- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Valla idrara sürekli gidiyorum dışarıda değilsem hiç bekletmemeye çalışıyorum. Aynı gidiyoruz demek seninleYarın bende 16 haftalik oluyorum inşaallah.zaman Evet hızlı ilerliyor. Kasiklardaki ağrı rahim büyüyor o baskı yaptığı için ağrı oluşuyor. Birde mümkün oldukça idrara çok sıkışık durmamak gerekiyor.oda rahatsız eder
O belli olmaz ki bebişim. Doktor bana 10 nisandan sonra seni doğuma bekliyoruz, her şeyin hazır olsun he tabi günün geçebilirde ama sen 10 nisana hazır ol dedi.İnşallah o güzel günleri göreceğiz. Çoğu kişinin haftası benden ileri. Benle aynı veya benden geri 5 6 kişi var sanırım. Korkum şu ileri haftaları olan doğurduktan sonra uğramayacak buraya bir süre. Bir elin parmakları kalacağız burada.
Sezeryan mi cnm seninkiO belli olmaz ki bebişim. Doktor bana 10 nisandan sonra seni doğuma bekliyoruz, her şeyin hazır olsun he tabi günün geçebilirde ama sen 10 nisana hazır ol dedi.Hem kimse uğramazsa ben uğrar sana yazarım söz.
gebelikten gebeliğe değişiyor galiba. benim küçük kizim da doğuma kadar devam etti kasik ağrısı. bunda da bel ağrısı var. belki sizin geçer ilerleyen zamanlardaGünaydınArtık 16 haftalık oldum. Ama dünden beri kasıklarımda hafif hafif bir ağrı ve baskı hissi hissediyorum. Var mı benim gibi yaşayan? İnternette baktım büyüme ağrısıdır diyor ama ne zaman geçiyor bu kasık ağrıları ya?
çok geçmiş olsun. insallah hayirla sağlıkla geçer bu sürecinizİyi akşamlar Kızlar , bugun sabah serklajımı oldum çok şükür şimdilik iyiyim . Bugun hastahanedeyim , bir sıkıntı olmazsa yarın çıkarırlar inşallah.
Yok canım normal gözüken tıbbi bir engel olmazsaSezeryan mi cnm seninki
Galiba dediğiniz gibi. İnşallah, sizin de belinizin ağrısı geçer.gebelikten gebeliğe değişiyor galiba. benim küçük kizim da doğuma kadar devam etti kasik ağrısı. bunda da bel ağrısı var. belki sizin geçer ilerleyen zamanlarda
Solgarin demir ilacini kullanıyorum ben digerleri bagirsaklarimi bozdu çünkü doktorum önermişti ama omega 3 hakkında bir bilgim yokIlac degil takviye olduğu için marka vereyim ama siz doktorunuza danışmadan içmeyin isterseniz eşimde bende solgar markasını kullandık ve çok memnunduk ama dediğim gibi gebelikte kullanılir mı bilmiyorum iyi bir marka ben güveniyorum.
Ne kadar sanslisinGöbeğim belirginleşti kilo vermeme rağmen. Ne tarafta olduğunu bile gözümle dahi görebiliyorumbi de hareketleri var ki sanki ilk kez hamilelik yaşıyomşm gibi ne acaip
Bence öyle olmaz boş vakit bulan hemen buraya yaşadığı deneyimleri anlatacak. Dünde bahsettim. Kadınlar doğum hikayeleri erkekler askerlik anılarını anlatmaktan asla vazgeçmezler. Fırsatı bulan kendini foruma atacak Kim ne yazmış kimin dogumu nasıl geçmiş. Ay bakim bakim kimin çocuğunun gazı var kiminki çok kusuyor.falan filan olacak
O belli olmaz ki bebişim. Doktor bana 10 nisandan sonra seni doğuma bekliyoruz, her şeyin hazır olsun he tabi günün geçebilirde ama sen 10 nisana hazır ol dedi.Hem kimse uğramazsa ben uğrar sana yazarım söz.
Benim dogum 1 nisan diyorum zatenKendilerini 1nisana mi adapte ettiler Bu haylaz bebekler acaba
Benm kuzuya da bi yorum yapablr misiniz? Bu önceki gttiğimden bi foto
Bende durum aynı aynı zamanda sık idrara çıkma geri geldi büyuyotlar ondan galibaGünaydınArtık 16 haftalık oldum. Ama dünden beri kasıklarımda hafif hafif bir ağrı ve baskı hissi hissediyorum. Var mı benim gibi yaşayan? İnternette baktım büyüme ağrısıdır diyor ama ne zaman geçiyor bu kasık ağrıları ya?
Ilk kez bir tahmin yapıyorum bence erkek kuzuBenm kuzuya da bi yorum yapablr misiniz? Bu önceki gttiğimden bi foto
Geçmiş olsun canım sağlıcakla büyüsün vaktinde gelsin rahatca bebiş.İyi akşamlar Kızlar , bugun sabah serklajımı oldum çok şükür şimdilik iyiyim . Bugun hastahanedeyim , bir sıkıntı olmazsa yarın çıkarırlar inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?