2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Çok güzel huzurla saglıkla giysin kuzucuk.içini doldurunca nasıl afet olur.fiyatları nasıl kapıda ödeme mi
Bence fiyatları çoğu yere göre ya aynı ya daha uygun. Ben kartla ödedim ama kapıda ödeme seçeneği de vardı sanırım. Amin inşallah

2 yildir decavit kullanıyorum, çok büyük insan için yapmamislar sanki haklısınız ilk zamanlar hep takılırdı boğazıma. Ama şimdilerde alıştım, çok bol suyla yutma gibi taktikler geliştirdim.
Kızlar alın benden de o kadar.hapı yutamıyorum hem büyük hem midemi bulandırıyor dolayısıyla içmiyorum.korkuyorum bebeğime birşey olacak diye.sadece Demir atıyorum elimde değil.başka bi ilaç daha var onda da balık yağı kokuyor midem iyice kalkıyor napıcam bilmiyorum.acaba decaviti bölüp mü atsam napsam

Lepistesb canım gittin mi doktora? Bizim 13+1 de doktor erkek dedi.ama forumu okuyunca emin olamadım çıkıntı kaybolanlar olmuş.ikili taramanın sonucunu almaya gittiğimde tekrar gitçem usg ye.12 de erken olur gibi

Kızlar sağ ayağımın altı şişmiş hep yürürken açıyor uZun zamandır böyle açıyor var mı bunu yaşayan? Erkenden ödem mi başladı anlamadım ki

Ben de aynı şekildeyimvitamin ilacı midemi bulandırıyr bazen. Hep de bulanmıyo ama ilgnç olan o

Kızlar bu d vitamini damla olarak var ilacı yutamayanlar ondan isteseniz doktorunuzdan. En azından stres yaşamamış olursunuz. Bende ilaç yutmaktan nefret ediyorum ya.

Evet canım kayboluyo o çıkıntı dediği. Bende öyle oldu. Tam da belli değl hala. 1 ay boyunca oğlum olacak sandım öyle sevdim bebeğimi. Sonradan değişince de insan bi garip oluyo ister istemez. Kendini alıştrma o yüzden

Kızlar bu d vitamini damla olarak var ilacı yutamayanlar ondan isteseniz doktorunuzdan. En azından stres yaşamamış olursunuz. Bende ilaç yutmaktan nefret ediyorum ya.
Bana d vitamini vermedi doktr. Size test falan mı yapıldı yoksa öylesine mi verdi doktor?

Kızlar sağ ayağımın altı şişmiş hep yürürken açıyor uZun zamandır böyle açıyor var mı bunu yaşayan? Erkenden ödem mi başladı anlamadım ki
Ödem olduğunu sanmıyorum. Havalar sıcak da değil ve erkn de zaten. Başka bşy olmasın? Bi baktr istersen.

Ben de aynı şekildeyimvitamin ilacı midemi bulandırıyr bazen. Hep de bulanmıyo ama ilgnç olan o
ama en azından yutabiliyorsun ilacı diymi ben yutmaya çalışırken midemde ne var ne yok çıkıyor delirtiyor beni
Hadi yaaa alıştırmıştım aslında,doktor kız derse şok olucam hayırlısı olsun ne diyim kız ise kızım diye severim hayırlı evlat olsun yeterki.peki sana doktor kaçıncı haftada göstermişti canım çıkıntıyı hatırlıyor musun? Bana 13+1 de gösterdi

İlacı elime alıyorum,diğer elimde de su bardağı,ilacı atmadan önce 5-6 dk kendimi psikolojik olarak hazırlamaya çalışıyorum bende nefret ediyorum hele hamilelikte berbat bişey

Brnmki de 13+ ydı canım. 14 bile olabilir. Test sonucunu öğrenmeye gttğimde çıkıntıyı göremedi bacağı da kapalıydı kesn değl ama kız gibi dedi bu kez. Biz de bi şok yaşadık

İlacı elime alıyorum,diğer elimde de su bardağı,ilacı atmadan önce 5-6 dk kendimi psikolojik olarak hazırlamaya çalışıyorum bende nefret ediyorum hele hamilelikte berbat bişey

Aynen canım ya. Ben şöyle yapıyorum ilacı almadan bir yudum kadar su alıp ağzımda bekletiyorum. İlacı alıp bol suyla yutuyorum. O zaman yapışma yutumama durumu olmuyor en azından. Böyle bir yöntem buldum kendime.

Bana d vitamini vermedi doktr. Size test falan mı yapıldı yoksa öylesine mi verdi doktor?

Canım inan hiç hatırlamıyorum. Testte bu vitamine bakıldı mı bakılmadı mı ama başından beri kullanıyorum ben hamileliğin. Bir e nabızdan bakayım o zamanki tahlillerime.

Brnmki de 13+ ydı canım. 14 bile olabilir. Test sonucunu öğrenmeye gttğimde çıkıntıyı göremedi bacağı da kapalıydı kesn değl ama kız gibi dedi bu kez. Biz de bi şok yaşadık
Hadi yaa tüh sağlık olsun hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…