Valla çatlıyo insan. Ben çatladımHiiio zamn 3 hafta beklim nasil dayanabilcksem
Ben de ben deeeeAnkete oy kullanacağım günü bekliyorum ben de
Hem drun tecrubesi hem de bebegin yatis sekli engellio iste.Valla çatlıyo insan. Ben çatladımkızımda hemn öğrenmştim ya bu niye böyle oldu ki
Ozaman erkek olabilir canımHem drun tecrubesi hem de bebegin yatis sekli engellio iste.bizim dr %70 erkk derken hic supheli deildi. Direk soledi. Haftaya tekrr gel baklm kesin olur dedi. Genlde kizlar gizleniomus ama
Buyuk ihtimlle erkk bence deOzaman erkek olabilir canımbenim doktorum 12 haftada %60 erkek dedi 13 de pipiyi gördük ☺
Bende ee var canım bahsettiğin gibi koku ve kaşıntı yok takip ediyorum kaşıntı falan olursa gidicem dediğin gibi o spekulum denen aleti soksun istemiyorum bendeHayırlı akşamlar kızlar, bu ara fazlaca sarı akıntım var yoğun kıvamlı.. Misal öğürdüğümde, hapşırdığımda falan da birden geldiğini hissediyorum. Koku veya başka belirti yok. Bu sizce normal mi? Lütfen normal deyin, yoksa doktorun yine alttan o maşa gibi aleti sokmasından korkuyorum muayene için
Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah canım senin ilk zaten dimi hiç farketmez sağlıkla gelsindeBuyuk ihtimlle erkk bence deben de tam 13 u bitrdgim gun gitmistm zaten. Bide 16 da giderm tam kesinlesr.
Çok geçmiş olsun ben de çok giremiyorum dün girdim bugün baktım maşallah sayfalar hızlı ilerliyor 15 sayfa geçmiş hepsini tabi ki okuyamiyorumBenim biraz ateşim yükseldi gibi oldu, memelerden başlayarak
Ateş iyi değilmiş gebelikte... Duş filan alıp dinlendim. Gözlemledik. Uzun sürmedi daha iyiyim. Giremedim buralara. Tüm sayfaları okuyamıyorum. Umarım herkesin keyfi, sıhhati yerindedirİyi haftasonları herkese
Benim de aynı senin gibiydi çok yoğundu hatta dışarıda geldiğinde önüm ıslandı mı acaba diye düşünüyordum doktora söyledim alttan muayene etmeden fitil verdi fitil 7 taneydi ben bir tane kullandım duruma göre devam edip etmemeye karar verecektim ama geçti daha da devam etmedimHayırlı akşamlar kızlar, bu ara fazlaca sarı akıntım var yoğun kıvamlı.. Misal öğürdüğümde, hapşırdığımda falan da birden geldiğini hissediyorum. Koku veya başka belirti yok. Bu sizce normal mi? Lütfen normal deyin, yoksa doktorun yine alttan o maşa gibi aleti sokmasından korkuyorum muayene için
Aa neden acaba soğuk algınlığı olabilir mi aklıma o geldi bu aralar yaygın. Geçmiş olsun nasıl oldun iyisindir umarimBenim biraz ateşim yükseldi gibi oldu, memelerden başlayarak
Ateş iyi değilmiş gebelikte... Duş filan alıp dinlendim. Gözlemledik. Uzun sürmedi daha iyiyim. Giremedim buralara. Tüm sayfaları okuyamıyorum. Umarım herkesin keyfi, sıhhati yerindedirİyi haftasonları herkese
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine de bebişedeBenim biraz ateşim yükseldi gibi oldu, memelerden başlayarak
Çok tesekkür ederim akşamları boşum yavas yavas alıp baslıyım.eşimde bugün hamilelik ve çocukları pozitif yetiştirmeyle alakalı kitap almış.ilginize hayranımÇok şükür canım.Şu anda vaktiniz varsa bu gönderdiğim kitaplarla başlayabilirsiniz. Naçizane
Kendi isteginle mi oldu sanırım üçlü testtede vardıProtein testi omurga açıklığı down gebelik zehirlenmesi VS öğreniliuormuş
Artık devlet d vitamini testini yapmıyomuş dedi doktorumE nabızda bir tek D vitamin değeri yok. Ya bakılmamış ya gözükmüyor anlamadım.
Su bebek için de anne için de çok çok önemliÇişe çıkmamak veya gece uykudan uyanmamak için su içilmemezlik edilmemeli diye düşünüyorum. İç bulandırır , kusturur o ayrı ama onun da çaresi soğuk, limon damlatılmış veya küçük bir dilim taze zencefilli su içilebiliyor diye biliyorum. Bebeğin suyunun devirdaimi için, annenin idrar yolları enf.temizlemesi için, cildin elastikiyeti için vücut susuz bırakılmamalı
şu içmeye dikkat ediyorum ama lt saymıyorum ben. idrar rengine bakıyorum. bir de çocukluktan beri çok şu içmeye alıştığım için azcık bile azaltsam böbrek ve mesanem uyarı veriyor hemen. inşaallah yeterlidir.
Daha iyiyim canım.Çok teşekkür ediyorumAa neden acaba soğuk algınlığı olabilir mi aklıma o geldi bu aralar yaygın. Geçmiş olsun nasıl oldun iyisindir umarim
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun ben de çok giremiyorum dün girdim bugün baktım maşallah sayfalar hızlı ilerliyor 15 sayfa geçmiş hepsini tabi ki okuyamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?