2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Evet sendin hatırladım cnm.bende de var Aritmi. Ben de çok kötü oluyorum. Sabahları çok fazla ve gün içinde de sürekli oluyor.
Kalp doktoru bana sırt üstü yatma dedi, ve mümkünse soluna da çok yatma dedi. Ve mutlaka bol su içmemi tembihledi. Benim kalp kapakçığında da şekil bozukluğu varmış ama ondan olduğunu sanmıyorum görevini düzgün yapıyor görünüyor dedi. Sen de holter taktırmıştın galiba? Doktor ne dedi?

Aritmi yoksa eğer sırf hamilelikte başlayan bir halsizlik durumu varsa sabah kahvaltıdan sonraki halsizliginizi Bir takip edin. Eğer kahvaltıda sekerli şeyler yani bal reçel tuketiyorsaniz Bir kaç gün tuketmeyin.recel Yada bal gebelikte sabah tuketildigi zaman biran da açlık Kan şekerini yükseltiyor ve vücudu halsiz birakiyor.bunu Bir kadın dogumcu söylemişti.

Çok çok teşekkür ederim en iyisi gidip gözükmek galiba benim öncesinde yoktu böyle bir sıkıntım ama ne yazık ki ailemin büyük bölümü kalp hastası zaten genetik testte de kalp hastalığına eğilim çıkmıştı.

Evet cnm holter takılmıştı. Ölçümlerde gün içinde bozukluklar çıkmıştı. Banada bol su ayran el yapımı meyve suları önermişti. Stres sıkıntı heyecan yapmaman gerekiyor demişti. Ama iki oglumunda masaallah ı var dur durak bilmiyorlar. Stres tavan yani

Sadece hamilelikte başladı evet yani ozelikle 16. Haftadan sonra öncesinde yoktu. Hiç o dediğiniz şeyleri tuketmesemde oluyor yani şekerli şeyler tüketmem işim gücüm peynirpazar günü çay içiyordum kesin o çarpıyor dedim bugün sadece su içtim yine aynı. Size de çok teşekkür ederim vakit ayırıp yazıyorsunuz

Pantolon ve elbiseler rahat olur ama elbise kıs ayı için çokta iyi olmuyor nekadar da külotlu çorap giyilsede usutebiliriz ki zaten dediğin gibi çorap için eğilip giymekte zulüm oluyor.en rahatı pantolon

Rica ederim çay kahve içme durumunuz nasıl onlarda fazlasıyla tetikliyor.

Önceden sıkıntı yoksa bence büyük ihtimalle gebeliğe bağlıdır ve azalarak biter. Ama canım sen de sırt üstü yatmamaya ve bol su içmeye gayret et. Ailede kalp rahatsızlığı olduğu için bence de bir ara kardiyolojiye görünürsün.

Sorma ben de okulda hep sinir stres oluyorum öğrenciler deli edince.. Yaklaşık bir ay kadar önce bir sınıfta bildiğin kriz geçirdim, hayatımda hiç o kadar bağırmamıştım. O sınıf da erkek sınıfı ve erkek hocalar bile baş edemiyor, sanki sen sınıfta yoksun gibi geziniyorlar yanından geçip gidiyorlar otur diyorsun sen yokmuşsun gibi dalga geçiyorlar. Ben ders anlatmaya çalışırken böyle olunca en sonunda patladım ve elimdeki kitabı defalarca masaya çarptım çarptım çarptım durduramıyorum ama kendimi görseniz delirmiş dersiniz. Sonra bir bağırdım çocuklar şoka girdi herkes yerinde oturuyor falan Ama ben kalp krizi geçirecek gibi oldum, gözlerim karardı elim ve ayağım titriyor nasıl.. Dersten çıkınca bana bir rahatlama geldi o günden beri çarpıntım olmuyordu O sınıfı da aldılar zaten benden hamileyim diye.. Devam etsem heralde kafayı yerdim, şimdi hepten zıvanadan çıkmışlar çünkü.. Yapı olarak ne yazık ki naif bir yapım var, strese hiç gelemiyorum.

Ay kötü bir tecrübe olmuş o anki bagirmanizla yaşadığınız kriz. Allah esirgesin.ogretmenlik zor vesselâm. Ben iki çocukla sinirlerim tavan yaparken siz kaç çocukla uğraşıyorsunuz. Hep hormonlar hep

Ben 4. Aya girince doktor ımom omega 3 başladı onu içiyorum hergun 1 tane oğlumda da aynısını kullanmıştım bir zararını gormedim.
Çok teşekkür ederim ikinize de. Başka kullanan görmeyince endişe etmistim. Baslayayim o zaman. Amway balık yağı hakkında bilgisi olan var mı peki?

Rica ederim çay kahve içme durumunuz nasıl onlarda fazlasıyla tetikliyor.
Normalde hiç ama hiç çay içen ve seven biri değilim bi ara kahve bağımlısıydım ama onu da bıraktım gebelikten sonra haftada 1 ya da 2 kez kahve içiyorum geçen hafta hiç içmedim mesela. Amma özellikle birkaç haftadır resmen çay diye meliyorum en fazla haftanın 3 günü 3 çay bardağı içiyorum kendimi tanıyamıyorum gercekten ama yine de evde çay falan demlemiyorum aksam çay içme gibi bi alışkanlıkta yok ama şuan bile size yazarken canım çekiyor kendimi zor tuuyorum

Bencede ihmale gelmez. En azından kontrolleriniz yapılırsa kafanızda rahat eder. Benimde ailem çoğunluğu kalp tansiyon hastası malesef. Vefat edenlerimizin çoğunluğu kalp krizi yaşlı genç Hiç farketmiyor. Rabbim sağlık sıhhat versin hepimize inşaallah

Çok teşekkür ederim ikinize de. Başka kullanan görmeyince endişe etmistim. Baslayayim o zaman. Amway balık yağı hakkında bilgisi olan var mı peki?
Benim kuzenim kullanıyordu amwayi az çok biliyorum diger kuzenin de eşi satıyordu. Piyasada ondan çok daha iyi markalar olduğu konusunda size refarans olabilirim.

Ben de aşırı derece kahve içiyordum isyerinde. Hamileliği duyduğum an çay kahve isteğim biranda kesildi.sadece şuan tek kokusunu özlediğim kahve. Doğumdan sonra bol bol içersiniz inşaallah sizde

Benm cildim kuru illa ki çatlayacak ama dikkatli olsam daha iyi o zaman

Teşekkürler

Benim doktorum 12. haftamda başlattı, Krilom diye bir balık yağı.. Hiçbir şekilde balık tadı, kokusu falan gelmiyor.

Kızlar detaylı ultrason ne zaman yapılıyor ve bunu kendi doktorumuz yapmıyor mu? Yapmıyorsa nerede yaptıracağız biz bunu? Bu konuda pek bilgim yok. Sonra kaçırmayalım da zamanını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…