2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar geceleri wc ye uyandıktan sonra uyumami sağlayan şey bulantı ilacımmis. Dün icmemistim ayy uyandıktan sonra sabaha kadar uyuyamadim istede yoruldum uykusuz yorgun geldim duştan sonra uyudum da kendime geldim . Gerçi bir baş agrım var ama
Ilk hamilelikte hep uykusuzdum uykum gelmezdi . Bu öyle değil diyordum meğer buda öyleymiş

Bu arada sayfamızda çok ilginç bir şekilde cinsiyet değiştiriyor çocuklar korktummmm valla 13 de öğrenince guvenmicem artık galiba
Kesin öğrenenleri tebrik ediyorummm

Ayni durum bendede var gece uykudan uyanip her tuvalete gittigimde uyumaya zorlaniyorum hamile kaldigimdan beri deliksiz uykum yok malesef bu nereye kadar boyle gidecek bilemedim

Ayni durum bendede var gece uykudan uyanip her tuvalete gittigimde uyumaya zorlaniyorum hamile kaldigimdan beri deliksiz uykum yok malesef bu nereye kadar boyle gidecek bilemedim
Ayy kuzum ben hamilelik boyunca hep öyleydim. Zaten doğumdan sonra 2 yaşına kadar da sürüyor 3 yıl gider diye sen göze al bence . Perşembenin gelişi çarşambadan belli olurmuş. Hamilelikte uykusuz olunca doğunca da öyle oluyor . Zombi gibi gezerdim işte

Bende de vakit yokki kızım uyuynca 5 dk anca. Yoksa yemek mi yapsam çamaşır mı sersem toplasam bulaşık mı temizlik mi. Üstüne bi de çalışyrum. İkinci de gelince naparım bilmemhuniyle dolaşırım kafamda

Of bende aynı okuldan geliyorum yemek ödev çocuklar vee 3. Sattaşım ne zaman doktora gideceksin

Bnm iki uc gundur tiksinmelrim geri geldi ne guzl istahim aciliodu yavastan.sevinmistm. bugun tam aha cikarcam dedim kostm lavaboya cikmadi rahatlayamadim

Çok teşekkür ederim ikinize de. Başka kullanan görmeyince endişe etmistim. Baslayayim o zaman. Amway balık yağı hakkında bilgisi olan var mı peki?
Canım, siz yine de ne olur ne olmaz sizi takip eden doktorunuza sorun. Markayı da sorun. Umarım iyi ve ilgili bir doktorunuz vardır Yağ sonuçta. Belki günaşırı için diyecek değerlerinize, kilonuza, balık tüketiminize bakıp... Bugün eşim bir ara gün aşırı iç dedi, doktora sorduk içsin dedi... Bu ara balık yiyemiyorum ben. Kilom da hamile kaldığım kilo. Siz yine de sorun olur mu kuzum

Doktorum marka vermiyor. Eczacıya danış dedi

Doktorum marka vermiyor. Eczacıya danış dedi
Temiz kuzey denizindeki balıklardan elde edildiği sertifikası olan bir marka var herba life diye benim bildiğim ama(bitişik yazılıyor).. Yaşlı eczacılar bilgili oluyor belki başka birşey önerirler.

Reactions: Kuf
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…