- 18 Temmuz 2013
- 1.282
- 1.519
- 333
Benim de bulantilar azaldı ama iştahım yok. Bazı yiyeceklere tiksintim devam ediyor hatta. Bu haftalarda normal sanırım, 4-5 haftaya normale dönsek bariBen hala 54 kiloyum hiç iştahım açılmadı bulantılarım yeni gecti sayılır Bi sıkıntı olur mu ki doktora sordum açılır dedi ama
Yanlış canım benmki de erkek çıkmıştıKızlar selam. Çin takvimi yapıp doğru çıkan var mı ya akşam akşam merak ettim. Ben şimdi baktım da erkek çıkıyor
Ben de 5e yaklaştım yaa moralim bozulduSlm herkese en çok kiloyu ben aldım sanırım 6 kilo aldım şimdiden birşey de yemiyorum
Siz büyütmüşsünüz ne güzelAnneler süper güçlüdürkızlarım 11-7 yaşlarındalar beni çok yormuyorlar yani arkalarından koşma yaşlarını atlattım. Ama sabah kalkıp yatana kadar oturmuyorum tabi. İş güç yemek kek, poğaça, çamaşır, ödevler, kontroller derken alışıyor insan. Çalışıyorum ben haftasonu evde olunca yorulmuyorum ne kadar iş yapsam da. Haftaiçi daha yorucu geçiyor.Hamilelik de Maşşallah hiç ekstra bir yorgunluk, halsizlik vermedi bana baya aktifim. Buna şükür bebiş olunca uykusuzluk eklenirse asıl o zaman zorluyor beni. Ama geçip gidiyor o zamanları unutmuşum bile
Maşallah kızlar hızlı gidiyosunuzBen de 5e yaklaştım yaa moralim bozulduher zamanki gibi yiyorum aslında anlamadım bişi bugün doktora sorcam
İki çocuk arası az olunca zor oluyor gerçekten. Dua edin bebek sakin olsun. Genelde 2.ler daha sakin oluyor. Benim de 2.min bebekliği rahattı baya. Bir şekilde büyüyorlar sağlıklı olsunlar da yeterSiz büyütmüşsünüz ne güzelbenmki çok küçük o yüzden bu ara bi karamsarlık düştü ki içime sorma
Ah işte onları kesebilsemMaşallah kızlar hızlı gidiyosunuzaman dikkat edin azck son aylarda çok daha fazla alınıyo. Hamur işi yememeye çalışın. Hatta hiç yemeyin. Poaça börek ekmek pişi mişi olmadın hayatınızda bisüre
Masaallah. Ben basinda 3kg verdim halen 3kg yerine gelmedi.Ben de 5e yaklaştım yaa moralim bozulduher zamanki gibi yiyorum aslında anlamadım bişi bugün doktora sorcam
İnşallah ikinci uslu olur ben de hep öyle dua ediyrum. Kızım çok yoruyo çünküİki çocuk arası az olunca zor oluyor gerçekten. Dua edin bebek sakin olsun. Genelde 2.ler daha sakin oluyor. Benim de 2.min bebekliği rahattı baya. Bir şekilde büyüyorlar sağlıklı olsunlar da yeter
Yanlış canım benmki de erkek çıkmıştı
İnşallah ikinci uslu olur ben de hep öyle dua ediyrum. Kızım çok yoruyo çünküİki çocuk arası az olunca zor oluyor gerçekten. Dua edin bebek sakin olsun. Genelde 2.ler daha sakin oluyor. Benim de 2.min bebekliği rahattı baya. Bir şekilde büyüyorlar sağlıklı olsunlar da yeter
Günaydın kızlarDün misafirim vardı pek bakamadım buralara. Bir sürü şey konuşulmuş yine. Bende 2 haftada 2 kilo aldım. Ben kız olduğunu duyunca çok sevinmiştim ekşi yedirir, tatlı yiyip kilo almam diye ama ben baya tatlı yiyorum. Keşke tiksinsem tatlıdan ekşiye dönsem. Göbeğim benim baya belirgin cumartesi günü bir hanımefendi metroda bana yer vermek istediğine göre dışarıdan da artık belli oluyor.
Günaydın. Büyük kuzuyu okula bıraktım geldim. Bi baktım küçüğüm hazırlanmış bile.
Buğün gösterisi var teyzeleri. İlk gösterisi olduğu için çok heyecanlı.bende aynı şekilde. Zeynep hanımla birlikte gidip ablamızı izliyeceğiz.
Şimdiden cumhuriyet bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.
Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnet ve saygıyla anıyoruz.
Valla ben bi tiksindim pir tiksindim tatlidan. Yeni yeni yemeye basladim. Gecen hafta da dr %70 erkk demisti. Eger degismezse arastrmalrima gore erkkler once tatlidan tiksindirio sonradan yedirioGünaydın kızlarDün misafirim vardı pek bakamadım buralara. Bir sürü şey konuşulmuş yine. Bende 2 haftada 2 kilo aldım. Ben kız olduğunu duyunca çok sevinmiştim ekşi yedirir, tatlı yiyip kilo almam diye ama ben baya tatlı yiyorum. Keşke tiksinsem tatlıdan ekşiye dönsem. Göbeğim benim baya belirgin cumartesi günü bir hanımefendi metroda bana yer vermek istediğine göre dışarıdan da artık belli oluyor.
Aynen canım, güzelmiş valla.Günaydın canım. Ne güzel karınlar çıkmaya başlamış. Yer verilme hissi de güzeldir eminim.
Belki bende ilerleyen zamanlarda ekşiye düşerim o zaman.Valla ben bi tiksindim pir tiksindim tatlidan. Yeni yeni yemeye basladim. Gecen hafta da dr %70 erkk demisti. Eger degismezse arastrmalrima gore erkkler once tatlidan tiksindirio sonradan yediriobastan beri eksi ve tuzluyu cok seviorm. Kac kisiye sordysam hep tatlidan tiksinmisler. Son aylar tatli yemeye baslamislar
Bana da balık yağı önerdi ama hala başlamadım ben. Normalde severim ama şu anda adını duymaya tahammülüm yok. Sanki hep böyle gidecek gibi geliyor tüm hamileliğimde , o yüzden başlayacağım ben deKızlar günaydın. Ben balık yiyemiyorum. Olmuyor yani kendimi bildim bileli yemedim. Bebek için geçen ay zorladım, öğüre öğüre bir hal oldum. Şimdi doktora sordum balık yağı almam gerekir mi diye. Dördüncü ayda başla dedi. Artık başlamam lazım yani. Ama bir zararı olur mu sizce? Bilgisi, deneyimi olan yardim eder mi bana? Ayrıca hangi markayı önerirsiniz? Kullanan var mı aranizda gebelikte balık yağı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?