2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Siz büyütmüşsünüz ne güzelbenmki çok küçük o yüzden bu ara bi karamsarlık düştü ki içime sorma

Ben de 5e yaklaştım yaa moralim bozuldu her zamanki gibi yiyorum aslında anlamadım bişi bugün doktora sorcam
Maşallah kızlar hızlı gidiyosunuzaman dikkat edin azck son aylarda çok daha fazla alınıyo. Hamur işi yememeye çalışın. Hatta hiç yemeyin. Poaça börek ekmek pişi mişi olmadın hayatınızda bisüre

Siz büyütmüşsünüz ne güzelbenmki çok küçük o yüzden bu ara bi karamsarlık düştü ki içime sorma
İki çocuk arası az olunca zor oluyor gerçekten. Dua edin bebek sakin olsun. Genelde 2.ler daha sakin oluyor. Benim de 2.min bebekliği rahattı baya. Bir şekilde büyüyorlar sağlıklı olsunlar da yeter

Ah işte onları kesebilsem

Günaydın kızlar Dün misafirim vardı pek bakamadım buralara. Bir sürü şey konuşulmuş yine. Bende 2 haftada 2 kilo aldım. Ben kız olduğunu duyunca çok sevinmiştim ekşi yedirir, tatlı yiyip kilo almam diye ama ben baya tatlı yiyorum. Keşke tiksinsem tatlıdan ekşiye dönsem. Göbeğim benim baya belirgin cumartesi günü bir hanımefendi metroda bana yer vermek istediğine göre dışarıdan da artık belli oluyor.

Günaydın. Büyük kuzuyu okula bıraktım geldim. Bi baktım küçüğüm hazırlanmış bile.
Buğün gösterisi var teyzeleri. İlk gösterisi olduğu için çok heyecanlı. bende aynı şekilde. Zeynep hanımla birlikte gidip ablamızı izliyeceğiz.
Şimdiden cumhuriyet bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.
Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnet ve saygıyla anıyoruz.

İki çocuk arası az olunca zor oluyor gerçekten. Dua edin bebek sakin olsun. Genelde 2.ler daha sakin oluyor. Benim de 2.min bebekliği rahattı baya. Bir şekilde büyüyorlar sağlıklı olsunlar da yeter
İnşallah ikinci uslu olur ben de hep öyle dua ediyrum. Kızım çok yoruyo çünkü

İnşallah ikinci uslu olur ben de hep öyle dua ediyrum. Kızım çok yoruyo çünkü

Günaydın canım. Ne güzel karınlar çıkmaya başlamış. Yer verilme hissi de güzeldir eminim.

Kutlu mutlu olsun inşallah hepimizee. Çok güzel heyecanlar bunlar. Kendi gösterilerim geldi aklıma.

Valla ben bi tiksindim pir tiksindim tatlidan. Yeni yeni yemeye basladim. Gecen hafta da dr %70 erkk demisti. Eger degismezse arastrmalrima gore erkkler once tatlidan tiksindirio sonradan yedirio bastan beri eksi ve tuzluyu cok seviorm. Kac kisiye sordysam hep tatlidan tiksinmisler. Son aylar tatli yemeye baslamislar

Kızlar günaydın. Ben balık yiyemiyorum. Olmuyor yani kendimi bildim bileli yemedim. Bebek için geçen ay zorladım, öğüre öğüre bir hal oldum. Şimdi doktora sordum balık yağı almam gerekir mi diye. Dördüncü ayda başla dedi. Artık başlamam lazım yani. Ama bir zararı olur mu sizce? Bilgisi, deneyimi olan yardim eder mi bana? Ayrıca hangi markayı önerirsiniz? Kullanan var mı aranizda gebelikte balık yağı?

Belki bende ilerleyen zamanlarda ekşiye düşerim o zaman.

Bana da balık yağı önerdi ama hala başlamadım ben. Normalde severim ama şu anda adını duymaya tahammülüm yok. Sanki hep böyle gidecek gibi geliyor tüm hamileliğimde , o yüzden başlayacağım ben de

Reactions: Kuf
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…