15-16 ve simdi 17.haftadayim bulantım çok çok az günde bir kez olup kayboluyor diyebilirim. Ve ben neredeyse et aşeriyorum. Gözümün önünden etler geçiyor. Eve alıp yapıyorum, dışarıda yiyorum. (Kırmızı et) Her öğün yiyebilirim. Hamilelikten önce de yavaş yavaş vegeterian olma egilimimiz vardı eşimle. Şu anda kendime inanamıyorum. Tiksinir miyim diye yokluyorum kendimi, yok... Nasıl bir hormonsa... Duzelirim umarımMerhaba Benim de oldukça azaldı ama hala et ve türevlerini yiyemiyorum. İnşallah geçer o da yakında
Göstermeyince malesef çıkıntı var mı yok mu göremiyoruz ki göstermezse kız derler ama erkek çıkanlarda olmuş. Hayırlısı sağlıklı olsun yeterAllah allah bende anlamadım ama erkek olda çıkıntıdan falan anlaşılıyor canım benim görümcem ilk kızını 20.haftada öğrendi şimdi 16.haftada daha öğrenemedi
İnşaallah tekrarlamaz ikimizdede ikincide de oldu böbrek ağrısı ama ilki gibi olmadı. Umarım Buda rahat geçer.aynen canim.bunda da tekrar eder dedi doktorlar..umarim yasamayiz.ama yasarsak buradan dertlesiriz... cok zor birsey..
Birazdan gidip serum yaptıracağım. Dr aradım serum yaptırman gerekiyor rahatlaman için dediAslında dinleneblsek geçer belki ama çocuk olunca mümkün olmuyo malesef
Ban doktor 11+6 da koz dedi çok emin 16+0 da yine kız dedi biraz tecrübe işi galiba bu da doktorlarda şimdi prensesimi bekliyorumGöstermeyince malesef çıkıntı var mı yok mu göremiyoruz ki göstermezse kız derler ama erkek çıkanlarda olmuş. Hayırlısı sağlıklı olsun yeter
Benimde sağ pelvis böbreğe baskı yapıyor banada aynı şey söylendi takip edecez gerek görürsek stent takicagiz dedi doktor inşallah beni de doğuma kadar idare eder böbreğimBen de ilk gebeligimde böbrek genişlemesi yaşamıştım.bobrege idrar kaçışı oluyordu. Eğer biraz daha devam etseydi dogumu beklemeden böbrege stent takilacakti.cok şükür doğuma kadar idare etti beni böbrek
Cok sukur bizim icin de onemi yok cinsiyetin.Benim doktorum da öyle çok net bir şekilde söyledi hatta kesin dedi ama ben defalarca emin misiniz diye sorunca 13. Hafta olduğu için yüzde 80 diyelim dedi üç kere baktı muayenenin başında bir baktı resmini çekti bacak arasının, ortasında bir daha gösterdi sonunda bir daha ben kıza kendimi çok alıştırınca emin olamadım o sebeple. Çıkıntı da öyle küçük bir şey değildi bayağı belirgindi. Göbek bağı veya başka bir şey olamaz mı dedim göbek bağı burada olur bak buraya gelmesi imkansız diye hem göbek bağını hem de organını gösterdi. Bu kadar şeye rağmen yine de değişirse Rabbimden derim hiçte üzülmem zaten kız çocuklarını aşırı seviyorum eşimde ben de hep üçüncüyüde kızmış gibi hayal ediyorduk o yüzden çok şaşırdık. Önemli olan sağlıklı olması. Allah hayırlı olanı versin☺
İnşaallah gerek kalmaz cnm.benimde sağ tarafti ozaman. İnşaallah idare eder.dogumdan sonra rahatlıyor zaten.Benimde sağ pelvis böbreğe baskı yapıyor banada aynı şey söylendi takip edecez gerek görürsek stent takicagiz dedi doktor inşallah beni de doğuma kadar idare eder böbreğim
Çok mantıklı aslında ama yapabilir miyiz ki? Ben de günlük pedden daha iyidir diye tuvalet kağıdı koyuyorum ama dediğin gibi parçalanıyor o da..Tuvalet kağıdı %100 selüloz olmadığı için pedler gibi çok zararliymis. Ayrıca islandigi için parcalanalip yapışma ve içeride ilerleme yapabiliyor. Acaba %100 pamuk beyaz kumaş alıp kaynatıp, küçük küçük kesip tek kullanımlık dışarıdayken atılıp evdeyken yıkayip tekrar mi kullansak... İlk regl olduğum yıllarda annem hep böyle bez kullandırdı beceremem mikrop kapmayayim diye. Şimdi siz yazınca onun daha sağlıklı olabileceğini düşündüm. Eskimiş faniladan yapacağım sanırım burada kumaş bulamam salı pazarim yokBenim de akintim arttı iç çamaşırı yetistiremiyorum iki gündür...
Benim de iştahım hafiften açılıyor. Ben de 4 kilo vermiştim bakalım alırım heralde. Pantolontor totomdan düşüyorBenim de 2 gündür yok bulantı :)geçti sanki sabah da düşündüm aaa bulanmıyor midem diyeiştahım açılırsa yandım 3 kilo vermiştim 3 ayda bakalım nasıl seyredecek. Canım bişeyler de çekmeye başladı yavaştan
Serumdan sonra rahatlamismiydin cnmEvet canım bendim. Hayrolaa
Serumdan sonra rahatlamismiydin cnm
Benim 3.olduğu için sanırım çıktı biraz göbeğim. Normal pantolonlarımı giymiyorum hamile pantolonu giyiyorum kasıklarım ağrıyor yoksa. İlk hamileliğimde 6.ayda çıkmıştı göbeğim kimse anlamıyordu hamile olduğumuKızlar göbekler çıktı mı sizde? Ben instagramda 12weekspregnant etiketine baktım mesela kocaman göbekler var, bende yok
Kilom aynı ama göbek cıktı hemde ayından büyük. Şişkinlik var bendeKızlar göbekler çıktı mı sizde? Ben instagramda 12weekspregnant etiketine baktım mesela kocaman göbekler var, bende yok
Bende şimdi geldim hastaneden Bir nebzede olsa hafifledi. Ama halen ağrı var.bende dun akşamdan viks sürdüm alnıma sıkıca bagladim ortuyleKeşke seni rahatlatabilsem ama maalesef. O gece akşama kadar çektim anca geçti. Parolu ağrı başladığı an almak gerekiyormuş yoksa etki etmiyor. Birde ben sıkı sıkı tülbent bagliyorum başıma o resmen baskılıyor.
Şişkinlik bende de oluyor bu ara ama onun dışında göbek yok daha.. Çıksa dert çıkmasa dertKilom aynı ama göbek cıktı hemde ayından büyük. Şişkinlik var bende
Şişkinlik bende de oluyor bu ara ama onun dışında göbek yok daha.. Çıksa dert çıkmasa dertKilom aynı ama göbek cıktı hemde ayından büyük. Şişkinlik var bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?