Ammaaaanneeeyy14. Haftada büyük ihtimal kız demişti doktorum bugün pipiyi gördük
Yok kz ne ssesizi masallhi varBelli başlı arkadaşlar var forumu ayakta tutan sanırsam
Sen öyle diyorsan öyledirYok kz ne ssesizi masallhi varhep bi msj var
Ay bende senin gibiydim İlk cinsiyet söylediğinde Ay bu üçüncü erkek dedim. Dr da bana aynısını dedi üçüncude tecrübe edinmiş dedi. Çıkıntı var işte dedim erkek bu dedim.kizlardada çıkıntı olabiliyor klitorisi büyük olabilir dedi.o yüzden 1hafta sonra netleşir dedi. 1hafta sonra gittiğimde Ay çıkıntı gitmiş kız bu dedim. Dr da Evet çıkıntı demekki klitoris miş dedi. %85kiz dediBenim kendi doktorum bakacak.Tikkabilla yine de kendi doktorunuza sorun tabi guveniyorsaniz. Ben guveniyorum doktoruma o yuzden onun bakmasini daha cok istiyorum yaaa bu cinsiyet konusu icin vallahi bence doktorlarda is yok kac kisiye bakiyorlar gunde yani simdiye uzmanlasmis olmalari gerekmiyor mu doktora son gittigimizde bebegim kapatmisti bacaklariyla ve arada kordon da vardi. Sonra sonra hareketlendi tabi ben gozlerimi ayirmadim ekrandan bir gosterdi kiz bu dedim doktordan once hatta esim dedi sen nerden biliyorsun doktor kiz kiz dedi ultrasona baka baka prof olmus artik dedi tabi bebek bacaklariyla kapatiyorsa bence doktorlarin bisey dememesi daha dogru olur ya zirt pirt cinsiyet mi degisir
Yani biz bile anliyorsak demek ki biraz da doktorlarda sucAy bende senin gibiydim İlk cinsiyet söylediğinde Ay bu üçüncü erkek dedim. Dr da bana aynısını dedi üçüncude tecrübe edinmiş dedi. Çıkıntı var işte dedim erkek bu dedim.kizlardada çıkıntı olabiliyor klitorisi büyük olabilir dedi.o yüzden 1hafta sonra netleşir dedi. 1hafta sonra gittiğimde Ay çıkıntı gitmiş kız bu dedim. Dr da Evet çıkıntı demekki klitoris miş dedi. %85kiz dedi
Tabi tabiYani biz bile anliyorsak demek ki biraz da doktorlarda suc
Aynen tüm gün yesem doymam misaliAyy inşallah Farketmez gerçi ama çok merak ediyorum Bugün bir Dr kontrolum var ama cinsiyeti sanmıyorum ogreneyim burada
Sizin de Kırmızı ete mi oldu
Aynen bizede bir erkek Bi kız en sonunda gösteröemeye başladı yok kordon var yok kız diyelşm üzülüyor insan Bi öyke Bi böyleBenim kendi doktorum bakacak.Tikkabilla yine de kendi doktorunuza sorun tabi guveniyorsaniz. Ben guveniyorum doktoruma o yuzden onun bakmasini daha cok istiyorum yaaa bu cinsiyet konusu icin vallahi bence doktorlarda is yok kac kisiye bakiyorlar gunde yani simdiye uzmanlasmis olmalari gerekmiyor mu doktora son gittigimizde bebegim kapatmisti bacaklariyla ve arada kordon da vardi. Sonra sonra hareketlendi tabi ben gozlerimi ayirmadim ekrandan bir gosterdi kiz bu dedim doktordan once hatta esim dedi sen nerden biliyorsun doktor kiz kiz dedi ultrasona baka baka prof olmus artik dedi tabi bebek bacaklariyla kapatiyorsa bence doktorlarin bisey dememesi daha dogru olur ya zirt pirt cinsiyet mi degisir
14. Haftada büyük ihtimal kız demişti doktorum bugün pipiyi gördük
Benimde aynı kızlarımda 7 de çıktı 3. Olduğu için mi 16 da dana gibi gönül varGöbeğim belirginleşti kilo vermeme rağmen. Ne tarafta olduğunu bile gözümle dahi görebiliyorumbi de hareketleri var ki sanki ilk kez hamilelik yaşıyomşm gibi ne acaip
Ben şunu duydum erkekler 15. Haftada cinswl organını tamamlıyor şu inş gönlünüze göre olurEki Görüntüle 2549154 Eki Görüntüle 2549154
Herhalde bu bacak arası boşken Bir sonraki gittiğim kontrolde erkeğe donmez dimi
Rabbim sağlıkli sıhhatli azalari tam hayırlı evlat olarak dünyaya getirmeyi nasip etsin hepimize inşaallahBen şunu duydum erkekler 15. Haftada cinswl organını tamamlıyor şu inş gönlünüze göre olur
Yok yaaa ben videolara falan bayagi baktim erkek olunca kucuk bir seyler oluyor oradaEki Görüntüle 2549154 Eki Görüntüle 2549154
Herhalde bu bacak arası boşken Bir sonraki gittiğim kontrolde erkeğe donmez dimi
Amiiiin insallahRabbim sağlıkli sıhhatli azalari tam hayırlı evlat olarak dünyaya getirmeyi nasip etsin hepimize inşaallah
Teşekkür ederim canımAaaa bebişler kafayı yedidönen dönene. Hayrlı olsun oğluşunuz
Ay değişebilir ya şok oldum benAy bana 12de erkek demişti 13de kız dedi %85. Şuan cinsiyet degisenleri görünce acabami diyorum
Ay bende hep seyrettim o videoları emin ol.Yok yaaa ben videolara falan bayagi baktim erkek olunca kucuk bir seyler oluyor oradabu benimki gibi gayet net belli kiz oldugu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?