2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Fatma'cim gunahimi aldiniz bakin son aylara doğru tatlı sevdiriyormus erkek bebek ilk üç ay tüm yemeklerden tiksinip şimdi hepsini bir yemeye başladım sadece

Benim gibi çarpıntısı olan arkadaş vardi. Acep kimdi o annemiz. Geçtimi çarpıntısı acaba merak ettim.benim ki halen hat safhada ilerliyor

Fatma'cim gunahimi aldiniz bakin son aylara doğru tatlı sevdiriyormus erkek bebek ilk üç ay tüm yemeklerden tiksinip şimdi hepsini bir yemeye başladım sadece
E valla bana soleyenlern yalancisiyim. ilk aylar cok tiksindm sonra yedim dediler napam anacim

Vitaminimle yanyana kit halinde satılıyor balık yağı. Ben içiyorum. Markayı fotoğraf olarak paylasmistim ama sanırım Türkiye'de yok. Nestle'nin Materna diye bir vitamini.Kanada'dayim şu anda burada doğum kliniği öneriyor direct ilacı başta kendileri verdi, bitince devam ettim kendim alıp...

Reactions: Kuf
Siz zayıf kalıyorsunuz ama toplamda doğuma kadar 6-7 kilo alsanız yeterli. Bebek besleniyor merak etmeyin
inşaallah ben zayıf kalim kg almayım veremiyorum uzunca bir süre.diger iki gebelikte 20ser kg aldım yaklaşık ikisinin toplamı bende 40kgdan 20si kaldı.

Kutlu, mutlu olsun Atatürk'ümüzün ve dava arkadaşlarının kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'miz.
Gösterisinde başarılar yavrumuza

Merhaba canım, evet o da nispeten önemli. Sütyen alışverişi yaptim. Ama inanılmaz şişler.. Sırt ağrısı yapar. Kedi gerinmesi hareketi vardır bilirsiniz, ben onla toparliyorum biraz boyun, sırt ve omuzlarımi...

Benim gibi çarpıntısı olan arkadaş vardi. Acep kimdi o annemiz. Geçtimi çarpıntısı acaba merak ettim.benim ki halen hat safhada ilerliyor
Canım bende de aritmi var. Aslında bir süredir yoktu ama bir haftadır yine rahatsız ediyor beni :/ Özeldeki doktor devlette bir hastaneyi önerdi, aritmi polikliniği varmış ama randevu alamıyorum haftalardır..

Merhaba sevgili annisler.. yazmaya hic firsatim olmadi maalesef mesajlarin hepsini de okumaya calisiyorum. Keyifler nasil bakalim ben iyiyim 20.haftayi bekliyorum heyecanla. Bebegimi ozledim ve cok da merak ediyorum. Buyudu mu nasil iyi midir vs vs... Vitamin ilaci hakkinda biseyler gordum burda. Ben de ayniyim Allahimmm her seferinde oguruyorum. Ne berbat biseydir bir de kocamannnn onun disinda kilomu her hafta not ediyorum. Her hafta artis var tabi gram olarak kilo olarak degil 200 gr 300 gr 400 gr degisiyor... Benim kizim olacak insallah ama oyle eksiye tatliya karsi asiri bir egilimim veya tiksintim yok. Canim cok tatli cekmiyor olsa yerim ama olmasa da olur modundayim. Tatli eksiden ziyade yemek olsun yiyeyim yeter ki aman ac kalmayayim gibi bir durumum var bakalim insallah abarti bir kilo alimim olmaz bu arada masallah erkekler almis basini gidiyor. Basta kizlar cogunlukta gibi duruyordu. Ya da kiz anneleri mi foruma daha cok yaziyor anlamadim onun disindaaa hamile yogasina baslamayi dusunuyorum. Gecen bir video deneyeyim dedim ama birak hamile halimle yapmayi normalde yapamayacagim hareketleri gsteriyorlardi videoda neyse sonradan daha iyi videolar buldum. Siz de youtube dan bakin isterseniz "ece vahapoglu" ismi.. ben doktorumdan izin almistim siz de sormadan baslamayasaniz.. benden bu kadar kizlar

Benim öyle bir çarpıntım var ki bende tansiyon aleti var ölçüyorum tansiyon düşük nabız 100 115 falan çıkıyor öyle kötü oluyorum ki özellikle kahvaltıdan sonra bir de merdiven çıkarken evim dubleks mecburen inip çıkıyorum ama nasil zorlanıyorum bu hafta kardiyolojiye mi gitsem diye düşünürken azıcık doktor röportajlarını falan okudum bu durumun çok normal olduğunu söylemisler içim rahatladı.

Önümüzdeki aylar için kıyafet planı yapan arkadaşlar var mı? Ben kış hamilesi olmadım daha once. Daha önce doğumu Ocak, Subat, Mart, Nisan ayında yapmış olanlar var mı? Pantolon mu giydiniz hep? Eteklerime ve elbiselerime veda edeceğim sanırım. Öne eğilmek, külotlu çorap giymek zorlasmaya başladı. Karnım büyüdü baya benim de

Benm de ilk gebeligim sadece simdilk sutyen aldm kendime tavsiyelri ben de dinlim

İlk hamilelikte çatlaklar fazla olur mu 2. Yada 3. Hamilelikte mi başlar
çatlayacak bir cilt yapınız varsa ilkinde çatlar zaten. ikinci ve üçüncüde fazlalasir. zaten cildiniz esnekse çatlama ya hiç olmaz ya da çok az olur. benim iki gebelikte göbek deliği etrafında bir iki santim uzunluğunda çok ince iki üç çatlağım var. normal zamanda belli bile olmuyor ama gebelikte karin şişip göbek deliği dışarı çıkınca görünüyor. bunda nasıl olacak bilmiyorum.
benim minik kızım ocak doğumlu. pantolon tunik giymiştim. bunda daha bir şey almadım ama almam lazım en az iki pantolon. şimdilik beli lastikli yazlık bol paça pantolonla idare ediyorum.

Canım doktora görün için rahat edecekse ama nabzın yüksek çıkması ile çarpıntı biraz farklı şeyler.. Misal benim ritim bozukluğum var, kalbim çift atıyor hatta 3lüyor ve nadiren de 4lüyor. Öyle zamanlarda kötü oluyorum. Kalbe holter bağlandı 24 saatlik ve kaydedildi. İlaç veremiyorlar gebelik sebebiyle ama doktor dedi ki ilk 5 ay gebelikte kalbe yükleniyor vücut ama sonrasında azalmasını bekleriz. Benim gebelik öncesinde de vardı zaten, o yüzden hepten arttı. Umarım azalır giderek..

Canım bende de aritmi var. Aslında bir süredir yoktu ama bir haftadır yine rahatsız ediyor beni :/ Özeldeki doktor devlette bir hastaneyi önerdi, aritmi polikliniği varmış ama randevu alamıyorum haftalardır..
Evet sendin hatırladım cnm.bende de var Aritmi. Ben de çok kötü oluyorum. Sabahları çok fazla ve gün içinde de sürekli oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…