Hayırlı uğurlu olsunMerhaba kızlar, bugün randevumuz vardıBu sefer gördük cinsiyeti büyük ihtimalle erkekmiş 12. Haftada kıza benziyordu ama bariz bir çıkıntı vardı bu sefer resmini de ekleyeyim. Doktor hala daha hazırlık yapmayın erken diyor ama ben nasıl kendimi tutacağım bilmiyorum Rüyalarımızda kız görmüştük demek ki tersi çıkıyor Hayırlısı olsun inşallah
Sağlıkla, mutlulukla inşallahBunlarda benim ilklerim☺ Daha önce ki olumsuz gebeliklerimden dolayı birşey almamak için tutuyordum kendimi ama dayanamadım daha fazla
Çattık yaaCanım yazdım ama görmedin sanırım 3 kere yarım saat aralıkla baktık ama göstermedi sonunda kıza benzetiyorum dedi ayrıntılıya kaldı artık ama bende kız diyecem soranlara
Çok teşekkrler yazdığınız içinBen de sütten keserken çocuklarımı birkaç gece emzirdim uyku arasında hem sütüm rahatsız etmedi beni hem de daha kolay oldu sanki. Sonra baktım gece onlar da ben de hiç uyanmıyoruz sonra gündüz de vermedim hiç derken öyle öyle alıştılar. Emzirmeye bırakıp süte alıştırmak da hiç iyi fikir değil açıkcası. Gece beslenmesi zararlı zaten hem emzirmeye bıraktırın hem de gece beslenmesini. Birkaç gün ağlar unutur sonra rahat edersiniz. Çocuk da gece boyu güzel uyur, gelişir. Hem çişe alıştırma döneminde de rahat edersiniz. İnek sütünün faydadan çok zararı var zaten insanlara. Kalsiyumu peynir de yoğurttan alıyor kızlarım boyları yapıtlarını hep üstünde. Hiç süt vermedim. Kan deperleri de şükür hep iyi. Uyku eğitimi, gece beslenmesini kesme vs bunlar hep birbirleriyle bağlantılı araştırın okuyun biraz cesaretleneceksiniz
Çok teşekkür ederim bende o şekilde içinde hayal ederek verdim siparişi. İçim kaynadı resmen doğmamış Bebişime birkez dahaİlkim bebe yi ben de takip ediyorum, çok tatlışlarmışBen direk içinde kuzucukla hayal ettiğim için mest oluyorum Sağlıkla, mutlulukla giysin, giydirin
Dr önemli ya.kafan sardiysa gözün aydın.kizinda sağlıkla gelsin inşaallah cnmKızlar doktordan çıktık şimdi. Çok şükür sevdim doktoru, iyi anlaştık.8.1 cm olmuş kızımız ve galiba birazcık şişko 101 gram çıktı.
Hayırlı olsun erkek bebeğiniz sağlıkla gelsin inşaallahMerhaba kızlar, bugün randevumuz vardıBu sefer gördük cinsiyeti büyük ihtimalle erkekmiş 12. Haftada kıza benziyordu ama bariz bir çıkıntı vardı bu sefer resmini de ekleyeyim. Doktor hala daha hazırlık yapmayın erken diyor ama ben nasıl kendimi tutacağım bilmiyorum Rüyalarımızda kız görmüştük demek ki tersi çıkıyor Hayırlısı olsun inşallah
Merhaba, ben 24 ayın içinde olan oğlumu, ilk 3 ay dışında emziremedim ve biberonla sağdiğim sütümü 12-13 ay kadar verip yaklaşık 8 ay formül mama ve 3 aydır inek sütü+su+1 ölçek formül mama veriyorum. Gündüz biberonu bıraktık. Gece bırakmak biraz zor zira biberonla bağı var. İnek sütü dediğiniz gibi insan vücuduna yararlı bir besin değil. Hatta bazısı hiç içemez vs. Tuvalet ve gece iyi uyku düzeni için, gece biberon beslenmesini bıraktırmaya yönelik, kitap, makale, blog, kendi önerileriniz, becermis anne sayfaları varsa çok sevinirimBen de sütten keserken çocuklarımı birkaç gece emzirdim uyku arasında hem sütüm rahatsız etmedi beni hem de daha kolay oldu sanki. Sonra baktım gece onlar da ben de hiç uyanmıyoruz sonra gündüz de vermedim hiç derken öyle öyle alıştılar. Emzirmeye bırakıp süte alıştırmak da hiç iyi fikir