Benimde akintim var hamile kaldigimdan beri sarimsi bir akinti ve kokuyordaNormal bence de korkma hiç hepimizde var az çok
Ayni durum bendede var gece uykudan uyanip her tuvalete gittigimde uyumaya zorlaniyorum hamile kaldigimdan beri deliksiz uykum yok malesef bu nereye kadar boyle gidecek bilemedimKızlar geceleri wc ye uyandıktan sonra uyumami sağlayan şey bulantı ilacımmis. Dün icmemistim ayy uyandıktan sonra sabaha kadar uyuyamadim istede yoruldum uykusuz yorgun geldim duştan sonra uyudum da kendime geldim . Gerçi bir baş agrım var ama
Ilk hamilelikte hep uykusuzdum uykum gelmezdi . Bu öyle değil diyordum meğer buda öyleymiş
Ayy kuzum ben hamilelik boyunca hep öyleydim. Zaten doğumdan sonra 2 yaşına kadar da sürüyorAyni durum bendede var gece uykudan uyanip her tuvalete gittigimde uyumaya zorlaniyorum hamile kaldigimdan beri deliksiz uykum yok malesef bu nereye kadar boyle gidecek bilemedim
Bende de var fitil kullanmaktan sıkıldım ve erken doğum olur diye korkuyorumBenimde akintim var hamile kaldigimdan beri sarimsi bir akinti ve kokuyordabence hamilelikten bende kontrolde doktoruma sorucam.
Bende de vakit yokki kızım uyuynca 5 dk anca. Yoksa yemek mi yapsam çamaşır mı sersem toplasam bulaşık mı temizlik mi. Üstüne bi de çalışyrum. İkinci de gelince naparım bilmemBende tek çocuk varken çok güzel keyif yapma vaktim oluyordu. Ama iki çocuktan sonra malesef okadar boş vakit kalmıyor. Üçüncude olunca direk uzayda yaşamayı düşünüyorum. Kahvemide uçarak keyif yaparak içerim orda
Başladı burda valla bi iki haftadr yağıyoEn sevdiğim şeyi yapmışsınız. Yağmurlu havada kahve keyfiYağmurlu havalar başlasa da ben de yapsam
Of bende aynı okuldan geliyorum yemek ödev çocuklar vee 3. Sattaşım ne zaman doktora gideceksinBende de vakit yokki kızım uyuynca 5 dk anca. Yoksa yemek mi yapsam çamaşır mı sersem toplasam bulaşık mı temizlik mi. Üstüne bi de çalışyrum. İkinci de gelince naparım bilmemhuniyle dolaşırım kafamda
Ypk benimkinin resminde ortada koca bir çıkıntı var bir hafta arayla gittim ikisinde de çıkıntı vardı erkek benim senin de kız değişmez artıkEki Görüntüle 2549154 Eki Görüntüle 2549154
Herhalde bu bacak arası boşken Bir sonraki gittiğim kontrolde erkeğe donmez dimi
En yakın zamandaOf bende aynı okuldan geliyorum yemek ödev çocuklar vee 3. Sattaşım ne zaman doktora gideceksin
Canım, siz yine de ne olur ne olmaz sizi takip eden doktorunuza sorun. Markayı da sorun. Umarım iyi ve ilgili bir doktorunuz vardırÇok teşekkür ederim ikinize de. Başka kullanan görmeyince endişe etmistim. Baslayayim o zaman. Amway balık yağı hakkında bilgisi olan var mı peki?
inşallah cnmYpk benimkinin resminde ortada koca bir çıkıntı var bir hafta arayla gittim ikisinde de çıkıntı vardı erkek benim senin de kız değişmez artık
Güzelimm, maşallah sana
Doktorum marka vermiyor. Eczacıya danış dediCanım, siz yine de ne olur ne olmaz sizi takip eden doktorunuza sorun. Markayı da sorun. Umarım iyi ve ilgili bir doktorunuz vardırYağ sonuçta. Belki günaşırı için diyecek değerlerinize, kilonuza, balık tüketiminize bakıp... Bugün eşim bir ara gün aşırı iç dedi, doktora sorduk içsin dedi... Bu ara balık yiyemiyorum ben. Kilom da hamile kaldığım kilo. Siz yine de sorun olur mu kuzum
Yıldırım ve şimşeği hele daha çok severim. İnanılmaz keyif veriyor öyle havalar. Buraya gönder o havalarıBaşladı burda valla bi iki haftadr yağıyoşu yıldırım şimşek de olmasa
Temiz kuzey denizindeki balıklardan elde edildiği sertifikası olan bir marka var herba life diye benim bildiğim ama(bitişik yazılıyor).. Yaşlı eczacılar bilgili oluyor belki başka birşey önerirler.Doktorum marka vermiyor. Eczacıya danış dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?