Bebek doğduktan sonra ve hayat boyu devam ediyor sanırımAyni durum bendede var gece uykudan uyanip her tuvalete gittigimde uyumaya zorlaniyorum hamile kaldigimdan beri deliksiz uykum yok malesef bu nereye kadar boyle gidecek bilemedim
Ona da bakayım. Teşekkürler.Temiz kuzey denizindeki balıklardan elde edildiği sertifikası olan bir marka var herba life diye benim bildiğim ama(bitişik yazılıyor).. Yaşlı eczacılar bilgili oluyor belki başka birşey önerirler.
Teşekkür ederiz teyzesi bize el sallamali poz verdiGüzelimm, maşallah sana
Ben ilkinde çay aşeriyordumNormalde hiç ama hiç çay içen ve seven biri değilim bi ara kahve bağımlısıydım ama onu da bıraktım gebelikten sonra haftada 1 ya da 2 kez kahve içiyorum geçen hafta hiç içmedim mesela. Amma özellikle birkaç haftadır resmen çay diye meliyorumen fazla haftanın 3 günü 3 çay bardağı içiyorum kendimi tanıyamıyorum gercekten ama yine de evde çay falan demlemiyorum aksam çay içme gibi bi alışkanlıkta yok ama şuan bile size yazarken canım çekiyor kendimi zor tuuyorum
Maşallah bayıldımTeşekkür ederiz teyzesi bize el sallamali poz verdi
Geçmiş olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Kaçıncı haftanızdasınız? Rahim ağzında bir kısalma yoktu önlem amaçlıydı yanlış hatırlamıyorsam değil mi?İyi akşamlar Kızlar , bugun sabah serklajımı oldum çok şükür şimdilik iyiyim . Bugun hastahanedeyim , bir sıkıntı olmazsa yarın çıkarırlar inşallah.
Çok geçmiş olsun inşaallah sağlıklâ biran önce evinize çıkarsınızİyi akşamlar Kızlar , bugun sabah serklajımı oldum çok şükür şimdilik iyiyim . Bugun hastahanedeyim , bir sıkıntı olmazsa yarın çıkarırlar inşallah.
Gelmiş geçmiş olsunİyi akşamlar Kızlar , bugun sabah serklajımı oldum çok şükür şimdilik iyiyim . Bugun hastahanedeyim , bir sıkıntı olmazsa yarın çıkarırlar inşallah.
Kız gibi ögrenince etiketleyin
Gecmis olsun. Rabbim sagsaglim bebisini de kucagina almayi nasip etsinİyi akşamlar Kızlar , bugun sabah serklajımı oldum çok şükür şimdilik iyiyim . Bugun hastahanedeyim , bir sıkıntı olmazsa yarın çıkarırlar inşallah.
Mutlaka ekliycem teşekkür ederimKız gibi ögrenince etiketleyin
Ben de yiyorum hala olustugunda yemicez zaten ye gitsinHii maslllhhgelsin paşalar. Bu odem ne zmn baslar kii acabaa ben hala tuz yiyorm da
Dediginizde hakli olabilirsiniz istemedigi seyi asla yapmaz istemediği kimseyle konuşmaz yemez duygu sömürüsü falan yapıyorum arada (yanlış biliyorum ama bazen oluyor) hiç umrunda değil kessen acimaz diyorlar ya o hesap inşallah hep istediğini bilen biri olur.Bilimsel bilgi değil ama ileride çok oturmuş bir olgun karakter olabilir ilk oğlunuz. Benimki doğarken aglamayip bilgiç bilgiç etrafına bakıp bana kitlendi. Doğumda yapıyor bunları. Şimdi 2 yaş tatliliklarimiz ! başladı. Bazen dişlerimi öyle sıkıyorum ki damaklarim ve başım ağrıyor. Bilinçli yapmıyorlar ve baskilamamak lazımmış ilerideki sağlıklı psikolojisi için. Biz bunun sonucunda huniyle dolaşırken onlar rahat, olgun bireyler olsun diye herşeyÇocuk yetiştirmek hiç ama hiç kolay değilmiş vesselam. Allah yardımcımız olsun, doğru şeyler yapalım hep anne olarak.
oyy senin işin daha zormuş kuzum ya ilaç yutmaktan nefret eden bi insan olarak sabırlar diliyorum.bende kan sulandırıcı kullanıyorum Allahtan küçük hap yoksa halimiz ne olurduGyno ferro sanol
Devit-3 var canım
Bunlar dışında kan sulandırıcı hap
Birde romatizmam için bir ilaç daha var.
canım bilmiyorum ki Türkiye’de var mıdır eczaneye sorayım yarın.sen bunu mu kullanıyorsun decavit kullanmıyor muydunBu var mı Türkiye'de? Varsa insanın yutabileceği boyutta ve kokusuz. Buna geçtim. Klinik vermişti devamını aldım. Biri folic asitli, demirli, birçok şeyi içinde bir vitamin. Diğeri omega 3.
Allah razı olsun inşallah temiz çıkar canım benim.sonucunu merakla bekliyorum içimden senin bebiş erkekmiş gibi geçti sankiYok kuzum gitmedim daha . Kasım ilk haftasi 13 haftalıkken giderim dedim . 13 'deki doğru oluyor genelde . Yine bi gidince sor bakalım supriz olmaz inşallah insan şaşkına döner değişirsesonuçlar temiz güzel çıkar inşallah
Çok geçmiş olsun inşallah sorunsuz atlatırsınız bundan sonra ki süreci.merak ettim daha önceden erken doğumunuz mu oldu veya histereskopi ameliyatı mı olmuştunuz?İyi akşamlar Kızlar , bugun sabah serklajımı oldum çok şükür şimdilik iyiyim . Bugun hastahanedeyim , bir sıkıntı olmazsa yarın çıkarırlar inşallah.
Geçmiş olsun. Sağlıkla kavuşun inşallahİyi akşamlar Kızlar , bugun sabah serklajımı oldum çok şükür şimdilik iyiyim . Bugun hastahanedeyim , bir sıkıntı olmazsa yarın çıkarırlar inşallah.
Aynen canım , kısalma olmadan önlem almak için yapıldı . 15+1 iz bugun .Geçmiş olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Kaçıncı haftanızdasınız? Rahim ağzında bir kısalma yoktu önlem amaçlıydı yanlış hatırlamıyorsam değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?