- 18 Temmuz 2013
- 1.282
- 1.519
- 333
Facebook'ta BYBO diye bir grup var. Orda bu konularla ilgili birçok tecrübeli anne fikir alış verişinde bulunuyor. Göz atabilirsin istersenMerhaba, ben 24 ayın içinde olan oğlumu, ilk 3 ay dışında emziremedim ve biberonla sağdiğim sütümü 12-13 ay kadar verip yaklaşık 8 ay formül mama ve 3 aydır inek sütü+su+1 ölçek formül mama veriyorum. Gündüz biberonu bıraktık. Gece bırakmak biraz zor zira biberonla bağı var. İnek sütü dediğiniz gibi insan vücuduna yararlı bir besin değil. Hatta bazısı hiç içemez vs. Tuvalet ve gece iyi uyku düzeni için, gece biberon beslenmesini bıraktırmaya yönelik, kitap, makale, blog, kendi önerileriniz, becermis anne sayfaları varsa çok sevinirim
Yok ikili yaptırmayınca bunu yapalım dedi doktorumKendi isteginle mi oldu sanırım üçlü testtede vardı
Kız bence de ama işte benm ilkim de kız hemencevik göstermişti oKoz olabilir mi ki☺
Kız i brnm doktor da direk söylemşti erkek diyeHem drun tecrubesi hem de bebegin yatis sekli engellio iste.bizim dr %70 erkk derken hic supheli deildi. Direk soledi. Haftaya tekrr gel baklm kesin olur dedi. Genlde kizlar gizleniomus ama
Geçmiş olsun daha iyimisin?Benim biraz ateşim yükseldi gibi oldu, memelerden başlayarak
Ateş iyi değilmiş gebelikte... Duş filan alıp dinlendim. Gözlemledik. Uzun sürmedi daha iyiyim. Giremedim buralara. Tüm sayfaları okuyamıyorum. Umarım herkesin keyfi, sıhhati yerindedirİyi haftasonları herkese
bana perşembe günü yapılan d vitamini testi de neydi o zaman baya baya devlet kurumuyduArtık devlet d vitamini testini yapmıyomuş dedi doktorum
Aynen ya, ben tuvalet kağıdını katlayıp koyuyorum ama dediğin gibi bazen çamaşırı da geçiyor. Bakayım duruma göre söyleyeceğim artık..Benim de aynı senin gibiydi çok yoğundu hatta dışarıda geldiğinde önüm ıslandı mı acaba diye düşünüyordum doktora söyledim alttan muayene etmeden fitil verdi fitil 7 taneydi ben bir tane kullandım duruma göre devam edip etmemeye karar verecektim ama geçti daha da devam etmedim
Ben de ilk gebeligimde böbrek genişlemesi yaşamıştım.bobrege idrar kaçışı oluyordu. Eğer biraz daha devam etseydi dogumu beklemeden böbrege stent takilacakti.cok şükür doğuma kadar idare etti beni böbreksu önemli gebelikte.1. gebeligimde bobrek genişlemesi yaşamıştım.su çooook önemli..bol bol için ama sayin bence.
Kız i brnm doktor da direk söylemşti erkek diyeoldu mu sana kız şimdi. Bakalım inşallah sen bu şoku yaşamazsın insan alışıyo ya hemen. Kız deyip sonra erkek deseydi de aynı şok olurdu yanlş anlamayın ha sakın
Aahhaaahaavalla simdiden kucuk okuzum diye seviyorm . Degisirse bnm icin deil de esim icin buyuk sok olur o daha cok kiz istiodu cunku
HeraldeYine kimsede ses seda yok. Herkes biryerlere gezmeye gitti heralde.
Ayni sekilde bende evdeyim. Üç gündür baş ağrısı var. Dünde kulunc ağrisi eklendi Tam oldu.Heraldebi biz evde hasta halde çocuk bakıyoz demek aman neyse arkadaşı çağırayım da oturalım buna da şükür
Babasi buyuk okuz cunkuAahhaaahaagüldürdün ya.bizim bi kızımız var şükürler olsun. Bi de erkek geliyo diye ben eşimden daha çok sevinmiştim. Eşim de kız istiyodu yine. Ona güzel bi süprz bana şok oldu kızum için mutluyum şimdi de arkadaş geliyo ona hemcins ben çok isterdim mesela bi kız kardeşim olmasını
Geçmiş olsun canım. Rüzgarda falan mı kaldın acaba? Baş ağtısı zaten oluyo malesefAyni sekilde bende evdeyim. Üç gündür baş ağrısı var. Dünde kulunc ağrisi eklendi Tam oldu.
Evet canım 24 TemmuzSanırım sattaş buldumson adet tarihi 24 temmuz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?