Moralini bozma seni zorlamayacak bir tutarsa bence yaptır. Sonuç itibariyle bütün hastalıklarla ilgili taramaları yapıyorlar. İçin rahat olur. :)merhaba
Merhaba benimde ikili tarama testinde yaş riskim 67/1 çıktı doktor bana da nifty test önerdi. Yaşım 40 ilk gebeliğim kafam karıştı açıkçası. Yaptırmalımıyım sizce. Ense kalınlığı filan normal diğer papp a beta hcg değerlerim de normal ama moralim çok bozuk.
Benimde ultrason şuan tam adetle uyumlu gidiyor . Sat 15 Temmuz , transfer 4 agustostu . 15 temmuzla uyumlu .Bilmiyorum ama benimki de günüyle uyumlu 24 Temmuz du adetin ilk günü transfer 10 Ağustos dr ikisini de not aldı demek her dr ayrı tarihi baz alıyor
Canım yapılmış doktorumla görüştüm. Direkt sonuçlar ona gidiyordu. Bana suretini vermemiş. İçim rahatladı sağol.Benim doktorum da hiç umursamadi ama ben zaten troit hastasıyım ve ilaç kullanıyorum tüp bebek doktorum da sıkı sıkı tembihledi aman ihmal etme test yaptır diye gidip hep dahiliyede yaptırdım testi panik yapmayın herkeste olacak diye bir kaide yok ilk iş gidip hemen test isteyin yaptırın.
Sanırım sattaş buldumBenim haftam adet tarihimle hesaplanıyor transfer tarihini baz almıyorlar
Mesajın için teşekkür ederim cnm. Yapılmış testlerim. Direkt test sonuçlarım doktoruma gidiyordu. gittiğimde hep suretini verirdi. Onu vermemiş meğer. İçim rahatladı.Doğum günün kutlu olsun canım nice sağlıklı senelere minik ailenle beraber❤
Bana vermedi demir falan sadece vitamin kullanıyorum içinde var mı onu da bilmiyorm canm
Yaa güle güle hayırla sağlıkla giysin bebişin❤
Yaa benm bebişin ultrason fotosuyla aynı resmen ama bana kız dye tahminde bulundu doktor tabi değişmezse :)
Benmde hamilelk öncesi troit sorunum yoktu
Ama hamilelkte testte çıktı doktor kontrolünde ilaçsız devam ediyorm suan. Mutlaka sende yaptırmalısın troitle bebek için önemli
Çok tatlılar,sağlıkla gelsin güle güle giysin.
Çok teşekkür ederim hepsi sağlıkla gelsinler büyüsünler inşaallahÇok tatlılar,sağlıkla gelsin güle güle giysin.
Sen azaltabilmişsin ne güzel öncesindr. Ben azaltamıyorm. Hele gecleri vermediğimde çığlık basarak ağlıyr ve asla uyumuyor. Geceleri bi çare bulmam şart o yüzden. Gündüzü oyunla falan kandırıp ya da dışarı çıkartp falan halledebilirm diye düşünyrum ama gece beni korkutuyo. Uykusundan kalkıp emmeyi çok seviyo çünküBenim kizimda memeyi birakana kadar agzina sut almadi. Ben emzirme sayisini en son 3 e indirmstim biraktirmadan. Sabah oglen ve gece yatarken seklinde. Onun istemesine firsat vermeden ben teklif ettim. Sonrasinda birakma karari alinca bir gun teklif etmedim o da istemedi. sut yok da demedim. Onun etkisi mi bilmiyorum ama o kadar kolay oldu. Ustumu basimi hic cekistirmedi. Sut falan da demedi. Sonra da keci sutu icermisin diye teklif etmeye basladim. Biberona alismamasi icin suluk tarzi bir kap aldim sevdigi bir karakterin resmi olan. Bu arada sutu bende ya soguk yada oda sicakliginda veriyorum. Ama her cocugun sevdigi tarz farkli. Bir baska arkadasin oglu sicak seviyor soguk icmiyordu mesela. Bizimkine baslarda isitiyordum eliyle kontrol ediyordu sicak mi degil mi diye. Sogumasini bekliyordu. O bile etkili olabiliyor yani.
