Bizde bu gün 17+0 olduk sabırsızlanıyorummBu haftasonu çok güzel dakikalardi benim için baya hareketlendi.(17.hafta) Oğluşumu da 16. hafta net hissetmeye başlamıştım.
Darısı tez vakitte hareket isteyenlere
Malesef birazcık öyle oluyor. Etrafimdan da gözlemlediğim kadarıyla ikinci çocuklar afat oluyorAyy ne diyorsunuz, öyle olursa ben iki huni takarım artık
Sivriyse kesin erkektirTüylenme artmadı bende hiç ama karnım sivriMatematik ve mantık teorileri cozduruyor bize şimdiden bu yumurcaklar
Fatma'cim gunahimi aldinizValla ben bi tiksindim pir tiksindim tatlidan. Yeni yeni yemeye basladim. Gecen hafta da dr %70 erkk demisti. Eger degismezse arastrmalrima gore erkkler once tatlidan tiksindirio sonradan yediriobastan beri eksi ve tuzluyu cok seviorm. Kac kisiye sordysam hep tatlidan tiksinmisler. Son aylar tatli yemeye baslamislar
Siz zayıf kalıyorsunuz ama toplamda doğuma kadar 6-7 kilo alsanız yeterli. Bebek besleniyor merak etmeyinUmarım bebek zayıf kalmaz
E valla bana soleyenlern yalancisiyim.Fatma'cim gunahimi aldinizbakin son aylara doğru tatlı sevdiriyormus erkek bebek ilk üç ay tüm yemeklerden tiksinip şimdi hepsini bir yemeye başladım sadece
Vitaminimle yanyana kit halinde satılıyor balık yağı. Ben içiyorum. Markayı fotoğraf olarak paylasmistim ama sanırım Türkiye'de yok. Nestle'nin Materna diye bir vitamini.Kanada'dayim şu anda burada doğum kliniği öneriyor direct ilacı başta kendileri verdi, bitince devam ettim kendim alıp...Kızlar günaydın. Ben balık yiyemiyorum. Olmuyor yani kendimi bildim bileli yemedim. Bebek için geçen ay zorladım, öğüre öğüre bir hal oldum. Şimdi doktora sordum balık yağı almam gerekir mi diye. Dördüncü ayda başla dedi. Artık başlamam lazım yani. Ama bir zararı olur mu sizce? Bilgisi, deneyimi olan yardim eder mi bana? Ayrıca hangi markayı önerirsiniz? Kullanan var mı aranizda gebelikte balık yağı?
inşaallah ben zayıf kalim kg almayım veremiyorum uzunca bir süre.diger iki gebelikte 20ser kg aldım yaklaşık ikisinin toplamı bende 40kgdan 20si kaldı.Siz zayıf kalıyorsunuz ama toplamda doğuma kadar 6-7 kilo alsanız yeterli. Bebek besleniyor merak etmeyin
Kutlu, mutlu olsun Atatürk'ümüzün ve dava arkadaşlarının kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'miz.Günaydın. Büyük kuzuyu okula bıraktım geldim. Bi baktım küçüğüm hazırlanmış bile.
Buğün gösterisi var teyzeleri. İlk gösterisi olduğu için çok heyecanlı.bende aynı şekilde. Zeynep hanımla birlikte gidip ablamızı izliyeceğiz.
Şimdiden cumhuriyet bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.
Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnet ve saygıyla anıyoruz.
