Benim biraz ateşim yükseldi gibi oldu, memelerden başlayarak
Ateş iyi değilmiş gebelikte... Duş filan alıp dinlendim. Gözlemledik. Uzun sürmedi daha iyiyim. Giremedim buralara. Tüm sayfaları okuyamıyorum. Umarım herkesin keyfi, sıhhati yerindedirİyi haftasonları herkese
Geçmiş olsunBenim biraz ateşim yükseldi gibi oldu, memelerden başlayarak
Ateş iyi değilmiş gebelikte... Duş filan alıp dinlendim. Gözlemledik. Uzun sürmedi daha iyiyim. Giremedim buralara. Tüm sayfaları okuyamıyorum. Umarım herkesin keyfi, sıhhati yerindedirİyi haftasonları herkese
Sütü oğluma yaklaşık 2 yaşına doğru icirmeye çalıştım ben canım. İlk başta sevmedi icmezdi. Hiç içine bir şey karistirmadim ama ben ve hep soğuk süt veya oda isisinda verdim. Sonradan beni süt içerken görürken bir istedi iki istedi, sonra baktım alıştı. Su an süt canavarı çok sever.Kızlar kızım 15 aylık ve sütten kesmeye çalışıyrum. İnek sütüne alştrmaya çalşyrumki benm sütümün yerine geçck bşy olablsn. Sade sütü sevmedi kızım ama içine az bal katnca biraz da olsa içti. Bazıları diyo ki bal bir yaşından sonra verileblr bazılarıysa iki yaşından sonra verlmeli. Tecribeli anneler bu konuda ne düşünüyosnz? Sütten kesmkte çok zorlanyrum. Ağlama krizine gryr vermdğmde ve asla susmuyr. Yerini bişeyle doldrmam lazm.
şu içmeye dikkat ediyorum ama lt saymıyorum benyaa ne zamandır bakamiyorum hic.. okuyamadim da gecmis sayfalari..
kizlar suyu ne kadar tuketiyorsunuz. 2 lt başaran var mi?
az balin 1 yaşından sonra zararı olacağını zannetmem. en azından benim kızlarda olmadı. şekersiz gerçek balin mucize olduğunu düşünüyorum. bal tadından ve kokusundan hiç hoşlanmam. ama azıcık boğazım agrisa, ağzımda yara çıksa hemen bala müracat ederiz. ve gerçekten hemen geçiriyor. ilaç gibi. arıya şeker ve glikoz verilmeden yapılan baldan bahsediyorum.Kızlar kızım 15 aylık ve sütten kesmeye çalışıyrum. İnek sütüne alştrmaya çalşyrumki benm sütümün yerine geçck bşy olablsn. Sade sütü sevmedi kızım ama içine az bal katnca biraz da olsa içti. Bazıları diyo ki bal bir yaşından sonra verileblr bazılarıysa iki yaşından sonra verlmeli. Tecribeli anneler bu konuda ne düşünüyosnz? Sütten kesmkte çok zorlanyrum. Ağlama krizine gryr vermdğmde ve asla susmuyr. Yerini bişeyle doldrmam lazm.
çok çok geçmiş olsun. haftasonu güzel bir dinlenme iyi gelir. yaşadığınız yer soğuk iklime sahipti diye hatırlıyorum. ondan olabilir belki...Benim biraz ateşim yükseldi gibi oldu, memelerden başlayarak
Cok gecmis olsun umarim hemen gecer. Dikkat etmek lazim havalar cok dengesiz. Bizim burada haftaya kar bekleniyor.Benim biraz ateşim yükseldi gibi oldu, memelerden başlayarak
Keçi sütünü denemedim ben. Nerden bulablrm burda bi bakmam lazım. Belki de sever knh ya ay inşallahBiz keci sutuyle baslamistik. Keci sutunun anne sutune en yakin sut oldugu soyleniyor. Keci sutune alistiktan sonra inek sutune gectik. Sevmezse sulandirabilirsin demislerdi ben ikisini de sulandirmadan direk verdim. Bal da l1 yasindan sonra sorun yok ama seker sonucta.
