2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Peki hangi ilacı kullanıyorsun canım vitamin olarak?

Bu var mı Türkiye'de? Varsa insanın yutabileceği boyutta ve kokusuz. Buna geçtim. Klinik vermişti devamını aldım. Biri folic asitli, demirli, birçok şeyi içinde bir vitamin. Diğeri omega 3.

Eklentiler

• 1572109742654-20586878.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 37
Bebek bakım sorunlarına mucize çözümler kitabını şiddetle tavsiye ediyorum tracy hogg un ağlatmadan uyku eğitimi teknikleri vs. Akıcı bir şekilde ele almış. Bana epey faydalı oldu wc eğitiminde de. Başarırsınız bence biraz sabır sadece

Yok kuzum gitmedim daha . Kasım ilk haftasi 13 haftalıkken giderim dedim . 13 'deki doğru oluyor genelde . Yine bi gidince sor bakalım supriz olmaz inşallah insan şaşkına döner değişirse sonuçlar temiz güzel çıkar inşallah

Gece beslenmesini 4.aydan sonra kesebilirsiniz diyor uzmanlar. Kitap olarak diğer arkadaşa da yazdığım bebek bakım sorunlarına mucize çözümler kitabı var tracy hogg un. Onu tavsiye ederim. Onun teknikleriyle uyku eğitimi, wc eğitimi, genel davranış eğitimi verdim kızlarıma. Bir de instagram da İrlandalı anne var. Onu takip ediyorum o da traccy hogg metodlarını anlatıyor. Danışmanlık hizmeti verse de genel bilgilendirme de yapıyor. Kitaptaki metodları uyguluyor.

Çok şükür rabbim bu güzel sesleri duymayı nasip etti.ben kitap almak istiyorum hamilelik ve sonrası için tavsiyeleriniz var mıdır
Çok şükür canım. Şu anda vaktiniz varsa bu gönderdiğim kitaplarla başlayabilirsiniz. Naçizane

Eklentiler

• Screenshot_2019-10-26-13-32-19.webp
    51,2 KB · Görüntüleme: 33
  • Screenshot_2019-10-26-13-44-01.webp
    47,1 KB · Görüntüleme: 31
Teşekkür ederim Tracy Hogg'un kitabı bende var ama çok uymadı bana. Aynen İrlandalı Anne'yi hem instagramdan hem de Hürriyet ekindeki yazılarından takip ediyordum aslında. Daha çok instagramda Gizem Erbirer kafama uyuyor. Mesela "tuvalet eğitimi" demez "tuvalet iletişimi" der. Gece biberonu bırakırken tuvalet iletişimine de başlayacağım umarım. Tekrar teşekkürler.

Mutlaka bakcam kitaba teşekkrlerevet sabır gerekiyo bol bol. Halledcem inşallah

Hayırlı akşamlar kızlar, bu ara fazlaca sarı akıntım var yoğun kıvamlı.. Misal öğürdüğümde, hapşırdığımda falan da birden geldiğini hissediyorum. Koku veya başka belirti yok. Bu sizce normal mi? Lütfen normal deyin, yoksa doktorun yine alttan o maşa gibi aleti sokmasından korkuyorum muayene için

Normal canım hamilelikte sık oluyo böyle akıntı. Bende de oluyo ara ara. Kaşıntı kızarıklık ve koku eşlik ederse git doktora.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…