2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ii bari icim rahatldi. Insllh duba olmayiz

Cumartesi kontrolümüz var, doktor cinsiyeti öğrenebiliriz demişti çok heyecanlanmıştım ama burada cinsiyet değiştiren bebişleri duydukça hiç heyecanım kalmadı Doktor ne derse desin sanırım bir ay kadar daha emin olamayacağım.

Bu bendede oldu akıntı normal hapşırınca kusarken falan ekstradan fazlaca geldiği oluyor bu haftalarda normal benim şu hafta itibariyle azaldı biraz daha korkma doktoruma sormuştum aslında akıntı iyi birşey enfeksiyon ve bakterilere karşı koruma amaçlı salgılanıyormuş bana doktor fitil ya da baska birşey vermedi

Çok mantıklı aslında ama yapabilir miyiz ki? Ben de günlük pedden daha iyidir diye tuvalet kağıdı koyuyorum ama dediğin gibi parçalanıyor o da..
Bir arkadaşımız yazdı, bulursam göndereceğim size mesajı. Küçük parça gazlı bez almış doktor önerisiyle eczaneden. O da olur. Kullan at ve steril Bugün eczaneye gidip bakacağım onlara da. Pedin her türü şu an başka hastalıklara davetiye...

Aaa süper, evde gazlı bezim vardı hiç aklıma gelmedi. Eczaneden de yedekleyeyim.

Aaa süper, evde gazlı bezim vardı hiç aklıma gelmedi. Eczaneden de yedekleyeyim.
Evet gerçekten pratik. Çok teşekkürler sizlere

Bundan sonra ye eksiyi cikar hakkiyi olacak her sey tersine dondu. Buyuk ihtimlle artk bnmki de oglan
Canım, ben ne yapayım, ekşiler, etler ve pastalar, tatlılar aynı öğünde yiyorum Tahminde bulunmak mümkün değil. Karnım sivri sadece ama ilk erkeğe de hiç benzemiyor diğer belirtilerim hayırlısı olsun hepimize

Sen ucmussun baya Allh sonunu hayretsin

Ay inşallah 2. Sakin olmasina cok ihtiyacım var. Oğlum 4 yasinda ama biraz huysuz bazen başa çıkamıyorum
Bilimsel bilgi değil ama ileride çok oturmuş bir olgun karakter olabilir ilk oğlunuz. Benimki doğarken aglamayip bilgiç bilgiç etrafına bakıp bana kitlendi. Doğumda yapıyor bunları. Şimdi 2 yaş tatliliklarimiz ! başladı. Bazen dişlerimi öyle sıkıyorum ki damaklarim ve başım ağrıyor. Bilinçli yapmıyorlar ve baskilamamak lazımmış ilerideki sağlıklı psikolojisi için. Biz bunun sonucunda huniyle dolaşırken onlar rahat, olgun bireyler olsun diye herşey Çocuk yetiştirmek hiç ama hiç kolay değilmiş vesselam. Allah yardımcımız olsun, doğru şeyler yapalım hep anne olarak.

Tüylenme artmadı bende hiç ama karnım sivri Matematik ve mantık teorileri cozduruyor bize şimdiden bu yumurcaklar

Herkes farklı farklı yasiyor gebeligi. Kimi tatlı kimi eksi yiyor.kimi kıllı kimi kılsız kimisi karnı top gibi yuvarlak kimisi sivri biber gibi sivri bu benzetme seruvenleri Biz kadınlar bitiremeyiz. erkeklerin askerlik hikayeleri senelerce ölünceye kadar.kadinlarin doğum ve hamilelik hikayeleri de aynı şekilde ölünceye kadar anlat anlat bitmez Allah sonumuzu hayır etsin Nisan'a kadar

Amin amiin dogru tespit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…