Merhaba canım, evet o da nispeten önemli. Sütyen alışverişi yaptim. Ama inanılmaz şişler.. Sırt ağrısı yapar. Kedi gerinmesi hareketi vardır bilirsiniz, ben onla toparliyorum biraz boyun, sırt ve omuzlarımi...Banybirds cok gecmis olsun umarim simdi daha iyisindir,benimde sırt agrilariyla basim belada sabaha karsi şiddetleniyor uykuyu eziyete ceviriyor neden basladi bu sirt agrisi anlamadim gögusler buyuyuncede oluyormus benimde goguslerim epey buyudu
Canım bende de aritmi var. Aslında bir süredir yoktu ama bir haftadır yine rahatsız ediyor beni :/ Özeldeki doktor devlette bir hastaneyi önerdi, aritmi polikliniği varmış ama randevu alamıyorum haftalardır..Benim gibi çarpıntısı olan arkadaş vardi. Acep kimdi o annemiz. Geçtimi çarpıntısı acaba merak ettim.benim ki halen hat safhada ilerliyor
Benim öyle bir çarpıntım var ki bende tansiyon aleti var ölçüyorum tansiyon düşük nabız 100 115 falan çıkıyor öyle kötü oluyorum ki özellikle kahvaltıdan sonra bir de merdiven çıkarken evim dubleks mecburen inip çıkıyorum ama nasil zorlanıyorum bu hafta kardiyolojiye mi gitsem diye düşünürken azıcık doktor röportajlarını falan okudum bu durumun çok normal olduğunu söylemisler içim rahatladı.Benim gibi çarpıntısı olan arkadaş vardi. Acep kimdi o annemiz. Geçtimi çarpıntısı acaba merak ettim.benim ki halen hat safhada ilerliyor
Benm de ilk gebeligim sadece simdilk sutyen aldm kendimeÖnümüzdeki aylar için kıyafet planı yapan arkadaşlar var mı? Ben kış hamilesi olmadım daha once. Daha önce doğumu Ocak, Subat, Mart, Nisan ayında yapmış olanlar var mı? Pantolon mu giydiniz hep? Eteklerime ve elbiselerime veda edeceğim sanırım. Öne eğilmek, külotlu çorap giymek zorlasmaya başladı. Karnım büyüdü baya benim de
çatlayacak bir cilt yapınız varsa ilkinde çatlar zaten. ikinci ve üçüncüde fazlalasir. zaten cildiniz esnekse çatlama ya hiç olmaz ya da çok az olur. benim iki gebelikte göbek deliği etrafında bir iki santim uzunluğunda çok ince iki üç çatlağım var. normal zamanda belli bile olmuyor ama gebelikte karin şişip göbek deliği dışarı çıkınca görünüyor. bunda nasıl olacak bilmiyorum.İlk hamilelikte çatlaklar fazla olur mu 2. Yada 3. Hamilelikte mi başlar
benim minik kızım ocak doğumlu. pantolon tunik giymiştim. bunda daha bir şey almadım ama almam lazım en az iki pantolon. şimdilik beli lastikli yazlık bol paça pantolonla idare ediyorum.Önümüzdeki aylar için kıyafet planı yapan arkadaşlar var mı? Ben kış hamilesi olmadım daha once. Daha önce doğumu Ocak, Subat, Mart, Nisan ayında yapmış olanlar var mı? Pantolon mu giydiniz hep? Eteklerime ve elbiselerime veda edeceğim sanırım. Öne eğilmek, külotlu çorap giymek zorlasmaya başladı. Karnım büyüdü baya benim de
Canım doktora görün için rahat edecekse ama nabzın yüksek çıkması ile çarpıntı biraz farklı şeyler.. Misal benim ritim bozukluğum var, kalbim çift atıyor hatta 3lüyor ve nadiren de 4lüyor. Öyle zamanlarda kötü oluyorum. Kalbe holter bağlandı 24 saatlik ve kaydedildi. İlaç veremiyorlar gebelik sebebiyle ama doktor dedi ki ilk 5 ay gebelikte kalbe yükleniyor vücut ama sonrasında azalmasını bekleriz. Benim gebelik öncesinde de vardı zaten, o yüzden hepten arttı. Umarım azalır giderek..Benim öyle bir çarpıntım var ki bende tansiyon aleti var ölçüyorum tansiyon düşük nabız 100 115 falan çıkıyor öyle kötü oluyorum ki özellikle kahvaltıdan sonra bir de merdiven çıkarken evim dubleks mecburen inip çıkıyorum ama nasil zorlanıyorum bu hafta kardiyolojiye mi gitsem diye düşünürken azıcık doktor röportajlarını falan okudum bu durumun çok normal olduğunu söylemisler içim rahatladı.
Evet sendin hatırladım cnm.bende de var Aritmi. Ben de çok kötü oluyorum. Sabahları çok fazla ve gün içinde de sürekli oluyor.Canım bende de aritmi var. Aslında bir süredir yoktu ama bir haftadır yine rahatsız ediyor beni :/ Özeldeki doktor devlette bir hastaneyi önerdi, aritmi polikliniği varmış ama randevu alamıyorum haftalardır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?