2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
İki ya da üç çocuklu olacak anneleeerrnasıl dayanıyosunuz? Bu ara ben çok yoruluyrum ya minik doğduğunda napcaaammmallahım yeterim inşallh çocuklarıma aklımı kaybetmeden
Anneler süper güçlüdür kızlarım 11-7 yaşlarındalar beni çok yormuyorlar yani arkalarından koşma yaşlarını atlattım. Ama sabah kalkıp yatana kadar oturmuyorum tabi. İş güç yemek kek, poğaça, çamaşır, ödevler, kontroller derken alışıyor insan. Çalışıyorum ben haftasonu evde olunca yorulmuyorum ne kadar iş yapsam da. Haftaiçi daha yorucu geçiyor.Hamilelik de Maşşallah hiç ekstra bir yorgunluk, halsizlik vermedi bana baya aktifim. Buna şükür bebiş olunca uykusuzluk eklenirse asıl o zaman zorluyor beni. Ama geçip gidiyor o zamanları unutmuşum bile

Hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin insallah

Hadi ya ben hep kız diye hissediyorum. Ben hariç çevremdeki herkes erkek olacak diyor. Psikolojik olarak erkek hissetmeye başladım
Banada erkek cikti cin takviminde cevremde bir kısim erkek olucak guzellestin iyice diyorlar bir kısımda kizin olucak karnin yayvan diyorlar bebegimizde inatci cikti gostermiyor kendini bakalim ne olucak heyecanla bekliyoruz

Normal bence de korkma hiç hepimizde var az çok

Banada erkek cikti cin takviminde cevremde bir kısim erkek olucak guzellestin iyice diyorlar bir kısımda kizin olucak karnin yayvan diyorlar bebegimizde inatci cikti gostermiyor kendini bakalim ne olucak heyecanla bekliyoruz
Göbek bölgenizde veya vücudunuzda tüylenme miktarınız arttı mı peki? Artma varsa da erkek diyorlar. Konu açmıştım bende tüylenme var diye. Benim gibi yaşayanların bebeği erkek olmuş. Ben de heyecanla bekliyorum

Kuzum ya benimde sırt ve bel agrım arttı baya doktor magnezyum verdi ek olarak o yüzden oluyirmus sende doktoruna danışarak alabilirsin geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…