Doktorun bana dediği bilmiyorum uygulama mı farklı ne güzel yapılmışbana perşembe günü yapılan d vitamini testi de neydi o zaman baya baya devlet kurumuyduüstelik farklı bir ildeki annem de geçen hafta diyetisyeni istedi diye gidip yaptırdı d vitamini de çok düşük çıktı.
AminnnnBenimde ikili teste bütün ölçümlerim iyi çıktı yaş riski 1.232 çıktı bende 37 yaşındayım ve ilk hamileliğim banada nifty testini önerdi ama bende yaptirmamaya karar verdim eşimle birlikte, herseyi normalken sirf yas riski yuzunden bu strese girmek istemiyorum artik ticare dökmüsler bana gittigim özel hastane 4100 lira fiyat verdi bende cok kararsizdim sonra vazgectim yaptirmaktan sizde icinizi ferah tutun bende pozitif dusunup kendimi rahatlatiyorum her 35 yaş ustu kadinda bu risk cikiyor malesef, Allah saglikla bebeklerimizi kucaklarimiza almayi nasip eder
Merhaba Benim de oldukça azaldı ama hala et ve türevlerini yiyemiyorum. İnşallah geçer o da yakındaSelam kızlar nasılsınız? Benim bulantılar iyice azaldı. Hatta 5 gündür yok diyebilirim. İnşallah geri gelmezSizde durum ne?
Kaç haftalık gebesiniz? 17.haftada sağlık ocağı sizi çağırıp bu testleri rutin olarak yapacak. Bazen sistem o kadar baştan sağma geliyor ki eğer sizde yeteri düzeyde d vitamini varsa ve siz ekstra d vitamini alırsanız d vitamini zehirlenmesine kadar gidiyor olay. Ben bu yaz tüp bebek meselesinden dolayı hiç tatile çıkamadım hiç güneş yüzü görmedim adım gibi emindim d vitaminimin eksik olduğuna ama yine de bi acaba vardı içimde bu hafta yaptırdığım testle de içim rahat etti evet eksikti buna göre damlamın miktarını arttırdı doktor.Doktorun bana dediği bilmiyorum uygulama mı farklı ne güzel yapılmış
Geçer inşallahMerhaba Benim de oldukça azaldı ama hala et ve türevlerini yiyemiyorum. İnşallah geçer o da yakında
Benim de 2 gündür yok bulantı :)geçti sanki sabah da düşündüm aaa bulanmıyor midem diyeSelam kızlar nasılsınız? Benim bulantılar iyice azaldı. Hatta 5 gündür yok diyebilirim. İnşallah geri gelmezSizde durum ne?
Ne gezmesi, sınav hazırlıyorummmYine kimsede ses seda yok. Herkes biryerlere gezmeye gitti heralde.
Benim doktorum da öyle çok net bir şekilde söyledi hatta kesin dedi ama ben defalarca emin misiniz diye sorunca 13. Hafta olduğu için yüzde 80 diyelim dedi üç kere baktı muayenenin başında bir baktı resmini çekti bacak arasının, ortasında bir daha gösterdi sonunda bir daha ben kıza kendimi çok alıştırınca emin olamadım o sebeple. Çıkıntı da öyle küçük bir şey değildi bayağı belirgindi. Göbek bağı veya başka bir şey olamaz mı dedim göbek bağı burada olur bak buraya gelmesi imkansız diye hem göbek bağını hem de organını gösterdi. Bu kadar şeye rağmen yine de değişirse Rabbimden derim hiçte üzülmem zaten kız çocuklarını aşırı seviyorum eşimde ben de hep üçüncüyüde kızmış gibi hayal ediyorduk o yüzden çok şaşırdık. Önemli olan sağlıklı olması. Allah hayırlı olanı versinHem drun tecrubesi hem de bebegin yatis sekli engellio iste.bizim dr %70 erkk derken hic supheli deildi. Direk soledi. Haftaya tekrr gel baklm kesin olur dedi. Genlde kizlar gizleniomus ama
Facebook'ta BYBO diye bir grup var. Orda bu konularla ilgili birçok tecrübeli anne fikir alış verişinde bulunuyor. Göz atabilirsin istersen
Teşekkür ediyorumFacebook'ta BYBO diye bir grup var. Orda bu konularla ilgili birçok tecrübeli anne fikir alış verişinde bulunuyor. Göz atabilirsin istersen
Cok teşekkür ederim, daha iyiyim canımGeçmiş olsun daha iyimisin?
