2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Günaydın kızlar bu arada dikiş için randevumu aldım , pazartesi sabah Serklaj olacağım , sonrasında da heyet raporu ile dinlenmeye geçeceğim .

insallah güzel geçer güzelce dinlenip sağlıkla atlatırsınız bu süreci.
Kızlar bebeğim 3 kere aralıklarla ultrasyona girmeme rağmen pizisyonı değiştirmedi. Doktor kıza benzetiyorum. Benimde 3. Kızım geliyor galiba
hayırlısı olsun insallah. sağlıkla sihhatle gelsin miniginiz. belirisizligin heyecani da degisik. bakalım benim minnakim ne zaman belli olacak. kızsa benim de üçüncü kızım olacak. yeni hamileyken de kız bebek rüyası görmüştüm.

Doktorum Sağolsun çok zorladı ama göstermedi 1 buçuk saat bekledik netleşsin diye artık ayrıntılıya inş

Biz de 2 hafta önce gittiğimizde kıza benziyor demişti devletteki Dr. Bu hafta özele kendi Dr. Uma gittim. 10 dk kadar baktı baktı yok tam emin olamadım erkek gibi de kız da olabilir 10 gün sonra test sonucunu almaya geldiğinizde bir daha bakalım dedi. Videoya çekmiştim ekranı sabah akşam izliyorum eşimle yorum yapıyoruz falan kızlarıma gösteriyorum anne şurası neresi burası neresi her muayenede videoya alacağım inşallah tavsiye ederim sizlere de bakalım 10 gün sonra ne olacak cinsiyeti

Bi alerji belirtisi yoksa verebilirsiniz bal
Ben kızıma 1 yaşından sorna vermiştim
Allah yardımcınız olan canım zor bi süreç

Çok güzel fikir bende en son gittiğimde çok çekmek istedim ama telefonum çantamdaydı
Bi dahakine yanıma alırm inşaAllah bende çekerim

Bi alerji belirtisi yoksa verebilirsiniz bal
Ben kızıma 1 yaşından sorna vermiştim
Allah yardımcınız olan canım zor bi süreç
Evet zormuş bu kadarını tahmn etmemştim ben. Bakalım inşallah miniğim grlene kadar halledeblrim. Yoksa beni daha da zor günler bekliyo

Merhaba kızlar, bugün randevumuz vardı Bu sefer gördük cinsiyeti büyük ihtimalle erkekmiş 12. Haftada kıza benziyordu ama bariz bir çıkıntı vardı bu sefer resmini de ekleyeyim. Doktor hala daha hazırlık yapmayın erken diyor ama ben nasıl kendimi tutacağım bilmiyorum Rüyalarımızda kız görmüştük demek ki tersi çıkıyor Hayırlısı olsun inşallah

Eklentiler

• FB45155F-61E1-4206-90F5-524A92729434.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 66
Alttan çekim sanırım bu baya pipi işte hayırlı uğurlu olsun inşallah

Bizimde alttan böyle bir resmimiz var çok net bir görüntü evet. Allah sağlıcakla kucaklara almamızı nasip Etsin

Ben de sütten keserken çocuklarımı birkaç gece emzirdim uyku arasında hem sütüm rahatsız etmedi beni hem de daha kolay oldu sanki. Sonra baktım gece onlar da ben de hiç uyanmıyoruz sonra gündüz de vermedim hiç derken öyle öyle alıştılar. Emzirmeye bırakıp süte alıştırmak da hiç iyi fikir değil açıkcası. Gece beslenmesi zararlı zaten hem emzirmeye bıraktırın hem de gece beslenmesini. Birkaç gün ağlar unutur sonra rahat edersiniz. Çocuk da gece boyu güzel uyur, gelişir. Hem çişe alıştırma döneminde de rahat edersiniz. İnek sütünün faydadan çok zararı var zaten insanlara. Kalsiyumu peynir de yoğurttan alıyor kızlarım boyları yapıtlarını hep üstünde. Hiç süt vermedim. Kan deperleri de şükür hep iyi. Uyku eğitimi, gece beslenmesini kesme vs bunlar hep birbirleriyle bağlantılı araştırın okuyun biraz cesaretleneceksiniz

bu bayağı belli değil mi ki? hala mi büyük ihtimal dedi. minnak bir erkek sankiii
hayırlısı olsun diyelim

Kızlar doktordan çıktık şimdi. Çok şükür sevdim doktoru, iyi anlaştık. 8.1 cm olmuş kızımız ve galiba birazcık şişko 101 gram çıktı.
çok sevindim. iyi iletişim kuran bilgili bor doktor gibisi yok. gözünüz aydın.. sağlıkla büyüsün minik kızınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…