2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Valla idrara sürekli gidiyorum dışarıda değilsem hiç bekletmemeye çalışıyorum. Aynı gidiyoruz demek seninle

O belli olmaz ki bebişim. Doktor bana 10 nisandan sonra seni doğuma bekliyoruz, her şeyin hazır olsun he tabi günün geçebilirde ama sen 10 nisana hazır ol dedi. Hem kimse uğramazsa ben uğrar sana yazarım söz.

gebelikten gebeliğe değişiyor galiba. benim küçük kizim da doğuma kadar devam etti kasik ağrısı. bunda da bel ağrısı var. belki sizin geçer ilerleyen zamanlarda

İyi akşamlar Kızlar , bugun sabah serklajımı oldum çok şükür şimdilik iyiyim . Bugun hastahanedeyim , bir sıkıntı olmazsa yarın çıkarırlar inşallah.
çok geçmiş olsun. insallah hayirla sağlıkla geçer bu süreciniz

gebelikten gebeliğe değişiyor galiba. benim küçük kizim da doğuma kadar devam etti kasik ağrısı. bunda da bel ağrısı var. belki sizin geçer ilerleyen zamanlarda
Galiba dediğiniz gibi. İnşallah, sizin de belinizin ağrısı geçer.

Günaydın kızlar dün gece çok kötü gaz sıkışması oldu karnım şişti iki büklüm oldum korktum bebekten mi kaynaklı diye karnımı ovaladım şişliği indi bu hazımsızlığa nasıl çözüm buldunuz hiç böyle olmamastım 2 saat kıvrandım

Solgarin demir ilacini kullanıyorum ben digerleri bagirsaklarimi bozdu çünkü doktorum önermişti ama omega 3 hakkında bir bilgim yok

Göbeğim belirginleşti kilo vermeme rağmen. Ne tarafta olduğunu bile gözümle dahi görebiliyorumbi de hareketleri var ki sanki ilk kez hamilelik yaşıyomşm gibi ne acaip
Ne kadar sanslisin

Şimdiden heyecanlandım.

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim . Ay ne güzel doktorlarınız şimdiden doğumu konuşabiliyor agacsizkoalaa . Ben hala level atlayamadım çatlaktı , alınacaklardı , uykusuzluktu , hazımsızlıktı ... kendimi düşünmeye de geçemedim hala geçen gün kabız oldum , kendimin farkına vardım çok şükür ben de iyiyim bebeği de az önce gördüm rahatladım . İkimiz de iyiyiz . Ağrı kesici bile almamaya gayret gösterirken iki gündür ağrı kesici hatta antibiyotik aldık mecburen . Ayrıca mantar da Varmış doktor onu da temizlemeye çalıştık gibi birşey söyledi . Kanamam durunca mantar için fitil alacağım bir hafta arayla iki tane . Ama çok şükür iyiyiz

Bende durum aynı aynı zamanda sık idrara çıkma geri geldi büyuyotlar ondan galiba

Günaydın kızlar.
Doğumu normal gözükenler siz kendinizi 40. Haftanın son gününe adepte etmeyin zira bebekler bazen 38 de de gelebiliyor. Benim büyük 42 haftalık doğdu gerçi yurtdışında doğum yapmıştım ama gelmek istemiyordu sıpa. Küçüğüm de 39 haftalık doğmuştu.

Sezeryan olanlar şanslı bence gününü biliyorlar.

Kızlar ya
2 yaşındaki kızım yatakta zıplarken kendini attı yataga kafası karnıma geldi sert şekilde bişe olmamıştır demi korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…