değil açıkcası. Gece beslenmesi zararlı zaten hem emzirmeye bıraktırın hem de gece beslenmesini. Birkaç gün ağlar unutur sonra rahat edersiniz. Çocuk da gece boyu güzel uyur, gelişir. Hem çişe alıştırma döneminde de rahat edersiniz. İnek sütünün faydadan çok zararı var zaten insanlara. Kalsiyumu peynir de yoğurttan alıyor kızlarım boyları yapıtlarını hep üstünde. Hiç süt vermedim. Kan deperleri de şükür hep iyi. Uyku eğitimi, gece beslenmesini kesme vs bunlar hep birbirleriyle bağlantılı araştırın okuyun biraz cesaretleneceksiniz
Ne bileyim sattaşım bende kız diyorum artık. Benim kızlardan bişey kalmadı dağıttıydım ne var ne yok hepsi yeniden düzülecek. Afp testi yaptılar inş iyi çıkarÇattık yaakesin kız ya brnmki de senninki de nazlılar baksana
Baeğz görünüyor aslında ama doktor niye emin değil ondan anlamadım bizimde 12 de erkek 14 te kız 16 da hiç göstermedi ne oluyor anlamadı kızlarda direkt belli olmuştuMerhaba kızlar, bugün randevumuz vardıBu sefer gördük cinsiyeti büyük ihtimalle erkekmiş 12. Haftada kıza benziyordu ama bariz bir çıkıntı vardı bu sefer resmini de ekleyeyim. Doktor hala daha hazırlık yapmayın erken diyor ama ben nasıl kendimi tutacağım bilmiyorum Rüyalarımızda kız görmüştük demek ki tersi çıkıyor Hayırlısı olsun inşallah
Afp testi nedirNe bileyim sattaşım bende kız diyorum artık. Benim kızlardan bişey kalmadı dağıttıydım ne var ne yok hepsi yeniden düzülecek. Afp testi yaptılar inş iyi çıkar
Ben kalp atışı duyduğumda bile ağlıyorumİkili test sonuçları güzel çıkanları tebrik ederim.hasta olanlara geçmiş olsun.bebiş cicileri çok güzel.bizim kontrolumuz vardı gayet güzel geçti öbür aya ayrıntılı kontrol tarihi aldık ölçümleride yapılıyor ve ilk defa 4 boyutlu gördüm agladım bir ton doktorda güldü çok duygusalız diye biraz uzun gösterdi
Çok güzel huzurla saglıkla giysin kuzucuk.içini doldurunca nasıl afet olur.fiyatları nasıl kapıda ödeme miKızlar bu arada dün aldıklarım geldi. Çok çabuk geldi bu kadar hızlı beklemiyordum.Kalitesinden emin olamadığım için internetten alamıyorum diyen bir arkadaş vardı kimdi hatırlamıyorum ama burayı tercih edebilir. Ben memnun kaldım ürünlerden. Kumaşları çok güzel. Hele battaniyesine herkes bayıldı.
Çok şükür rabbim bu güzel sesleri duymayı nasip etti.ben kitap almak istiyorum hamilelik ve sonrası için tavsiyeleriniz var mıdırBen kalp atışı duyduğumda bile ağlıyorumSağlıkla inşallah
Sağlıkla, mutlulukla inşallah, sonuclariniz da, bebeğiniz deBaeğz görünüyor aslında ama doktor niye emin değil ondan anlamadım bizimde 12 de erkek 14 te kız 16 da hiç göstermedi ne oluyor anlamadı kızlarda direkt belli olmuştu
Hayrli olsn cnmMerhabalar bugün kontrolümüz vardı 12. Haftamız bitti ve doktor yüzde 80 ihtimal erkek bebeğiniz olacak dedi. Hatta bacak arasını organını gösterdi ama hafta erken olduğu için ben emin olamadım. İki kızım var bu erkek olursa değişiklik olur tabii Rabbim hayırlısını versin☺
İnş canımNe bileyim sattaşım bende kız diyorum artık. Benim kızlardan bişey kalmadı dağıttıydım ne var ne yok hepsi yeniden düzülecek. Afp testi yaptılar inş iyi çıkar
Teşekkür ederim, sağolun. Amin inşallahçok sevindim. iyi iletişim kuran bilgili bor doktor gibisi yok. gözünüz aydın.. sağlıkla büyüsün minik kızınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?