çok fazla yaşadım. Sadece dr.unu bilgilendir. Ve sürekli olan birsey degilse sıkıntı değil cnm
Bir araştırayım doktoruma da söyleyeyim tşk ederimkorkmayin korkmayın bunlar gerçek doğum kasılmaları değil. yalancı kasılmalar braxton hicks diye geçiyordu galiba. korkmayın ama doktorunuzla yaşadığınız şeyi şekilde paylaşın.
Canım benim de bazı sabahlar olıuor bu anlattığın şey yatakta kalkmadan bir bakıyorum karnımın bir tarafı çökmüş öbür tarafı şişmiş ve taş gibi ama ağrı sancı yok ama ayağa kalkıp tuvalete gidince de geçiyor doktora sordum olabilir dedi sıkıntı görmedi kasılma falan demediHaftaya cuma ama arasam söylesem mi hep olmuyor bazen oluyor ve genelde sırt üstü uzanknca
Aa cumartesi demştin dimiben o kadar merak edyrum öğrenemyrum ya sen öğrenince ben de rahatlıcam sanki biraz
Ay aynı benBen yumurtayı hafta sonundan hafta sonuna anca
Benimde başladı iştah acilmam eyvah eyvah diyorumKızlar ben doymuyorum ya, sürekli bişeyler yiyorum doğuma kadar 100 kilo olmazsam iyi
Canım iyi ki doğdun küçük meliğinle ailenle uzun sağlıklı omurleriniz olsunKizlar merhaba doktordan ciktimcinsiyet icin tahminde bulundu ama net degil dedi bu arada bugun benim dogum gunum
ben dün gece saat 11.gibi resmen tatli krizi geçirdimBenimde başladı iştah acilmam eyvah eyvah diyorum
Canım bu değerlerin kontrol edilmesi lazim benim hasimato cıktı geçen tetikliyor yaniKızlar mrb, işyerinde bir arkadaşımda 6 haftalık gebe. Hamile değilken değerleri normal iken. Şimdi tiroidle ilgili kan değerleri sıkıntılı çıkmış. ilaç kullanımına başlamış. Ben 17.haftamdayım ama benim doktorum bana bu testi hiç yaptırmadı. Bu testi yaptırmayan var mı başka?
Ben sabah işte pek bakamıyorum aksamda elimden geldiğince buralardayimNeredesiniz kızlar yahu Hiç ses seda yok doğru düzgün kimsede. Ne iş çeviriyorsunuz bakim
Bende iyim cnm sabah öğlen akşam buralardayım zaman geçiriyorum. Çocuklarla uğraşıyorum.okula Git gel sağ sola koştur gün bitiyor böylece.Ben sabah işte pek bakamıyorum aksamda elimden geldiğince buralardayimsen napıosun
Hissedelim artık değil miTekmeler başlasın artk ya
Doğum gününüz kutlu olsun musmutlu bebekli nice yaşlarınız olsunKizlar merhaba doktordan ciktimcinsiyet icin tahminde bulundu ama net degil dedi bu arada bugun benim dogum gunum
Hepinize cok tesekkur ederimDoğum gününüz kutlu olsun musmutlu bebekli nice yaşlarınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?