2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben sırf bu strese girmeyim diye yaptırmadım. Çünkü 35 üstünde hep risk veriyormuş bu test diğer değerler normal çıktıysa bir problem yoktur Allah ın izniyle stres bebeği olumsuz etkiler kendinizi yıpratmayın lütfen sağlıkla gelsin miniğiniz

ya kızlar ben 14+2 deyim ve bugun oglumu kaldirdim.doktorum yasaklamisti aslinda ama.. oglum 16 kg.ve 1 saat sonra arada sirada yoklayan bir sanci başladı.bende simdi uzandım.bişi olur mu sizce? korktum ya..
Bende oğlumu sürekli kucaklıyorum birşey olmaz arada kasılma oluyor kasığında ama pek önemsemiyorum

Evet belli bir saatten sonra aksam su icmemek lazim bu aksam ben bir deneyim bakalim faydasi olucskmi bana

Canım evet aynen öyle oluyor ve ağrıyor ama sonra bi bakıyorum geçmiş pozisyon değiştirince anlayamadım gitti zayıfım ya ondan mı dersin
Özellikle o yatış pozisyonunda hapşururken o gördüğün yumurta gibi şeyler fena ağrır :) dikkat et yatarken hapşurma.. ayrıca korkma onlar bşey deil canım herkeste var ama zayıf olduğumz için bizde belirginler

Kalp atışını duyduktan sonra kadın doğum doktoru aile hekimine görun diyor gitmediginizde sisteme düştüğü için sağlık ocagından arıyorlar kan vermen için 2 gebeligimdede aradilar yaptırdım

Canım önde derken tam anlamadım ama benlmde göbeğin altına yerleştiği için banada ultrasonda güzel görüntü göremeyiz birazda geç hissedersin başka sorun olmaz demişti. Aynı şey sanırım

ya kızlar ben 14+2 deyim ve bugun oglumu kaldirdim.doktorum yasaklamisti aslinda ama.. oglum 16 kg.ve 1 saat sonra arada sirada yoklayan bir sanci başladı.bende simdi uzandım.bişi olur mu sizce? korktum ya..
Bende 16 kg oğlumı mecburen sürekli kaldırıyorm korkmayın lütfen Allah ın izniyle bişey olmayacak

Hayirli olsun oncelikle. Daha once de yazmistim ben. Eger plasenta onde olursa doktorunuzun dedigi gibi bebek hareketlerini hissetmeniz zorlasabilir. Hatta hic hissetmeyen gebeler var. doktorunuzun dedigi gibi yukari cikar rahim buyudukce. Tek problem altta kalip cikisi engellemesi. o zaman sezeryan yapiyorlar. Ama nadir bir durum diye biliyorum. Genellikle uste kayiyor.

Bende 16 kg oğlumı mecburen sürekli kaldırıyorm korkmayın lütfen Allah ın izniyle bişey olmayacak
beni doktor korkuttu ya..basta oglumu kaldiriyordum.plesanta hafif önde agir kaldirmaman gerek diye soyleyince bende birakmistim.ama iste mecbur.simdi daha iyiym sag olun..

Çok teşekkür ederim aslında kalbim çok ferah Allahın izniyle bir sorun olacağını sanmıyorum. Öyle de olsa vazgeçmek gibi bir düşüncem yok Allah vermiş ne olursa kabulümüz ama eşim 40 yaşındayız öyle olursa çocuk ne yapar biz ölünce vs deyip içimi karartıyor. Sırf o yüzden nifty yaptırıp gözüne sokasım var

Merhaba canım. Hayırlı uğurlu olsun oğluşun sağlıkla gelsin

Bu dönemlerde plasenta aşağıda olabilir ama 20li haftalarda tamamen yukarı çıkmış olması gerekir. Doktorunuz da tam teşhis için bu haftaları beklemistir belki. İlk gebeligimde yukari çıkmadı benim plasentam , doğum yolunu kapattığı için normal doğum şansım yoktu. Ama dediğim gibi 20. Haftadan sonra belli oluyor, şimdiden telaş yapmana gerek yok zaten doktorun da olumsuz konuşmamış.

AYY benim sattaslarim nerde acaba kaç kişi var acaba benimle aynı 17temmuz
Ben varım aynı sat
Yaş riski cıkması normal 40 yaş oldugu için bence üzülmeyin bir de bir perinatologla görüşün içiniz rahat etmesi için daha yardımcı olacaklardır atlamayın ve dua edin inanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…