Kızlar ya
2 yaşındaki kızım yatakta zıplarken kendini attı yataga kafası karnıma geldi sert şekildebişe olmamıştır demi korkuyorum
Yok kuzm çok şükür o an biraz ağrıdı geçtiBi yerin agrımıyorsa kanama yoksa bişey olmamıştır Allahı izniyle. Benim de başıma gelmişti.
Bebeğiniz çok şanslı sizin gibi fedakar bi annesi olduğu için. Annelik ne kadar kutsal her zorluğa rağmen en başta anneyizGenel anestezi ile yapıldı . Uyanınca 2 saat kadar acı çektım ama sonrasında çok şükür daha iyiydim . Şuanda da sadece biraz kanamam var , o da normalmiş
Malesef o haftaların yokNet degil başka usg varmı usg 11 yada 12 olmalı
Çok teşekkürlerIlk kez bir tahmin yapıyorum bence erkek kuzuRabbim sağlık versin
Neden öyle üzüldn ki? Hissedemiyosun diye mi?Ne kadar sanslisin
geçmiş olsun. bir şey yoktur Allahın izniyle. sanciniz olursa doktora gidersiniz.Kızlar ya
2 yaşındaki kızım yatakta zıplarken kendini attı yataga kafası karnıma geldi sert şekildebişe olmamıştır demi korkuyorum
Sağol canım inşaAllah bişey yokturgeçmiş olsun. bir şey yoktur Allahın izniyle. sanciniz olursa doktora gidersiniz.
5 yıllık hasrete gebeyim daha kim bilir ne fedakarlıklar yapacağız Allah sağlık sıhhat versin sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallahBebeğiniz çok şanslı sizin gibi fedakar bi annesi olduğu için. Annelik ne kadar kutsal her zorluğa rağmen en başta anneyizçok şükür
Yarın bende 16 oluyorum inşallah. aynı şeyleri bende yaşıyorum rahimimiz suan kalça kemiğimiz kadar büyüdüğü için bu ağrı ve kasılmaları yaşıyormuşuz sanırım bundan sonra bu kasılmalar hiç bitmeyecek alışmamız lazımGünaydınArtık 16 haftalık oldum. Ama dünden beri kasıklarımda hafif hafif bir ağrı ve baskı hissi hissediyorum. Var mı benim gibi yaşayan? İnternette baktım büyüme ağrısıdır diyor ama ne zaman geçiyor bu kasık ağrıları ya?
Çok geçmiş olsun inşallah sağ salim bebeğinize kavuşursunuzGenel anestezi ile yapıldı . Uyanınca 2 saat kadar acı çektım ama sonrasında çok şükür daha iyiydim . Şuanda da sadece biraz kanamam var , o da normalmiş
Bu gaz olayına bir çözüm yok.. geçen gece bende iki büklüm yattım ne yesem gaz yapıyor bağırsaklar çalışmıyor resmen bir de üstüne kabızlık da çekiyorumGünaydın kızlar dün gece çok kötü gaz sıkışması oldu karnım şişti iki büklüm oldum korktum bebekten mi kaynaklı diye karnımı ovaladım şişliği indi bu hazımsızlığa nasıl çözüm buldunuz hiç böyle olmamastım 2 saat kıvrandım
Bize de bakar mısınızNet degil başka usg varmı usg 11 yada 12 olmalı
Başka usg varmı boyutlu olmayan usg lerden 11 yada 12 hafta olmalıBize de bakar mısınız
Canım benim doktorum 19 20. Hafta gibi git dedi ben ayrı bir yerde yaptircam devlet hastanelerinin bazıları da yapıyor ama özel muayenehanelerde var bunun için tercih senin tabi yani daha var tabi senin doktorun ne zaman yönlendirir bilmiyorum amaKızlar detaylı ultrason ne zaman yapılıyor ve bunu kendi doktorumuz yapmıyor mu? Yapmıyorsa nerede yaptıracağız biz bunu? Bu konuda pek bilgim yok. Sonra kaçırmayalım da zamanını..
Değil mi bunun için doktora gerek yok bizde soylerizAynen öyle. Benm doktor gibi. Kız da olabilir erkek de diyo ya boğasım geliyo artıkhayr başka ihtimal mi var zaten
Tabiki en doğrusunu doktorun bilir koku varsa sormak lazimBenimde akintim var hamile kaldigimdan beri sarimsi bir akinti ve kokuyordabence hamilelikten bende kontrolde doktoruma sorucam.
Yarın bende 16 oluyorum inşallah. aynı şeyleri bende yaşıyorum rahimimiz suan kalça kemiğimiz kadar büyüdüğü için bu ağrı ve kasılmaları yaşıyormuşuz sanırım bundan sonra bu kasılmalar hiç bitmeyecek alışmamız lazım
Çok geçmiş olsun inşallah sağ salim bebeğinize kavuşursunuz
Bu gaz olayına bir çözüm yok.. geçen gece bende iki büklüm yattım ne yesem gaz yapıyor bağırsaklar çalışmıyor resmen bir de üstüne kabızlık da çekiyorum
Geçmiş olsun en kısa sürede toparlayin insallahİyi akşamlar Kızlar , bugun sabah serklajımı oldum çok şükür şimdilik iyiyim . Bugun hastahanedeyim , bir sıkıntı olmazsa yarın çıkarırlar inşallah.
Umarım olmamıştır canim ağrın sizin falan var miKızlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?