2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Valla çatlıyo insan. Ben çatladımkızımda hemn öğrenmştim ya bu niye böyle oldu ki
Hem drun tecrubesi hem de bebegin yatis sekli engellio iste. bizim dr %70 erkk derken hic supheli deildi. Direk soledi. Haftaya tekrr gel baklm kesin olur dedi. Genlde kizlar gizleniomus ama

Hem drun tecrubesi hem de bebegin yatis sekli engellio iste. bizim dr %70 erkk derken hic supheli deildi. Direk soledi. Haftaya tekrr gel baklm kesin olur dedi. Genlde kizlar gizleniomus ama
Ozaman erkek olabilir canım benim doktorum 12 haftada %60 erkek dedi 13 de pipiyi gördük

Bende ee var canım bahsettiğin gibi koku ve kaşıntı yok takip ediyorum kaşıntı falan olursa gidicem dediğin gibi o spekulum denen aleti soksun istemiyorum bende

Çok geçmiş olsun ben de çok giremiyorum dün girdim bugün baktım maşallah sayfalar hızlı ilerliyor 15 sayfa geçmiş hepsini tabi ki okuyamiyorum

Benim de aynı senin gibiydi çok yoğundu hatta dışarıda geldiğinde önüm ıslandı mı acaba diye düşünüyordum doktora söyledim alttan muayene etmeden fitil verdi fitil 7 taneydi ben bir tane kullandım duruma göre devam edip etmemeye karar verecektim ama geçti daha da devam etmedim

Aa neden acaba soğuk algınlığı olabilir mi aklıma o geldi bu aralar yaygın. Geçmiş olsun nasıl oldun iyisindir umarim

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine de bebişede

yogun bir idrar yolu iltihabi atlattim.mecbur ilaç kullandim.su icmem gerek biliyorum..ama 2 lt bulamadim daha..ama azmettim

su önemli gebelikte.1. gebeligimde bobrek genişlemesi yaşamıştım.su çooook önemli..bol bol için ama sayin bence.

Aa neden acaba soğuk algınlığı olabilir mi aklıma o geldi bu aralar yaygın. Geçmiş olsun nasıl oldun iyisindir umarim
Daha iyiyim canım.Çok teşekkür ediyorum Vücutta enf.mi var diye gözlemledik. Memelerde aşırı şişlik ve ateş devam ama vücutta ateşim yok şimdilik...

Çok geçmiş olsun ben de çok giremiyorum dün girdim bugün baktım maşallah sayfalar hızlı ilerliyor 15 sayfa geçmiş hepsini tabi ki okuyamiyorum
Teşekkür ederim Daha iyiyim. Sayfalar ilerliyor maşallah, hep güzellik sağlık dolu mesajlar paylaşılsın dilerim
Tebrikleyemediğim arkadaşlar var ise kusura bakmayın olur mu... Güzel haberi okursam mutlaka yazıyorum ama bazen sayfalar kaçıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…