2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hayırlı uğurlu olsun Sağlıkla mutlulukla

Canım yazdım ama görmedin sanırım 3 kere yarım saat aralıkla baktık ama göstermedi sonunda kıza benzetiyorum dedi ayrıntılıya kaldı artık ama bende kız diyecem soranlara
Çattık yaa kesin kız ya brnmki de senninki de nazlılar baksana

Çok teşekkrler yazdığınız içinbu ara cesaretim epey kırıldı çünkü çok fena ağlıyor geceleri. Sizin dediğiniz daha mantıklı ama kızım o kadar düşkün ki memeye uygulaması çok zor olacak.

Hayırlı olsun erkek bebeğiniz sağlıkla gelsin inşaallah

Merhaba, ben 24 ayın içinde olan oğlumu, ilk 3 ay dışında emziremedim ve biberonla sağdiğim sütümü 12-13 ay kadar verip yaklaşık 8 ay formül mama ve 3 aydır inek sütü+su+1 ölçek formül mama veriyorum. Gündüz biberonu bıraktık. Gece bırakmak biraz zor zira biberonla bağı var. İnek sütü dediğiniz gibi insan vücuduna yararlı bir besin değil. Hatta bazısı hiç içemez vs. Tuvalet ve gece iyi uyku düzeni için, gece biberon beslenmesini bıraktırmaya yönelik, kitap, makale, blog, kendi önerileriniz, becermis anne sayfaları varsa çok sevinirim

Baeğz görünüyor aslında ama doktor niye emin değil ondan anlamadım bizimde 12 de erkek 14 te kız 16 da hiç göstermedi ne oluyor anlamadı kızlarda direkt belli olmuştu

İkili test sonuçları güzel çıkanları tebrik ederim.hasta olanlara geçmiş olsun.bebiş cicileri çok güzel.bizim kontrolumuz vardı gayet güzel geçti öbür aya ayrıntılı kontrol tarihi aldık ölçümleride yapılıyor ve ilk defa 4 boyutlu gördüm agladım bir ton doktorda güldü çok duygusalız diye biraz uzun gösterdi

Ben kalp atışı duyduğumda bile ağlıyorum Sağlıkla inşallah

Çok güzel huzurla saglıkla giysin kuzucuk.içini doldurunca nasıl afet olur.fiyatları nasıl kapıda ödeme mi

Hayrli olsn cnm belki bi gun haberimz olmadan yollari kesisir bizimkilerin. Benm de oglan galiba . Dr %70 dedi bize de

Ne bileyim sattaşım bende kız diyorum artık. Benim kızlardan bişey kalmadı dağıttıydım ne var ne yok hepsi yeniden düzülecek. Afp testi yaptılar inş iyi çıkar
İnş canımsağlıkla gelsinler de halledilir gerisi bişekildebenm kız 15 aylık olduğundan herşeyi duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…