- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Şişkinlik bende de oluyor bu ara ama onun dışında göbek yok daha.. Çıksa dert çıkmasa dertKilom aynı ama göbek cıktı hemde ayından büyük. Şişkinlik var bende
Canım vicks kullanma, gebelikte kullanılmıyor.Bende şimdi geldim hastaneden Bir nebzede olsa hafifledi. Ama halen ağrı var.bende dun akşamdan viks sürdüm alnıma sıkıca bagladim ortuyle
Ben ikinci gebeligimdede kullanmıştımCanım vicks kullanma, gebelikte kullanılmıyor.
Nane yağı dene, doktora sordum zararsızmış ama tabi etkisi çok fazla değil. Koklamak bana iyi geliyor biraz, istersen sürebilirsin de..Ben ikinci gebeligimdede kullanmıştımbundan sonra dikkat ederim cnm sagol.
Ben hapsurdugumda iki gogus aram zonkluyor kendimden geciyorum☺neremiz hassassa orasi etkileniyor sanirimAyy evet hapşırmak tam bi çile valla oturuyosam devriliyorum yana
Bende kendimi zorluyorum 2 litre icin ama cok tuvalete geciriyor beni devam idarar sıkışikligi var geceleri 5 defa kaldiriyor beni şasirdim icsem bi dert icmesem baska dert sasirdim kaldim, kontrollu kilo almak icin diyetisyene gidiyorum oda en az 2 litre su icmem gerektigini soyledi napicaz icicez bebisler icinBen de içiyorum iki litreyi geçiyordur benim içtiğim şu
Önceleri midem bulanmıştı çok fazla içememiştim mide bulantim hala geçmedi ama su içmem normale döndü
Banybirds cok gecmis olsun umarim simdi daha iyisindir,benimde sırt agrilariyla basim belada sabaha karsi şiddetleniyor uykuyu eziyete ceviriyor neden basladi bu sirt agrisi anlamadim gögusler buyuyuncede oluyormus benimde goguslerim epey buyuduMerhaba canım çok çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine. Haftasonunu dinlenmeye ayır bence öyle bir fırsatın varsa tabi. Bizim buralarda herkes hasta. Grip salgını var o yüzden dışarı bile çıkmıyorum.. Tedbirli olmakta fayda var.
Merhaba hayirli olsun,valla ben daha bebegimin hareketlerini hissedemiyorum dhaa var sanirim zamaniMerhaba ben de Nisa’n annesi olacağım insallah. Bebeğinizi hissediyor musunuz hareketlerini.
İkinci çocuğum aslında oğlumda bu haftalarda hissediyordum o yüzden meraklardayımMerhaba hayirli olsun,valla ben daha bebegimin hareketlerini hissedemiyorum dhaa var sanirim zamani
Nane yağını denemiştim cnm hiç fayda etmediNane yağı dene, doktora sordum zararsızmış ama tabi etkisi çok fazla değil. Koklamak bana iyi geliyor biraz, istersen sürebilirsin de..
Kilo ve iştah yönünden hiç endişen olmasın o kesin yerine gelir zaten . Ne güzel bende ilk bebekte 54 kiloydum . ŞimdiBen hala 54 kiloyum hiç iştahım açılmadı bulantılarım yeni gecti sayılır Bi sıkıntı olur mu ki doktora sordum açılır dedi ama
:) inşallah ilerleyen günlerde bu sorumu hatırlayıp iç çekerim bebişim zayıf kalmasındaKilo ve iştah yönünden hiç endişen olmasın o kesin yerine gelir zaten . Ne güzel bende ilk bebekte 54 kiloydum . Şimdi
Ben de hissedemiyorum cunku eşi ondeymisMerhaba ben de Nisa’n annesi olacağım insallah. Bebeğinizi hissediyor musunuz hareketlerini.
Düzelir o zamnla inşBen de hissedemiyorum cunku eşi ondeymisoglumu 13. Haftada hissetmistim çok güzeldi
Rabbim bir şekilde dayanma gücü veriyor. Ama tabi yinede sıkıntılar oluyor çocuklarla ilgiliİki ya da üç çocuklu olacak anneleeerrnasıl dayanıyosunuz? Bu ara ben çok yoruluyrum ya minik doğduğunda napcaaammm allahım yeterim inşallh çocuklarıma aklımı kaybetmeden
Aynı aşermelee benim bebek erkek yoksa bir erkek çocuk da size mi geliyor15-16 ve simdi 17.haftadayim bulantım çok çok az günde bir kez olup kayboluyor diyebilirim. Ve ben neredeyse et aşeriyorum. Gözümün önünden etler geçiyor. Eve alıp yapıyorum, dışarıda yiyorum. (Kırmızı et) Her öğün yiyebilirim. Hamilelikten önce de yavaş yavaş vegeterian olma egilimimiz vardı eşimle. Şu anda kendime inanamıyorum. Tiksinir miyim diye yokluyorum kendimi, yok... Nasıl bir hormonsa... Duzelirim umarımnormale donsem yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?