- 18 Temmuz 2013
- 1.282
- 1.519
- 333
Ne güzel yaMasaallah. Ben basinda 3kg verdim halen 3kg yerine gelmedi.
Ben de aynı şekilde öyle bir tiksindim ki şekerden kendime hayret ettim hala da öyle zerre canım şeker istemiyor hatta magnezyum verdi doktor şekerli olduğu için içmek zulüm geliyor. İşim gücüm tuzlu,ekşi ama benim kızım oluyor galiba bu işin kesin matematiği yokValla ben bi tiksindim pir tiksindim tatlidan. Yeni yeni yemeye basladim. Gecen hafta da dr %70 erkk demisti. Eger degismezse arastrmalrima gore erkkler once tatlidan tiksindirio sonradan yediriobastan beri eksi ve tuzluyu cok seviorm. Kac kisiye sordysam hep tatlidan tiksinmisler. Son aylar tatli yemeye baslamislar
Umarım bebek zayıf kalmazNe güzel ya
Aynn mantigi yok. Hani diolrdi ya ye eksiyi cikar ayseyi diyeBen de aynı şekilde öyle bir tiksindim ki şekerden kendime hayret ettim hala da öyle zerre canım şeker istemiyor hatta magnezyum verdi doktor şekerli olduğu için içmek zulüm geliyor. İşim gücüm tuzlu,ekşi ama benim kızım oluyor galiba bu işin kesin matematiği yok
Kesinlikle öyle hatta ben normalde kılsız bir insanım öyle bir kıl oldu ki her tarafım kesin diyorum erkek yani çünkü testosteron salgılıyor erkek bebekler ilk benzetmede de doktor erkeğe benziyor falan dedi burada bir nub teorisi var onlara sordum onlar diyor erkek, bende baya havalara girdimAynn mantigi yok. Hani diolrdi ya ye eksiyi cikar ayseyi diyeo yuzden ben de sordum millete. Demk ki her sey bebiklere baglii cinssiyete deilmis
Bende de tuylenme artti yaaKesinlikle öyle hatta ben normalde kılsız bir insanım öyle bir kıl oldu ki her tarafım kesin diyorum erkek yani çünkü testosteron salgılıyor erkek bebekler ilk benzetmede de doktor erkeğe benziyor falan dedi burada bir nub teorisi var onlara sordum onlar diyor erkek, bende baya havalara girdimcanım kızıma çok ayıp oldu bu yuzden akıl ağacı bir daha doktor bir şey söyleyene kadar hic bir şeyi umursamayacağım
Ben iki oglumdada eksi tuzlu yedim hep deli gibi acı biber turşusu yiyordum. Bunda tursudan tiksindim sadece salgam icebiliyorum. Tatlı şeyler istiyor cnm hep. Bundaki yediğim herşey çok farklı diğer iki gebelikten. Erkeklerde ayrıca sabah öğlen abartısız et yiyordum cnm istiyordu.bunda etten de tiksindimAynn mantigi yok. Hani diolrdi ya ye eksiyi cikar ayseyi diyeo yuzden ben de sordum millete. Demk ki her sey bebiklere baglii cinssiyete deilmis
Bendede killanma arttı ama kızKesinlikle öyle hatta ben normalde kılsız bir insanım öyle bir kıl oldu ki her tarafım kesin diyorum erkek yani çünkü testosteron salgılıyor erkek bebekler ilk benzetmede de doktor erkeğe benziyor falan dedi burada bir nub teorisi var onlara sordum onlar diyor erkek, bende baya havalara girdimcanım kızıma çok ayıp oldu bu yuzden akıl ağacı bir daha doktor bir şey söyleyene kadar hic bir şeyi umursamayacağım
Benim doğru çıktı bu bebegimde erkek çıkıyor erkek dedi doktor oglumda da doğru çıkmıştıKızlar selam. Çin takvimi yapıp doğru çıkan var mı ya akşam akşam merak ettim. Ben şimdi baktım da erkek çıkıyor
Bundan sonra ye eksiyi cikar hakkiyi olacakBen iki oglumdada eksi tuzlu yedim hep deli gibi acı biber turşusu yiyordum. Bunda tursudan tiksindim sadece salgam icebiliyorum. Tatlı şeyler istiyor cnm hep. Bundaki yediğim herşey çok farklı diğer iki gebelikten. Erkeklerde ayrıca sabah öğlen abartısız et yiyordum cnm istiyordu.bunda etten de tiksindim
Şans meselesi heralde yaBenim doğru çıktı bu bebegimde erkek çıkıyor erkek dedi doktor oglumda da doğru çıkmıştı
Ay inşallah 2. Sakin olmasina cok ihtiyacım var. Oğlum 4 yasinda ama biraz huysuz bazen başa çıkamıyorumİki çocuk arası az olunca zor oluyor gerçekten. Dua edin bebek sakin olsun. Genelde 2.ler daha sakin oluyor. Benim de 2.min bebekliği rahattı baya. Bir şekilde büyüyorlar sağlıklı olsunlar da yeter
Oglumda Aynisini yaşadım canim hemşire tuzu yasaklamisti odem oluşmaya başladığında şimdi de aynı hiç tatlı goresim yok şimdi de erkek evlat bekliyorumValla ben bi tiksindim pir tiksindim tatlidan. Yeni yeni yemeye basladim. Gecen hafta da dr %70 erkk demisti. Eger degismezse arastrmalrima gore erkkler once tatlidan tiksindirio sonradan yediriobastan beri eksi ve tuzluyu cok seviorm. Kac kisiye sordysam hep tatlidan tiksinmisler. Son aylar tatli yemeye baslamislar
Ben 4. Aya girince doktor ımom omega 3 başladı onu içiyorum hergun 1 tane oğlumda da aynısını kullanmıştım bir zararını gormedim.Kızlar günaydın. Ben balık yiyemiyorum. Olmuyor yani kendimi bildim bileli yemedim. Bebek için geçen ay zorladım, öğüre öğüre bir hal oldum. Şimdi doktora sordum balık yağı almam gerekir mi diye. Dördüncü ayda başla dedi. Artık başlamam lazım yani. Ama bir zararı olur mu sizce? Bilgisi, deneyimi olan yardim eder mi bana? Ayrıca hangi markayı önerirsiniz? Kullanan var mı aranizda gebelikte balık yağı?
Hii maslllhhOglumda Aynisini yaşadım canim hemşire tuzu yasaklamisti odem oluşmaya başladığında şimdi de aynı hiç tatlı goresim yok şimdi de erkek evlat bekliyorum
Ödem son aylarda olur. Daha çok sıcak havalarda oluyo bu hamileliğimde olmaz inşallh diyorum. Tatlı yiyrmyrum asla hep ekşi tuzlu şeyler yiyorm. Hamileliğimiz kış aylarına denk geldiği için olmaz inşallah çok fazla ödemHii maslllhhgelsin paşalar. Bu odem ne zmn baslar kii acabaa ben hala tuz yiyorm da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?