2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ayni durum bendede var gece uykudan uyanip her tuvalete gittigimde uyumaya zorlaniyorum hamile kaldigimdan beri deliksiz uykum yok malesef bu nereye kadar boyle gidecek bilemedim
Bebek doğduktan sonra ve hayat boyu devam ediyor sanırım gece oğluma en az iki kez kalkıp aralarda uykuya dalmaya çalışıp ancak birer saat uyuyorum. Sonra gün ışıyor zaten Olsun o da güzel. Sağlıklı olsunlar da, insan az uykuya alışıyor

Temiz kuzey denizindeki balıklardan elde edildiği sertifikası olan bir marka var herba life diye benim bildiğim ama(bitişik yazılıyor).. Yaşlı eczacılar bilgili oluyor belki başka birşey önerirler.
Ona da bakayım. Teşekkürler.

Ben ilkinde çay aşeriyordum Bunda da başladı, kokusunu çeke çeke içiyorum. Gün aşırı 1 fincan. Zor tutuyorum kendimi... Normalde kahveciyim, çay öyle çok içmezdim...

İyi akşamlar Kızlar , bugun sabah serklajımı oldum çok şükür şimdilik iyiyim . Bugun hastahanedeyim , bir sıkıntı olmazsa yarın çıkarırlar inşallah.
Geçmiş olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Kaçıncı haftanızdasınız? Rahim ağzında bir kısalma yoktu önlem amaçlıydı yanlış hatırlamıyorsam değil mi?

Kızlar iyi geceler. Yediklerinizi hazmedememe problemi sizde de varmı pırasa yedim ama şu saat oldu midem dolu dolu ne yesem hazımsızlık çekiyorum bu haftalara özgü birşeydir umarım

Dediginizde hakli olabilirsiniz istemedigi seyi asla yapmaz istemediği kimseyle konuşmaz yemez duygu sömürüsü falan yapıyorum arada (yanlış biliyorum ama bazen oluyor) hiç umrunda değil kessen acimaz diyorlar ya o hesap inşallah hep istediğini bilen biri olur.
Okuldan bi video gonderdiler gulmekten catladim cumhuriyet bayramı için gösteri yapıyorlar kol kola diye geçiyor şarkının icinde kiz arkadaşı elini tutmasin diye sarkiyi elleri yukarda söylemiş bana dokunmasını istemedim diyor

Gyno ferro sanol
Devit-3 var canım
Bunlar dışında kan sulandırıcı hap
Birde romatizmam için bir ilaç daha var.
oyy senin işin daha zormuş kuzum ya ilaç yutmaktan nefret eden bi insan olarak sabırlar diliyorum.bende kan sulandırıcı kullanıyorum Allahtan küçük hap yoksa halimiz ne olurdu
Bu var mı Türkiye'de? Varsa insanın yutabileceği boyutta ve kokusuz. Buna geçtim. Klinik vermişti devamını aldım. Biri folic asitli, demirli, birçok şeyi içinde bir vitamin. Diğeri omega 3.
canım bilmiyorum ki Türkiye’de var mıdır eczaneye sorayım yarın.sen bunu mu kullanıyorsun decavit kullanmıyor muydun
Allah razı olsun inşallah temiz çıkar canım benim.sonucunu merakla bekliyorum içimden senin bebiş erkekmiş gibi geçti sanki

İyi akşamlar Kızlar , bugun sabah serklajımı oldum çok şükür şimdilik iyiyim . Bugun hastahanedeyim , bir sıkıntı olmazsa yarın çıkarırlar inşallah.
Çok geçmiş olsun inşallah sorunsuz atlatırsınız bundan sonra ki süreci.merak ettim daha önceden erken doğumunuz mu oldu veya histereskopi ameliyatı mı olmuştunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…