Sağol cnm migren var bende.o tetikledi yine sanırsam.bugun akşama kadar geçmezse dr.u arayacağımGeçmiş olsun canım. Rüzgarda falan mı kaldın acaba? Baş ağtısı zaten oluyo malesef
Aslında dinleneblsek geçer belki ama çocuk olunca mümkün olmuyo malesefSağol cnm migren var bende.o tetikledi yine sanırsam.bugun akşama kadar geçmezse dr.u arayacağım
Tuvalet kağıdı %100 selüloz olmadığı için pedler gibi çok zararliymis. Ayrıca islandigi için parcalanalip yapışma ve içeride ilerleme yapabiliyor. Acaba %100 pamuk beyaz kumaş alıp kaynatıp, küçük küçük kesip tek kullanımlık dışarıdayken atılıp evdeyken yıkayip tekrar mi kullansak... İlk regl olduğum yıllarda annem hep böyle bez kullandırdı beceremem mikrop kapmayayim diye. Şimdi siz yazınca onun daha sağlıklı olabileceğini düşündüm. Eskimiş faniladan yapacağım sanırım burada kumaş bulamam salı pazarim yokAynen ya, ben tuvalet kağıdını katlayıp koyuyorum ama dediğin gibi bazen çamaşırı da geçiyor. Bakayım duruma göre söyleyeceğim artık..
Ben eczaneden gazlı bez aldım küçükleri var onları. Ped gibi kullanıp atıyorum ameliyatlardan sonra da ped yerine gazlı bez önermişti çünkü doktorum siz de öyle yapın tuvalet kağıdı çok tehlikeli hele de akıntı çok olunca çöl zararlıTuvalet kağıdı %100 selüloz olmadığı için pedler gibi çok zararliymis. Ayrıca islandigi için parcalanalip yapışma ve içeride ilerleme yapabiliyor. Acaba %100 pamuk beyaz kumaş alıp kaynatıp, küçük küçük kesip tek kullanımlık dışarıdayken atılıp evdeyken yıkayip tekrar mi kullansak... İlk regl olduğum yıllarda annem hep böyle bez kullandırdı beceremem mikrop kapmayayim diye. Şimdi siz yazınca onun daha sağlıklı olabileceğini düşündüm. Eskimiş faniladan yapacağım sanırım burada kumaş bulamam salı pazarim yokBenim de akintim arttı iç çamaşırı yetistiremiyorum iki gündür...
Allah allah bende anlamadım ama erkek olda çıkıntıdan falan anlaşılıyor canım benim görümcem ilk kızını 20.haftada öğrendi şimdi 16.haftada daha öğrenemediKız bence de ama işte benm ilkim de kız hemencevik göstermişti obu pek nazlı bşy
Aaa evet çok teşekkür ederim, çok mantıklıBen eczaneden gazlı bez aldım küçükleri var onları. Ped gibi kullanıp atıyorum ameliyatlardan sonra da ped yerine gazlı bez önermişti çünkü doktorum siz de öyle yapın tuvalet kağıdı çok tehlikeli hele de akıntı çok olunca çöl zararlı
Ben de ilk gebeligimde böbrek genişlemesi yaşamıştım.bobrege idrar kaçışı oluyordu. Eğer biraz daha devam etseydi dogumu beklemeden böbrege stent takilacakti.cok şükür doğuma kadar idare etti beni böbrek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?