- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Aynen çok önemli doktor. Amin inşallah canım benimDr önemli ya.kafan sardiysa gözün aydın.kizinda sağlıkla gelsin inşaallah cnm
Bence fiyatları çoğu yere göre ya aynı ya daha uygun. Ben kartla ödedim ama kapıda ödeme seçeneği de vardı sanırım. Amin inşallahÇok güzel huzurla saglıkla giysin kuzucuk.içini doldurunca nasıl afet olur.fiyatları nasıl kapıda ödeme mi
Hayrlı olsunHayrli olsn cnmbelki bi gun haberimz olmadan yollari kesisir bizimkilerin. Benm de oglan galiba . Dr %70 dedi bize de
2 yildir decavit kullanıyorum, çok büyükinsan için yapmamislar sanki haklısınız ilk zamanlar hep takılırdı boğazıma. Ama şimdilerde alıştım, çok bol suyla yutma gibi taktikler geliştirdim.
Kızlar alın benden de o kadar.hapı yutamıyorum hem büyük hem midemi bulandırıyor dolayısıyla içmiyorum.korkuyorum bebeğime birşey olacak diye.sadece Demir atıyorum elimde değil.başka bi ilaç daha var onda da balık yağı kokuyor midem iyice kalkıyor napıcam bilmiyorum.acaba decaviti bölüp mü atsam napsamya bu hap içme olayı beni gerçekten zorluyor ve gebelik boyunca hiç bitmiyor napcam bilmiyorum kokusunu aldıgım an bitiyor hersey çok zorlanıyorum
Gerçekten beni de ve koku burnumdan asla gitmiyor gerçekten mahvoluyorum
Ben de aynı şekildeyimKızlar alın benden de o kadar.hapı yutamıyorum hem büyük hem midemi bulandırıyor dolayısıyla içmiyorum.korkuyorum bebeğime birşey olacak diye.sadece Demir atıyorum elimde değil.başka bi ilaç daha var onda da balık yağı kokuyor midem iyice kalkıyor napıcam bilmiyorum.acaba decaviti bölüp mü atsam napsam
Evet canım kayboluyo o çıkıntı dediği. Bende öyle oldu. Tam da belli değl hala. 1 ay boyunca oğlum olacak sandım öyle sevdim bebeğimi. Sonradan değişince de insan bi garip oluyo ister istemez. Kendini alıştrma o yüzdenLepistesb canım gittin mi doktora? Bizim 13+1 de doktor erkek dedi.ama forumu okuyunca emin olamadım çıkıntı kaybolanlar olmuş.ikili taramanın sonucunu almaya gittiğimde tekrar gitçem usg ye.12 de erken olur gibi
Bana d vitamini vermedi doktr. Size test falan mı yapıldı yoksa öylesine mi verdi doktor?Kızlar bu d vitamini damla olarak var ilacı yutamayanlar ondan isteseniz doktorunuzdan. En azından stres yaşamamış olursunuz. Bende ilaç yutmaktan nefret ediyorum ya.
Ödem olduğunu sanmıyorum. Havalar sıcak da değil ve erkn de zaten. Başka bşy olmasın? Bi baktr istersen.Kızlar sağ ayağımın altı şişmiş hep yürürken açıyor uZun zamandır böyle açıyor var mı bunu yaşayan? Erkenden ödem mi başladı anlamadım ki
ama en azından yutabiliyorsun ilacı diymi ben yutmaya çalışırken midemde ne var ne yok çıkıyor delirtiyor beniBen de aynı şekildeyimvitamin ilacı midemi bulandırıyr bazen. Hep de bulanmıyo ama ilgnç olan o
Hadi yaaa alıştırmıştım aslında,doktor kız derse şok olucamEvet canım kayboluyo o çıkıntı dediği. Bende öyle oldu. Tam da belli değl hala. 1 ay boyunca oğlum olacak sandım öyle sevdim bebeğimi. Sonradan değişince de insan bi garip oluyo ister istemez. Kendini alıştrma o yüzden
Anlamdım bende inşallah kötü birşey değildir canımÖdem olduğunu sanmıyorum. Havalar sıcak da değil ve erkn de zaten. Başka bşy olmasın? Bi baktr istersen.
İlacı elime alıyorum,diğer elimde de su bardağı,ilacı atmadan önce 5-6 dk kendimi psikolojik olarak hazırlamaya çalışıyorumKızlar bu d vitamini damla olarak var ilacı yutamayanlar ondan isteseniz doktorunuzdan. En azından stres yaşamamış olursunuz. Bende ilaç yutmaktan nefret ediyorum ya.
Brnmki de 13+ ydı canım. 14 bile olabilir. Test sonucunu öğrenmeye gttğimde çıkıntıyı göremedi bacağı da kapalıydı kesn değl ama kız gibi dedi bu kez. Biz de bi şok yaşadıkama en azından yutabiliyorsun ilacı diymi ben yutmaya çalışırken midemde ne var ne yok çıkıyor delirtiyor beni
Hadi yaaa alıştırmıştım aslında,doktor kız derse şok olucamhayırlısı olsun ne diyim kız ise kızım diye severim hayırlı evlat olsun yeterki.peki sana doktor kaçıncı haftada göstermişti canım çıkıntıyı hatırlıyor musun? Bana 13+1 de gösterdi
İlacı elime alıyorum,diğer elimde de su bardağı,ilacı atmadan önce 5-6 dk kendimi psikolojik olarak hazırlamaya çalışıyorumbende nefret ediyorum hele hamilelikte berbat bişey
Bana d vitamini vermedi doktr. Size test falan mı yapıldı yoksa öylesine mi verdi doktor?
Hadi yaa tühBrnmki de 13+ ydı canım. 14 bile olabilir. Test sonucunu öğrenmeye gttğimde çıkıntıyı göremedi bacağı da kapalıydı kesn değl ama kız gibi dedi bu kez. Biz de bi şok yaşadık
Protein testi omurga açıklığı down gebelik zehirlenmesi VS öğreniliuormuşAfp testi nedir
Burnumu kapatıp yutuyrum canım. Bi saat sonrasında çıkaryrum bazen.ama en azından yutabiliyorsun ilacı diymi ben yutmaya çalışırken midemde ne var ne yok çıkıyor delirtiyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?