Günaydın canım iyi düşünmüşsün dinlenirsin riske atmamış olursun hem . Saglicakla büyüsün doğsun bebeginGünaydın kızlar bu arada dikiş için randevumu aldım , pazartesi sabah Serklaj olacağım , sonrasında da heyet raporu ile dinlenmeye geçeceğim .
Günaydın canım, şimdiden geçmiş olsun. İnşallah her şey istediğin gibi ilerler.Günaydın kızlar bu arada dikiş için randevumu aldım , pazartesi sabah Serklaj olacağım , sonrasında da heyet raporu ile dinlenmeye geçeceğim .
Sattaşız benim de 24 temmuzSanırım sattaş buldumson adet tarihi 24 temmuz mu?
Şimdi gebelik tarini hesaplayan bi programa baktim emin olmak icin benim son regl tarihim 24 haziran ona göre 17+5 transfer tarihiyle beraber hesaplayınca 17+ 2 çıkıyor yani tam ultrosonda çıktığı gibi. Arada zaten büyük fark yokBilmiyorum ama benimki de günüyle uyumlu 24 Temmuz du adetin ilk günü transfer 10 Ağustos dr ikisini de not aldı demek her dr ayrı tarihi baz alıyor
Teşekkür ederim.Cok gecmis olsun umarim hemen gecer. Dikkat etmek lazim havalar cok dengesiz. Bizim burada haftaya kar bekleniyor.
İyi okumalar. Farklı bakış açıları var, kıyaslar var, daha doğrusu ilk gebeliğimde okuduğumda çok benimsemediğim yerler de olsa beslendiğimi düşünüyorum. Şu anda pek birşey okuyamıyorum ama diğeri de güzel mi?B Babybirds Bu arada kitabim da geldi iki gun once. Ucte biri bitti bile hatta. Uzun zamandir bu tarz bir kitap okumamistim. Benim okuduklarim ya bir psikolog ya bir pedagog ya da bir doktor tarafindan yazildigi icin anlatimi oldukca farkli geldi. Hali hazirda okudugum kitabi birakip merakimdam direk bunu okumaya basladim. Yorumlarimi bitince paylasirim insallah. 2. resimdeki de su an okumaya ara verdigim.
Teşekkür ederimşu içmeye dikkat ediyorum ama lt saymıyorum ben. idrar rengine bakıyorum. bir de çocukluktan beri çok şu içmeye alıştığım için azcık bile azaltsam böbrek ve mesanem uyarı veriyor hemen. inşaallah yeterlidir.
az balin 1 yaşından sonra zararı olacağını zannetmem. en azından benim kızlarda olmadı. şekersiz gerçek balin mucize olduğunu düşünüyorum. bal tadından ve kokusundan hiç hoşlanmam. ama azıcık boğazım agrisa, ağzımda yara çıksa hemen bala müracat ederiz. ve gerçekten hemen geçiriyor. ilaç gibi. arıya şeker ve glikoz verilmeden yapılan baldan bahsediyorum.
çok çok geçmiş olsun. haftasonu güzel bir dinlenme iyi gelir. yaşadığınız yer soğuk iklime sahipti diye hatırlıyorum. ondan olabilir belki...
iki çocukta da azaltarak bıraktırmayi beceremedim. tamamen benimle ilişkili bir durum yalnız. meme isteyen çocuğa hayır demeyi beceremedim. birden kestim ve tabi bayağı zor oldu.Sen azaltabilmişsin ne güzel öncesindr. Ben azaltamıyorm. Hele gecleri vermediğimde çığlık basarak ağlıyr ve asla uyumuyor. Geceleri bi çare bulmam şart o yüzden. Gündüzü oyunla falan kandırıp ya da dışarı çıkartp falan halledebilirm diye düşünyrum ama gece beni korkutuyo. Uykusundan kalkıp emmeyi çok seviyo çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?