2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bugün tüm gün evdeyim, bulantı ilacı almadan bir deneyeyim dedim nasıl olacak. Off bulantı., Kusma bir de üstüne baş dönmesi tam gaz devam. 13+4 te hala böyleyim. Cidden umutsuzluğa kapılıyorum bazen hiç geçmeyecek diye ilaç sayesinde iyiymisim yoksa yok yani olmuyor

Ben de aynı şekilde öyle bir tiksindim ki şekerden kendime hayret ettim hala da öyle zerre canım şeker istemiyor hatta magnezyum verdi doktor şekerli olduğu için içmek zulüm geliyor. İşim gücüm tuzlu,ekşi ama benim kızım oluyor galiba bu işin kesin matematiği yok

Aynn mantigi yok. Hani diolrdi ya ye eksiyi cikar ayseyi diye o yuzden ben de sordum millete. Demk ki her sey bebiklere baglii cinssiyete deilmis

Aynn mantigi yok. Hani diolrdi ya ye eksiyi cikar ayseyi diye o yuzden ben de sordum millete. Demk ki her sey bebiklere baglii cinssiyete deilmis
Kesinlikle öyle hatta ben normalde kılsız bir insanım öyle bir kıl oldu ki her tarafım kesin diyorum erkek yani çünkü testosteron salgılıyor erkek bebekler ilk benzetmede de doktor erkeğe benziyor falan dedi burada bir nub teorisi var onlara sordum onlar diyor erkek, bende baya havalara girdim canım kızıma çok ayıp oldu bu yuzden akıl ağacı bir daha doktor bir şey söyleyene kadar hic bir şeyi umursamayacağım

Bende de tuylenme artti yaa ben de atmistm nuba bana da erkk dendi. Simdilk her sey erkk yonnde. Hayrlisi bklm

Ben iki oglumdada eksi tuzlu yedim hep deli gibi acı biber turşusu yiyordum. Bunda tursudan tiksindim sadece salgam icebiliyorum. Tatlı şeyler istiyor cnm hep. Bundaki yediğim herşey çok farklı diğer iki gebelikten. Erkeklerde ayrıca sabah öğlen abartısız et yiyordum cnm istiyordu.bunda etten de tiksindim

Bendede killanma arttı ama kız

Bundan sonra ye eksiyi cikar hakkiyi olacak her sey tersine dondu. Buyuk ihtimlle artk bnmki de oglan

İki çocuk arası az olunca zor oluyor gerçekten. Dua edin bebek sakin olsun. Genelde 2.ler daha sakin oluyor. Benim de 2.min bebekliği rahattı baya. Bir şekilde büyüyorlar sağlıklı olsunlar da yeter
Ay inşallah 2. Sakin olmasina cok ihtiyacım var. Oğlum 4 yasinda ama biraz huysuz bazen başa çıkamıyorum

İkinci çocuklar 3yasindan itibaren kök sokturmeye başlıyorlar. Birinci çocuğu resmen bastiriyorlar. Çünkü ikinciler herşeyi görerek öğreniyorlar avantajları o resmen. Birinciler çok acemi büyüyor.

Oglumda Aynisini yaşadım canim hemşire tuzu yasaklamisti odem oluşmaya başladığında şimdi de aynı hiç tatlı goresim yok şimdi de erkek evlat bekliyorum

Ben 4. Aya girince doktor ımom omega 3 başladı onu içiyorum hergun 1 tane oğlumda da aynısını kullanmıştım bir zararını gormedim.

Hii maslllhh gelsin paşalar. Bu odem ne zmn baslar kii acabaa ben hala tuz yiyorm da
Ödem son aylarda olur. Daha çok sıcak havalarda oluyo bu hamileliğimde olmaz inşallh diyorum. Tatlı yiyrmyrum asla hep ekşi tuzlu şeyler yiyorm. Hamileliğimiz kış aylarına denk geldiği için olmaz inşallah çok fazla ödem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…