Biraz daha yatıştı ama memeler halen çok şiş ve sıcak... Gözlemliyor halen. Umarım tamamen geçer.Geçmiş olsunsebebi belli değil mi?
Gece beslenmesini kesmek istiyorum, kendine de bana da zor oluyor ama denemedim hiççok şekerler. güle güle giysin minnak prenses...
iki çocukta da azaltarak bıraktırmayi beceremedim. tamamen benimle ilişkili bir durum yalnız. meme isteyen çocuğa hayır demeyi beceremedim. birden kestim ve tabi bayağı zor oldu.
annemin tavsiyesine uydum ama. 3 gece uykusunda bir kez meme verdim. belki 5 gece de olabilir. hem memedeki süt bosaldi. hem de gece huysuzluğu azaldı. gündüz hiç vermedim. sonra kestim. sonra da gece süt vermek yerine de su verdim. gece beslenmesini de beraberinde kesmiş olduk. gece içilen süt de diş çürüklerine vs sebep olduğu için de ikisi birden çıkmış oldu aradan. gece beslenmesini kesmek icin tekrar ugrasmadim. gerçi benim kızlar 2 yaşındaydı sizin minik daha küçük sanki. onda nasıl olur bilemedim.
güzel haberlerle gelin insallah. rüyanız da hayırlara çıksın. cinsiyet rüyaları tersten çıkar derler ama bakalım sizin nasıl olacak.Kızlar bugun 10 da randevum var ruyamda tombiş mavi gözlü bir kız çocuğu gördüm hayırdır inş. Dua edin hayırlısı olsun inşallah
çocuk yetiştirmede tek doğru yok onu anladim ben babybirds. anne ve bebeğe uygun yöntemler var. ben de azaltmayı beceremedim mesela. doğru olanı bilmeme rağmen yapamadım. sen ve minik oğlun da hazır olunca yaparsınız. bazen hislerimize güvenmek gerekiyor galibaGece beslenmesini kesmek istiyorum, kendine de bana da zor oluyor ama denemedim hiçağlamasın üzülmesin diye. Benim zayıf yanım bu da... Birgün niyetlenir başlarım umarım
Çok teşekkür ederimMerhaba canım çok çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine. Haftasonunu dinlenmeye ayır bence öyle bir fırsatın varsa tabi. Bizim buralarda herkes hasta. Grip salgını var o yüzden dışarı bile çıkmıyorum.. Tedbirli olmakta fayda var.
Can'sınızçocuk yetiştirmede tek doğru yok onu anladim ben babybirds. anne ve bebeğe uygun yöntemler var. ben de azaltmayı beceremedim mesela. doğru olanı bilmeme rağmen yapamadım. sen ve minik oğlun da hazır olunca yaparsınız. bazen hislerimize güvenmek gerekiyor galiba
Afiyet olsun.Ay kızlar rüyamı anlatayim size
Çanakkale ye gidiyoruz bugun esimle dolasmak için tatili fırsat bilip kac gündür canim istiyor .... yermiyiz dedim tabi dedi sonra yattık rüyamda master chefte somer sef var ya onunla ayni masada yiyorduk ay nasil gercek gibiydi anlatamam kalktigimda cok guldum
Çok teşekkür ederim
Virüslere dikkat edin, sarılıp öpme âdetine karşı, hasta biriyle ,alınan kırılan olursa " gribim sana bulaşmasın" deyip uzaktan öpücük atmak gerekEşimin ailesinde gördüm ben 90 yaş var, 88 yaş var, herkes birbirini uzaktan selamlıyor, çok tatlılar bebekle aynı hassasiyetteler, hasta olsalar hayatları biter. Allah uzun sağlıklı ömür versin herkese. Biz iki can taşıyoruz. Allah korusun bizleri ve bebeklerimizi
Şimdiden çok geçmiş olsunGünaydın kızlar bu arada dikiş için randevumu aldım , pazartesi sabah Serklaj olacağım , sonrasında da heyet raporu ile dinlenmeye geçeceğim .
Nice mutlu sağlıklı yaşlaraCanım iyi ki doğdun küçük meliğinle ailenle uzun sağlıklı omurleriniz olsun
Benimde ikili teste bütün ölçümlerim iyi çıktı yaş riski 1.232 çıktı bende 37 yaşındayım ve ilk hamileliğim banada nifty testini önerdi ama bende yaptirmamaya karar verdim eşimle birlikte, herseyi normalken sirf yas riski yuzunden bu strese girmek istemiyorum artik ticare dökmüsler bana gittigim özel hastane 4100 lira fiyat verdi bende cok kararsizdim sonra vazgectim yaptirmaktan sizde icinizi ferah tutun bende pozitif dusunup kendimi rahatlatiyorum her 35 yaş ustu kadinda bu risk cikiyor malesef, Allah saglikla bebeklerimizi kucaklarimiza almayi nasip ederBen sırf bu strese girmeyim diye yaptırmadım. Çünkü 35 üstünde hep risk veriyormuş bu test diğer değerler normal çıktıysa bir problem yoktur Allah ın izniyle stres bebeği olumsuz etkiler kendinizi yıpratmayın lütfen sağlıkla gelsin miniğiniz
Çok teşekkür ederimçok şekerler. güle güle giysin minnak prenses...
Kız gibi hissediyorum ama karnım ilkindeki gibi sivriAy ben daha Bi parça bişey almadım kıyafet olarak. Ayrıntılıya da gireyim de emin olayım. Neden se sanki erkek diyecekmiş gibi bir his var içimde
İlkim bebe yi ben de takip ediyorum, çok tatlışlarmış
Doktorunuzdan bu testi isteyin, önemlilerden biri. Elinizde sonuç kağıdı bulunsun.Kızlar mrb, işyerinde bir arkadaşımda 6 haftalık gebe. Hamile değilken değerleri normal iken. Şimdi tiroidle ilgili kan değerleri sıkıntılı çıkmış. ilaç kullanımına başlamış. Ben 17.haftamdayım ama benim doktorum bana bu testi hiç yaptırmadı. Bu testi yaptırmayan var mı başka?
Benimse normalde tiroit ile ilgili bir sıkıntım yok hamile oldugumu ilk öğrendiğimde doktorum genel bir kan testi yaptı orada tiroitimede yapıldı 0-5,5 arası olması gereken tiroit 4,5 çıktı doktorum aralıkta oldugum için sıkıntı yok dedi. Daha sonra ebe beni uyardı hamilelikte 2,5 altı olması gebelikte istenilen dedi dahileye gittim zaten sonuclarımı görünce direk 2,5 altı olması lazım dedi ilaca basladım 25lik hafif bir ilaç hergun kahvaltıdan yarım saat once atıyorum her ay da kan veriyorum kontrol oluyor. umarım aydınlatabilmişimdir. biraz uzadı kusura bakmayınKızlar mrb, işyerinde bir arkadaşımda 6 haftalık gebe. Hamile değilken değerleri normal iken. Şimdi tiroidle ilgili kan değerleri sıkıntılı çıkmış. ilaç kullanımına başlamış. Ben 17.haftamdayım ama benim doktorum bana bu testi hiç yaptırmadı. Bu testi yaptırmayan var mı başka?
Hasimato ne acaba?Canım bu değerlerin kontrol edilmesi lazim benim hasimato cıktı geçen tetikliyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?