Ii bari icim rahatldi. Insllh duba olmayizÖdem son aylarda olur. Daha çok sıcak havalarda oluyo bu hamileliğimde olmaz inşallh diyorum. Tatlı yiyrmyrum asla hep ekşi tuzlu şeyler yiyorm. Hamileliğimiz kış aylarına denk geldiği için olmaz inşallah çok fazla ödem
Aynı aşermelee benim bebek erkek yoksa bir erkek çocuk da size mi geliyor
Bu bendede oldu akıntı normal hapşırınca kusarken falan ekstradan fazlaca geldiği oluyor bu haftalarda normal benim şu hafta itibariyle azaldı biraz daha korkma doktoruma sormuştum aslında akıntı iyi birşey enfeksiyon ve bakterilere karşı koruma amaçlı salgılanıyormuş bana doktor fitil ya da baska birşey vermediHayırlı akşamlar kızlar, bu ara fazlaca sarı akıntım var yoğun kıvamlı.. Misal öğürdüğümde, hapşırdığımda falan da birden geldiğini hissediyorum. Koku veya başka belirti yok. Bu sizce normal mi? Lütfen normal deyin, yoksa doktorun yine alttan o maşa gibi aleti sokmasından korkuyorum muayene için
Bir arkadaşımız yazdı, bulursam göndereceğim size mesajı. Küçük parça gazlı bez almış doktor önerisiyle eczaneden. O da olur. Kullan at ve sterilÇok mantıklı aslında ama yapabilir miyiz ki? Ben de günlük pedden daha iyidir diye tuvalet kağıdı koyuyorum ama dediğin gibi parçalanıyor o da..
Aaa süper, evde gazlı bezim vardı hiç aklıma gelmedi. Eczaneden de yedekleyeyim.Bir arkadaşımız yazdı, bulursam göndereceğim size mesajı. Küçük parça gazlı bez almış doktor önerisiyle eczaneden. O da olur. Kullan at ve sterilBugün eczaneye gidip bakacağım onlara da. Pedin her türü şu an başka hastalıklara davetiye...
Ben eczaneden gazlı bez aldım küçükleri var onları. Ped gibi kullanıp atıyorum ameliyatlardan sonra da ped yerine gazlı bez önermişti çünkü doktorum siz de öyle yapın tuvalet kağıdı çok tehlikeli hele de akıntı çok olunca çöl zararlı
Evet gerçekten pratik. Çok teşekkürler sizlereAaa süper, evde gazlı bezim vardı hiç aklıma gelmedi. Eczaneden de yedekleyeyim.
Canım, ben ne yapayım, ekşiler, etler ve pastalar, tatlılar aynı öğünde yiyorumBundan sonra ye eksiyi cikar hakkiyi olacakher sey tersine dondu. Buyuk ihtimlle artk bnmki de oglan
Yok canım ya o alıyordur alması gerekeniUmarım bebek zayıf kalmaz
Sen ucmussun bayaCanım, ben ne yapayım, ekşiler, etler ve pastalar, tatlılar aynı öğünde yiyorumTahminde bulunmak mümkün değil. Karnım sivri sadece ama ilk erkeğe de hiç benzemiyor diğer belirtilerim hayırlısı olsun hepimize
Bilimsel bilgi değil ama ileride çok oturmuş bir olgun karakter olabilir ilk oğlunuz. Benimki doğarken aglamayip bilgiç bilgiç etrafına bakıp bana kitlendi. Doğumda yapıyor bunları. Şimdi 2 yaş tatliliklarimiz ! başladı. Bazen dişlerimi öyle sıkıyorum ki damaklarim ve başım ağrıyor. Bilinçli yapmıyorlar ve baskilamamak lazımmış ilerideki sağlıklı psikolojisi için. Biz bunun sonucunda huniyle dolaşırken onlar rahat, olgun bireyler olsun diye herşeyAy inşallah 2. Sakin olmasina cok ihtiyacım var. Oğlum 4 yasinda ama biraz huysuz bazen başa çıkamıyorum
İşte bunlar hep hormonSen ucmussun bayaAllh sonunu hayretsin
Bu haftasonu çok güzel dakikalardi benim için baya hareketlendi.Kızımı dürtükleyip duruyorum hadi tepkile artk diye
Tüylenme artmadı bende hiç ama karnım sivriKesinlikle öyle hatta ben normalde kılsız bir insanım öyle bir kıl oldu ki her tarafım kesin diyorum erkek yani çünkü testosteron salgılıyor erkek bebekler ilk benzetmede de doktor erkeğe benziyor falan dedi burada bir nub teorisi var onlara sordum onlar diyor erkek, bende baya havalara girdimcanım kızıma çok ayıp oldu bu yuzden akıl ağacı bir daha doktor bir şey söyleyene kadar hic bir şeyi umursamayacağım
Ayy ne diyorsunuz, öyle olursa ben iki huni takarım artıkİkinci çocuklar 3yasindan itibaren kök sokturmeye başlıyorlar. Birinci çocuğu resmen bastiriyorlar. Çünkü ikinciler herşeyi görerek öğreniyorlar avantajları o resmen. Birinciler çok acemi büyüyor.
Ole vallaaİşte bunlar hep hormon. Ben değilim vallahi
Amin amiinHerkes farklı farklı yasiyor gebeligi. Kimi tatlı kimi eksi yiyor.kimi kıllı kimi kılsızkimisi karnı top gibi yuvarlak kimisi sivri biber gibi sivri bu benzetme seruvenleri Biz kadınlar bitiremeyiz. erkeklerin askerlik hikayeleri senelerce ölünceye kadar.kadinlarin doğum ve hamilelik hikayeleri de aynı şekilde ölünceye kadar anlat anlat bitmez Allah sonumuzu hayır etsin Nisan'a kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?