2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Gece beslenmesini kesmek istiyorum, kendine de bana da zor oluyor ama denemedim hiç ağlamasın üzülmesin diye. Benim zayıf yanım bu da... Birgün niyetlenir başlarım umarım

Kızlar bugun 10 da randevum var ruyamda tombiş mavi gözlü bir kız çocuğu gördüm hayırdır inş. Dua edin hayırlısı olsun inşallah
güzel haberlerle gelin insallah. rüyanız da hayırlara çıksın. cinsiyet rüyaları tersten çıkar derler ama bakalım sizin nasıl olacak. ❤❤

Gece beslenmesini kesmek istiyorum, kendine de bana da zor oluyor ama denemedim hiç ağlamasın üzülmesin diye. Benim zayıf yanım bu da... Birgün niyetlenir başlarım umarım
çocuk yetiştirmede tek doğru yok onu anladim ben babybirds. anne ve bebeğe uygun yöntemler var. ben de azaltmayı beceremedim mesela. doğru olanı bilmeme rağmen yapamadım. sen ve minik oğlun da hazır olunca yaparsınız. bazen hislerimize güvenmek gerekiyor galiba

Çok teşekkür ederim
Virüslere dikkat edin, sarılıp öpme âdetine karşı, hasta biriyle ,alınan kırılan olursa " gribim sana bulaşmasın" deyip uzaktan öpücük atmak gerek Eşimin ailesinde gördüm ben 90 yaş var, 88 yaş var, herkes birbirini uzaktan selamlıyor, çok tatlılar bebekle aynı hassasiyetteler, hasta olsalar hayatları biter. Allah uzun sağlıklı ömür versin herkese. Biz iki can taşıyoruz. Allah korusun bizleri ve bebeklerimizi

Ay kızlar rüyamı anlatayim size
Çanakkale ye gidiyoruz bugun esimle dolasmak için tatili fırsat bilip kac gündür canim istiyor .... yermiyiz dedim tabi dedi sonra yattık rüyamda master chefte somer sef var ya onunla ayni masada yiyorduk ay nasil gercek gibiydi anlatamam kalktigimda cok guldum

Can'sınız Teşekkürler destek için

Afiyet olsun. Yemiş gibi mutlu uyanıyor insan

Aminn canım. Allah tan benim çevremde o konuda dikkatli. Kayınvalidem hastaydı 1 haftadır asla yanına gitmemi istemedi. Sakın kimseyi öpme tokalaşma diye de sıkı sıkı tembihliyor. Bende kusura bakmayın uzaktan selam veriyorum size diyorum hasta olanlara. Burada da şahit olduk hamileyken insanın en son isteyeceği şey grip olmak olur sanırım.

Benimde ikili teste bütün ölçümlerim iyi çıktı yaş riski 1.232 çıktı bende 37 yaşındayım ve ilk hamileliğim banada nifty testini önerdi ama bende yaptirmamaya karar verdim eşimle birlikte, herseyi normalken sirf yas riski yuzunden bu strese girmek istemiyorum artik ticare dökmüsler bana gittigim özel hastane 4100 lira fiyat verdi bende cok kararsizdim sonra vazgectim yaptirmaktan sizde icinizi ferah tutun bende pozitif dusunup kendimi rahatlatiyorum her 35 yaş ustu kadinda bu risk cikiyor malesef, Allah saglikla bebeklerimizi kucaklarimiza almayi nasip eder

Doktorunuzdan bu testi isteyin, önemlilerden biri. Elinizde sonuç kağıdı bulunsun.

Benimse normalde tiroit ile ilgili bir sıkıntım yok hamile oldugumu ilk öğrendiğimde doktorum genel bir kan testi yaptı orada tiroitimede yapıldı 0-5,5 arası olması gereken tiroit 4,5 çıktı doktorum aralıkta oldugum için sıkıntı yok dedi. Daha sonra ebe beni uyardı hamilelikte 2,5 altı olması gebelikte istenilen dedi dahileye gittim zaten sonuclarımı görünce direk 2,5 altı olması lazım dedi ilaca basladım 25lik hafif bir ilaç hergun kahvaltıdan yarım saat once atıyorum her ay da kan veriyorum kontrol oluyor. umarım aydınlatabilmişimdir. biraz uzadı kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…