2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Görsünler kız sen hamilesin
Bi karnım var gören 6 aylık der  hiçte çekinmiyormmm
Cekiniyorum haftasını söyleyince küçükmüş diyorlar ama göbek en önde gidiyor
Bide benim ilginç bir özelliğim oldu lavabo ihtiyacım geldiği an gitmem lazım yoksa midem bulanıyor çalışınca hemen yetisemeyebilirim diye de su icemiyorum

Kızlar kızım 15 aylık ve sütten kesmeye çalışıyrum. İnek sütüne alştrmaya çalşyrumki benm sütümün yerine geçck bşy olablsn. Sade sütü sevmedi kızım ama içine az bal katnca biraz da olsa içti. Bazıları diyo ki bal bir yaşından sonra verileblr bazılarıysa iki yaşından sonra verlmeli. Tecribeli anneler bu konuda ne düşünüyosnz? Sütten kesmkte çok zorlanyrum. Ağlama krizine gryr vermdğmde ve asla susmuyr. Yerini bişeyle doldrmam lazm.

Biz keci sutuyle baslamistik. Keci sutunun anne sutune en yakin sut oldugu soyleniyor. Keci sutune alistiktan sonra inek sutune gectik. Sevmezse sulandirabilirsin demislerdi ben ikisini de sulandirmadan direk verdim. Bal da l1 yasindan sonra sorun yok ama seker sonucta.

yaa ne zamandır bakamiyorum hic.. okuyamadim da gecmis sayfalari..
kizlar suyu ne kadar tuketiyorsunuz. 2 lt başaran var mi?
Ben de içiyorum iki litreyi geçiyordur benim içtiğim şu
Önceleri midem bulanmıştı çok fazla içememiştim mide bulantim hala geçmedi ama su içmem normale döndü

Ben kızlarıma 1 yaşlarından sonra hep bal verdim sütten kestigim zaman da ballı süt verdim sana tavsiyem sütü biberonla uykudayken ver ben öyle yapmıştım ve çok da güzel içmişlerdi

Ben içiyorum normalde de içiyordum zaten Elimde şişe ile geziyorum ☺
MasAllah size

Ben de içiyorum iki litreyi geçiyordur benim içtiğim şu
Önceleri midem bulanmıştı çok fazla içememiştim mide bulantim hala geçmedi ama su içmem normale döndü
bende cabaliyorum... midem bulaniyor ama alisirim herhalde diyorum... size de masAllah

Canım, ben 250 ml'lik biberona 120 ml yağlı inek sütü(%3 yağlı) , bir ölçek formül mama, üzerine sıcak su ilave edip karıştırıyorum, sonuç ılık karışım olacak tabii ki. Çok tatlı,şekerli tada şimdiden alışmasını istemediğim için hiçbirşeyle şekerlendirmiyorum karışımı. Şekeri illaki ilerleyen dönemlerde keşfedecek ve isteyecek Formül mamadan daha çok sevdi bu inek sütü karışımını, gecede 2 biberon içiyordu, bıraktırmaya çalışıyordum. Şimdi 4 biberon içiyor. Gece 3-4 saatte 1 kalkıp bez değiştirip taze biberon hazırlıyorum.

MasAllah size

bende cabaliyorum... midem bulaniyor ama alisirim herhalde diyorum... size de masAllah
Su bebek için de anne için de çok çok önemli Çişe çıkmamak veya gece uykudan uyanmamak için su içilmemezlik edilmemeli diye düşünüyorum. İç bulandırır , kusturur o ayrı ama onun da çaresi soğuk, limon damlatılmış veya küçük bir dilim taze zencefilli su içilebiliyor diye biliyorum. Bebeğin suyunun devirdaimi için, annenin idrar yolları enf.temizlemesi için, cildin elastikiyeti için vücut susuz bırakılmamalı

Sağlıkla, mutlulukla yeni yaşlarınız olsun Bebekle doğumgünü kutlamak çok büyük mutluluk seneye Ceren4444@
Hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla mutlulukla inşallah mmisey@
Hepinize cok tesekkur ederim

Benim biraz ateşim yükseldi gibi oldu, memelerden başlayarak
Ateş iyi değilmiş gebelikte... Duş filan alıp dinlendim. Gözlemledik. Uzun sürmedi daha iyiyim. Giremedim buralara. Tüm sayfaları okuyamıyorum. Umarım herkesin keyfi, sıhhati yerindedir İyi haftasonları herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…