2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Facebook'ta BYBO diye bir grup var. Orda bu konularla ilgili birçok tecrübeli anne fikir alış verişinde bulunuyor. Göz atabilirsin istersen

Hem drun tecrubesi hem de bebegin yatis sekli engellio iste. bizim dr %70 erkk derken hic supheli deildi. Direk soledi. Haftaya tekrr gel baklm kesin olur dedi. Genlde kizlar gizleniomus ama
Kız i brnm doktor da direk söylemşti erkek diyeoldu mu sana kız şimdi. Bakalım inşallah sen bu şoku yaşamazsın insan alışıyo ya hemen. Kız deyip sonra erkek deseydi de aynı şok olurdu yanlş anlamayın ha sakın

Geçmiş olsun daha iyimisin?

Aynen ya, ben tuvalet kağıdını katlayıp koyuyorum ama dediğin gibi bazen çamaşırı da geçiyor. Bakayım duruma göre söyleyeceğim artık..

Günaydın kızlar, bişey fark ediyorum bir kaç gündür. Sırt üstü yattığımda karnımda bi şişlik var muhtemelen rahmim ama sol tarafta yani karnım ortalı değil niye?

su önemli gebelikte.1. gebeligimde bobrek genişlemesi yaşamıştım.su çooook önemli..bol bol için ama sayin bence.
Ben de ilk gebeligimde böbrek genişlemesi yaşamıştım.bobrege idrar kaçışı oluyordu. Eğer biraz daha devam etseydi dogumu beklemeden böbrege stent takilacakti.cok şükür doğuma kadar idare etti beni böbrek

valla simdiden kucuk okuzum diye seviyorm . Degisirse bnm icin deil de esim icin buyuk sok olur o daha cok kiz istiodu cunku

valla simdiden kucuk okuzum diye seviyorm . Degisirse bnm icin deil de esim icin buyuk sok olur o daha cok kiz istiodu cunku
Aahhaaahaagüldürdün ya.bizim bi kızımız var şükürler olsun. Bi de erkek geliyo diye ben eşimden daha çok sevinmiştim. Eşim de kız istiyodu yine. Ona güzel bi süprz bana şok oldu kızum için mutluyum şimdi de arkadaş geliyo ona hemcinsben çok isterdim mesela bi kız kardeşim olmasını

Babasi buyuk okuz cunku bazen ole severim.
Valla ben de tek kizim. Ben de cok isterdm kiz kardesim olsn. Kizin icin cok ii olmus. Rabbim tamamina erdirsin hepimizinkini. Artk kucuk okuz veya kucuk inegimiz mi olur gorucez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…