2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benim kendi doktorum bakacak. Tikkabilla yine de kendi doktorunuza sorun tabi guveniyorsaniz. Ben guveniyorum doktoruma o yuzden onun bakmasini daha cok istiyorum yaaa bu cinsiyet konusu icin vallahi bence doktorlarda is yok kac kisiye bakiyorlar gunde yani simdiye uzmanlasmis olmalari gerekmiyor mu doktora son gittigimizde bebegim kapatmisti bacaklariyla ve arada kordon da vardi. Sonra sonra hareketlendi tabi ben gozlerimi ayirmadim ekrandan bir gosterdi kiz bu dedim doktordan once hatta esim dedi sen nerden biliyorsun doktor kiz kiz dedi ultrasona baka baka prof olmus artik dedi tabi bebek bacaklariyla kapatiyorsa bence doktorlarin bisey dememesi daha dogru olur ya zirt pirt cinsiyet mi degisir

Ay bende senin gibiydim İlk cinsiyet söylediğinde Ay bu üçüncü erkek dedim. Dr da bana aynısını dedi üçüncude tecrübe edinmiş dedi. Çıkıntı var işte dedim erkek bu dedim.kizlardada çıkıntı olabiliyor klitorisi büyük olabilir dedi.o yüzden 1hafta sonra netleşir dedi. 1hafta sonra gittiğimde Ay çıkıntı gitmiş kız bu dedim. Dr da Evet çıkıntı demekki klitoris miş dedi. %85kiz dedi

Yani biz bile anliyorsak demek ki biraz da doktorlarda suc

Aynen bizede bir erkek Bi kız en sonunda gösteröemeye başladı yok kordon var yok kız diyelşm üzülüyor insan Bi öyke Bi böyle

Göbeğim belirginleşti kilo vermeme rağmen. Ne tarafta olduğunu bile gözümle dahi görebiliyorumbi de hareketleri var ki sanki ilk kez hamilelik yaşıyomşm gibi ne acaip
Benimde aynı kızlarımda 7 de çıktı 3. Olduğu için mi 16 da dana gibi gönül var

SuRMeLi66 sabah bir göründün sonra kayboldun. Yoğundun bugün kızcenin gösterisine gittin masaallah güzel dans ediyordu gördüm instadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…