2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar detaylı ultrason ne zaman yapılıyor ve bunu kendi doktorumuz yapmıyor mu? Yapmıyorsa nerede yaptıracağız biz bunu? Bu konuda pek bilgim yok. Sonra kaçırmayalım da zamanını..
Canım ben en son gttiğmde randevu aldım. Kendi doktorun yapmıyo. Seni başka yere yönlendiriyolar bunun uzmanı başka. 24 kasıma verdi bana. Yaklaşık 22 haftalık olacak o zaman bebeğim. Brnim gttiğim hastane özel olmasına rağmen doktorum bir ay öncesinden randevu almam gerektiğini söyledi. Ben de öyle yaptm.

Kızlar detaylı ultrason ne zaman yapılıyor ve bunu kendi doktorumuz yapmıyor mu? Yapmıyorsa nerede yaptıracağız biz bunu? Bu konuda pek bilgim yok. Sonra kaçırmayalım da zamanını..
22 haftalıkken yaptırıcam ben canım. Doktorum öyle söylemişti. Perinatolog tarafından yapılıyor detaylı ultrason.

Ya bence şans fal baktırmak gibi biraz bence zaten 2 ihtimal var tutması ne kadar zor olabilir ki
Aynen öyle. Benm doktor gibi. Kız da olabilir erkek de diyo ya boğasım geliyo artıkhayr başka ihtimal mi var zaten

Doktora sen mi söyledin peki yoksa o direkt mi yönlendirdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…