Ben içiyorumyaa ne zamandır bakamiyorum hic.. okuyamadim da gecmis sayfalari..
kizlar suyu ne kadar tuketiyorsunuz. 2 lt başaran var mi?
Tşkler cnm yorumun için
Tabiki olur gönüller bir olsun17 temmuz regl zamanım değil ama bebeğimin transfer olduğu gün. Kabul olur mu
Nub teorisine göre erkek yazmış cnm arkadaş yorumu gördünmüKizlar merhaba doktordan ciktimcinsiyet icin tahminde bulundu ama net degil dedi bu arada bugun benim dogum gunum
Ayy evet hapşırmak tam bi çile valla oturuyosam devriliyorum yanaÖzellikle o yatış pozisyonunda hapşururken o gördüğün yumurta gibi şeyler fena ağrır :) dikkat et yatarken hapşurma.. ayrıca korkma onlar bşey deil canım herkeste var ama zayıf olduğumz için bizde belirginler
Evet hapşırmak bildiğin zulüm gibi birde ben bu aralar sabahtan başlıyorum akşama kadar heralde bir 15-20kere hapsiriyorum. Aksi gibi hep uzandığım zamanlar oluyor.yattigim yerde şekilden şekile giriyorumAyy evet hapşırmak tam bi çile valla oturuyosam devriliyorum yana
Cekiniyorum haftasını söyleyince küçükmüş diyorlar ama göbek en önde gidiyorGörsünler kız sen hamilesin
Bi karnım var gören 6 aylık der hiçte çekinmiyormmm
Benim haftam adet tarihimle hesaplanıyor transfer tarihini baz almıyorlar17 temmuz regl zamanım değil ama bebeğimin transfer olduğu gün. Kabul olur mu
Kuzumm görmemistim cok tesekkür ederim
Biz keci sutuyle baslamistik. Keci sutunun anne sutune en yakin sut oldugu soyleniyor. Keci sutune alistiktan sonra inek sutune gectik. Sevmezse sulandirabilirsin demislerdi ben ikisini de sulandirmadan direk verdim. Bal da l1 yasindan sonra sorun yok ama seker sonucta.Kızlar kızım 15 aylık ve sütten kesmeye çalışıyrum. İnek sütüne alştrmaya çalşyrumki benm sütümün yerine geçck bşy olablsn. Sade sütü sevmedi kızım ama içine az bal katnca biraz da olsa içti. Bazıları diyo ki bal bir yaşından sonra verileblr bazılarıysa iki yaşından sonra verlmeli. Tecribeli anneler bu konuda ne düşünüyosnz? Sütten kesmkte çok zorlanyrum. Ağlama krizine gryr vermdğmde ve asla susmuyr. Yerini bişeyle doldrmam lazm.
Ben de içiyorum iki litreyi geçiyordur benim içtiğim şuyaa ne zamandır bakamiyorum hic.. okuyamadim da gecmis sayfalari..
kizlar suyu ne kadar tuketiyorsunuz. 2 lt başaran var mi?
Neden acaba? Benim de hem devlette hem özelde transfer tarihimi baz aldılar ve bebeğim tam günüyle uyumlu gidiyor.Benim haftam adet tarihimle hesaplanıyor transfer tarihini baz almıyorlar
Ben kızlarıma 1 yaşlarından sonra hep bal verdim sütten kestigim zaman da ballı süt verdim sana tavsiyem sütü biberonla uykudayken ver ben öyle yapmıştım ve çok da güzel içmişlerdiKızlar kızım 15 aylık ve sütten kesmeye çalışıyrum. İnek sütüne alştrmaya çalşyrumki benm sütümün yerine geçck bşy olablsn. Sade sütü sevmedi kızım ama içine az bal katnca biraz da olsa içti. Bazıları diyo ki bal bir yaşından sonra verileblr bazılarıysa iki yaşından sonra verlmeli. Tecribeli anneler bu konuda ne düşünüyosnz? Sütten kesmkte çok zorlanyrum. Ağlama krizine gryr vermdğmde ve asla susmuyr. Yerini bişeyle doldrmam lazm.
MasAllah sizeBen içiyorumnormalde de içiyordum zaten Elimde şişe ile geziyorum ☺
bende cabaliyorum... midem bulaniyor ama alisirim herhalde diyorum...Ben de içiyorum iki litreyi geçiyordur benim içtiğim şu
Önceleri midem bulanmıştı çok fazla içememiştim mide bulantim hala geçmedi ama su içmem normale döndü
Canım, ben 250 ml'lik biberona 120 ml yağlı inek sütü(%3 yağlı) , bir ölçek formül mama, üzerine sıcak su ilave edip karıştırıyorum, sonuç ılık karışım olacak tabii ki. Çok tatlı,şekerli tada şimdiden alışmasını istemediğim için hiçbirşeyle şekerlendirmiyorum karışımı. Şekeri illaki ilerleyen dönemlerde keşfedecek ve isteyecekKızlar kızım 15 aylık ve sütten kesmeye çalışıyrum. İnek sütüne alştrmaya çalşyrumki benm sütümün yerine geçck bşy olablsn. Sade sütü sevmedi kızım ama içine az bal katnca biraz da olsa içti. Bazıları diyo ki bal bir yaşından sonra verileblr bazılarıysa iki yaşından sonra verlmeli. Tecribeli anneler bu konuda ne düşünüyosnz? Sütten kesmkte çok zorlanyrum. Ağlama krizine gryr vermdğmde ve asla susmuyr. Yerini bişeyle doldrmam lazm.
Su bebek için de anne için de çok çok önemliMasAllah size
bende cabaliyorum... midem bulaniyor ama alisirim herhalde diyorum...size de masAllah
Hepinize cok tesekkur ederim
Kızlar merhaba,
Okuyorum ama yazamadim uzun zamandır.
Bugun her zaman gittiğim doktor disinda baska bir doktora gittim bi de baska bir göz görsün diye hersey yolunda şükür cinsiyeti de erkek dedi kesin benim doktorum tahmin ediyordu bu kesin dedi. Benim oglanlar ikilenecek yani sag salim kucagimiza alalım.
Bi de eş son dedikleri sey ondeymis hareketleri cok hissedemessin ultrasonda cok göremeyiz dedi benim doktorum hiç bahsetmemisti ilerde yukari cikabilir dedi normal doğumu etkiler mi dedim sanmam dedi inşallah etkilemez böyle bir durumu yaşayan var mı
Herkese iyi aksamlar iyi tatiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?