2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Genel anestezi ile yapıldı . Uyanınca 2 saat kadar acı çektım ama sonrasında çok şükür daha iyiydim . Şuanda da sadece biraz kanamam var , o da normalmiş
Bebeğiniz çok şanslı sizin gibi fedakar bi annesi olduğu için. Annelik ne kadar kutsal her zorluğa rağmen en başta anneyizçok şükür

Bebeğiniz çok şanslı sizin gibi fedakar bi annesi olduğu için. Annelik ne kadar kutsal her zorluğa rağmen en başta anneyizçok şükür
5 yıllık hasrete gebeyim daha kim bilir ne fedakarlıklar yapacağız Allah sağlık sıhhat versin sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah o duyguyu tadabilecek olma ihtimali bile duygulandırıyor , kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah .

Yarın bende 16 oluyorum inşallah. aynı şeyleri bende yaşıyorum rahimimiz suan kalça kemiğimiz kadar büyüdüğü için bu ağrı ve kasılmaları yaşıyormuşuz sanırım bundan sonra bu kasılmalar hiç bitmeyecek alışmamız lazım
Genel anestezi ile yapıldı . Uyanınca 2 saat kadar acı çektım ama sonrasında çok şükür daha iyiydim . Şuanda da sadece biraz kanamam var , o da normalmiş
Çok geçmiş olsun inşallah sağ salim bebeğinize kavuşursunuz
Bu gaz olayına bir çözüm yok.. geçen gece bende iki büklüm yattım ne yesem gaz yapıyor bağırsaklar çalışmıyor resmen bir de üstüne kabızlık da çekiyorum

Kızlar detaylı ultrason ne zaman yapılıyor ve bunu kendi doktorumuz yapmıyor mu? Yapmıyorsa nerede yaptıracağız biz bunu? Bu konuda pek bilgim yok. Sonra kaçırmayalım da zamanını..
Canım benim doktorum 19 20. Hafta gibi git dedi ben ayrı bir yerde yaptircam devlet hastanelerinin bazıları da yapıyor ama özel muayenehanelerde var bunun için tercih senin tabi yani daha var tabi senin doktorun ne zaman yönlendirir bilmiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…