Been 2 litre civarı iletiyorum genelde canım olması gereken de bu civarda olması lazım normal birinde bile kaldı ki hamile olanın kesinlikle içmesi lazim canimyaa ne zamandır bakamiyorum hic.. okuyamadim da gecmis sayfalari..
kizlar suyu ne kadar tuketiyorsunuz. 2 lt başaran var mi?
Anneler süper güçlüdürİki ya da üç çocuklu olacak anneleeerrnasıl dayanıyosunuz? Bu ara ben çok yoruluyrum ya minik doğduğunda napcaaammm allahım yeterim inşallh çocuklarıma aklımı kaybetmeden
Çok güzeller güle gule giysin minik
Guatrin biraz ileri boyutu malesef ama doktor hamilelik tetiklemistir sen ilaca devam et yeter dedi rahatladim korkmuştum birazHasimato ne acaba?
Benim ilk bebegim ilk tecrubem bende sabirsizlikla hareketlerini hissetmeyi bekliyorumİkinci çocuğum aslında oğlumda bu haftalarda hissediyordum o yüzden meraklardayım
Hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin insallahMerhaba kızlar, bugün randevumuz vardıBu sefer gördük cinsiyeti büyük ihtimalle erkekmiş 12. Haftada kıza benziyordu ama bariz bir çıkıntı vardı bu sefer resmini de ekleyeyim. Doktor hala daha hazırlık yapmayın erken diyor ama ben nasıl kendimi tutacağım bilmiyorum Rüyalarımızda kız görmüştük demek ki tersi çıkıyor Hayırlısı olsun inşallah
Çok ciciler yaaaBunlarda benim ilklerim☺ Daha önce ki olumsuz gebeliklerimden dolayı birşey almamak için tutuyordum kendimi ama dayanamadım daha fazla
Bende 5.5 kilo aldimSlm herkese en çok kiloyu ben aldım sanırım 6 kilo aldım şimdiden birşey de yemiyorum
Hayirli olsunHayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin insallah
Benim ikinci ve üçüncü çocuğumda Çin takvimi tutmadı sadece ilk kızımda tuttu.Kızlar selam. Çin takvimi yapıp doğru çıkan var mı ya akşam akşam merak ettim. Ben şimdi baktım da erkek çıkıyor
Hadi yaBenim ikinci ve üçüncü çocuğumda Çin takvimi tutmadı sadece ilk kızımda tuttu.
Evet hamilelik etkiliyor diye bende duymuştum değerleri . Gönlünüz rahat olsun insllahGuatrin biraz ileri boyutu malesef ama doktor hamilelik tetiklemistir sen ilaca devam et yeter dedi rahatladim korkmuştum biraz
Banada erkek cikti cin takviminde cevremde bir kısim erkek olucak guzellestin iyice diyorlar bir kısımda kizin olucak karnin yayvan diyorlar bebegimizde inatci cikti gostermiyor kendiniHadi yaben hep kız diye hissediyorum. Ben hariç çevremdeki herkes erkek olacak diyor. Psikolojik olarak erkek hissetmeye başladım
Normal bence de korkma hiç hepimizde var az çokHayırlı akşamlar kızlar, bu ara fazlaca sarı akıntım var yoğun kıvamlı.. Misal öğürdüğümde, hapşırdığımda falan da birden geldiğini hissediyorum. Koku veya başka belirti yok. Bu sizce normal mi? Lütfen normal deyin, yoksa doktorun yine alttan o maşa gibi aleti sokmasından korkuyorum muayene için
Göbek bölgenizde veya vücudunuzda tüylenme miktarınız arttı mı peki? Artma varsa da erkek diyorlar. Konu açmıştım bende tüylenme var diye. Benim gibi yaşayanların bebeği erkek olmuş. Ben de heyecanla bekliyorumBanada erkek cikti cin takviminde cevremde bir kısim erkek olucak guzellestin iyice diyorlar bir kısımda kizin olucak karnin yayvan diyorlar bebegimizde inatci cikti gostermiyor kendinibakalim ne olucak heyecanla bekliyoruz
Çok tşk ederimÇok güzeller güle gule giysin minik
Ben 16+4 oldum valla benim cıktı bayaKızlar göbekler çıktı mı sizde? Ben instagramda 12weekspregnant etiketine baktım mesela kocaman göbekler var, bende yok
Kuzum ya benimde sırt ve bel agrım arttı baya doktor magnezyum verdi ek olarak o yüzden oluyirmus sende doktoruna danışarak alabilirsinBanybirds cok gecmis olsun umarim simdi daha iyisindir,benimde sırt agrilariyla basim belada sabaha karsi şiddetleniyor uykuyu eziyete ceviriyor neden basladi bu sirt agrisi anlamadim gögusler buyuyuncede oluyormus benimde goguslerim epey buyudu
Önemli olan nasıl tamamlayacagimiz bence takılma senSlm herkese en çok kiloyu ben aldım sanırım 6 kilo aldım şimdiden birşey de yemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?