- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
Peki hangi ilacı kullanıyorsun canım vitamin olarak?Aynen canım ya. Ben şöyle yapıyorum ilacı almadan bir yudum kadar su alıp ağzımda bekletiyorum. İlacı alıp bol suyla yutuyorum. O zaman yapışma yutumama durumu olmuyor en azından. Böyle bir yöntem buldum kendime.
Sende mi decavit kullanıyorsun canım?Burnumu kapatıp yutuyrum canım. Bi saat sonrasında çıkaryrum bazen.
Hayır benmki mom vital plusSende mi decavit kullanıyorsun canım?
Peki hangi ilacı kullanıyorsun canım vitamin olarak?
Hayır benmki mom vital plus
Bu var mı Türkiye'de? Varsa insanın yutabileceği boyutta ve kokusuz. Buna geçtim. Klinik vermişti devamını aldım. Biri folic asitli, demirli, birçok şeyi içinde bir vitamin. Diğeri omega 3.Kızlar alın benden de o kadar.hapı yutamıyorum hem büyük hem midemi bulandırıyor dolayısıyla içmiyorum.korkuyorum bebeğime birşey olacak diye.sadece Demir atıyorum elimde değil.başka bi ilaç daha var onda da balık yağı kokuyor midem iyice kalkıyor napıcam bilmiyorum.acaba decaviti bölüp mü atsam napsam
Bebek bakım sorunlarına mucize çözümler kitabını şiddetle tavsiye ediyorum tracy hogg un ağlatmadan uyku eğitimi teknikleri vs. Akıcı bir şekilde ele almış. Bana epey faydalı oldu wc eğitiminde de. Başarırsınız bence biraz sabır sadeceÇok teşekkrler yazdığınız içinbu ara cesaretim epey kırıldı çünkü çok fena ağlıyor geceleri. Sizin dediğiniz daha mantıklı ama kızım o kadar düşkün ki memeye uygulaması çok zor olacak.
Yok kuzum gitmedim daha . Kasım ilk haftasi 13 haftalıkken giderim dedim . 13 'deki doğru oluyor genelde . Yine bi gidince sor bakalım supriz olmaz inşallah insan şaşkına döner değişirseLepistesb canım gittin mi doktora? Bizim 13+1 de doktor erkek dedi.ama forumu okuyunca emin olamadım çıkıntı kaybolanlar olmuş.ikili taramanın sonucunu almaya gittiğimde tekrar gitçem usg ye.12 de erken olur gibi
Gece beslenmesini 4.aydan sonra kesebilirsiniz diyor uzmanlar. Kitap olarak diğer arkadaşa da yazdığım bebek bakım sorunlarına mucize çözümler kitabı var tracy hogg un. Onu tavsiye ederim. Onun teknikleriyle uyku eğitimi, wc eğitimi, genel davranış eğitimi verdim kızlarıma. Bir de instagram da İrlandalı anne var. Onu takip ediyorum o da traccy hogg metodlarını anlatıyor. Danışmanlık hizmeti verse de genel bilgilendirme de yapıyor. Kitaptaki metodları uyguluyor.Merhaba, ben 24 ayın içinde olan oğlumu, ilk 3 ay dışında emziremedim ve biberonla sağdiğim sütümü 12-13 ay kadar verip yaklaşık 8 ay formül mama ve 3 aydır inek sütü+su+1 ölçek formül mama veriyorum. Gündüz biberonu bıraktık. Gece bırakmak biraz zor zira biberonla bağı var. İnek sütü dediğiniz gibi insan vücuduna yararlı bir besin değil. Hatta bazısı hiç içemez vs. Tuvalet ve gece iyi uyku düzeni için, gece biberon beslenmesini bıraktırmaya yönelik, kitap, makale, blog, kendi önerileriniz, becermis anne sayfaları varsa çok sevinirim
Çok şükür canım.Çok şükür rabbim bu güzel sesleri duymayı nasip etti.ben kitap almak istiyorum hamilelik ve sonrası için tavsiyeleriniz var mıdır
Teşekkür ederimGece beslenmesini 4.aydan sonra kesebilirsiniz diyor uzmanlar. Kitap olarak diğer arkadaşa da yazdığım bebek bakım sorunlarına mucize çözümler kitabı var tracy hogg un. Onu tavsiye ederim. Onun teknikleriyle uyku eğitimi, wc eğitimi, genel davranış eğitimi verdim kızlarıma. Bir de instagram da İrlandalı anne var. Onu takip ediyorum o da traccy hogg metodlarını anlatıyor. Danışmanlık hizmeti verse de genel bilgilendirme de yapıyor. Kitaptaki metodları uyguluyor.
Mutlaka bakcam kitaba teşekkrlerBebek bakım sorunlarına mucize çözümler kitabını şiddetle tavsiye ediyorum tracy hogg un ağlatmadan uyku eğitimi teknikleri vs. Akıcı bir şekilde ele almış. Bana epey faydalı oldu wc eğitiminde de. Başarırsınız bence biraz sabır sadece
Teşekkrler canımE nabızda bir tek D vitamin değeri yok. Ya bakılmamış ya gözükmüyor anlamadım.
Yok yokHayrlı olsunaman hazrlık yapmayın o haftalarda bana da erkek demşti döndü kıza
Bir hafta da erken. Ben 18.haftadayım.bebeğim bir hafta önde gdyo ona rağmen emin değl doktorYok yok5. Ayda anca baslarm ben. Ben de heyecanla tam kesinlesmesini bekliorm . Bi hafta sonra tekrr gider bakttirim
Normal canım hamilelikte sık oluyo böyle akıntı. Bende de oluyo ara ara. Kaşıntı kızarıklık ve koku eşlik ederse git doktora.Hayırlı akşamlar kızlar, bu ara fazlaca sarı akıntım var yoğun kıvamlı.. Misal öğürdüğümde, hapşırdığımda falan da birden geldiğini hissediyorum. Koku veya başka belirti yok. Bu sizce normal mi? Lütfen normal deyin, yoksa doktorun yine alttan o maşa gibi aleti sokmasından korkuyorum muayene için
HiiiBir hafta da erken. Ben 18.haftadayım.bebeğim bir hafta önde gdyo ona rağmen emin değl doktor
Ankete oy kullanacağım günü bekliyorum ben deAnkete bakıyrum da %54 olmuş erkekler. Nerde bu ankete katılanlar yahu. Sessz okuyucu galiba hepsigerçi hiç görmediğim kız anneleri de var. Gelin yahu iki sohbet edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?