2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Moralini bozma seni zorlamayacak bir tutarsa bence yaptır. Sonuç itibariyle bütün hastalıklarla ilgili taramaları yapıyorlar. İçin rahat olur. :)

Canım yapılmış doktorumla görüştüm. Direkt sonuçlar ona gidiyordu. Bana suretini vermemiş. İçim rahatladı sağol.

Mesajın için teşekkür ederim cnm. Yapılmış testlerim. Direkt test sonuçlarım doktoruma gidiyordu. gittiğimde hep suretini verirdi. Onu vermemiş meğer. İçim rahatladı.

Sen azaltabilmişsin ne güzel öncesindr. Ben azaltamıyorm. Hele gecleri vermediğimde çığlık basarak ağlıyr ve asla uyumuyor. Geceleri bi çare bulmam şart o yüzden. Gündüzü oyunla falan kandırıp ya da dışarı çıkartp falan halledebilirm diye düşünyrum ama gece beni korkutuyo. Uykusundan kalkıp emmeyi çok seviyo çünkü

Günaydın kızlar bu arada dikiş için randevumu aldım , pazartesi sabah Serklaj olacağım , sonrasında da heyet raporu ile dinlenmeye geçeceğim .
Günaydın canım, şimdiden geçmiş olsun. İnşallah her şey istediğin gibi ilerler.

Bilmiyorum ama benimki de günüyle uyumlu 24 Temmuz du adetin ilk günü transfer 10 Ağustos dr ikisini de not aldı demek her dr ayrı tarihi baz alıyor
Şimdi gebelik tarini hesaplayan bi programa baktim emin olmak icin benim son regl tarihim 24 haziran ona göre 17+5 transfer tarihiyle beraber hesaplayınca 17+ 2 çıkıyor yani tam ultrosonda çıktığı gibi. Arada zaten büyük fark yok

Cok gecmis olsun umarim hemen gecer. Dikkat etmek lazim havalar cok dengesiz. Bizim burada haftaya kar bekleniyor.
Teşekkür ederim. Üşüyordum ama ateşten üşüyormuşum. Kanada'nın doğusundayız (Montreal) şu anda romantik bir sonbahar var kar yakında gelir. İlk kez kış geçireceğim -40°C üstelik gebe olarak. Biraz endişeliyim bu konuda açıkçası. Biz kışın -16°C'deyken, yazın 25°C'lerdeyken kaçıyorduk buradan; yazı da(40°C'yi buluyor) kışı da çekilmiyor diye. Şimdi doğum için Şubat Mart Nisan burada geçecek.
Bunların dışında ateş bebeği olumsuz etkiler diyerek gözledi beni baya. Vücutta yok şimdi ama memeleri daha önce hatırlamıyorum böyle ateşlendiğini

İyi okumalar. Farklı bakış açıları var, kıyaslar var, daha doğrusu ilk gebeliğimde okuduğumda çok benimsemediğim yerler de olsa beslendiğimi düşünüyorum. Şu anda pek birşey okuyamıyorum ama diğeri de güzel mi?

Teşekkür ederim Henüz ılık hava burada çok soğuyacak ama enf.dan şüphelendi. Umarım tamamen geçer...

çok şekerler. güle güle giysin minnak prenses...
iki çocukta da azaltarak bıraktırmayi beceremedim. tamamen benimle ilişkili bir durum yalnız. meme isteyen çocuğa hayır demeyi beceremedim. birden kestim ve tabi bayağı zor oldu.
annemin tavsiyesine uydum ama. 3 gece uykusunda bir kez meme verdim. belki 5 gece de olabilir. hem memedeki süt bosaldi. hem de gece huysuzluğu azaldı. gündüz hiç vermedim. sonra kestim. sonra da gece süt vermek yerine de su verdim. gece beslenmesini de beraberinde kesmiş olduk. gece içilen süt de diş çürüklerine vs sebep olduğu için de ikisi birden çıkmış oldu aradan. gece beslenmesini kesmek icin tekrar ugrasmadim. gerçi benim kızlar 2 yaşındaydı sizin minik daha küçük sanki. onda nasıl olur bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…