Bu gece denedim onu canım asla içmiyo ya. Çığlığı basıyo verdiğimdeBen kızlarıma 1 yaşlarından sonra hep bal verdim sütten kestigim zaman da ballı süt verdim sana tavsiyem sütü biberonla uykudayken ver ben öyle yapmıştım ve çok da güzel içmişlerdi
Yaaa ne güzel darısı benm başıma. Bal olayı işe yaramadı gece asla içmadi. Ben senn yaptığını da deniyim bakalım. İnşallh birini sever de benm sütümn yerine onu vereblrm krize grdiğinde özelkle geceleri. Gündz bişeklde hallederm diye düşünyrum.Canım, ben 250 ml'lik biberona 120 ml yağlı inek sütü(%3 yağlı) , bir ölçek formül mama, üzerine sıcak su ilave edip karıştırıyorum, sonuç ılık karışım olacak tabii ki. Çok tatlı,şekerli tada şimdiden alışmasını istemediğim için hiçbirşeyle şekerlendirmiyorum karışımı. Şekeri illaki ilerleyen dönemlerde keşfedecek ve isteyecekFormül mamadan daha çok sevdi bu inek sütü karışımını, gecede 2 biberon içiyordu, bıraktırmaya çalışıyordum. Şimdi 4 biberon içiyor. Gece 3-4 saatte 1 kalkıp bez değiştirip taze biberon hazırlıyorum.
İnşallh canım ama benm zamnm çok az malesef. İkinci gelmeden bu miniği sütten kesmem lazm.Sütü oğluma yaklaşık 2 yaşına doğru icirmeye çalıştım ben canım. İlk başta sevmedi icmezdi. Hiç içine bir şey karistirmadim ama ben ve hep soğuk süt veya oda isisinda verdim. Sonradan beni süt içerken görürken bir istedi iki istedi, sonra baktım alıştı. Su an süt canavarı çok sever.Belki ilk etapta tadı değişik gelmiştir. Zamanla sevebilir
Biz de doğal bal aldk canım memleketten bildik yerden. Ama işe yaramadı bu gece hiçaz balin 1 yaşından sonra zararı olacağını zannetmem. en azından benim kızlarda olmadı. şekersiz gerçek balin mucize olduğunu düşünüyorum. bal tadından ve kokusundan hiç hoşlanmam. ama azıcık boğazım agrisa, ağzımda yara çıksa hemen bala müracat ederiz. ve gerçekten hemen geçiriyor. ilaç gibi. arıya şeker ve glikoz verilmeden yapılan baldan bahsediyorum.
Benim kizimda memeyi birakana kadar agzina sut almadi. Ben emzirme sayisini en son 3 e indirmstim biraktirmadan. Sabah oglen ve gece yatarken seklinde. Onun istemesine firsat vermeden ben teklif ettim. Sonrasinda birakma karari alinca bir gun teklif etmedim o da istemedi. sut yok da demedim. Onun etkisi mi bilmiyorum ama o kadar kolay oldu. Ustumu basimi hic cekistirmedi. Sut falan da demedi. Sonra da keci sutu icermisin diye teklif etmeye basladim. Biberona alismamasi icin suluk tarzi bir kap aldim sevdigi bir karakterin resmi olan. Bu arada sutu bende ya soguk yada oda sicakliginda veriyorum. Ama her cocugun sevdigi tarz farkli. Bir baska arkadasin oglu sicak seviyor soguk icmiyordu mesela. Bizimkine baslarda isitiyordum eliyle kontrol ediyordu sicak mi degil mi diye. Sogumasini bekliyordu. O bile etkili olabiliyor yani.Keçi sütünü denemedim ben. Nerden bulablrm burda bi bakmam lazım. Belki de sever knh ya ay inşallahçok teşekkrler. Bal zaten çok az koyuyrm ki içmiyo zaten öyle de. Bu gece ciddi ciddi denedim mesela olmadı asla istemedi. Sürekli beni istiyo ağlıyo
Sağol canımcım,aminYaa güle güle hayırla sağlıkla giysin bebişin❤
Çalışınca başka seçenek kalmıyor maalesef. Çokta severim neyse bu zamana kadar yediklerime saysın.Ay aynı ben
İnşallah güzel geçer randevun.Kızlar bugun 10 da randevum var ruyamda tombiş mavi gözlü bir kız çocuğu gördüm hayırdır inş. Dua edin hayırlısı olsun inşallah
Bilmiyorum ama benimki de günüyle uyumlu 24 Temmuz du adetin ilk günü transfer 10 Ağustos dr ikisini de not aldı demek her dr ayrı tarihi baz alıyorNeden acaba? Benim de hem devlette hem özelde transfer tarihimi baz aldılar ve bebeğim tam günüyle uyumlu gidiyor.
22 temmuz ben sattaşın sayılır mıyım
Ben de 24 Temmuz senin sattaşın sayılır mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?