2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben de içiyorum iki litreyi geçiyordur benim içtiğim şu
Önceleri midem bulanmıştı çok fazla içememiştim mide bulantim hala geçmedi ama su içmem normale döndü
Bende kendimi zorluyorum 2 litre icin ama cok tuvalete geciriyor beni devam idarar sıkışikligi var geceleri 5 defa kaldiriyor beni şasirdim icsem bi dert icmesem baska dert sasirdim kaldim, kontrollu kilo almak icin diyetisyene gidiyorum oda en az 2 litre su icmem gerektigini soyledi napicaz icicez bebisler icin

Banybirds cok gecmis olsun umarim simdi daha iyisindir,benimde sırt agrilariyla basim belada sabaha karsi şiddetleniyor uykuyu eziyete ceviriyor neden basladi bu sirt agrisi anlamadim gögusler buyuyuncede oluyormus benimde goguslerim epey buyudu

Ben hala 54 kiloyum hiç iştahım açılmadı bulantılarım yeni gecti sayılır Bi sıkıntı olur mu ki doktora sordum açılır dedi ama

İki ya da üç çocuklu olacak anneleeerrnasıl dayanıyosunuz? Bu ara ben çok yoruluyrum ya minik doğduğunda napcaaammmallahım yeterim inşallh çocuklarıma aklımı kaybetmeden
Rabbim bir şekilde dayanma gücü veriyor. Ama tabi yinede sıkıntılar oluyor çocuklarla ilgili

Aynı aşermelee benim bebek erkek yoksa bir erkek çocuk da size mi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…