Canım ben en son gttiğmde randevu aldım. Kendi doktorun yapmıyo. Seni başka yere yönlendiriyolar bunun uzmanı başka. 24 kasıma verdi bana. Yaklaşık 22 haftalık olacak o zaman bebeğim. Brnim gttiğim hastane özel olmasına rağmen doktorum bir ay öncesinden randevu almam gerektiğini söyledi. Ben de öyle yaptm.Kızlar detaylı ultrason ne zaman yapılıyor ve bunu kendi doktorumuz yapmıyor mu? Yapmıyorsa nerede yaptıracağız biz bunu? Bu konuda pek bilgim yok. Sonra kaçırmayalım da zamanını..
22 haftalıkken yaptırıcam ben canım. Doktorum öyle söylemişti. Perinatolog tarafından yapılıyor detaylı ultrason.Kızlar detaylı ultrason ne zaman yapılıyor ve bunu kendi doktorumuz yapmıyor mu? Yapmıyorsa nerede yaptıracağız biz bunu? Bu konuda pek bilgim yok. Sonra kaçırmayalım da zamanını..
Benim tuttu canimKızlar selam. Çin takvimi yapıp doğru çıkan var mı ya akşam akşam merak ettim. Ben şimdi baktım da erkek çıkıyor
Evet etkiler içimizde bizden beslenen minnaklar varEvet hamilelik etkiliyor diye bende duymuştum değerleri . Gönlünüz rahat olsun insllah
Bu iş tamamen şans sanırımBenim tuttu canim
Ya bence şans fal baktırmak gibi biraz benceM
Bu iş tamamen şans sanırımkızımda tutmuştu bunda tutmadı ya da ben öyle sanıyorum
Aynen öyle. Benm doktor gibi. Kız da olabilir erkek de diyo ya boğasım geliyo artıkYa bence şans fal baktırmak gibi biraz bencezaten 2 ihtimal var tutması ne kadar zor olabilir ki
Aaaa bebişler kafayı yedi14. Haftada büyük ihtimal kız demişti doktorum bugün pipiyi gördük
hayırlı olsun minik oğlunuz. sağlıkla gelsin insallah14. Haftada büyük ihtimal kız demişti doktorum bugün pipiyi gördük
Belli başlı arkadaşlar var forumu ayakta tutan sanırsam
Evet öyle görünüyoBelli başlı arkadaşlar var forumu ayakta tutan sanırsam
Ay bana 12de erkek demişti 13de kız dedi %85. Şuan cinsiyet degisenleri görünce acabami diyorum14. Haftada büyük ihtimal kız demişti doktorum bugün pipiyi gördük
Gözünuz aydin cinsiyet öğrenenler kervanına hoşgeldiniz.saglikla gelsin bebeğiniz14. Haftada büyük ihtimal kız demişti doktorum bugün pipiyi gördük
Haklısın valla. Ya bu doktorlar pek tecrübesiz ya bebişler pek haylazAy bana 12de erkek demişti 13de kız dedi %85. Şuan cinsiyet degisenleri görünce acabami diyorum
Doktora sen mi söyledin peki yoksa o direkt mi yönlendirdi?Canım ben en son gttiğmde randevu aldım. Kendi doktorun yapmıyo. Seni başka yere yönlendiriyolar bunun uzmanı başka. 24 kasıma verdi bana. Yaklaşık 22 haftalık olacak o zaman bebeğim. Brnim gttiğim hastane özel olmasına rağmen doktorum bir ay öncesinden randevu almam gerektiğini söyledi. Ben de öyle yaptm.
Kendi yönlendirdi. Teste gönderir gibi kağıt verdi biz de gdp ödeme yapıp gün aldık canım.Doktora sen mi söyledin peki yoksa o direkt mi yönlendirdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?