13+5 de kaybettim ilkini . 3 aydan sonra erken doğum sayılmış oluyor . Özellikle bebeği kaybederken hiç acı çekmemem , kanamayla gittiğimde bebeğin hala yaşıyor olması doktorlara direkt rahimde açılma olduğunu düşündürdü . Siz farkında olmadan olan birşey olduğu için riske atmadık .Çok geçmiş olsun inşallah sorunsuz atlatırsınız bundan sonra ki süreci.merak ettim daha önceden erken doğumunuz mu oldu veya histereskopi ameliyatı mı olmuştunuz?
Geçmiş olsun. İnşallah sağlıklakucağınıza alırsınız kuzunuzuİyi akşamlar Kızlar , bugun sabah serklajımı oldum çok şükür şimdilik iyiyim . Bugun hastahanedeyim , bir sıkıntı olmazsa yarın çıkarırlar inşallah.
Çok geçmiş olsun, umarım bundan sonrası sıkıntısız ilerler.İyi akşamlar Kızlar , bugun sabah serklajımı oldum çok şükür şimdilik iyiyim . Bugun hastahanedeyim , bir sıkıntı olmazsa yarın çıkarırlar inşallah.
İyi akşamlar Kızlar , bugun sabah serklajımı oldum çok şükür şimdilik iyiyim . Bugun hastahanedeyim , bir sıkıntı olmazsa yarın çıkarırlar inşallah.
Birşeyi merak ettim.lokal anesteziylemi yapıldı islemİyi akşamlar Kızlar , bugun sabah serklajımı oldum çok şükür şimdilik iyiyim . Bugun hastahanedeyim , bir sıkıntı olmazsa yarın çıkarırlar inşallah.
Günaydın bugünde çocukları tarafından sabahın nurunda (7.00) uyandırılan anneler
Alışıyor. Hatta vücut kendini otomatiğe bağlıyor onlar kalkmayınca aa niye kalkmadilarr diye siz uyanıp onları uyandiriyorsunuxİnsan gerçekten az uykuya alışıyor mu? Erken kalkmalara, gece sürekli uyanmalara. Bu arada Günaydın.
GünaydınArtık 16 haftalık oldum. Ama dünden beri kasıklarımda hafif hafif bir ağrı ve baskı hissi hissediyorum. Var mı benim gibi yaşayan? İnternette baktım büyüme ağrısıdır diyor ama ne zaman geçiyor bu kasık ağrıları ya?
Genel anestezi ile yapıldı . Uyanınca 2 saat kadar acı çektım ama sonrasında çok şükür daha iyiydim . Şuanda da sadece biraz kanamam var , o da normalmişBirşeyi merak ettim.lokal anesteziylemi yapıldı islem
Alışıyor. Hatta vücut kendini otomatiğe bağlıyor onlar kalkmayınca aa niye kalkmadilarr diye siz uyanıp onları uyandiriyorsunux
Evet çok hızlı geçiyor. Keşke bir an önce nisan gelse de burda 'kızlar ben doğurdum.' yazılarını okusak.Günaydın canım. Maşallah günler nasılda ilerliyor. Bizde 15.haftalık oldukHafif ağrı, sızlama şeklinde şeyler yaşıyorum. Gaz problemi akıntı da devam ediyor bende. O büyüme ağrısını zaman zaman hissedeceğiz gibi geliyor bana.
Yarın bende 16 haftalik oluyorum inşaallah.zaman Evet hızlı ilerliyor. Kasiklardaki ağrı rahim büyüyor o baskı yaptığı için ağrı oluşuyor. Birde mümkün oldukça idrara çok sıkışık durmamak gerekiyor.oda rahatsız ederGünaydınArtık 16 haftalık oldum. Ama dünden beri kasıklarımda hafif hafif bir ağrı ve baskı hissi hissediyorum. Var mı benim gibi yaşayan? İnternette baktım büyüme ağrısıdır diyor ama ne zaman geçiyor bu kasık ağrıları ya?
Benm kuzuya da bi yorum yapablr misiniz? Bu önceki gttiğimden bi fotoKız gibi ögrenince etiketleyin
Ben uykusuzluga tahammülu olmayan biriydim.ama yaşa gör demişler ya onada bir şekilde alışıyorsun. Çocuklar gerçekten hayatınızdaki yaptığınız en büyük fedakarlık bence. Rahminize düştüğü an hayatımiz nasılda degisiyor. Rabbim sağlık versin herşeye alışıyor insanİnşallah alışırım bende. Normalde uykum bölününce deli olan bir insanım. Sanki gün boyu enerjisiz kalıcam gibi hissederim. Psikolojik bir sıkıntı gibi. Bunu aşmam gerekecek.
Anladım cnm tekrardan çok geçmiş olsunGenel anestezi ile yapıldı . Uyanınca 2 saat kadar acı çektım ama sonrasında çok şükür daha iyiydim . Şuanda da sadece biraz kanamam var , o da normalmiş
Evet çok hızlı geçiyor. Keşke bir an önce nisan gelse de burda 'kızlar ben doğurdum.' yazılarını okusak.Çok fazla olup insanı korkutmasında yavaştan yavaştan hissedelim o zaman.
Ben uykusuzluga tahammülu olmayan biriydim.ama yaşa gör demişler ya onada bir şekilde alışıyorsun. Çocuklar gerçekten hayatınızdaki yaptığınız en büyük fedakarlık bence. Rahminize düştüğü an hayatımiz nasılda degisiyor. Rabbim sağlık versin herşeye alışıyor insan
Bence öyle olmaz boş vakit bulan hemen buraya yaşadığı deneyimleri anlatacak. Dünde bahsettim. Kadınlar doğum hikayeleri erkekler askerlik anılarını anlatmaktan asla vazgeçmezler. Fırsatı bulan kendini foruma atacak Kim ne yazmış kimin dogumu nasıl geçmiş. Ay bakim bakim kimin çocuğunun gazı var kiminki çok kusuyor.falan filan olacakİnşallah o güzel günleri göreceğiz. Çoğu kişinin haftası benden ileri. Benle aynı veya benden geri 5 6 kişi var sanırım. Korkum şu ileri haftaları olan doğurduktan sonra uğramayacak buraya bir süre. Bir elin parmakları kalacağız burada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?