- 27 Eylül 2018
- 1.619
- 3.474
- 133
- 32
Valla herşey olabilirAmmaaaanneeeyyhaftya kesin gidecem ya erkk deilse bizimkisi de
Ay dur değişmesin.ciciler getirttim birde ben.Ay değişebilir ya şok oldum ben
Bu Nisan bebişleri baya sürprizi seviyor anlaşılan bizde allak bullak olduk. Sağlıklı doğsunlarTeşekkür ederim canım
Ben çok güvenemediğm için almamıştımAy dur değişmesin.ciciler getirttim birde ben.
Kendilerini 1nisana mi adapte ettiler Bu haylaz bebekler acabaBu Nisan bebişleri baya sürprizi seviyor anlaşılan bizde allak bullak olduk. Sağlıklı doğsunlar
Evet ya ilk başta çıkıntı görmüştü 12. Haftada. 14te büyük ihtimal kız dedi bugün kesin erkekBu Nisan bebişleri baya sürprizi seviyor anlaşılan bizde allak bullak olduk. Sağlıklı doğsunlar
Ben çok güvenemediğm için almamıştıminşallah değişmez seninki
Aynı biz bizimki kızdı 2 haftadır göstermiyor artık ayrıntılıda net olırEvet ya ilk başta çıkıntı görmüştü 12. Haftada. 14te büyük ihtimal kız dedi bugün kesin erkek
Olabilir gerçekten. Şakacı şeyler. İnş değişmez. Bizimde inş hayırla sonuçlanırKendilerini 1nisana mi adapte ettiler Bu haylaz bebekler acaba
Evet ya ilk başta çıkıntı görmüştü 12. Haftada. 14te büyük ihtimal kız dedi bugün kesin erkek
Hocam ilk mi sizin bizim 3. Ve ablalarımız olunca daha merak konusuEvet ya ilk başta çıkıntı görmüştü 12. Haftada. 14te büyük ihtimal kız dedi bugün kesin erkek
İnşallahOlabilir gerçekten. Şakacı şeyler. İnş değişmez. Bizimde inş hayırla sonuçlanır
En sevdiğim şeyi yapmışsınız. Yağmurlu havada kahve keyfiYağmurlu havaakızım uykuda ben yağmuru izleyerek kahve içme keyfinde ay kızım olursa adı yağmur mu olsa
Bende tek çocuk varken çok güzel keyif yapma vaktim oluyordu. Ama iki çocuktan sonra malesef okadar boş vakit kalmıyor. Üçüncude olunca direk uzayda yaşamayı düşünüyorum. Kahvemide uçarak keyif yaparak içerim ordaYağmurlu havaakızım uykuda ben yağmuru izleyerek kahve içme keyfinde ay kızım olursa adı yağmur mu olsa
SuRMeLi sabah bir göründün sonra kayboldun. Yoğundun bugün kızcenin gösterisine gittin masaallah güzel dans ediyordu gördüm instadan
17de tekrar git netleşainbende de aynı şekilde çıkıntı gördü erkek dedi.sonraki gittiğimde az önceki ultrason resminde de yok mesela çıkıntı kaybolmustu %85kiz dedi
Evet ilkHocam ilk mi sizin bizim 3. Ve ablalarımız olunca daha merak konusu
Bizim herif 6. Aydan once bisey almk yok dediAy dur değişmesin.ciciler getirttim birde ben.
İyi yapmışsın uyuyarakAyy nasıl yoruldum var ya çok yoğundum. Eve geldim müşterimiz siparişini yetiştirmeye çalıştım. Akşam olunca da biraz yattım uyudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?