2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Merhaba Benim de oldukça azaldı ama hala et ve türevlerini yiyemiyorum. İnşallah geçer o da yakında
15-16 ve simdi 17.haftadayim bulantım çok çok az günde bir kez olup kayboluyor diyebilirim. Ve ben neredeyse et aşeriyorum. Gözümün önünden etler geçiyor. Eve alıp yapıyorum, dışarıda yiyorum. (Kırmızı et) Her öğün yiyebilirim. Hamilelikten önce de yavaş yavaş vegeterian olma egilimimiz vardı eşimle. Şu anda kendime inanamıyorum. Tiksinir miyim diye yokluyorum kendimi, yok... Nasıl bir hormonsa... Duzelirim umarım normale donsem yeter

Allah allah bende anlamadım ama erkek olda çıkıntıdan falan anlaşılıyor canım benim görümcem ilk kızını 20.haftada öğrendi şimdi 16.haftada daha öğrenemedi
Göstermeyince malesef çıkıntı var mı yok mu göremiyoruz ki göstermezse kız derler ama erkek çıkanlarda olmuş. Hayırlısı sağlıklı olsun yeter

Benimde sağ pelvis böbreğe baskı yapıyor banada aynı şey söylendi takip edecez gerek görürsek stent takicagiz dedi doktor inşallah beni de doğuma kadar idare eder böbreğim

Cok sukur bizim icin de onemi yok cinsiyetin. simdilk oglusum diye seviyorm.hayrli saglikli evlat olsn da hepimzin ki. Daha ne isteylm. O kadar cocuk hasretyle yanan var. Daha ne isteylm

Benimde sağ pelvis böbreğe baskı yapıyor banada aynı şey söylendi takip edecez gerek görürsek stent takicagiz dedi doktor inşallah beni de doğuma kadar idare eder böbreğim
İnşaallah gerek kalmaz cnm.benimde sağ tarafti ozaman. İnşaallah idare eder.dogumdan sonra rahatlıyor zaten.

Geçenlerde hangi arkadaştı baş ve boyun ağrısı yaşamıştı en son dayanamayıp serum yaptırmıştı C cecenn Senmiydin cnm yoksa baskasimiydi.birde su unutkanlık olmasa iyiydi

Çok mantıklı aslında ama yapabilir miyiz ki? Ben de günlük pedden daha iyidir diye tuvalet kağıdı koyuyorum ama dediğin gibi parçalanıyor o da..

Benim de iştahım hafiften açılıyor. Ben de 4 kilo vermiştim bakalım alırım heralde. Pantolontor totomdan düşüyor

Kızlar göbekler çıktı mı sizde? Ben instagramda 12weekspregnant etiketine baktım mesela kocaman göbekler var, bende yok

Kızlar göbekler çıktı mı sizde? Ben instagramda 12weekspregnant etiketine baktım mesela kocaman göbekler var, bende yok
Benim 3.olduğu için sanırım çıktı biraz göbeğim. Normal pantolonlarımı giymiyorum hamile pantolonu giyiyorum kasıklarım ağrıyor yoksa. İlk hamileliğimde 6.ayda çıkmıştı göbeğim kimse anlamıyordu hamile olduğumu

Bende şimdi geldim hastaneden Bir nebzede olsa hafifledi. Ama halen ağrı var.bende dun akşamdan viks sürdüm alnıma sıkıca bagladim ortuyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…